TEXHIЧHI ВИМОГИ Назва предмету закупівлі: «Гриби та трюфелі»


Скачати 35.68 Kb.
Назва TEXHIЧHI ВИМОГИ Назва предмету закупівлі: «Гриби та трюфелі»
Дата 27.12.2013
Розмір 35.68 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Спорт > Документи
TEXHIЧHI ВИМОГИ
Назва предмету закупівлі: «Гриби та трюфелі».




з/п

Найменування

продукції

Од.

вим.

1.

Гриби печериці (ваг.) в асорт.

1 кг.

2.

Гриби печериці (фас.) в асорт.

1 кг.


Характеристика продукту:
Гриби (печериці). Зовнішній вигляд – плодові тіла гриба цілі, у вигляді шляпки з ніжкою, повинні бути свіжі, м’ясисті, пружні, чисті, здорові, міцні, без механічних пошкоджень, без плям та отворів, викликаних комахами-шкідниками, без ознак гниття та псування та інших видів мікробних уражень, природно вологі або зі злегка підсохлою поверхнею (без зайвої зовнішньої вологості). Шляпки масивні, щільні, випуклі, округлої (полукулястої) форми, з мілкими бурими волокнистими лусочками. М’якоть біла, на зломі блідо-рожева або різних відтінків білого. Пластинки білі, рожеві, пурпурно-бурі, шоколадні. Ніжка біла, з білим кільцем, округлої форми, кінчик ніжки обрізанним або цілим. Плівка між шляпкою та ніжкою може бути цілою або розірваною в відповідності з вимогами споживача. Колір грибів - від білого до буруватого і коричневого. Запах та смак приємні, без стороннього присмаку та запаху.

Не допускаються гриби брудні, мерзлі, запліснявілі, поїдені черв’ячками, затхлі, з ознаками гнилі, дряблі, мляві, мокрі, водянисті, ослизлі. Домішки грибів інших видів, частин інших рослин, а також органічні домішки тваринного походження (фізіологічні виділення, залишки жирових або м’язових тканин, клейові речовини).

Гриби печериці (фас. та ваг.) в асорт. повинні бути упаковані таким чином, щоб забезпечувалася їх належне збереження та безпека. Тара (пластмасові (пластикові) харчові ящички ємкістю від 2 до 5 кг., контейнери харчові ємкістю від 300 г. до 1 кг., та т.ін.), яка має бути використана для пакування та транспортування грибів, повинна бути чистою, сухою, не зараженою сільськогосподарськими шкідниками та не повинна мати стороннього запаху. Зберігати гриби в охолоджених приміщеннях, де здійснюється систематичний контроль за температурно-вологісними умовами зберігання в відповідності з санітарними правилами.

На споживчому пакуванні повинно бути нанесено маркування (дані про товар): найменування продукту; найменування та місцезнаходження виробника (юридична адреса, включаючи країну); товарний знак виробника (при наявності); маса нетто; ботанічний сорт (при необхідності); товарний сорт (при наявності); дата збору та дата упаковування; термін зберігання; умови зберігання; позначення справжнього стандарту; інформація про підтвердження відповідності.

Фарби та клей, застосовані для нанесення маркування та наклеювання етикетки на тару, повинні бути дозволені для контакту з харчовими продуктами.

Товар має бути свіжим, зрілим, чистим, неушкодженим, не м’ятим, не придавленим, не зів’ялим, не підмороженим (у зимовий період), без гнилі, без землі, високої якості.

Гриби транспортувати в чистих, сухих, без стороннього запаху, не заражених шкідниками транспортних засобах в відповідності з правилами перевезення швидкопсувних вантажів, діючими на відповідних видах транспорту.

Транспортна та споживча тара повинна бути чиста, неушкоджена, добре запакована, суха.

При поставках продуктів харчування надавати документи, які підтверджують якість товару (сертифікати відповідності, посвідчення про якість або висновки з санітарно - епідеміологічної експертизи та т.п.).

Умови постачання – поставка Товару здійснюється партіями відповідно до рознарядок Покупця. Постачальник протягом 7 (семи) робочих днів з дня отримання рознарядки Покупця на поставку конкретної партії Товару поставляє Покупцю конкретну партію Товару відповідно до наданої Покупцем рознарядки. Доставка грибів, здійснюється транспортом Постачальника на продуктовий склад КГХ та Т ДП «МТП «Южний». Предмет закупівлі повинен відповідати технічним вимогам. Якість предмета закупівлі – грибів, повинна відповідати вимогам діючих державних стандартів та технічним умовам виробника. Вартість предмета закупівлі – грибів, повинна включати в себе доставку на продуктовий склад

КГХ та Т ДП «МТП «Южний». Умови оплати – оплата за Товар здійснюється протягом 10 (десяти) банківських днів після поставки конкретної партії Товару з моменту отримання виставленого Постачальником рахунку, оформленого відповідно до рознарядки Покупця на поставку конкретної партії Товару, шляхом здійснення прямого банківського переведення коштів на рахунок Постачальника.

Поставка продуктів харчування протягом 2014 р.
Заступник директора

з соціального розвитку Чорбаджи І.М.

Керуючий КГХ та Т Руденко Т.І.

Виконавець:

Єфімова К.О.

тел. 74-45

Схожі:

TEXHIЧHI ВИМОГИ Назва предмету закупівлі: «Макарони, локшина, кускус і подібні борошняні вироби»
Назва предмету закупівлі: «Макарони, локшина, кускус і подібні борошняні вироби»
TEXHIЧHI ВИМОГИ Назва предмету закупівлі: «Ракоподібні, молюски та...
Назва предмету закупівлі: «Ракоподібні, молюски та інші водяні безхребетні, заморожені, оброблені чи законсервовані»
ТЕНДЕРНА ДОКУМЕНТАЦІЯ на закупівлю
Основні вимоги до предмету закупівлі та підтвердження його відповідності вимогам тендерної документації
ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ КОСАРКИ ДЛЯ ГАЗОНІВ, ПАРКІВ, СПОРТИВНИХ МАЙДАНЧИКІВ
Замовника. Постачальник гарантує якість та надійність товару протягом 12 місяців з моменту поставки. Термін дії договору до 31. 12....
Г. О. Єсіна ДОКУМЕНТАЦІЯ КОНКУРСНИХ ТОРГІВ по предмету закупівлі
Комунальне підприємство Севастопольської міської Ради «Севелектроавтотранс» імені О. С. Круподьорова
Конкурсних торгів Потапчук Г.І. ПОРЯДОК ДЕННИЙ
Відхилення пропозиції конкурсних торгів по предмету закупівлі: електроустаткування н в.і. у від ТОВ «Глорія»
Конкурсних торгів Гуменна К. М. ПОРЯДОК ДЕННИЙ
...
Найменування Од виміру Кількість
Якість предмету закупівлі повинна відповідати вимогам технічних умов, відповідних державних стандартів, а також підтверджуватись...
Тема Гриби Загальна характеристика грибів. Різноманітність грибів
Гриби – це одна з найбільших у природі груп організмів. Їх вивченням займається спеціальна наука – мікологія ( від грец. «мікос»...
Комерційна робота по оптовій закупівлі товарів
Мета уроку: пояснити завдання і принципи діяльності; ознайомитись з операціям, що здійснюються при закупівлі
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка