|
Скачати 41.78 Kb.
|
АКТ приймання продукції (товарів) за якістю "___" ___________ 200 __ р. Місце складання акту приймання продукції (товарів) ____________________________ Час початку приймання продукції (товарів) ____________________________________ Час закінчення приймання __________________________________________________ Комісія у складі: ___________________________________________________________ __________________________________________________________________________ (прізвище, ім’я, по батькові, посада, місце роботи) Дата і № посвідчення представника постачальника (незалежної організації, громадськості) _______________________________________________________________________ Комісія ознайомлена з Інструкцією про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання за якістю. Назва постачальника _______________________________________________________ Назва та адреса відправника (виробника) ______________________________________ Дата і номер телефонограми або телеграми про виклик представника відправника (виробника) ___________________________________________________________________ Дата і номер договору (наряду) на поставку продукції (товарів) ___________________ Дата і номер рахунку-фактури _______________________________________________ Дата і номер транспортної накладної __________________________________________ Станція і дата відправлення _________________________________________________ Станція (порт, пристань) призначення і дата прибуття продукції (товарів) __________ ______________________________________________________________________________ Час видачі вантажу органом транспорту _______________________________________ Час розкриття вагона, контейнера, автофургона та інших опломбованих транспортних засобів _______________________________________________________________________ Дата і номер комерційного акту ______________________________________________ Час доставки вантажу на склад отримувача ____________________________________ Умови збереження продукції на складі отримувача до складання акту ______________ ______________________________________________________________________________ Стан тари та упаковки на момент огляду продукції, зміст зовнішнього маркірування тари, у чиїй тарі, упаковці пред’явлено для огляду продукцію (відправника чи виробника) _ ______________________________________________________________________________ Дата розкриття тари та упаковки _____________________________________________ Зауваження щодо маркірування, тари, упаковки, а також кількість продукції, якої стосується кожен із виявлених недоліків ___________________________________________ ______________________________________________________________________________ Якщо проводилася вибіркова перевірка продукції (на якій підставі: ГОСТ, технічні умови, інші обов’язкові правила, договір) – порядок відбору продукції __________________ ______________________________________________________________________________ За чиїми пломбами (відправника чи органу транспорту) відвантажена й надійшла продукція, справність пломб, відбитки на них _______________________________________ ______________________________________________________________________________ Транспортне або відправницьке маркірування місць (за документом і фактично) _____ ______________________________________________________________________________ Наявність або відсутність пакувальних ярликів, пломб на окремих місцях __________ ______________________________________________________________________________ Відмітка про видачу вантажу в порядку ст. ____ Статуту залізниць ________________ (наявність, відсутність) Кількість (вага), повне найменування та перелік продукції, пред’явленої до перевірки, а також фактично перевіреної.
Вказати продукцію, гатунок якої не відповідає гатунку, зазначеному в документі, що посвідчує її якість. Детальний опис виявлених недоліків та їх характер _____________________________ Підстави, за якими продукція переводиться у нижчий гатунок, з посиланням на стандарт, технічні умови, інші обов’язкові правила __________________________________ Кількість некомплектної продукції, перелік частин, вузлів та деталей, яких не вистачає, та їх вартість _________________________________________________________ Номери ГОСТів, технічних умов, креслень, зразків (еталонів), за якими здійснювалася перевірка якості продукції _______________________________________________________ ______________________________________________________________________________ Номер бракувальника підприємства-виробника продукції, якщо на продукції такий номер наявний _________________________________________________________________ Чи зроблено відбір зразків (проб) і куди їх направлено __________________________ Інші дані, які, на думку комісії, неохідно зазначити в акті для підтвердження неналежної якості ______________________________________________________________ Висновки комісії про характер виявлених дефектів у продукції та причини їх появи __ ______________________________________________________________________________ Члени комісії попереджені про відповідальність за підписання акту, що містить дані, які не відповідають дійсності. Підписи членів комісії: 1. __________________________ 2. ______________________________ 3. __________________________ 4. ______________________________ Представник постачальника (незацікавленої організації, громадськості): ___________________ (підпис) |
2. Організація приймання товарів у магазині за кількістю та якістю 3 Складність і тривалість операцій з розвантаження товарів транспортних засобів залежать від виду транспорту, яким у магазин завезено... |
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ РОЗПОРЯДЖЕНН Я Про затвердження Концепції державної політики у сфері управління якістю продукції (товарів, робіт, послуг) |
ПЕРЕЛІК ПІДПРИЄМСТВ-УЧАСНИКІВ РЕГІОНАЛЬНОГО ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО... |
З ПИТАНЬ ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) – “100 кращих товарів України” (далі – Конкурс) проводиться у 2010... |
Питання до екзамену Основні напрямки та перспективи розвитку системи управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві |
Питання з комерційного товарознавства продовольчих і непродовольчих товарів Охарактеризуйте значення підвищення якості продукції,чинники,що впливають на якість, методи перевірки якості, види контролю якості... |
4 Розподіл на промисловому підприємстві Виробник, зацікавлений в ефективному збуті своєї продукції, організації раціональної системи розподілу продукції повинен вивчати... |
До Програми проведення Конкурсу у 2010 році РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ УЧАСНИКІВ... РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ (ТОВАРІВ, РОБІТ, ПОСЛУГ) |
Чистий дохід (виручка) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) (010 020) |
РОЗРАХУНОК Виручка від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) без урахування акцизного збору* |