Рішення виконавчого комітету міської ради від 6 лютого 2008 року


Скачати 79.34 Kb.
Назва Рішення виконавчого комітету міської ради від 6 лютого 2008 року
Дата 23.03.2013
Розмір 79.34 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Спорт > Документи
Рішення виконавчого комітету міської ради від 6 лютого 2008 року
Про визначення кандидатури опікуна

Про надання в оренду нежитлового приміщення

Про надання населенню субсидій
Розглянувши протокол комісії з розгляду конфліктних ситуацій по наданню населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг від 24 січня 2008 року, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Надати субсидії сім’ям власників житла та квартиронаймачів згідно з додатком (додається).
Про реєстрацію змін до статуту Тернопільської громадської організації "Клуб спортивного танцю "Квікстеп"
На підставі поданих документів та у відповідності до Закону України “Про об'єднання громадян”, “Положення про порядок легалізації об’єднання громадян”, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26.02.1993р. № 140, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Зареєструвати зміни до Статуту Тернопільської міської громадської організації “Клуб спортивного танцю "Квікстеп” з викладенням його в новій редакції (додається).
Про реєстрацію об'єднання співвласників багатоквартирного будинку "Сонечко"
На підставі поданих документів та керуючись Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку “Сонечко”, за адресою вул. Полковника Д.Нечая, 17 кв.2, яке діє згідно Статуту (додається).
Про розгляд заяви щодо надання дозволу на реконструкцію квартир
Про зняття з контролю протокольних доручень виконавчого комітету
Розглянувши клопотання заступників міського голови, начальників управлінь та відділів міської ради, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Зняти з контролю: 1.1.Рішення виконавчого комітету від 27.09.2006 р. №95 «Про заходи щодо забезпечення безперебійного руху транспорту у зимовий період 2006-2007 року"; 1.2.Пункт 1 протокольних доручень виконавчого комітету від 31.10.2007 р.: " Скликати прес-конференцію з запрошенням працівників управління житлово-комунального господарства та екології по роз'ясненню створення об'єднань співвласників багатоквартирних будинків"; 1.3. Пункт 2 протокольних доручень виконавчого комітету від 24.01.2007 р.: "Надати інформацію про громадські організації, які зареєстровані за місцем проживання засновників"; 1.4. Пункт 2 протокольних доручень виконавчого комітету від 21.03.2007 р.: "Доопрацювати питання щодо передачі на баланс об'єднання співвласників багатоквартирного будинку «Кн. Острозького,1»”; 1.5. Пункт 1 протокольних доручень виконавчого комітету від 25.07.2007 р.: " Взяти на особистий контроль виконання в місячний термін робіт з комплексного благоустрою прибудинкової території житлових будинків №18,20 по вул. Руській".
Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини

Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини

Про затвердження висновку щодо позбавлення батьківських прав стосовно дітей

Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини та погодження кандидатури опікуна

Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини

Про встановлення опіки над малолітньою дитиною та її майном, надання їй соціального статусу
Про розгляд звернення товариства індивідуальних забудовників «Добробуд» з питань будівництва за адресою вул. Вербицького.
Розглянувши звернення товариства індивідуальних забудовників «Добробуд», керуючись Законами України "Про основи містобудування", "Про планування і забудову територій", "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити товариству індивідуальних забудовників «Добробуд» (ід. код 24633454) будівництво додаткових підземно-надземних гаражів-стоянок на 145 легкових автомобілів для власників житлових квартир в житловому комплексі з приміщеннями торгівлі, побуту і гаражами на земельній ділянці за адресою вул. Вербицького, наданій рішенням Тернопільської міської ради від 29.12.2005 р. № 4/17/125.

2.Зобов'язати товариство індивідуальних забудовників «Добробуд»: 2.1.Проектну документацію погодити в управліннях: містобудівного та архітектурного комплексу, житлово-комунального господарства та екології. 2.2.Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт.
Про розгляд звернення ПМП “Пік” з питань реконструкції за адресою вул. А.Манастирського, 42
Розглянувши звернення ПМП “Пік”, керуючись Законами України “Про основи містобудування”, “Про планування і забудову територій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити приватному малому підприємству “Пік” (ід.код 21167425) реконструкцію частини власних нежитлових приміщень під офісні приміщення за адресою вул. А.Манастирського, 42.

2.Зобов’язати приватне мале підприємство “Пік”: 2.1. Проектну документацію на реконструкцію погодити в управліннях: містобудівного та архітектурного комплексу, житлово-комунального господарства та екології. 2.2. Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт.
Про розгляд звернення М.М. з питань реконструкції
Про розгляд звернення Тернопільського державного технічного університету ім. І.Пулюя
Розглянувши звернення Тернопільського державного технічного університету ім. І.Пулюя, беручи до уваги матеріали інвентаризаційних справ, керуючись Законами України “Про основи містобудування”, “Про планування і забудову територій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Внести зміни в акт приймання “Общежития на 286 чел. по вул. Гвардейской, №16” державною комісією та в рішення №621 виконкому Тернопільської міської Ради депутатів трудящих від 19 листопада 1964 року “Про прийняття в експлуатацію новозбудованого гуртожитку по вул. Гвардійська, 16, м. Тернопіль” і в тексті замість “1301,4 кв.м” читати: “1275,4 кв.м”.

2.Внести зміни в акт державної технічної комісії про прийняття в експлуатацію третьої черги спортивно-оздоровчого комплексу Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя по вул. Білогірській та в рішення виконавчого комітету міської ради від 29.01.2003 р. №67 “Про затвердження акта державної технічної комісії” і в тексті замість “2953,0 кв.м” читати: “2966,3 кв.м”.

3.Присвоїти об’єкту “Спортивно-оздоровчий комплекс Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя” адресний номер вул. Білогірська, 50.
Про розгляд звернення з питань будівництва

Про розгляд звернення з питань будівництва

Про розгляд звернення з питань будівництва
Про розгляд звернення ТОВ "Інтертранс" з питань будівництва за адресою вул.С.Будного, 1А
Розглянувши звернення ТОВ "Інтертранс", керуючись Законами України "Про основи містобудування", "Про планування і забудову територій", "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю "Інтертранс" (ід.код 30690838) добудову торгових приміщень до адміністративно-торгового комплексу та будівництво складських та адміністративно-торгових приміщень на орендованій земельній ділянці площею 0,5 га за адресою вул. С.Будного, 1.

2.Зобов'язати товариство з обмеженою відповідальністю "Інтертранс": 2.1. Проектну документацію погодити в управліннях: містобудівного та архітектурного комплексу, житлово-комунального господарства та екології. 2.2. Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт.
Про затвердження акта державної приймальної комісії

Про затвердження акта державної приймальної комісії

Про затвердження акта державної приймальної комісії

Про розгляд звернення міської комунальної лікарні №3 з питань перепрофілювання та реконструкції за адресою вул. Волинська, 40
Розглянувши звернення міської комунальної лікарні №3, враховуючи проектні пропозиції, виконані ліцензованою проектною організацією про можливість перепрофілювання та реконструкції незавершеного будівництва терапевтичного корпусу на 284 ліжка міськлікарні №3 у відповідності до діючих будівельних норм України, керуючись Законами України "Про основи містобудування", "Про планування і забудову територій", "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити міській комунальній лікарні №3 (ід.код 002001334) перепрофілювання і реконструкцію незавершеного будівництва терапевтичного корпусу на 284 ліжка під пологовий будинок з жіночою консультацією за адресою вул. Волинська, 40.

2.Зобов'язати міську комунальну лікарню №3 проектну документацію на перепрофілювання і реконструкцію погодити в управліннях містобудівного та архітектурного комплексу, житлово-комунального господарства та екології.
Про погодження договору
З метою забезпечення належного санітарно-епідеміологічного стану та екологічної безпеки м.Тернополя, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про відходи», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити договір між Тернопільською міською радою та Малашівецькою сільською радою ( додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я.Марценюка.
Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на проспекті Злуки, 23
Про погодження передпроектних проробок варіантів будівництва сміттєпереробного комплексу на вул. Микулинецькій - бічній
З метою реалізації пілотного проекту „ Впровадження сучасних екологічно чистих ресурсо та енергозберігаючих технологій з утилізацією муніципальних відходів та очищення осаду стічних вод в м.Тернополі” та розглянувши передпроектні проробки варіантів будівництва Комплексу виробництв по сортуванню, переробці і утилізації твердих побутових відходів та мулових осадів стічних вод м.Тернополя”, розроблені товариством з обмеженою відповідальністю „Серго-Гамма-лізинг”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити передпроектні проробки варіантів будівництва Комплексу виробництв по сортуванню, переробці і утилізації твердих побутових відходів та мулових осадів стічних вод м.Тернополя.

2.Управлінню житлово-комунального господарства та екології внести на розгляд міської ради рішення „Про затвердження передпроектних проробок варіантів будівництва сміттєпереробного комплексу на вул. Микулинецькій-бічній”.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Марценюка.
Про внесення змін в рішення виконавчого комітету №1920 від 18.12.07р. «Про проведення міни квартири №38 за адресою вул. Старий Ринок,3»
Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Внести зміни в п.1 рішення виконавчого комітету №1920 від 18.12.07р. «Про проведення міни квартири №38 за адресою вул. Старий Ринок,3» та замість цифр «17,2» читати «17,5», далі по тексту.
Про оформлення права власності на квартири в 144-квартирному житловому будинку за адресою вул.Яреми,16

Про оформлення права власності та прийняття на баланс 20 - квартирного житлового будинку з вбудованими стоянками для автомашин та офісними приміщеннями за адресою вул. Білецька, 36

Про оформлення права власності на гаражі

Про оформлення права власності на гаражі

Про оформлення права власності

Про оформлення права власності на квартири в 96 – квартирному житловому комплексі з гаражами за адресою вул.Вербицького,12
Про виділення коштів
Розглянувши звернення громадських організацій міста, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Виділити на статутну діяльність організацій за рахунок коштів, передбачених в бюджеті міста на фінансову підтримку громадських організацій інвалідів і ветеранів (КФК 091209): 1.1. Тернопільському міському об’єднанню інвалідів Афганістану – 7,0 (сім) тис.грн.; 1.2. Тернопільській міській організації Української Спілки ветеранів Афганістану – 8,0 (вісім) тис.грн.;

2.Відділу фінансового забезпечення забезпечити своєчасне фінансування згідно п.1 даного рішення.

Схожі:

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Вважати таким, що втратило чинність з 01 квітня 2012 року, рішення виконавчого комітету міської ради від 22. 10. 2008 року №883 «Про...
Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на І півріччя 2008року
Розглянувши пропозиції управлінь та відділів міської ради, виконавчий комітет міської ради вирішив: Затвердити план роботи виконавчого...
Рішення, прийняті на засіданні
Про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету Нікопольської міської ради від 16. 01. 2008 №3
ТЕРНОПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян», регламентом виконавчого комітету міської...
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 08. 10. 2008р....
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 08. 10. 2008р. №1995 «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської...
Порядок денний засідання виконавчого комітету
Про внесення змін в рішення виконавчого комітету М. М. Окаринський Тернопільської міської ради №152 від 14. 02. 2007 року «Про затвердження...
Рішення виконавчого комітету міської ради, прийняті 25 липня 2007 року
Тернопільської міської ради, відповідно до п. З протокольного доручення наради при міському голові від 18 червня 2007 року, керуючись...
Паспорт документа
Рішення виконавчого комітету Кременчуцької міської ради «Про затвердження цін на роботи(послуги), що виконуються архівним відділом...
П Л А Н роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради...
Питання, внесені на розгляд виконавчими органами міської ради Синельниківської міської ради
Про план роботи виконавчого комітету Глухівської міської ради на ІV квартал 2013 року
На підставі Регламенту виконавчого комітету, його апарату, управлінь та відділів міської ради, керуючись пунктом 6 статті 59 Закону...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка