ТЕНДЕРНА ДОКУМЕНТАЦІЯ на закупівлю


Скачати 0.49 Mb.
Назва ТЕНДЕРНА ДОКУМЕНТАЦІЯ на закупівлю
Сторінка 1/3
Дата 30.03.2013
Розмір 0.49 Mb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
  1   2   3


УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Затверджую”

Голова тендерного комітету

______________ С.М. Рубаненко

„____” ____________ 2009 р.

ТЕНДЕРНА ДОКУМЕНТАЦІЯ



на закупівлю



УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ АВТОМАТИЧНОЇ ОБРОБКИ ІНФОРМАЦІЇ

м. Київ, 2009 р.

ЗМІСТ

РОЗДІЛ І. Загальна інформація про торги

РОЗДІЛ 2. Інструкція учасникам торгів

1. Загальна частина

2. Надання роз‘яснень щодо тендерної документації та внесення змін до неї

3. Порядок отримання тендерної документації

4. Мова тендерної пропозиції

5. Зміст тендерної пропозиції

6. Вимоги до оформлення тендерної пропозиції

7. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій

8. Ціни пропозиції

9. Валюта пропозиції

10. Строк дії тендерних пропозицій

11. Кваліфікаційні вимоги до Учасників

12. Альтернативна тендерна пропозиція: спосіб її оцінки та порівняння

13. Основні вимоги до предмету закупівлі та підтвердження його відповідності вимогам тендерної документації

14. Зміна та відкликання пропозицій

15. Розкриття пропозицій

16. Порядок дотримання конфіденційності

17. Пояснення пропозиції

18. Порядок з’ясування тендерних пропозицій

19. Оцінювання та порівняння тендерних пропозицій

20. Порядок повідомлення Учасників про результати торгів і акцепт тендерної пропозиції

21. Відхилення тендерних пропозицій

22. Відміна торгів чи визнання їх такими, що не відбулися

23. Тендерне забезпечення

24. Забезпечення виконання договору

25. Укладання договору

26. Заключні положення

ДОДАТОК 1 Форма тендерної пропозиції

ДОДАТОК 2 Кваліфікаційні вимоги до учасників торгів

ДОДАТОК 3 Технічні вимоги до предмета закупівлі

ДОДАТОК 4 Основні умови договору

ДОДАТОК 5 Критерії та методика оцінки тендерних пропозицій

ДОДАТОК 6 Лист виробника

РОЗДІЛ І. Загальна інформація про торги
Метою проведення торгів є конкурсний відбір постачальників (виконавців) на закупівлю устаткування для автоматичної обробки інформації у відповідності з вимогами Положення про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2008р. №921 «Про затвердження Положення про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти” (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 19.11.2008 р. № 1017) та іншими відповідними нормативно-правовими актами чинного законодавства, та цієї Тендерної документації.

Закупівля здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету.
Замовник торгів Управління культури і туризму Київської обласної державної адміністрації
Поштова адреса: Україна, 01196, м. Київ, пл. Л. Українки, 1
Відповідальний за проведення торгів:

Рубаненко Сергій Миколайович тел. (044) 286-77-32, 286-87-48
Закупівля здійснюється за процедурою - відкриті торги
Місце та кінцевий строк прийняття тендерних пропозицій: Україна, 01196, м. Київ, пл. Л. Українки, 1 30.06.2009 до 10 год. 00 хв. (особисто або поштою)
Місце та дата розкриття тендерних пропозицій: Україна, 01196, м. Київ, пл. Л. Українки, 1 30.06.2009 о 11 год. 00 хв.
До участі у торгах (тендері) запрошуються суб‘єкти господарювання – юридичні особи незалежно від форми власності, місця реєстрації та розташування або фізичні особи (далі – Учасники), які підтвердили намір взяти участь у процедурі закупівлі та подали тендерну пропозицію.
Строк дії тендерної пропозиції повинен становити не менше ніж 120 (сто двадцять) календарних днів з моменту закінчення строку подання тендерних пропозицій.
Під час отримання тендерної документації Учасник повинен повідомити замовника про ім’я, адресу, номери телефонів, факсу його представника, якому належить надсилати всю інформацію стосовно проведення тендеру.
Проведення попередньої тендерної наради не планується
Представник замовника, уповноважений здійснювати зв’язок з Учасниками:

Рубаненко Сергій Миколайович тел. (044) 286-77-32, 286-87-48

 

РОЗДІЛ 2. ІНСТРУКЦІЯ УЧАСНИКАМ ТОРГІВ

1. Загальна частина

1.1. Керуючись Положенням про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти (далі – Положення), затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2008р. №921 «Про затвердження Положення про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти” (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 19.11.2008 р. № 1017) та іншими відповідними нормативно-правовими актами чинного законодавства замовник оголошує торги (тендер) на закупівлю устаткування для автоматичної обробки інформації згідно з процедурами та умовами, визначеними у цій тендерній документації.

1.2. У відповідності з вимогами цієї інструкції Учасники повинні відповідати кваліфікаційним критеріям, які визначені у даній інструкції та додатках до неї.

1.3. Умовою цього тендеру є те, що кожний Учасник подає свої пропозиції та документи, як фізична чи юридична особа (резидент або нерезидент), що підтвердила намір взяти участь у закупівлі та подала тендерну пропозицію.

Кожний Учасник подає свої пропозиції у належно оформленому вигляді згідно з вказаними нижче вимогами.

1.4. Закупівля товарів, робіт і послуг здійснюється виключно у безпосередніх виробників товарів, виконавців робіт і надавачів послуг або їх офіційних представників (дилерів, агентів, дистриб’ютерів тощо).

1.5. Усі інші питання, які не передбаченні цією тендерною документацією регулюється Положенням та іншими нормативно-правовими актами у сфері державних закупівель.

1.6. Учасник несе всі витрати, пов'язані з підготовкою та поданням його тендерної пропозиції. Замовник у будь-якому випадку не є відповідальним за зміст тендерної пропозиції Учасника, за витрати Учасника на підготовку тендерної пропозиції незалежно від результату тендерних торгів.

1.7. Всі повідомлення і заяви Замовника і Учасників, що стосуються проведення процедури закупівлі, повинні бути викладені в письмовій формі.
2. Надання роз‘яснень щодо тендерної документації та внесення змін до неї
2.1. Особа, яка отримала тендерну документацію, має право не пізніше ніж за сім календарних днів до закінчення строку подання тендерних пропозицій звернутися до Замовника в письмовій формі за його поштовою адресою, що зазначена в Оголошенні торгів (тендеру) за роз'ясненнями щодо тендерної документації. Замовник протягом трьох робочих днів повинен дати відповідь на запит Особи, яка отримала тендерну документацію.

2.2. Не пізніше ніж за три робочих дні до закінчення строку подання тендерних пропозицій Замовник має право з власної ініціативи чи за результатами запитів осіб, які отримали тендерну документацію, внести зміни до тендерної документації та повідомити про зазначені зміни письмово всіх Осіб, яким Замовник подав тендерну документацію.

2.4. Якщо Замовник проводить збори з метою роз'яснення будь-яких запитів щодо тендерної документації, він повинен вести протокол цих зборів з викладенням у ньому всіх роз'яснень щодо запитів і надіслати його і отриману тендерну документацію всім Особам, незалежно від їх присутності на зборах.

2.5. У разі несвоєчасного подання Замовником роз'яснень щодо змісту тендерної документації, її змін або якщо внесені до тендерної документації зміни є суттєвими, Замовник повинен продовжити строк подання тендерних пропозицій. Рішення про продовження строку подання тендерних пропозицій приймається Замовником з урахуванням того, що такий строк повинен бути достатнім для врахування Особами, які отримали тендерну документацію, зазначених змін, доповнень або роз'яснень та своєчасного подання тендерних пропозицій, але не меншим ніж сім робочих днів.
3. Порядок отримання тендерної документації
3.1. Для отримання тендерної документації Учаснику необхідно подати за адресою Замовника відповідний офіційний лист - запит, згідно якого йому протягом трьох робочих днів буде надано особисто або кур'єрською поштою за рахунок Учасника один примірник тендерної документації.

3.2. У разі особистого отримання тендерної документації, уповноважена посадова особа Учасника повинна представити документи, які засвідчують його особу та повідомити Замовника про ім'я, адресу, номери телефонів, факсу його представника, якому належить надсилати всю інформацію стосовно проведення тендера.
4. Мова тендерної пропозиції
4.1. Всі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції, складаються українською мовою.

4.2. У разі надання будб-яких документів іноземною мовою (мовою національних меншин), вони повинні бути перекладені українською. Тексти повинні бути автентичними, визначальним є український текст.
5. Зміст тендерної пропозиції
5.1. Пропозиція, що подається Учасником, повинна складатися з:

- комерційної частини;

- технічної частини.

Комерційна частина повинна включати цінову інформацію (Розділ 8 даної Інструкції), відповіді на питання тендерної документації (перелік документів, які вимагаються для підтвердження відповідності Учасника кваліфікаційним та іншим вимогам Замовника, Основні умови Договору), а також решту матеріалів, які повинні бути оформлені та подані Учасниками згідно з цією тендерною документацією.

Технічна частина має бути надана згідно Розділу 13 даної інструкції та повинна включати повну інформацію щодо відповідності тендерної пропозиції Учасника технічним вимогам Замовника.

5.2. Для правильного оформлення тендерної пропозиції Учасник вивчає всі інструкції, форми, терміни та специфікації, наведені у Тендерній документації. Неспроможність подати всю інформацію, що потребує тендерна документація, або подання пропозиції, яка не відповідає вимогам в усіх відношеннях, буде віднесена на ризик Учасника та спричинить за собою відхилення пропозиції.

5.3. Учасники подають свої пропозиції стосовно предмету закупівлі в цілому.

5.4. Кожний Учасник має право подати лише одну тендерну пропозицію щодо предмета закупівлі.
6. Вимоги до оформлення тендерної пропозиції
6.1. Кожен Учасник подає лише одну тендерну пропозицію.

6.2. Тендерна пропозиція надається у письмовій формі. Тендерна пропозиція повинна бути зшитою швидкозшивачем, на кожен документ (або пакет документів) додатково повинен бути титульний аркуш із назвою документа (або пакету документів). Пропозиція підписується офіційно уповноваженою посадовою особою Учасника, завіряється мокрою печаткою (крім осіб, що здійснюють діяльність без печатки згідно чинного законодавства), (крім оригіналів та нотаріально посвідчених документів). Якщо тендерна пропозиція підписується іншою особою, яка не уповноважена на це установчими документами даного суб'єкта господарювання, її повноваження зазначаються у письмовій довіреності, що додається до тендерної пропозиції.

6.3. На всіх сторінках пропозиції мають міститися відбитки печатки Учасника (для юридичних осіб) та підпис уповноваженої посадової особи (осіб), за винятком оригіналів та нотаріально завірених копій документів. Відповідальність за помилки друку у документах, надісланих до тендерного комітету та підписаних відповідним чином, несе Учасник.

6.4. Тендерна пропозиція готується в одному примірнику, завіряється мокрою печаткою Учасника (для юридичних осіб), що подається Замовнику.

Тендерна пропозиція надається Замовнику у запечатаному конверті, який у місцях склеювання повинен містити відбитки печатки Учасника (для юридичних осіб).

На конверті повинно бути зазначено:

  • не відкривати до ПОЧАТКУ ТОРГІВ (дата та час зазначена в оголошенні про проведення відкритих торгів, Загальній інформації про торги та інших документах, що надаються разом з тендерною документацією або будуть надані додатково у разі внесення відповідних змін);

  • адресу та назву Замовника;

  • адресу та назву Учасника;

  • назву предмета закупівлі.

Якщо конверт, що містить тендерну пропозицію, не оформлений, не запечатаний або не промаркований у відповідності з вищенаведеними вимогами, такий конверт не приймається, про що робиться запис у реєстрі отриманих тендерних пропозицій, і повертається відправнику.

На запит Учасника Замовник підтверджує отримання його тендерної пропозиції із зазначенням дати та часу отримання. При цьому дійсним визнається запит і підтвердження, надані у письмовій формі.
7. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій
7.1. Пропозиції повинні бути одержані за адресою не пізніше часу та дати, зазначених у Загальній інформації про закупівлю.

7.2. Тендерні пропозиції, отримані замовником після закінчення строку їх подання, не розркиваються і повертаються учасникам, що їх подали.


8. Ціни пропозиції
8.1. Учасник визначає ціни на товари, які він пропонує поставити за Договором, з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають сплачені, а також витрати на транспортування, навантаження та розвантаження, страхування, введення в експлуатацію та інші витрати.

8.2. В тендерній пропозиції ціни вказуються за кожну одиницю виміру товару, який пропонується для постачання, вартість кожного найменування із урахуванням кількості, зазначеної в технічних вимогах, вартість частини предмету закупівлі та остаточно виводиться підсумкова ціна тендерної пропозиції.

8.3. Остаточно виводиться підсумкова ціна тендерної пропозиції.

8.4. Загальна вартість тендерної пропозиції та всі інші ціни повинні бути чітко та остаточно визначені без будь-яких посилань, обмежень або застережень, та за будь-яких обставин не підлягають зміні або коригуванню, у тому числі, шляхом знижок/надбавок, під час дії тендерної пропозиції.

8.5. Учасник самостійно відповідає за одержання будь-яких та всіх необхідних дозволів та ліцензій (у тому числі експортних та імпортних) на товар, запропонований на торги та самостійно несе всі витрати на отримання таких дозволів та ліцензій.

8.6. До розрахунку ціни тендерної пропозиції не включаються будь-які витрати, понесені ним у процесі здійснення процедури закупівлі та укладення договору про закупівлю. Всі витрати сплачуються Учасником за рахунок його власного прибутку.
9. Валюта пропозиції
9.1. Ціни зазначаються у національній валюті Замовника – гривні.

9.2. Якщо Учасник торгів не є резидентом України, він може зазначати ціну в іноземній валюті. У цьому, випадку на дату та час розкриття тендерних пропозицій ціна пропозицій повинна бути перерахована відповідно до курсу Національного банку України в національну валюту - гривню.
10. Строк дії тендерних пропозицій
10.1. Тендерні пропозиції залишаються чинними після настання кінцевого терміну їх подання на період не менш ніж 120 (сто двадцять) календарних днів від дати розкриття пропозиції.

Пропозиція, яка дійсна на коротший період, відхиляється Замовником як така, що не відповідає вимогам тендерної документації.

10.2. До закінчення строку дії пропозиції Замовник має право вимагати від Учасника продовжити строк дії тендерної пропозиції на додатковий конкретний період часу. Запит та відповіді Учасника подаються засобами факсимільного зв'язку з наступним письмовим підтвердженням.

10.3. У разі, якщо Замовник торгів вимагає від Учасників продовження дії тендерних пропозицій на додатковий період, Учасник має право:

  • відхилити таку вимогу;

  • погодитися з вимогою та продовжити строк дії наданої ним тендерної пропозиції.


11. Кваліфікаційні вимоги до Учасників
11.1. Згідно з даною інструкцією та Додатком 2 Учасник подає як частину пропозиції документи, що підтверджують кваліфікацію Учасника.

11.2. Оцінка відповідності Учасників встановленим кваліфікаційним вимогам здійснюється на підставі письмових документів, наданих Учасниками у складі кваліфікаційної частини тендерної пропозиції. Тендерна пропозиція, що не містить вказаних документів про відповідність Учасника встановленим кваліфікаційним вимогам, або необхідних пояснень є такою, що не відповідає вимогам тендерної документації.

11.3. У разі, якщо Учасник надає недостовірну інформацію щодо його відповідності встановленим кваліфікаційним вимогам або не відповідає кваліфікаційним вимогам, його тендерна пропозиція відхиляється відповідно до підпункту 3 пункту 28 Положення.

11.4. Усі Учасники мають відповідати наступним кваліфікаційним вимогам:

  • здійснювати діяльність відповідно до статуту;

  • мати ліцензії на здійснення відповідної діяльності, яка передбачена закупівлею (якщо це передбачено чинним законодавством України);

  • не мати заборгованостей за зобов'язаннями, пов'язаними зі сплатою податків і зборів (обов'язкових платежів) відповідно до законодавства своєї країни або України;


12. Альтернативна тендерна пропозиція: спосіб її оцінки та порівняння
12.1. Підготовка та подання альтернативних тендерних пропозицій умовами даної Тендерної документації не передбачається.
13. Основні вимоги до предмету закупівлі та підтвердження його відповідності вимогам тендерної документації
13.1. Інформація про відповідність запропонованого товару вимогам тендерної документації повинна бути підтверджена документально та посвідчена печаткою (для юридичних осіб) та підписом Учасника у Додатку 3. Відповідність запропонованої Учасником продукції вимогам нормативної документації буде визначатись тендерним комітетом Замовника з можливим залученням фахівців відповідної галузі.

13.2. Тендерна пропозиція, що не відповідає технічним вимогам розгляду не підлягає.
14. Зміна та відкликання пропозицій
14.1. Учасник має право до закінчення строку подання тендерної пропозиції вносити зміни у свою тендерну пропозицію або відкликати її.

Для цього він надсилає тендерному комітету листи, оформлені таким чином:

1) у разі відкликання тендерної пропозиції лист вкладається в конверт, що містить напис «Відкликання тендерної пропозиції», назву предмету закупівлі, поштову адресу Замовника торгів, назву тендерного комітету;

2) у разі зміни тендерної пропозиції лист зі змінами вкладається у внутрішній конверт, на якому зазначена назва організації-Учасника, його поштова адреса, назва тендерного комітету. Внутрішній конверт вкладається у зовнішній конверт, який містить напис «Зміна тендерної пропозиції», назву предмету закупівлі, поштову адресу Замовника торгів, назву тендерного комітету, попереджувальний напис: «Не відкривати до початку торгів (дата та час зазначена в оголошенні про проведення відкритих торгів, Загальній інформації про торги та інших документах, що надаються разом з тендерною документацією або будуть надані додатково у разі внесення відповідних змін)».

Зміни чи заява про відкликання тендерної пропозиції враховуються у разі, якщо вони отримані Замовником торгів до закінчення строку подання тендерних пропозицій.

15. Розкриття пропозицій
15.1. Розкриття тендерних пропозицій буде здійснюватися за адресою та у строк, що зазначені у Загальній інформації про закупівлю.

15.2. До участі у процедурі розкриття тендерних пропозицій запрошуються уповноважені представники всіх Учасників, що подали тендерні пропозиції, які повинні мати при собі паспорт, а довірені особи також довіреність на право участі в процедурі розкриття тендерних пропозицій, при цьому присутні представники повинні розписатися у протоколі, що підтверджує їх присутність.

Відсутність уповноваженого представника будь-якого Учасника на процедурі розкриття тендерних пропозицій не є підставою для нерозкриття, нерозгляду або відхилення його тендерної пропозиції.

До участі у процедурі розкриття тендерних пропозицій Замовником допускаються представники державних органів влади (у тому числі депутати всіх рівнів).

15.3. Тендерний комітет у присутності уповноважених представників Учасників розкриває тендерні пропозиції в наступній послідовності:

а) в першу чергу розкриваються конверти з надписом "Відкликання", а відкликані тендерні пропозиції повертаються Учасникам, які їх подали, без розпечатування внутрішніх конвертів за зазначеними на них адресами;

б) усі інші конверти з тендерними пропозиціями розпечатуються у будь-якій послідовності;

в) якщо по окремим тендерним пропозиціям є листи з надписом "Зміна", розглядається тендерна пропозиція з урахуванням змін.

15.4. Одночасно із розкриттям тендерних пропозицій присутнім під час розкриття тендерних пропозицій, оголошується така інформація:

  • найменування та адреса Учасника;

  • ціна тендерної пропозиції.

15.5. Під час розкриття тендерних пропозицій перевіряється наявність всіх необхідних документів, передбачених цією Інструкцією. Відсутність будь-якої інформації, документів, надання яких передбачено тендерною документацією тендерній документації, протоколюються і є підставою для подальшого відхилення такої тендерної пропозиції.

15.6. Оголошені відомості про Учасників та ціни тендерних пропозицій вносяться до протоколу розкриття тендерних пропозицій, складеного згідно з установленою Міністерством Економіки формою.

15.7. На запити Учасників, які подали тендерні пропозиції, надсилаються копії протоколу розкриття тендерних пропозицій протягом одного робочого дня після отримання від Учасника відповідного запиту та доручення на отримання протоколу.
16. Порядок дотримання конфіденційності
16.1. Інформація щодо розгляду та оцінки тендерних пропозицій не надається до укладення договору про закупівлю особам, які офіційно не брали участь у процедурі закупівлі, за винятком випадків, коли така інформація вимагається уповноваженим органом для розгляду поданої скарги щодо порядку проведення процедури закупівлі або судом.

16.2. Будь-які спроби Учасника вплинути на оцінювання Замовником пропозицій або прийняття рішення про вибір переможця призведе до відхилення його пропозиції.

17. Пояснення пропозиції
17.1. Замовник торгів може просити Учасника розтлумачити тендерні пропозиції з тим, щоб полегшити їх розгляд, оцінку та зіставлення. Не приймається, не обговорюється та не дозволяється внесення жодних змін тендерних пропозицій, включаючи зміни їх ціни і зміни, спрямовані на коригування тендерної пропозиції, яка не відповідає формальним вимогам тендерних документів, з метою приведення її у відповідність із такими вимогами.
18. Порядок з’ясування тендерних пропозицій
18.1. До детального оцінювання пропозицій, Замовник вивчає пропозиції з метою визначення, що кожна пропозиція:

а) підписана належним чином;

б) відповідає вимогам тендерної документації;

в) подає всі пояснення та/або докази, які може вимагати Замовник, зокрема, для підтвердження кваліфікаційних даних та ціни тендерної пропозиції.

18.2. Визначення пропозицій, що відповідають або не відповідають вимогам, ґрунтуються тільки на їх змісті без звернення до сторонніх даних.

18.3. Якщо пропозиція не відповідає вимогам, вона відхиляється Замовником і не може згодом приводитись у відповідність шляхом коригування чи зміни або анулювання невідповідних відхилень або застережень.

18.4. Пропозиції, визначені як такі, що відповідають вимогам, перевіряються Замовником на предмет арифметичних помилок. Помилки виправляються Замовником у такій послідовності:

а) при розходженні між сумами, літерами та в цифрах, сума літерами є визначальною;

б) при розходженні між ціною одиниці товару та підсумковою ціною, одержаною шляхом множення ціни за одиницю на кількість, ціна за одиницю є визначальною, а підсумкова ціна виправляється. Якщо, на погляд Замовника, в ціні за одиницю є явне зміщення десяткового розподілювача, у такому випадку призначена підсумкова ціна є визначальною, а ціна за одиницю виправляється.

Замовник торгів має право на виправлення арифметичних помилок за умови отримання ним письмової згоди уповноваженого представника Учасника на такі виправлення.

18.5. Якщо Учасник не згоден з виправленням помилок, його пропозиція відхиляється.
19. Оцінювання та порівняння тендерних пропозицій
19.1. Замовник оцінює та порівнює пропозиції, що не були відхилені і визначені такими, що відповідають вимогам даної Тендерної документації.

19.2. Загальний строк проведення оцінки, порівняння та визначення переможця торгів не повинен перевищувати 30 робочих днів з дня розкриття тендерних пропозицій.

19.3. Замовник визначає найкращу тендерну пропозицію серед пропозицій, які не були відхилені та відповідають вимогам тендерної документації за критеріями оцінки на підставі методики оцінки, визначених Додатком 5 цієї Тендерної документації, та яка набрала найбільшу кількість балів у результаті оцінки.

19.4. У випадку, якщо дві пропозиції набрали однакову кількість балів, переможець визначається шляхом голосування членів тендерного комітету простою більшістю голосів за участю в голосуванні не менше двох третин членів комітету. Якщо результати голосування розділилися порівну, голос голови тендерного комітету є вирішальним.

19.5. Замовник торгів має право запросити від Учасника, тендерна пропозиція якого визначена найкращою, повторного підтвердження відповідності його кваліфікаційним вимогам згідно з цією тендерною документацією. У разі відмови Учасника надати таке підтвердження, його пропозиція відхиляється, а Замовник визначає серед інших пропозицій найкращу за результатами оцінки.

19.6. Будь-які намагання Учасника вплинути на Замовника в процесі зіставлення та оцінки пропозицій та прийняття рішення стосовно присудження договору, призведуть до відхилення пропозиції цього Учасника.
20. Порядок повідомлення Учасників про результати торгів і акцепт тендерної пропозиції
20.1. Результатом оцінки та порівняння тендерних пропозицій є акцепт тендерної пропозиції переможця - визначення Замовником торгів найкращої тендерної пропозиції та надання згоди на її оплату. Тендерна пропозиція вважається акцептованою, якщо Замовником в установлений у тендерних документах строк подано письмове підтвердження Учаснику у акцепті тендерної пропозиції після визначення його переможцем процедури закупівлі.

20.2. Повідомлення про акцепт тендерної пропозиції надсилається переможцю торгів протягом п'яти календарних днів з дня прийняття рішення тендерного комітету про акцепт.

20.3. Письмове повідомлення про результати торгів із зазначенням назви та місцезнаходження Учасника - переможця, тендерна пропозиція якого визнана найкращою за результатами оцінки, надсилається всім Учасникам торгів протягом п'яти календарних днів з дня прийняття рішення тендерного комітету про акцепт.

20.4. Якщо з моменту визначення переможця тендеру до моменту укладання договору з’являться офіційні дані, які можуть поставити під сумнів достовірність відомостей, наведених в пропозиції Учасника-переможця тендеру, Замовник має право запросити від останнього додаткові матеріали, які б підтверджували достовірність наведених в його пропозиції відомостей та мали б юридичну силу. Привідсутності таких матеріалів Замсовник має право перегляну ти попереднє рішення щодо визначення переможця тендеру.

20.5. Переможець торгів несе відповідальність перед Замовником та державними контролюючими органами за достовірність та чинність наданих документів (або їх завірених копій), що встановлені діючим законодавством України, які дозволяють здійснювати продаж, постачання, використання на території України товару, який є предметом закупівлі.

20.6. Протягом семи календарних днів після укладення договору про закупілю Замовник надсилає оголошення про результати торгів для опублікування в інформаційному бюлетені «Вісник державних закупівель».
21. Відхилення тендерних пропозицій
21.1. Замовник відхиляє тендерну пропозицію у разі, коли:

  • учасник не відповідає кваліфікаційним вимогам, установленим у тендерній документації;

  • учасник не надав документального підтвердження, що він є виробником товарів, виконавцем робіт і надаваче послуг або офіційним представником;

  • тендерна пропозиція не відповідає умовам тендерної документації;

  • учасник, який подав тендерну пропозицію, не погоджується з виправленням виявленої Замовником арифметичної помилки;

  • учасник своїми діями призвів до виникнення обставин, зазначених у пунктах 28 і 58 Положення.

21.2. Замовник може відхилити всі тендерні пропозиції до акцепту тендерної пропозиції.
22. Відміна торгів чи визнання їх такими, що не відбулися
22.1. Торги відміняються у разі, якщо:

  • на участь у торгах було подано менше, ніж дві тендерних пропозицій щодо предмета закупівлі, визначеного Замовником у тендерній документації;

  • було відхилено всі тендерні пропозиції;

  • якщо до оцінки допущено тендерні пропозиції менше ніж двох учасників;

22.2. Торги можуть визнаватися Замовником такими, що не відбулися, у разі:

  • якщо ціна найбільш вигідної тендерної пропозиції перевищує суму, передбачену Замовником на фінансування закупівлі;

  • якщо здійснення закупівлі перестало відповідати державним потребам внаслідок настання непередбачуваних об'єктивних обставин (дії непереборної сили);

  • інших випадків за рішенням Замовника.

22.3. Повідомлення про відміну торгів, а також визнання торгів такими, що не відбулися надсилається Замовником всім Учасникам протягом трьох робочих днів з дня прийняття відповідного рішення.
23. Тендерне забезпечення
23.1. Тендерне забезпечення не вимагається.
24. Забезпечення виконання договору
24.1. Забезпечення виконання договору не вимагається.
25. Укладання договору
25.1. Замовник і переможець торгів розпочинають підготовку до укладання Договору на закупівлю після акцепту тендерної пропозиції, що визнана найкращою.

25.2. Договір укладається з Учасником, тендерну пропозицію якого було акцептовано, не раніше ніж через 5 робочих днів з дня відправлення письмового повідомлення всім Учасникам торгів про їх результати, але не пізніше ніж через 21 робочий день з дня акцепту тендерної пропозиції.

25.3. Якщо Учасник, тендерну пропозицію якого акцептовано, відмовляється від підписання договору про закупівлю, Замовник торгів визначає найкращу тендерну пропозицію згідно списку (рейтингу) Учасників з числа тих, строк дії яких ще не минув, за винятком випадків, коли всі тендерні пропозиції було відхилено.

25.4. Договір про закупівлю укладається тільки в письмовій формі та відповідно до положень Цивільного кодексу України. Всі витрати, пов’язані з укладанням договору несе Учасник - переможець торгів.

25.5. Істотною умовою договору про закупівлю є можливість зменшення обсягів закупівлі залежно від реального фінансування видатків Замовника.
26. Заключні положення
26.1. Відсутність будь-яких запитань або уточнень стосовно змісту та викладення вимог тендерної документації з боку Учасників процедури закупівлі, які отримали цю документацію у встановленому порядку, означатиме, що Учасники процедури закупівлі, що беруть участь в цих тендерних торгах, повністю усвідомлюють зміст цієї тендерної документації та вимоги, викладені Замовником при підготовці цієї закупівлі.

26.2. У разі виникнення у Учасників процедури закупівлі питань, що не висвітлені у цій Інструкції та інших складових тендерної документації, тендерний комітет при їх практичному обговоренні з Учасниками процедури закупівлі та вирішенні керується Положенням, а також іншими чинними нормативними-правовими актами України.

26.3. Згідно Положення під час здійснення процедури закупівлі сторони мають право передавати будь-яку інформацію щодо торгів за допомогою факсимільного зв’язку з подальшим підтвердженням у письмовому вигляді.

ДОДАТОК 1

Тендерної документації
ТЕНДЕРНА ПРОПОЗИЦІЯ

НА УЧАСТЬ У ВІДКРИТИХ ТОРГАХ НА ЗАКУПІВЛЮ устаткування для автоматичного оброблення інформації
Уважно вивчивши комплект тендерної документації, цим подаємо на участь у торгах свою тендерну пропозицію:

  1. Повне найменування Учасника ______________________________________________

  2. Адреса (юридична та фактична) ______________________________________________

  3. Телефон/факс _____________________________________________________________

  4. Керівництво (прізвище, ім’я по батькові) ______________________________________

  5. Код ЄДРПОУ _____________________________________________________________

  6. Форма власності та юридичний статус підприємства (організації), дата утворення, місце реєстрації; спеціалізація________________________________________________

  7. Коротка довідка про діяльність фірми _________________________________________

_____________________________________________________________________________

  1. Загальна вартість тендерної пропозиції без ПДВ, грн.:

Цифрами ______________________________________________________________________

Літерами ______________________________________________________________________

  1. Загальна вартість тендерної пропозиції з ПДВ, грн.:

Цифрами ______________________________________________________________________

Літерами _______________________________________________________________________

  1. Строк поставки (виконання)________________________________________________

(вказується Учасником з дати отримання заявки)

  1. Умови розрахунків по заявкам Замовника _____________________________________

  2. Уповноважений представник Учасника на підписання документів за результатами процедури закупівлі _______________________________________________________

  3. Цінова пропозиція:




Назва предмета закупівлі

(або еквівалент)

Кіл-ть, од.

Ціна за од. без ПДВ, грн.

Ціна за од. з ПДВ, грн.

Загальна вартість без ПДВ, грн.

Загальна вартість з ПДВ, грн.

Серверні станції

8













Обладнання для Wi-Fi мережі

8













Системні блоки

50













Системні блоки, обладнані бездротовими мереживими картками

40













PS/2 оптична мишка з скролом

98













PS/2 клавіатура

98













Килимок

98













Мережевий фільтр-подовжувач довжиною 3 м на 5 розеток

90













Джерело безперебійного живлення

90













Флеш-карта

100













Магнітні носії

500













Оптичні носії

200













Монітор

98













Багатофункціональний пристрій

60













Загальна вартість пропозиції, грн.








До акцепту нашої тендерної пропозиції. Ваша тендерна документація разом з нашою пропозицією (за умови її відповідності всім вимогам) мають силу попереднього договору між нами. Якщо наша пропозиція буде акцептована, ми візьмемо на себе зобов'язання виконати всі умови, передбачені Договором.

Ми погоджуємося дотримуватися умов цієї пропозиції протягом 120 календарних днів з моменту закінчення строку подання тендерних пропозицій, встановленого Вами. Наша пропозиція буде обов'язковою для нас і може бути акцептована Вами у будь-який час до закінчення зазначеного терміну.

Якщо наша пропозиція буде акцептована, ми зобов'язуємося підписати Договір із Замовником не раніше ніж через п'ять робочих днів з дня відправлення письмового повідомлення всім Учасникам процедури відкритих торгів, але не пізніше, ніж через 21 робочий день з дня акцепту пропозиції.
Дата заповнення пропозиції: ______________________________.
МП ___________________________________________

(Підпис керівника підприємства, організації, установи)
ДОДАТОК 2

Тендерної документації
  1   2   3

Схожі:

КОНКУРСНИХ ТОРГІВ на закупівлю: Паливо рідинне та газ; оливи мастильні
Документація конкурсних торгів розроблена на виконання вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель» (2289-VI) зі змінами,...
ТЕМА: Документація і інвентаризація
ТЕМА ЗАНЯТТЯ: Документація як спосіб первинного відображення об’єктів бухгалтерського обліку. Основні реквізити документів. Вимоги,...
ЗАКОН УКРАЇНИ №2289-VІ
Тендерна пропозиція вважається акцептованою, якщо замовник подав учаснику в установлений у тендерних документах строк письмове підтвердження...
Керівництво роботою тендерного комітету здійснює його голова, який...
Тендерний комітет група спеціалістів, призначених замовником відповідальними за проведення процедур закупівель згідно з Положенням...
ЗАЯВКА НА ЗАКУПІВЛЮ ОФІСНОГО ТА КОМП’ЮТЕРНОГО ОБЛАДНАННЯ Назва організації:...
Увага! На закупівлю меблів, ремонтних робіт, матеріалів та робіт із встановлення та обслуговування обладнання, придбання картриджів...
Г. О. Єсіна ДОКУМЕНТАЦІЯ КОНКУРСНИХ ТОРГІВ
Документація конкурсних торгів розроблена на виконання вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель»(2289-VI)з змінами,...
Г. О. Єсіна ДОКУМЕНТАЦІЯ КОНКУРСНИХ ТОРГІВ
Документація конкурсних торгів розроблена на виконання вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель» (2289-VI) зі змінами,...
КОНКУРСНИХ ТОРГІВ на закупівлю: Вироби з недорогоцінних металів, інші
Комунальне підприємство Севастопольської міської Ради «Севелектроавтотранс» імені О. С. Круподьорова
КОНКУРСНИХ ТОРГІВ на закупівлю: Паливо рідинне та газ; оливи мастильні
Комунальне підприємство Севастопольської міської Ради «Севелектроавтотранс» імені О. С. Круподьорова
КОНКУРСНИХ ТОРГІВ на закупівлю: Паливо рідинне та газ; оливи мастильні
Комунальне підприємство Севастопольської міської Ради «Севелектроавтотранс» імені О. С. Круподьорова
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка