Управління освіти виконавчого комітету Шепетівської міської ради


Скачати 48.4 Kb.
Назва Управління освіти виконавчого комітету Шепетівської міської ради
Дата 24.12.2013
Розмір 48.4 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Спорт > Документи
Управління освіти виконавчого комітету Шепетівської міської ради
Н А К А З
16.09.2013р. м.Шепетівка № 152
Про участь у проведенні обласної учнівської

Інтернет-олімпіади з математики у

2013/2014 навчальному році
На виконання наказів Міністерства освіти і науки України від 06.11.2002 року № 638 „Про проведення Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад”, департаменту освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації від 05.09.2013 р. № 1263-но та з метою вдосконалення системи пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді, підвищення інтересу учнів до поглибленого вивчення математики, залучення школярів до дослідницької роботи, стимулювання інтересу до оволодіння сучасними інформаційними технологіями
Н А К А З У Ю :
1. Керівникам загальноосвітніх навчальних закладів:

1.1. Забезпечити участь учнів у проведенні Інтернет-олімпіади з математики у два тури: І тур - 1.10.2013 - 10.10.2013р.;

ІІ тур - 29.10.2013- 2.11.2013р. згідно з Порядком проведення Інтернет-олімпіади з математики у 2013-2014 н.р. серед учнів навчальних закладів Хмельницької області (додається).

1.2. Довести інформацію про Інтернет-олімпіаду з математики до учнів 8-11 класів навчальних закладів міста та їх батьків.

1.3. Сприяти участі школярів в Інтернет-олімпіаді з математики.

2. Витрати на Інтернет та електронну пошту для забезпечення участі школярів в Інтернет-олімпіаді здійснити за рахунок коштів навчальних закладів.

3. Методисту методкабінету міськуо Громику Т.В. до 16 вересня 2013р. розмісти на сайті управління освіти даний наказ, умови участі, склад обласного журі та оргкомітету.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на завідувача сектором ЗНО та моніторингу якості освіти Бунечко Н.Й.


Заступник начальника Т.В.Музика

Додаток №1

до наказу №1263

від 05.09. 2013 р.

Організаційний комітет обласної Інтернет-олімпіади з математики


  1. Гаврішко М.В., начальник управління освітньої діяльності та кадрової роботи департаменту освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації, голова оргкомітету.




  1. Попик О.Ф., т.в.о. ректора Хмельницького ОІППО , співголова.




  1. Гринчук Л.В., методист математики Хмельницького ОІППО, секретар.




  1. Білик Л.Г., головний бухгалтер ХОІППО.




  1. Дубковецька Г.М., завідувач науково-методичного центру викладання навчальних предметів природничо-математичного циклу ХОІППО.




  1. Гудзь В.В., завідувач сектора фізико-математичних дисциплін науково-методичного центру викладання навчальних предметів природничо-математичного циклу ХОІППО.




  1. Ребрина В.А., завідувач центром інформаційно-комунікаційних технологій ХОІППО.



Додаток №2
до наказу № 1263

від 05.09. 2013 р.


Журі обласної Інтернет-олімпіади з математики

у 2013- 2014 н.р.



  1. Кисіль Т.М., доцент кафедри прикладної математики та соціальної інформатики Хмельницького національного університету, кандидат фізико-математичних наук, голова журі.




  1. Гринчук Л.В., методист математики Хмельницького ОІППО, заступник голови журі.




  1. Смішко Г.С., вчитель математики Хмельницького обласного ліцею-інтернату поглибленої підготовки в галузі наук, вчитель- методист, секретар журі.




  1. Бойко В.В., вчитель математики Хмельницької ЗОШ №18, вчитель- методист, член журі.




  1. Сіренький І.О., вчитель математики та інформатики Полонської гімназії, вчитель-методист, член журі.




  1. Григорук С.С. , доцент кафедри прикладної математики та соціальної інформатики Хмельницького національного університету, кандидат педагогічних наук, експерт – консультант журі.



Порядок проведення

Інтернет-олімпіади з математики у 2013-2014 н.р. серед учнів навчальних закладів Хмельницької області
Інтернет-олімпіада в 2013- 2014 н.р. проводиться у два тури:

І тур - 1.10.2013 - 10.10.2013р.

ІІ тур - 29.10.2013- 2.11.2013р.

Участь в Інтернет-олімпіаді з математики можуть брати всі учні 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів області.

Учасники мають право виконувати завдання за клас, не молодший класу навчання у школі. Кожен з учасників змагань повинен виконувати всі завдання самостійно. Колективні роботи, а також роботи, що містять розв’язки інших учасників до участі в конкурсі не приймаються і не перевіряються.

Для участі в Інтернет-олімпіаді необхідно

з 16 вересня 2013 року до 28 вересня 2013 року

зареєструватись на сайті http://deltamatem.km.ua/regstep1.aspx,

вказавши своє прізвище, ім'я, клас, заклад навчання, домашню адресу, телефон, електронну адресу ( учні, які зареєстровані на сайті в 2012 році з власної сторінки мають подати заявку на участь в Олімпіаді-2013).

У випадку виникнення проблем авторизації, звертатися за технічною підтримкою за адресою [email protected].

Завдання І туру олімпіади (10 задач) будуть надіслані зареєстрованим учасникам 1 жовтня 2013 року о 12 годині. Розв’язання завдань розміщувати на власній сторінці учасника

до 10 жовтня 2013 року до 22 години.

Результати перевірки завдань І туру та рейтинг серед учасників олімпіади будуть повідомлені учням до 27 жовтня 2013 року ( проміжні результати оприлюднюватися не будуть).

Завдання ІІ туру олімпіади учасники отримають

28 жовтня 2013 року о 12 годині.

Відповіді учасників ІІ етапу будуть прийматися

до 24 години 1 листопада 2013 року.

Переможці Інтернет-олімпіади визначаються окремо за класами, серед учнів, які набрали найбільшу кількість балів за результатами обох турів змагань. Переможцем не може бути учасник, який набрав менше ніж третину від максимально можливої кількості балів.
Переможці змагань на підставі рішення журі нагороджуються дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів окремо за класами у кількості, визначеній оргкомітетом Інтернет-олімпіади.
Кращі з числа переможців Інтернет-олімпіади, у кількості, визначеній оргкомітетом, мають право на участь у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики.

 Розв’язки завдань потрібно зберігати в себе на комп’ютері у форматі RTF (в Microsoft Office – «Файл» -- «Сохранить как» -- «Тип файла: *.rtf»)

Схожі:

ПОЛОЖЕНН Я про «Алею педагогічної слави»
«Алея педагогічної слави» це Дошка Пошани управління освіти виконавчого комітету Шепетівської міської ради, на яку заносяться кращі...
Управління освіти виконавчого комітету Шепетівської міської ради
Під час літніх канікул 08. 06. 2012р трапився нещасний випадок з учнем НВК №2. Перебуваючи на території біля будівлі бані с. Чотирбоків...
Управління освіти виконавчого комітету Шепетівської міської ради
Відповідно до Закону України Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення, постанови Головного державного...
Управління освіти виконавчого комітету Шепетівської міської ради
Діти отримали травми різної ступені важкості та знаходяться на лікуванні в Шепетівській ЦРЛ. Події сталися в позаурочний час. Причини...
ТЕРНОПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян», регламентом виконавчого комітету міської...
Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на І півріччя 2008року
Розглянувши пропозиції управлінь та відділів міської ради, виконавчий комітет міської ради вирішив: Затвердити план роботи виконавчого...
План проведення відстеження результативності регуляторних актів Шепетівської...
Про внесення змін в розділ 5 «єдиний податок» додатку 2 рішення VI сесії міської ради 6 скликання №19 від 27 січня 2011 року «Про...
П Л А Н роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради...
Питання, внесені на розгляд виконавчими органами міської ради Синельниківської міської ради
Про план роботи виконавчого комітету Глухівської міської ради на 2013 рік
Регламенту виконавчого комітету, його апарату, управлінь та відділів міської ради, керуючись пунктом 6 статті 59 Закону України «Про...
ПОЛОЖЕНН Я про фінансове управління виконавчого комітету Смілянської міської ради
Ради України, актами Президента України та Кабінету Міністрів України, рішеннями голови виконавчого комітету, наказами Міністерства...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка