|
Скачати 92.45 Kb.
|
TEXHIЧHI ВИМОГИ Назва предмету закупівлі: «Макарони, локшина, кускус і подібні борошняні вироби».
* СМФ – Сімферопольська макаронна фабрика; * КМФ – Макаронна фабрика Київ. Характеристика продукту: Макаронні вироби повинні виготовлятися у відповідності з вимогами діючого стандарту з дотриманням санітарних норм та правил, рецептур та технологічних інструкцій, затвердженні в установчому порядку. Колір відповідний ґатунку борошна, без слідів непромісу. Колір виробів з використанням додаткової сировини змінюється в залежності від виду цієї сировини. Поверхня гладка, дозволяється шорсткість. Злам - склоподібний. Форма – відповідна типу виробів. Смак – властивий даному виробу, без стороннього смаку. Запах – властивий даному виробу, без стороннього запаху. Стан виробів після варіння – вироби не повинні злипатися між собою при варінні до готовності. Не дозволяється наявність зараження макаронних виробів шкідниками. У виробах макаронних не допускаються сторонні включення, хруст від мінеральної домішки, ознаки плісняви. Міцність макаронних виробів повинна забезпечувати збереженість їх форми. Дозволяється не більше 2,0% деформованих макаронних виробів від маси нетто виробів в кожній пакувальній одиниці. Мікробіологічні показники та вміст токсичних елементів, мікотоксинів, пестицидів та радіонуклідів в макаронних виробах не повинно перевищувати допустимі рівні. Вироби макаронні повинні бути фасованими та ваговими. Для пакування виробів макаронних повинні бути використані матеріали, що відповідають вимогам чинних нормативних документів та дозволені для застосування, центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я для пакування харчових продуктів. Вироби макаронні вагові повинні бути упаковані у гофроящики вагою – 15 кг., 20 кг. та т.ін. Упаковка макаронних виробів фасованих - пачки з картону, пакети із поліпропіленової плівки (пакети заклеюють або термозварюють), упаковані в гофроящики. Гофроящики повинні бути обклеєні клейовою паперовою стрічкою або поліетиленовою стрічкою з липким шаром. Пакети повинні бути художньо оформлені, забезпечувати збереження та якість виробів макаронних. Не дозволяється упаковувати коробки, пакети і пачки з непросохлими етикетками. У кожний ящик повинен бути вкладений талон із зазначенням номеру пакувальника або його прізвища. Макаронні вироби зберігати в критих складських приміщеннях, захищених від впливу атмосферних опадів, з відносною вологістю повітря не більше 70 % та температурі не вище 30°C. Приміщення для зберігання макаронних виробів повинні бути темними, чистими, сухими, добре провітрюваними не зараженими шкідниками. Зберігання макаронних виробів разом з товарами, які мають специфічний запах, не допускається. На споживчій тарі маркування повинно містити таку інформацію: назва продукту; група, клас, тип та вид; гатунок; при фасуванні вермішелі довгої та локшини довгої на упаковці повинно бути нанесене назва „довга”; назва та повна адреса, телефон виробника; адреса потужностей (об’єкта) виробництва; маса нетто, кг; склад продукту; калорійність та поживна цінність виробу із вказівкою на кількість білка, вуглеводів та жирів, у встановлених одиницях виміру на 100 грамів харчового продукту; кінцева дата споживання «Вжити до» або дата виробництва та строк придатності; номер партії; умови зберігання; штрихове кодування (у разі обов’язкового введення); товарний знак, торгова марка (за наявності); спосіб приготування; познака стандарту та т.ін. Маркування повинно бути нанесено за допомогою наклеєної етикетки на пакет або нанесено безпосередньо на пакувальний матеріал виразного відбитка, трафаретом чи штампувальною фарбою, яка не змивається і не має запаху. Транспортне маркування – з нанесенням маніпуляційних знаків «Крихке. Обережно», «Берегти від вологи». На кожну одиницю транспортної тари штампом або наклеюванням ярлика повинно бути нанесене маркування на якому повинна бути зазначена інформація: найменування підприємства-виробника; товарний знак (при його наявності); найменування товару, його групи та гатунок; маса нетто при стандартній вологості; маса брутто, кг; кількість одиниць (для фасованої продукції), термін зберігання; дата виготовлення та т.ін. Вироби макаронні транспортувати в критих транспортних засобах всіх видів, у відповідності з правилами перевезення вантажів, що діють на транспорті даного виду, які забезпечують зберігання продукції. При перевезенні виробів макаронних транспортні засоби повинні бути чистими, не зараженими шкідниками хлібних запасів, без стороннього запаху. Транспортна та споживча тара повинні бути цілими, не пошкодженими, сухими, не придавленими. При поставках продуктів харчування надавати документи, які підтверджують якість товару (сертифікати відповідності, посвідчення про якість або висновки з санітарно - епідеміологічної експертизи та т.п.). Умови постачання – постачання товару здійснюється партіями, протягом 7 (семи) робочих днів з дня отримання рознарядки від Покупця. Доставка макаронів, локшини, кускусу і подібних борошняних виробів, здійснюється транспортом Постачальника на продуктовий склад КГХ і Т ДП «МТП «Южний». Предмет закупівлі повинен відповідати технічним вимогам. Якість предмета закупівлі – макаронів, локшини, кускусу і подібних борошняних виробів, повинна відповідати вимогам діючих державних стандартів та технічним умовам виробника. Вартість предмета закупівлі – макаронів, локшини, кускусу і подібних борошняних виробів, повинна включати в себе доставку на продуктовий склад КГХ і Т ДП «МТП «Южний». Умови оплати – оплата за товар здійснюється по факту поставки, протягом 10 (десяти) банківських днів з моменту поставки. Поставка продуктів харчування протягом 2013 р. Заступник начальника порту з соціального розвитку Чорбаджи І.М. Керуючий КГХ і Т Руденко Т.І. Виконавець: Єфімова К.О. тел. 74-45 |
TEXHIЧHI ВИМОГИ Назва предмету закупівлі: «Ракоподібні, молюски та... Назва предмету закупівлі: «Ракоподібні, молюски та інші водяні безхребетні, заморожені, оброблені чи законсервовані» |
TEXHIЧHI ВИМОГИ Назва предмету закупівлі: «Гриби та трюфелі» Ніжка біла, з білим кільцем, округлої форми, кінчик ніжки обрізанним або цілим. Плівка між шляпкою та ніжкою може бути цілою або... |
ТЕНДЕРНА ДОКУМЕНТАЦІЯ на закупівлю Основні вимоги до предмету закупівлі та підтвердження його відповідності вимогам тендерної документації |
ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ КОСАРКИ ДЛЯ ГАЗОНІВ, ПАРКІВ, СПОРТИВНИХ МАЙДАНЧИКІВ Замовника. Постачальник гарантує якість та надійність товару протягом 12 місяців з моменту поставки. Термін дії договору до 31. 12.... |
Урок №31 Тема. Многочлен. Подібні члени многочленна та їх зведення Мета: домогтися свідомого сприйняття учнями змісту понять «многочлен», «подібні члени многочлена», «многочлен стандартного вигляду»,... |
Г. О. Єсіна ДОКУМЕНТАЦІЯ КОНКУРСНИХ ТОРГІВ по предмету закупівлі Комунальне підприємство Севастопольської міської Ради «Севелектроавтотранс» імені О. С. Круподьорова |
Тема: БУБЛИЧНІ ТА СУХАРНІ ВИРОБИ Бубличні вироби, соломка, хлібні палички. Бубличні вироби виготовляють у вигляді кілець та овалів. До них належать бублики, баранки... |
Конкурсних торгів Потапчук Г.І. ПОРЯДОК ДЕННИЙ Відхилення пропозиції конкурсних торгів по предмету закупівлі: електроустаткування н в.і. у від ТОВ «Глорія» |
Конкурсних торгів Гуменна К. М. ПОРЯДОК ДЕННИЙ ... |
Найменування Од виміру Кількість Якість предмету закупівлі повинна відповідати вимогам технічних умов, відповідних державних стандартів, а також підтверджуватись... |