АКТ приймання продукції (товарів) за якістю


Скачати 41.78 Kb.
Назва АКТ приймання продукції (товарів) за якістю
Дата 08.06.2013
Розмір 41.78 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Спорт > Документи
АКТ
приймання продукції (товарів) за якістю


"___" ___________ 200 __ р.

Місце складання акту приймання продукції (товарів) ____________________________

Час початку приймання продукції (товарів) ____________________________________

Час закінчення приймання __________________________________________________

Комісія у складі: ___________________________________________________________

__________________________________________________________________________

(прізвище, ім’я, по батькові, посада, місце роботи)

Дата і № посвідчення представника постачальника (незалежної організації, громад­ськості) _______________________________________________________________________

Комісія ознайомлена з Інструкцією про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання за якістю.

Назва постачальника _______________________________________________________

Назва та адреса відправника (виробника) ______________________________________

Дата і номер телефонограми або телеграми про виклик представника відправника (вироб­ника) ___________________________________________________________________

Дата і номер договору (наряду) на поставку продукції (товарів) ___________________

Дата і номер рахунку-фактури _______________________________________________

Дата і номер транспортної накладної __________________________________________

Станція і дата відправлення _________________________________________________

Станція (порт, пристань) призначення і дата прибуття продукції (товарів) __________

______________________________________________________________________________

Час видачі вантажу органом транспорту _______________________________________

Час розкриття вагона, контейнера, автофургона та інших опломбованих транспортних за­со­бів _______________________________________________________________________

Дата і номер комерційного акту ______________________________________________

Час доставки вантажу на склад отримувача ____________________________________

Умови збереження продукції на складі отримувача до складання акту ______________ ______________________________________________________________________________

Стан тари та упаковки на момент огляду продукції, зміст зовнішнього маркірування тари, у чиїй тарі, упаковці пред’явлено для огляду продукцію (відправника чи виробника) _ ______________________________________________________________________________

Дата розкриття тари та упаковки _____________________________________________

Зауваження щодо маркірування, тари, упаковки, а також кількість продукції, якої стосується кожен із виявлених недоліків ___________________________________________ ______________________________________________________________________________

Якщо проводилася вибіркова перевірка продукції (на якій підставі: ГОСТ, технічні умови, інші обов’язкові правила, договір) – порядок відбору продукції __________________ ______________________________________________________________________________

За чиїми пломбами (відправника чи органу транспорту) відвантажена й надійшла продукція, справність пломб, відбитки на них _______________________________________ ______________________________________________________________________________

Транспортне або відправницьке маркірування місць (за документом і фактично) _____ ______________________________________________________________________________

Наявність або відсутність пакувальних ярликів, пломб на окремих місцях __________ ______________________________________________________________________________

Відмітка про видачу вантажу в порядку ст. ____ Статуту залізниць ________________

(наявність, відсутність)

Кількість (вага), повне найменування та перелік продукції, пред’явленої до перевірки, а також фактично перевіреної.














За

Фактично надійшло

№№

п/п

Наймену-

вання

Один.

виміру


Ціна

документами

постачальника

усього

у тому числі

брак або бій




продукції







кіль-

кість

сума

кіль-

кість

сума

кіль-

кість

сума

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
































Вказати продукцію, гатунок якої не відповідає гатунку, зазначеному в документі, що посвідчує її якість.

Детальний опис виявлених недоліків та їх характер _____________________________

Підстави, за якими продукція переводиться у нижчий гатунок, з посиланням на стандарт, технічні умови, інші обов’язкові правила __________________________________

Кількість некомплектної продукції, перелік частин, вузлів та деталей, яких не вистачає, та їх вартість _________________________________________________________

Номери ГОСТів, технічних умов, креслень, зразків (еталонів), за якими здійснювалася перевірка якості про­дук­ції _______________________________________________________ ______________________________________________________________________________

Номер бракувальника підприємства-виробника продукції, якщо на продукції такий номер наявний _________________________________________________________________

Чи зроблено відбір зразків (проб) і куди їх направлено __________________________

Інші дані, які, на думку комісії, неохідно зазначити в акті для підтвердження неналежної якості ______________________________________________________________

Висновки комісії про характер виявлених дефектів у продукції та причини їх появи __ ______________________________________________________________________________

Члени комісії попереджені про відповідальність за підписання акту, що містить дані, які не відповідають дійсності.
Підписи членів комісії:

1. __________________________ 2. ______________________________

3. __________________________ 4. ______________________________

Представник постачальника

(незацікавленої організації,

громадськості): ___________________

(підпис)

Схожі:

2. Організація приймання товарів у магазині за кількістю та якістю 3
Складність і тривалість операцій з розвантаження товарів транспортних засобів залежать від виду транспорту, яким у магазин завезено...
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ РОЗПОРЯДЖЕНН Я
Про затвердження Концепції державної політики у сфері управління якістю продукції (товарів, робіт, послуг)
ПЕРЕЛІК ПІДПРИЄМСТВ-УЧАСНИКІВ РЕГІОНАЛЬНОГО ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО...

З ПИТАНЬ ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) – “100 кращих товарів України” (далі – Конкурс) проводиться у 2010...
Питання до екзамену
Основні напрямки та перспективи розвитку системи управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві
Питання з комерційного товарознавства продовольчих і непродовольчих товарів
Охарактеризуйте значення підвищення якості продукції,чинники,що впливають на якість, методи перевірки якості, види контролю якості...
4 Розподіл на промисловому підприємстві
Виробник, зацікавлений в ефективному збуті своєї продукції, організації раціональної системи розподілу продукції повинен вивчати...
До Програми проведення Конкурсу у 2010 році РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ УЧАСНИКІВ...
РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ (ТОВАРІВ, РОБІТ, ПОСЛУГ)
Чистий дохід (виручка) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) (010 020)

РОЗРАХУНОК
Виручка від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) без урахування акцизного збору*
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка