З іншої сторони, які при спільному згадуванні можуть іменуватись Сторони


Скачати 90.31 Kb.
Назва З іншої сторони, які при спільному згадуванні можуть іменуватись Сторони
Дата 13.08.2013
Розмір 90.31 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
Д


ОГОВІР № _______ від „ _ ” _____________ 201__ р.

про надання доступу до мережі Internet


Абонент (мережеві налаштування)

Абонент (аутентифікаційні дані)


ip адреса: 91.___.___.___

маска: 255.255.255.

шлюз: 91. ___.___.___
ДНС сервери:

91.215.124.14

91.215.125.14









































(ім’я/login/номер договору)






































(пароль)



ТОВ «Комкаст Україна», в особі директора Іванькова Данила Єлисейовича, надалі Виконавець, що діє на підставі Статуту з однієї сторони, та ______________________________________________________________________________________, надалі Абонент, з іншої сторони, які при спільному згадуванні можуть іменуватись Сторони і кожен окремо Сторона, уклали Договір про наступне:
1.Виконавець надає Абоненту послуги підключення та цілодобового доступу до глобальної мережі Інтернет та до ресурсів локальної мережі ChokolovkaNET(Послуги) винятково за адресою: ________________ _______________________ (________;___________;________).

( адреса надання послуги ) (під’їзд) (поверх ) (код)
2. Абонент приймає надані Виконавцем Послуги і оплачує їх, як визначено в цьому Договорі.
3. Послуги, замовлені Абонентом:

Найменування послуги

(Тарифного пакета)

Абонплата

Український трафік

Закордонний трафік

ГРН в місяць

Швидкість вхідного трафіку, Мбіт/с (до)

Швидкість вихідного трафіку, Мбіт/с (до)

Швидкість вхідного трафіку, Мбіт/с (до)

Швидкість вихідного трафіку, Мбіт/с (до)

1.















2.
















Всього щомісячна абонентська плата, ГРН








4. Виконавець забезпечує надання послуг за цим Договором в термін ______ робочих днів після сплати Абонентом первинного авансу в розмірі _________________________________________________________ , і надходженні цієї суми на розрахунковий рахунок Виконовця.

(сума цифрами та прописом)

5. Сума первинного авансу включає вартість підключення, абонентську плату за один або більше місяців та вартість додаткових послуг, які обираються Абонентом та визначаються у Додатку № 1 до цього Договору. Із суми первинного авансу може бути виключена вартість підключення, якщо на дату підпису Договору діє одна з відповідних Акцій. Акції діють за умови зобов’язання Абонента не відмовлятися від замовлених послуг не менш ніж 6 календарних місяців.

6. Загальні умови та порядок надання і отримання Послуги встановлюються діючим „Регламентом (правилами) надання і отримання Послуги доступу до мережі ChokolovkaNET ” (Регламент) та „Тарифами на послуги мережі ChokolovkaNET ” (Тарифи), які є невід’ємною частиною даного Договору та розташовані на офіційному веб-сайті ChokolovkaNet (http://chokolovka.net).
7. Права та обов’язки сторін.

7.1. Виконавець має право:

7.1.1. Здійснювати перерви в наданні Послуги для технічного обслуговування обладнання у відповідності до діючого Регламенту.

7.2. Виконавець забов’язаний :

7.2.1 Надавати послуги Абоненту згідно цим Договором, Регламентом та Тарифами.

7.2.2 У разі змін Регламенту або Тарифів на замовлені послуги, розмістити їх на на офіційному веб-сайті Виконавця за 14 (чотирнадцять) календарних днів до набуття чинності нових Тарифів чи умов.
7.3. Абонент має право :

7.3.1. Тимчасово призупинити надання Послуг на підставі власної заяви Абонента за 5 (п’ять) робочих днів до запланованої дати такого призупинення. Таке призупинення може відбуватися не більше 2 (двох) разів на рік, терміном не довше 60 (шістдесяти ) календарних днів і не менше, ніж 14 (чотирнадцять) календарних днів протягом року.

7.3.2. Змінити тарифний пакет з кожного 1 числа наступного місяця, надавши Виконавцю письмову заяву за 5 (п’ять) робочих днів до запланованої дати такої зміни, в якій зазначає новий обраний тарифний пакет.

7.3.3. Вимагати дотримання Виконавцем технічних характеристик Послуг, передбачених цим Договором та Додатковими угодами до нього, а також нормативними документами, що діють на території України.

7.4. Абонент забов’язаний:

7.4.1. Користуватись послугами у повній відповідності до умов цього Договору та Регламенту.

7.4.2. Своєчасно та в повному обсязі сплачувати надані послуги згідно до п.8. Порядку розрахунків цього Договору.
8. Порядок розрахунків

8.1. Вартість щомісячної абонентської плати сплачується Абонентом на наступний розрахунковий період авансом у розмірі, не меншому ніж встановлено в обраному тарифному пакеті.

8.2. Сторони домовились, що вартість наданих Абоненту Послуг та кошти, що будуть надходити від Абонента на оплату Послуг, Виконавець буде обліковувати на одному зведеному (консолідованому) рахунку. В випадку виникнення заборгованості по оплаті однієї із Послуг та переплати по іншій із Послуг, Виконавець може, без згоди Абонента, переплату по одній із Послуг направити на погашення заборгованості по іншій Послузі.

8.3. Виконавець формує та зберігає дані по кожній Послузі, що надається Абоненту. У випадку, якщо Абонент не погоджується зі змістом наявних даних по наданим Послугам, він може опротестувати такі дані з 1 (першого) по 5 (п’яте) число місяця, наступного за тим, у якому надавалася відповідна Послуга, шляхом надіслання письмової претензії. Претензія Абонента розглядається Виконавцем протягом 5 (п’яти) робочих днів. У випадку визнання претензії Абонента обґрунтованою, Виконавець здійснює корегування списаної суми. У випадку виникнення переплати, такі кошти Абонента будуть зараховані на поточний місяць. Якщо до 5 (п’ятого) числа місяця, наступного за тим, в якому надавалися Послуги Абонентом не буде заявлено претензії щодо наданих Послуг, то списання коштів з рахунку Абонента вважається погодженим.

8.4. У платіжному дорученні (квитанції) на оплату послуг Виконавця, Абонент зобов’язаний точно вказати номер Договору, своє прізвище та ініціали. Плата від абонента зараховується на особливий рахунок Абонента тільки після надходження такої плати на розрахунковий рахунок Виконавця. При отриманні платежів з неточними реквізитами, кошти на особові рахунки Абонентів не зараховуються, а знаходяться на рахунку Виконавця до з’ясування їх власника.

8.5. Кількість та вартість послуг, наданих Абоненту у розрахунковому періоді, визначається у відповідності до показників належних Виконавцю технічних засобів виміру обсягів, кількості, технічних характеристик та вартості наданих послуг.
9. Відповідальність сторін.

9.1. Сторони за невиконання або неналежне виконання умов цього Договору та Регламенту несуть відповідальність згідно цього Договору, Регламенту та чинного законодавства України.

9.2. Виконавець не несе юридичну, матеріальну або іншої відповідальності за:

9.2.1. За дії осіб, організацій та органів державної влади, що зробили неможливим виконання зобов’язань за даним Договором у випадку, якщо діяльність таких осіб та організацій не може контролюватися Виконавцем.

9.2.2. За функціонування Інтернету в цілому та будь-яких окремих ділянок (мереж), з яких складається Інтернет, та не гарантує можливість обміну з серверами та ресурсами, що не належать Виконавцю та не обслуговуються ним і можуть бути недоступні.

9.2.3. За персональний захист Абонента від несанкціонованого доступу та несанкціонованих маніпуляцій даними, ресурсами та самими системами на комп’ютері Абонента, викликаному з причин наявності помилок в захисті та при експлуатації комп’ютера, комп’ютерних вірусів та інших програм або дій, які спричинили збитки.

9.2.4. За функціонування апаратного обладнання та програмного забезпечення у Абонента, що надає Абоненту можливість користування послугами Виконавця.

9.2.5. Виконавець не забезпечує Абонента необхідним програмнім забезпеченням.
10. Термін дії та порядок розірвання договору.

10.1. Договір набуває чинності з моменту його підписання та є таким, що укладений на невизначений час і діє до моменту його розірвання. 10.2 Абонент або Виконавець мають право розірвати цей Договір в односторонньому порядку за умов невиконання положень даного Договору або за відсутності потреби у Послугах, або неможливості надання таких Послуг. Про це Сторони мають повідомити один одного письмово, у термін не пізніше, ніж за 14 (чотирнадцять) календарних днів до дати розірвання. У цьому випадку Абонент зобов’язаний повністю сплатити заборгованість за надані Послуги за весь час дії Договору на момент його розірвання.

10.3. У випадку відмови від послуг та припинення дії цього Договору за ініціативою Абонента до моменту повного використання залишку первинного авансу на особовому рахунку Абонента, внесеного Абонентом згідно п. 5 даного Договору, за винятком, коли відмова від послуг є наслідком доведеного порушення Виконавцем договірних умов, Абонент сплачує Виконавцю 100% вартості отриманих послуг, в тому числі вартість підключення.
11. Заключні положення.

11.1. Підпис Абонента свідчить про те, що він ознайомлений з умовами Договору та Регламенту, і зобов’язується їх виконувати. Підпис у Договорі підтверджує, що інформація та документи, надані Абонентом, є достовірними і відповідають чинному законодавству України.

11.2. Підпис Абонента свідчить про те, що він погоджується на зберігання та обробку його персональних даних (Прізвище, Ім’я, По-батькові, паспортні дані, адреса, поштова адреса, номер телефону) у відповідності до закону України "Про захист персональних даних".

11.3. Абонент підтверджує, що він є повнолітньою особою.

11.4. Договір складений у двох примірниках, які мають однакову юридичну силу. Один примірник зберігається у Виконавця , другий – у Абонента.
12. Підписи сторін
Виконавець Абонент


Товариство з обмеженою відповідальністю

"КОМКАСТ УКРАЇНА"

Поштова адреса: 03087, а/с 8, м. Київ, Україна

КОД ЄДРПОУ 37175141,

ІПН 371751426581, свід. №100297544

Р/р 26004304937

в КРД "Райффайзен Банк Аваль", філія, м.Київ

МФО 380805
Телефони Диспетчерської служби (с 9:00 до 20:00):

223-6800, 229-4301
email: [email protected] – з технічних питань

email: [email protected] – з фінансових питань
МП

________________

(підпис)



__________________________________________________________________

(прізвище) ( ім’я ) (по батькові )
__________________________________________________________________

( адреса прописки )
Паспорт ____ № _____________, виданий ______________________________

(серія) (номер) (дата видачі)
__________________________________________________________________

(ким виданий)
Телефони _________________________________________________________
Email _____________________________________________________________

______________

(підпис)


МП

______________

(підпис)

Схожі:

ДОГОВІР №      /     Ц про надання телекомунікаційних послуг
Виконавець, з однієї сторони, та      , в особі      , яка діє на підставі      , що іменується далі Замовник, з іншої сторони,...
Додаткова Угода №      до Договору про надання телекомунікаційних послуг
Замовник, з іншої сторони, що при спільному згадуванні можуть іменуватись Сторони і кожен окремо Сторона, уклали цю Додаткову угоду...
Додаткова Угода №      до Договору про надання телекомунікаційних...
Виконавець, з однієї сторони, та       в особі µ     , який діє на підставі      , що іменується далі Замовник, з іншої сторони,...
Український центр міжнародних виставок, конференцій та форумів
«Експонент»), з однієї сторони, та Український центр міжнародних виставок, конференцій та форумів, в особі директора Галаган Т. О.,...
АБОНЕНТ
...
Надання послуг по аутсорсингу та аутстаффингу персоналу
Статуту, з однієї сторони, та Товариство з обмеженою відповідальністю „Яііі”, надалі "КЛІЄНТ", в особі директора Кооо, діючого на...
2. 1 Замовник бере на себе обов'язки
Шилова І. П., який діє на підставі Статуту, з однієї сторони, та Аграрний фонд, що іменується в подальшому "Замовник", в особі генерального...
М. Д. Кривосар, культорганізатор Маньківського ЦДЮТ
На сцені декорація: ворота з надписом “Вхід у майбутнє”. Зі сторони майбутнього сонце, квіти. З іншої сторони чорні хмари, гори,...
ДОГОВІР ОФЕРТИ   Підприємство ТОВ ІТТ
Олексія Валентиновича, що діє на підставі Статуту, іменований надалі Виконавець, з однієї сторони та Користувач послугами хостингу,...
АБОНЕНТ
ПРОВАЙДЕР: Товариство з обмеженою відповідальністю “Інтернет в кожен дім”, в особі Іови Євгенія Васильовича, що діє на підставі Статуту...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка