МІНІСТЕРСТВО КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ УКРАЇНИ


Скачати 65.01 Kb.
Назва МІНІСТЕРСТВО КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ УКРАЇНИ
Дата 08.02.2014
Розмір 65.01 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Туризм > Документи
МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

МІНІСТЕРСТВО КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ УКРАЇНИ

Н А К А З



м. Київ
№ 616/584/ 722 від 12.10.2005
Про проведення Всеукраїнського

конкурсу дитячого малюнка

на тему : “Як я захищатиму Батьківщину”

На виконання Указу Президента України від 25 жовтня 2002 року № 948/2002 “Про Концепцію допризовної підготовки і військово-патріотичного виховання молоді”, на підтримку ініціативи Міністерства оборони України щодо пропаганди військової служби, підняття престижу Збройних Сил України та з нагоди 14-ї річниці Збройних Сил України
Н А К А З У Є М О:
1. Провести з 15 жовтня по 5 грудня 2005 року Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка на тему: “Як я захищатиму Батьківщину”, присвячений Дню Збройних Сил України.
2. Затвердити Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка на тему: “Як я захищатиму Батьківщину”, що додається.

3. Затвердити склад журі заключного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка на тему: “Як я захищатиму Батьківщину”, що додається.
4. Міністерству оборони України забезпечити організацію та проведення першого та другого заключного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка на тему: “Як я захищатиму Батьківщину”, відповідно до Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка на тему: “Як я захищатиму Батьківщину”.

Міністерству освіти і науки України, Міністерству культури і туризму України сприяти проведенню Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка на тему: “Як я захищатиму Батьківщину”, відповідно до Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка на тему: “Як я захищатиму Батьківщину”.
5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра оборони України Паська В. В., заступника Міністра освіти і науки України Огнев’юка В. О., заступника Міністра культури і туризму України Шокало-Бенч О. Г.
6. Наказ розіслати згідно з розрахунком розсилки.

Міністр оборони України А.С.ГРИЦЕНКО
Міністр освіти і науки України С.М.НІКОЛАЄНКО
Міністр культури і туризму України І.Д.ЛІХОВИЙ

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства оборони України,

Міністерства освіти і науки України,

Міністерства культури і туризму України

12.10.2005 № 616/ 584/722

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка на тему:

Як я захищатиму Батьківщину”
1. Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка на тему: “Як я захищатиму Батьківщину” (далі – Конкурс) проводиться відповідно до Указу Президента України від 25 жовтня 2002 року № 948/2002 “Про Концепцію допризовної підготовки і військово-патріотичного виховання молоді” та присвячується відзначенню Дня Збройних Сил України.

Метою Конкурсу є активізація виховної та патріотичної роботи серед дітей і молоді, частиною публічної та індивідуальної роботи Міністерства оборони України, спрямованої на формування почуття гордості за належність до Українського народу, готовності до виконання громадянського та конституційного обов’язку – захисту національних інтересів України.

Тема Конкурсу: “Як я захищатиму Батьківщину”.

Конкурс проводиться в номінації “Образотворче мистецтво”.

Організатори Конкурсу: Міністерство оборони України, Міністерство освіти і науки України, Міністерство культури і туризму України. До участі в конкурсі залучаються представники творчих спілок, громадських організацій.
2. У Конкурсі можуть брати участь учні 1–11(12) класів загальноосвітніх та учні професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів у таких вікових категоріях:

1 категорія: 6 – 8 років;

2 категорія: 9 – 12 років;

3 категорія: 13 – 15 років.

Художні твори мають відповідати таким вимогам:

розмір малюнка не може перевищувати формат А-2;

на Конкурс представляються індивідуальні творчі роботи (колективні роботи не приймаються), виконані в довільній графічній або живописній техніці;

на зворотному боці кожної конкурсної роботи необхідно вказати українською мовою: назву роботи, техніку виконання; прізвище, повне ім’я та вік автора роботи; область, населений пункт проживання; коротку біографічну довідку із зазначенням творчих досягнень та хобі; назву навчального закладу, контактний телефон.

Критерії оцінки дитячих робіт:

актуальність та повнота розкриття теми;

рівень володіння технікою виконання, матеріалом;

творчий підхід (забороняється копіювання та запозичення тем тощо);

охайність роботи.

Надіслані малюнки не оформляються рамкою, паспарту, наклейками, надписами на роботі тощо.

Конкурсні малюнки авторам не повертаються і рецензії на них не надаються.
3. Конкурс проводиться у два етапи.

Перший етап починається з 15 жовтня і триває до 20 листопада 2005 року, проходить у Автономній республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі. На цьому етапі формуються обласні журі Конкурсу з представників командування гарнізонів, освітянської галузі, мистецтвознавців-фахівців, спонсорів, засобів масової інформації.

Організація та проведення конкурсу в Автономній республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі покладається на начальників гарнізонів, відповідні органи управління освітою, культурою.

Умови проведення Конкурсу доводяться до відома дітей органами обласних управлінь освіти та військових комісаріатів через освітні заклади.

З навчальних закладів малюнки за рішенням начальників гарнізонів направляються до гарнізонних будинків офіцерів або інших, визначених у гарнізоні, місць для оцінки обласними журі Конкурсу, відбору кращих і подальшої передачі для участі в другому заключному етапі.

На начальників гарнізонів, відповідні органи управління освітою, культурою на місцях покладаються функції з організації, проведення, нагородження переможців дипломами та грамотами, створення виставкових експозицій робіт учасників. Конкурс широко висвітлюється в цивільних та військових засобах масової інформації.

Малюнки переможців (перше, друге і третє місця у кожній віковій категорії) направляються до участі в другому етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка до 1 грудня 2005 року на адресу: 01021, місто Київ, вулиця Грушевського 30/1, Центральний будинок офіцерів Збройних Сил України.

Переможці першого етапу Конкурсу по одному від області в кожній віковій категорії, Автономної республіки Крим, міст Севастополя, Києва та їх супроводжуючі прибувають до Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України (місто Київ) 4 грудня 2005 року для подальшого розміщення та участі в підведенні підсумків другого етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка на тему: “Як я захищатиму Батьківщину”.

Другий заключний етап Конкурсу проводиться в Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України з 2 по 5 грудня 2005 року в місті Києві. Для цього Міністерством оборони України створюється журі з представників освітянської галузі, мистецтвознавців-фахівців.

5 грудня 2005 року в Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України міста Києва проводиться урочисте нагородження переможців Конкурсу.

Фінансування заходу (проїзд, проживання, харчування) здійснити за рахунок кошторису Міністерства оборони України за бюджетною програмою “Культурно-виховна робота з особовим складом та членами сімей військовослужбовців Збройних Сил України”.

Проведення Конкурсу та його результати широко висвітлюються в засобах масової інформації.

Заступник Міністра оборони України В.В.ПАСЬКО
Заступник Міністра освіти і науки України В.О.ОГНЕВ’ЮК
Заступник Міністра культури і туризму України О.Г.ШОКАЛО-БЕНЧ

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства оборони України,

Міністерства освіти і науки України,

Міністерства культури і туризму України

12.10.2005 № 616/584/722

Журі

Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка на тему:

Як я захищатиму Батьківщину”
Голова журі – заступник Міністра оборони України Пасько В. В.;
члени журі:

- директор Департаменту гуманітарної політики Міністерства оборони України Тищенко І. І.;

- тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління пропаганди Головного управління з гуманітарних питань та соціального захисту Збройних Сил України Генерального штабу Збройних Сил України полковник Калюжний Д. Д.;

- головний спеціаліст Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Корнілова О. В.;

- головний спеціаліст відділу з питань монументального, образотворчого та декоративного мистецтва Міністерства культури і туризму України Гончаренко Ю. Є.;

- проректор з наукової роботи Київського міського педагогічного університету імені Б.Д.Грінченка, кандидат педагогічних наук Бєлкіна Е. В.;

- заступник директора з фаху Державної художньої середньої школи імені Т.Г.Шевченка, художник, член Національної спілки художників України Франчук В. О.;

- учитель образотворчого мистецтва середньої загальноосвітньої школи № 286 міста Києва Шаповалов С. О.;
секретар журі – заступник начальника відділу гуманітарного розвитку Департаменту гуманітарної політики Міністерства оборони України полковник Мельник О. І.
Заступник Міністра оборони України В.В.ПАСЬКО
Заступник Міністра освіти і науки України В.О.ОГНЕВ’ЮК
Заступник Міністра культури і туризму України О.Г.ШОКАЛО-БЕНЧ

Схожі:

НАКАЗ
У межах повноважень визначених Положенням про Міністерство культури і туризму України, затвердженим постановою Кабінету Міністрів...
МІНІСТЕРСТВО КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ УКРАЇНИ
Будівля костьолу Св. Петра була зведена в 1913 р за ініціативи представника французької католицької громади м. Одеси відставного...
Відділ культури і туризму райдержадміністрації
Руднік Тетяна Іванівна – начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації
МІНІСТЕРСТВО КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ...
Одним з важливих етапів процесу підготовки висококваліфікованих спеціалістів є написання та захист курсових робіт. Навчальним планом...
ОДЕСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ УПРАВЛ І ННЯКУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ
З метою подальшого удосконалення професійної кваліфікації бібліотечних працівників та згідно з планом роботи управління культури...
Про відділ культури та туризму Синельниківської міської ради
Україні», розпорядженням голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації від 28. 12. 2012 №Р-994/0/3-12 «Про затвердження...
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ НАЦІОНАЛЬНИЙ...
«МЕДИКО-БІОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ» для випускників заочної форми навчання
Щодо відстеження результативності
«Про встановлення цін на платні послуги закладів культури відділу з питань культури, молоді, спорту та туризму» від 27. 01. 2010...
Закону України  Про охорону культурної
Міністерства культури і туризму України від 02. 11. 2009 N 956/0/16-09. Довідка має бути
Звіт про результати повторного відстеження результативності регуляторного...
«Про встановлення цін на платні послуги закладів культури відділу з питань культури, молоді, спорту та туризму» від 27. 01. 2010...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка