На використання конструктивних елементів будівель та споруд для прокладання телекомунікаційних мереж, розміщення та


Скачати 61.49 Kb.
Назва На використання конструктивних елементів будівель та споруд для прокладання телекомунікаційних мереж, розміщення та
Дата 16.04.2013
Розмір 61.49 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
Додаток до рішення

виконавчого комітету

від _______________

№_______
Договір

на використання конструктивних елементів будівель та споруд

для прокладання телекомунікаційних мереж, розміщення та

утримання телекомунікаційного обладнання

"____"_____________20______р. м. Тернопіль
Оператор (провайдер) __________________________________________________

(далі Сторона-1), в особі ___________________________________________, що діє на підставі ___________________________________________ з однієї сторони, Управління транспорту та зв"язку (далі Сторона-2), в особі _____________________________________________, що діє на підставі __________________________________________________________________ та управління житлово-комунального господарства та екології (Сторона-3), в особі _____________________________________________, що діє на підставі _________________________________________________________ з інших сторін, разом надалі іменуються – "Сторони", уклали Договір на використання конструктивних елементів будівель та споруд комунальної форми власності для прокладання телекомунікаційних мереж, розміщення, експлуатації та утримання телекомунікаційного обладнання (далі разом із додатками та додатковими угодами –"Договір") про наступне:

1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1. Сторона-2 та Сторона-3 надає Стороні-1 можливість розмістити телекомунікаційне обладнання на конструктивних елементах будівель та споруд комунальної форми власності для реалізації прав споживачів на отримання телекомунікаційних послуг.

1.2. Перелік об'єктів, на яких розміщується телекомунікаційне обладнання Сторони-1, визначається у Додатку № 1 до цього Договору.

1.3. Разом із розміщенням телекомунікаційного обладнання Стороні-1 надається право прокладати телекомунікаційні мережі, які з'єднуватимуть розміщене телекомунікаційне обладнання з абонентським обладнанням, а також телекомунікаційне обладнання між собою.
2. ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ СТОРІН

2.1. Сторона-1 зобов'язується:

2.1.1. Забезпечити відповідність технічних характеристик обладнання чинним в Україні нормативам, а також наявність відповідної документації (зокрема необхідних дозволів та ліцензій).

2.1.2. У встановленому порядку отримати технічні умови на прокладання телекомунікаційних мереж, розміщення, експлуатації та утримання телекомунікаційного обладнання.

2.1.3. Забезпечити додержання працівниками Сторони-1 під час їх перебування на об'єктах, обумовлених Договором, протипожежних правил, санітарних норм, правил користування електроенергією та загальних правил техніки безпеки, встановлених чинним законодавством України.

2.1.4. Своєчасно та в повному обсязі сплачувати встановлені Договором платежі.

2.1.5. Укласти Договір про користування електричною енергією для забезпечення функціонування телекомунікаційної мережі у відповідності до Правил користування електричною енергією (ПКЕЕ).

  1. У випадку нанесення шкоди будівлі чи споруді, порушення цілісності їх конструктивних елементів, інженерних мереж або іншого обладнання Сторона-1 зобов'язана за власний рахунок виконати ремонтно - відновлювальні роботи, направлені на ліквідацію нанесених несправностей та пошкоджень, які виникли внаслідок влаштування телекомунікаційної мережі та обладнання, їх експлуатації та обслуговування у терміни, передбачені граничними строками невідкладної ліквідації виявлених несправностей об'єктів згідно з вимогами чинного законодавства або відшкодувати балансоутримувачу об'єкта вартість нанесених збитків.

  2. Не допускати виконання робіт та інших дій, що порушують права користувачів та власників (співвласників) будівель і споруд та викликають псування їх приміщень, приладів та обладнання.

  3. Надавати послуги споживачам за встановленими показниками якості відповідно до стандартів та інших нормативних документів і наданої інформації про умови надання послуг.


2.2. Сторона-1 має право:

2.2.1. Прокладати телекомунікаційні мережі, розміщувати телекомунікаційне обладнання у відповідності до розробленого та погодженого проекту.

2.2.2. Доступу до мережі обладнання Протягом строку дії Договору.

2.2.3. Здійснювати переобладнання, модернізацію, реконструкцію, технічне переоснащення обладнання, тощо.

2.2.4. Вимагати від Сторони-2 та Сторони-3 належного виконання зобов'язань, прийнятих ним за даним Договором.
2.3. Сторона-2 зобов'язується:

2.3.1. Сприяти розвитку телекомунікаційних мереж загального користування для забезпечення повсюдного надання телекомунікаційних послуг достатніх асортименту, обсягу та якості.

2.3.2. Сприяти в межах власних повноважень Стороні-1 у погодженні проектної документації, інших документів, необхідних для виконання Сторонами умов договору.

2.4. Сторона-2 має право:

2.4.1. Здійснювати контроль за виконанням Стороною-1 умов договору щодо надання телекомунікаційних послуг, відповідно до Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг затверджених постановою Кабінету міністрів України від 09.08.10р. №720, рішень сесії Тернопільської міської ради, її виконавчого комітету, інших нормативно-правових документів.
2.5. Сторона-3 зобов'язується:

2.5.1. Сприяти в межах власних повноважень Стороні-1 у погодженні проектної документації, інших документів, необхідних для виконання Сторонами умов договору.

2.5.2. Сприяти Стороні-1 у прокладанні телекомунікаційних мереж та розміщенні телекомунікаційного обладнання, на об'єктах обумовлених Договором.

2.5.3. Сприяти у безперешкодному доступі працівників Сторони-1 до місця розміщення обладнання, а також представників підрядних організацій Сторони-1, для обслуговування обладнання, виконання монтажних та експлуатаційних робіт (переобладнання, модернізація, технічне переоснащення обладнання тощо).

2.6. Сторона-3 має право:

2.6.1. Вимагати від Сторони-1 виконання зобов’язань прийнятих на себе за даним Договором.

2.6.2. Вимагати від Сторони-1 відшкодування шкоди нанесеної об'єкту у випадку не виконання нею вимог п. 2.1.6. Договору.

2.6.5. Доступу своїх представників та/або третіх осіб до обладнання Сторони-1 тільки в присутності її представників, за умови завчасного попередження Сторони-1, крім випадків прямої безумовної загрози для обладнання чи майна об'єкту.

2.7. Інші права передбачені чинним законодавством України.

  1. ОПЛАТА ЗА ДОГОВОРОМ

3.1. Сторона-1 проводить оплату авансовим платежем у відповідності до умов даного Договору щопіврічно до 20-го числа місяця наступного після закінчення попереднього періоду.

3.2. Сума платежу встановлюється (визначається) з розрахунку 40 грн. в місяць для будинків з кількістю квартир до 99 одиниць, 60 грн. в місяць для будинків з кількістю квартир 100 до 199 одиниць та 80 грн. в місяць для будинків з кількістю квартир більше 200 одиниць.

  1. Оплата здійснюється на підставі Договору в безготівковому порядку, шляхом перерахування грошових коштів на розрахунковий рахунок цільового фонду Тернопільської міської ради виходячи з розміру, визначеного в п. 3.2. цього Договору.

3.4. Кошти, що надійшли відповідно до умов даного Договору можуть бути використані на виконання робіт з капітального ремонту житлового фонду міста.

4. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

4.1. У разі порушення своїх зобов'язань за цим Договором Сторони несуть відповідальність, визначену цим Договором та чинним в Україні законодавством. Порушенням зобов'язання є його невиконання або неналежне виконання, тобто виконання з порушенням умов, визначених змістом зобов'язання.

4.2. Сторони звільняються від відповідальності за невиконання зобов'язань за цим Договором, якщо таке невиконання викликано форс-мажорними обставинами, які виникли після підписання цього Договору. Факт дії форс-мажорних обставин доводить Сторона, що заявляє про такі обставини.

5. СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ

  1. Цей договір набирає чинності з дати його підписання та діє протягом п'яти років.

  2. У разі відсутності заяви однієї із Сторін про припинення або зміну Договору за 30 днів до закінчення його строку, Договір вважається продовженим на той самий термін і на тих самих умовах.

  3. Договір може бути розірваний достроково в порядку, передбаченому чинним законодавством.

6. ІНШІ УМОВИ

  1. Все обладнання та мережі, що використовуються Стороною-1 для надання телекомунікаційних послуг споживачам, залишаються у власності Сторони -1 і на баланс Стороні -2 та Стороні-3 не передаються.

  2. За невиконання чи неналежне виконання цього Договору Сторони несуть відповідальність в порядку та на умовах, що передбачені чинним законодавством України.

  3. Цей Договір включає в себе Додатки, які складають його невід'ємні частини.

  4. Цей Договір укладений з 3 (трьох) оригінальних примірниках.

7. РЕКВІЗИТИ СТОРІН


Сторона-1

____________________

____________________

____________________

____________________

Сторона-2

____________________

____________________

____________________

____________________







Сторона-3

____________________

____________________

____________________

____________________





Міський голова Р.Й.Заставний

Схожі:

На використання конструктивних елементів будівель та споруд для прокладання...
Сторони", уклали Договір на використання конструктивних елементів будівель та споруд комунальної форми власності для прокладання...
Про порядок розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку та...
Тернополя, регулює правові відносини що виникають у процесі розгляду питання щодо погодження розміщення, прокладання телекомунікаційних...
Додаток до рішення виконавчого комітету Кременчуцької міської ради...
Правові відносини що виникають у процесі розгляду питань щодо погодження, розміщення та прокладання телекомунікаційних мереж та встановлення...
Додаток до рішення виконавчого комітету Кременчуцької міської ради...
Порядок є обов’язковим для суб’єктів підприємницької діяльності всіх форм власності, які згідно з чинним законодавством мають право...
До рішення виконавчого комітету від 25. 08. 2011р. №1447
Тернопільською міською радою як представницьким органом, що виникають у процесі розгляду питання щодо погодження розміщення, прокладання...
«Про затвердження Положення про порядок розміщення телекомунікаційних...
«Про затвердження нової редакції Положення про порядок розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку та іншого слабкострумового...
Це комплекс інженерних водопровідних пристроїв та споруд, призначених...
Систему протипожежного водопостачання поділяють на дві частини: внутрішню (всередині будівель) та зовнішню (ззовні будівель). Протипожежний...
Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення виконкому Кременчуцької міської ради
«Про затвердження нової редакції Положення про Порядок розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку та іншого слабкострумового...
До рішення виконавчого комітету від 25. 08. 2011р. №1447
«Сторони», уклали Договір на розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку та іншого слабострумного обладнання на об’єктах в...
Звіт Про базове відстеження дії регуляторного акта – рішення виконкому...
Рівень прийняття: рішення виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка