Вих. №547 від 29. 10. 10 Голові партії «Зелених» України Прогнимаку О. В. Вельмишановний Олександре Володимировичу!


Скачати 21.41 Kb.
Назва Вих. №547 від 29. 10. 10 Голові партії «Зелених» України Прогнимаку О. В. Вельмишановний Олександре Володимировичу!
Дата 21.12.2013
Розмір 21.41 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Туризм > Документи

их. №527 14.09.2010
Вих. № 547 від 29.10.10 Голові партії «Зелених» України

Прогнимаку О.В.

Вельмишановний Олександре Володимировичу!
Загальноукраїнська програма «Екологія та природні багатства України», приурочена до 25-річниці Чорнобильської катастрофи та 20-річчя створення Міністерства охорони навколишнього природного середовища України, вшосте реалізується за підтримки Національної Академії Наук України, Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, Міністерства охорони навколишнього природного середовища України, Кабінету міністрів України при інформаційній підтримці «Українського видавничого консорціуму».

Видання безкоштовно надається до Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, центральних та регіональних органів державного управління, міністерств та відомств, а також посольств і представництв України за кордоном, бібліотек державного рівня.

Електронна версія шостого видання «Екологія та природні багатства України» буде представлена на діловому інформаційному Інтернет-порталі www.who-is-who.com.ua терміном 2 роки.

Програмним завданням партії зелених є послідовне покращення екології , збереження природних багатств України, формування екологічно орієнтованої державної політики , створення безвідходних технологій , об’еднання громадян для вирішення питань , пов’язаних зі збереженням довкілля.

Пропонуємо Вам взяти участь у програмі, а саме: розмістити іміджеву статтю в книзі «Екологія та природні багатства України» та прийняти участь у презентації з врученням нагород та дипломів програми «Екологія та природні багатства України».

. Наклад книги– 5000 примірників, формат-А-4,. тверда обкладинка з золотим тисненням. Вихід друком – I квартал 2011 року..

Вартість участі у програмі (редакційні, видавничі, презентаційні та поліграфічні витрати) з розміщенням інформації на одну повно-форматну сторінку А4, становить 6000 грн., дві сторінки - 10000 грн.

У квітні 2011 року відбудеться заключна частина Загальноукраїнської програми – нагородження учасників знаком «Лідер природоохоронної діяльності - 2010» і презентація видання «Екологія та природні багатства України». На урочистій церемонії будуть присутні учасники проекту, керівники центральних органів виконавчої влади, представники міжнародної спільноти, громадськості, ЗМІ.

З повагою та надією на подальшу співпрацю, директор програми Лучко Василь Васильович

Заступник директора Коркішко Марія Василівна


м.Киів , вул..Борщагівська 143 Б

Тел. (044) 45-777-43, вн.2126 E-mail: [email protected]

Схожі:

Голові Політичної Партії «Зелені» Прогнімаку О. В. Вельмишановний Олександре Володимировичу!
Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України а також представники громадських організацій та преси. Очікується...
ПРЕДВИБОРНА ПРОГРАММА МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПАРТІЇ ЗЕЛЕНИХ УКРАЇНИ
Миколаївська міська організація Партії зелених України є невід'ємною складовою частиною українського та світового зеленого руху
Передвиборча програма політичної партії «ЗЕЛЕНІ»
Влада – не самоціль партії «Зелені», а механізм реалізації «зелених» ідей заради майбутнього громадян
Звернення Українського ядерного товариства до Президента, Прем’єр-міністра...
України відведена ключова роль у забезпеченні енергетичної безпеки країни. До 2020 року повинні бути введені в експлуатацію нові...
А ультраліві; б ліві; в лівоцентристські; г цен­тристські; д правоцентристські;...
...
Президентові України Ющенко В. А. Президентові Республіки Татарстан...
У зв'язку з кризою, що продовжується навколо ЗАО «Укрататнафта» вважаємо необхідним Ваше особисте втручання з метою врегулювання...
Законності знесення зелених насаджень
Управління муніципальної міліції Тернопільської міської ради (далі управління) є виконавчим органом Тернопільської міської ради,...
Вих. №73 від 26 травня 2011 р
Раднику Президента України Представнику Президента України у Конституційному Суді України
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА від 23 травня 2011 р. №547
Відповідно до частини п’ятої статті 10 Закону України “Про будівельні норми” Кабінет Міністрів України постановляє
Вельмишановний Іване Андрійовичу!
Від імені колективу Інституту інформаційних технологій і засобів навчання та від себе особисто прийміть щиросердні вітання з нагоди...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка