Про надання в оренду нежитлового приміщення


Скачати 132.51 Kb.
Назва Про надання в оренду нежитлового приміщення
Дата 01.04.2013
Розмір 132.51 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
288 11 березня

Про надання в оренду нежитлового приміщення

Керуючись Законами України „Про оренду державного та комунального майна”, „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про Державний бюджет України на 2009 рік ”, враховуючи протокол засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна комунальної власності від 12.02.2009 р. №32, виконавчий комітет міської ради Вирішив:

1.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «СОФТ Консалтинг» (ідентифікаційний код - 32482118, юридична адреса м. Тернопіль, вул. Брюкнера, 2/2) нежитлове приміщення ІІ поверху комунального підприємства „Кінотеатр сімейного відпочинку „Перемога” загальною площею 13, 88 кв.м., що знаходиться за адресою м. Тернопіль, вул. І.Франка, 8 під офіс, площею земельної ділянки 34, 45 кв.м.

2.Зобов’язати орендаря: 2.1.Використовувати об’єкт оренди за цільовим призначенням – офіс. 2.2.Дотримуватись протипожежних норм експлуатації об’єкта оренди. 2.3.Утримувати прилеглу територію в належному санітарно-технічному стані. 2.4.Своєчасно проводити поточний ремонт приміщення. 2.5.Укласти договір оренди протягом 15 календарних днів з моменту прийняття рішення виконавчого комітету про надання в оренду майна. 2.6.Використовувати об’єкт оренди у відповідності до умов договору оренди та забезпечення їх виконання в повному обсязі. 2.7.Заплатити завдаток у розмірі запропонованої ним суми місячної орендної плати на розрахунковий рахунок комунального підприємства «Кінотеатр сімейного відпочинку «Перемога» протягом 5 банківських днів з моменту публікації оголошення про підсумки конкурсу на право оренди комунального майна (про визнання його переможцем конкурсу). 2.8.Компенсувати витрати за виконаний звіт про незалежну оцінку майна та проведену рецензію комунальному підприємству «Кінотеатр сімейного відпочинку «Перемога» протягом 15 календарних днів з моменту публікації оголошення про підсумки конкурсу на право оренди комунального майна (про визнання його переможцем конкурсу). 2.9. У випадку відмови переможця конкурсу від укладання договору оренди, завдаток та кошти компенсовані за виготовлення звіту про незалежну оцінку майна і проведену рецензію поверненню не підлягають. 2.9.Погоджувати з управлінням містобудування та архітектурного комплексу міської ради питання перепланування та реконструкції приміщень у встановленому порядку. 2.10.В 10-денний термін звернутися в КП „Земельно-кадастрове бюро” для отримання довідки про грошову оцінку земельної ділянки та довідки-розрахунку місячного розміру плати за землю.

3.Об’єкт передається в оренду без права передачі його суборенду.

4.Строк дії договору – 1 рік з подальшою пролонгацією, за умови виконання орендарем всіх обов’язків за договором оренди та відповідно до чинного законодавства.

5.Контроль за виконанням рішенням покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань О.О. Марушія.
289 11 березня

Про визначення кандидатури опікуна

290 11 березня

Про визначення кандидатури опікуна
291 11 березня

Про внесення доповнення до рішення виконавчого комітету міської ради від 09.04.2008 р. № 650 “Про порядок видачі суб’єктам підприємницької діяльності всіх форм власності дозволу на розміщення об’єктів торгівлі та погодження на розміщення об’єктів сфери послуг в м. Тернополі та скасування рішень”

Керуючись Законом України від 21.05.1997 р. № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Доповнити рішення виконавчого комітету міської ради від 09.04.2008р. №650 “Про порядок видачі суб’єктам підприємницької діяльності всіх форм власності дозволу на розміщення об’єктів торгівлі та погодження на розміщення об’єктів сфери послуг в м. Тернополі та скасування рішень” додатком №17, в якому вказано перелік документів для одержання дозволу на розміщення об’єктів по роздрібній торгівлі тваринами (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови О.В. Лакому.
292 11 березня

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету №1919 від 18.12.2007р.«Про затвердження план-схем мережі місць платного паркування в м. Тернополі»

Враховуючи припис Державної автомобільної інспекції, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Внести зміни в додаток до рішення виконавчого комітету №1919 від 18.12.2007р. «Про затвердження виготовлених план – схем мережі місць платного паркування в м. Тернополі» і в п.2 замість 39 читати 26 машиномісць.

2.КП «Міськавтотранс» забезпечити організацію паркування транспортних засобів відповідно до затвердженої схеми.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово – комунального господарства М.Я. Марценюка.
293 11 березня

Про надання дозволу неповнолітній дитині на укладання угоди про поділ спадкового майна та уповноваження представника для підписання угоди від імені малолітньої дитини

294 11 березня

Про надання дозволу на укладання договору дарування частин квартири та визначення часток від імені малолітніх дітей

295 11 березня

Про надання дозволу на реєстрацію автомобіля, спадкоємцем якого є малолітня дитина

296 11 березня

Про надання дозволу неповнолітній дитині на укладання договору міни квартир

297 11 березня

Про встановлення опіки над малолітньою дитиною, закріплення житлової площі та надання їй соціального статусу

298 11 березня

Про встановлення опіки над майном малолітньої дитини

299 11 березня

Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно неповнолітньої дитини

300 11березня

Про затвердження висновку щодо позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини

301 11 березня

Про затвердження висновку про надання дозволу на виготовлення проїзного документу на виїзд малолітньої дитини за кордон

302 11 березня

Про надання соціального статусу неповнолітній дитині

303 11 березня

Про затвердження висновку щодо позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини

304 11 березня

Про затвердження висновку щодо позбавлення батьківських прав стосовно малолітніх дітей
305 11 березня

Про безкоштовне встановлення квартирних приладів обліку води та заміну нагрівальних приладів і рушникосушок

Розглянувши протокол засідання комісії по розгляду звернень громадян з приводу безкоштовного встановлення приладів обліку води та заміну нагрівальних приладів і рушникосушок, керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Встановити безкоштовно квартирні прилади обліку води громадянам, згідно з додатком 1 (додається).

2.Виконати безкоштовно заміну нагрівальних приладів та рушникосушок громадянам, згідно з додатком 2 (додається).

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка та заступника міського голови з соціальних питань Р.І. Легкого.
306 11 березня

Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на вул. А.Чехова, 6

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. №1045 "Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 05.03.2008 р. №250 "Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Керуюча компанія «Коменерго-Тернопіль» сектор №2 на видалення зелених насаджень на вул. А.Чехова, 6, в зв'язку з попередженням аварійної ситуації, згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затвердженим комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погодженим державним управлінням охорони навколишнього природного середовища в Тернопільській області (акт додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
307 11 березня

Про проведення в місті двомісячника благоустрою

З метою наведення належного санітарного стану, підвищення рівня благоустрою в місті, виконавчий комітет міської ради Вирішив:

1.Провести з 01.04.2009 року до 31.05.2009 року двомісячник благоустрою.

2.Затвердити заходи та склад організаційного комітету згідно з додатками 1, 2 (додаються).

3.Провести в місті 13 квітня 2009 року загальноміську толоку.

4.Оплату робіт з озеленення територій загального користування та придбання посадкового матеріалу провести за кошти відновлювальної вартості зелених насаджень.

5.Рекомендувати керівникам підприємств, організацій, установ, незалежно від форм власності, виконати роботи, передбачені даним рішенням.

6.Прес-службі міської ради забезпечити систематичне висвітлення проведення двомісячника благоустрою та загальноміської толоки в засобах масової інформації.

7.Організаційному комітету інформувати виконавчий комітет про проведену роботу до 15 червня 2009 року.

8.Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови згідно з розподілом обов’язків.
308 11 березня

Про передачу на баланс КП ”Тернопільводоканал” об’єкт ”Реконструкція водопровідної насосної станції 3-го підйому”

Враховуючи звернення комунального підприємства „Тернопільбудінвестзамовник” та з метою проведення монтажних робіт та введення об’єкту ”Реконструкція водопровідної насосної станції 3-го підйому” в експлуатацію, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Дозволити комунальному підприємству фірма „Тернопільбудінвестзамовник” передати, а комунальному підприємству „Тернопільводоканал” прийняти на баланс в поповнення статутного фонду об’єкт ”Реконструкція водопровідної насосної станції 3-го підйому” за адресою вул. 15 Квітня.

2.Передачу майна, визначеному в п.1 рішення, здійснити в порядку передбаченому чинним законодавством.

3.Управлінню житлового-комунального господарства та екології підготувати проект рішення міської ради про передачу на баланс КП ”Тернопільводоканал” об’єкт ”Реконструкція водопровідної насосної станції 3-го підйому”

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
309 11 березня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

310 11 березня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

311 11 березня

Про розгляд звернення з питань будівництва за адресою вул. Новий Світ, 23 кв.2

312 11 березня

Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування

313 11 березня

Про розгляд звернення будівництва за адресою вул. М.Карпенка, 21 кв.33

314 11 березня

Про розгляд звернення з питань будівництва за адресою вул. В.Симоненка, 12/16

315 11 березня

Про розгляд звернення з питань будівництва за адресою вул. Чалдаєва, 15 кв.68

316 11 березня

Про розгляд звернення. з питань будівництва за адресою проспект Степана Бандери, 84/20
317 11 березня

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради №2472 від 11.12.2008 р. «Про затвердження акта державної приймальної комісії ТОВ «Семгал»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Семгал», подані матеріали, керуючись Законами України «Про основи містобудування», «Про планування і забудову територій», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Внести зміни в п.2 рішення виконавчого комітету міської ради від 11.12.2008 р. №2472 «Про затвердження акта державної приймальної комісії ТОВ «Семгал» і замість: «адресний номер автомобільна дорога Львів-Кіровоград-Знам’янка, кілометр 123» читати: «адресний номер вул. Львівська, 36»
318 11 березня

Про розгляд звернення з питань будівництва за адресою вул. Академіка Корольова, 2

319 11 березня

Про розгляд звернення ВАТ «Тернопільбуд»
320 11 березня

Про затвердження протоколу засідання громадської комісії з житлових питань

Розглянувши звернення громадян та клопотання керівництва і комітетів профспілок підприємств, організацій та установ, керуючись Житловим кодексом, "Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень..." виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Погодитись з пропозицією громадської комісії з житлових питань про зарахування на квартирний облік та надання квартир громадянам міста згідно поданих документів та даних про житлові умови сімей.

2.Затвердити протокол засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради від 27.02.2009р. №2.
321 11 березня

Про видачу ордерів

322 11 березня

Про оформлення права власності

323 11 березня

Про оформлення права власності

324 11 березня

Про оформлення права власності

325 11 березня

Про реєстрацію службової квартири

326 11 березня

Про реєстрацію гуртожитку

327 11 березня

Про переоформлення ордерів
328 11 березня

Про оформлення права власності за відкритим акціонерним товариством «Тернопільбуд»

Розглянувши клопотання відкритого акціонерного товариства «Тернопільбуд», керуючись Цивільним кодексом України, Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Оформити право власності за відкритим акціонерним товариством «Тернопільбуд» на: – однокімнатну квартиру №113 загальною площею 43, 9кв.м., житловою площею 17, 0кв.м. в житловому будинку за адресою вул. Братів Бойчуків, 5а. Видати свідоцтво. – однокімнатну квартиру №126 загальною площею 42, 1кв.м., житловою площею 18, 6кв.м. в житловому будинку за адресою вул. Братів Бойчуків, 5а. Видати свідоцтво.

2.Товариству з обмеженою відповідальністю „Міське бюро технічної інвентаризації” зареєструвати право власності згідно п.1.
329 11 березня

Про оформлення права власності

330 11 березня

Про оформлення права власності

331 11 березня

Про оформлення права власності за об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку “Золотогірська, 1

332 11 березня

Про оформлення права власності на гаражі
333 11 березня

Про оформлення права власності за Тернопільською обласною організацією Товариства сприяння обороні України

Розглянувши клопотання Тернопільської обласної організації Товариства сприяння обороні України, керуючись Цивільним кодексом України, Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Внести зміни в п.2 рішення виконавчого комітету міської ради від 16.07.2008р. №1364 “Про розгляд звернення Тернопільської обласної організації товариства сприяння оборони України з питань перепланування за адресою вул. Чумацька, 1А“ і замість “вул. Чумацька, 1А“ читати “вул. Чумацька, 14“.

2.Скасувати рішення виконавчого комітету міської ради від 25.12.2008р. №2647 “Про оформлення права власності за Тернопільською обласною організацією Товариства сприяння обороні України“.

3.Оформити право власності за Тернопільською обласною організацією Товариства сприяння обороні України на будівлю загальною площею 1035, 8кв.м. за адресою вул. Чумацька, 14. Видати свідоцтво.

4.Товариству з обмеженою відповідальністю “Міське бюро технічної інвентаризації“ зареєструвати право власності згідно п.3.
334 11 березня

Про оформлення права власності

335 11 березня

Про оформлення права власності

336 11 березня

Про оформлення права власності
337 11 березня

Про реєстрацію договорів

Керуючись статтями 18, 28, 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Зареєструвати договори укладені між виконавчим комітетом Тернопільської міської ради та: 1.1. Закрите акціонерне товариство "ОТП БАНК" (додається); 1.2. Приватне мале підприємство "Лотос" (додається).

2.Контроль за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови О. Лакому.
338 11 березня

Про оформлення права власності

339 11 березня

Про оформлення права власності

340 11 березня

Про оформлення права власності на квартири в 104–квартирному житловому будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Лучаківського, 14
341 11 березня

Про оформлення права власності за товариством з обмеженою відповідальністю “Агробуд-Інвест“

Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю “Агробуд-Інвест“, керуючись Цивільним кодексом України, Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Оформити право власності за товариством з обмеженою відповідальністю “Агробуд-Інвест“ на приміщення під літерою “А“ (згідно інвентаризаційної справи) загальною площею 3595, 8кв.м. за адресою вул. С.Крушельницької, 18. Видати свідоцтво.

2.Товариству з обмеженою відповідальністю “Міське бюро технічної інвентаризації“ зареєструвати право власності згідно п.1.
342 11 березня

Про оформлення права власності за товариством з обмеженою відповідальністю “Агробуд-Є“

Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю “Агробуд-Є“, керуючись Цивільним кодексом України, Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Оформити право власності за товариством з обмеженою відповідальністю “Агробуд-Є“ на приміщення під літерою “А“ (згідно інвентаризаційної справи) загальною площею 1474, 0кв.м. та гараж під літерою “Б“ (згідно інвентаризаційної справи) загальною площею 87, 5кв.м. за адресою вул. С.Крушельницької, 18. Видати свідоцтво.

2.Товариству з обмеженою відповідальністю “Міське бюро технічної інвентаризації“ зареєструвати право власності згідно п.1.
343 11 березня

Про виділення коштів на поповнення статутного фонду комунального підприємства "Тернопільелектротранс"

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Тернопільелектротранс», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням міської ради від 26.06.2009 року №5/25/5 "Про внесення змін до рішення міської ради від 23.01.2009 року №5/24/9 "Про бюджет міста Тернополя на 2009 рік", виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити управлінню транспорту та зв’язку перерахувати кошти, виділені рішенням міської ради від 26.02.09р. №5/25/5, в сумі 300, 0 тис. грн. (триста тисяч гривень 00 копійок) на поповнення статутного фонду комунального підприємства "Тернопільелектротранс".

2.Комунальному підприємству «Тернопільелектротранс» використати виділені кошти на придбання запасних частин, автошин, необхідних для ремонту тролейбусів.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово – комунального господарства М.Я. Марценюка.
344 11 березня

Про оголошення конкурсу на право оренди об'єктів комунальної власності

Керуючись Законами України "Про оренду державного та комунального майна", "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про Державний бюджет України на 2009р. ", виконавчий комітет міської ради Вирішив:

1.Оголосити конкурс на право оренди об'єктів комунальної власності згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань О. Марушія.

Схожі:

Про надання в оренду нежитлових приміщень і внесення змін в рішення...

ТИПОВИЙ ДОГОВІР оренди нежитлового приміщення, будівлі, даху, що...

Зобов`язується вчинити від імені та за рахунок Довірителя всі необхідні...

2056 ПОЛОЖЕНН Я
Законів України “Про власність”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України “Про оренду державного та комунального майна”...
Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 18. 03. 2010р....

ОГОЛОШЕННЯ
Лугинська районна рада оголошує конкурс на здачу в оренду частини приміщення акушер – гінекологічного відділення Лугинської ЦРЛ та...
ПЛАН проведення семінарського заняття з безпеки праці з особовим складом 2-го караулу
ПА, пункт зв’язку ПЧ, акумуляторна, навчальні башти, пост газодимозахисної служби,теплодимокамера, вогневі смуги психологічної підготовки,...
ОГОЛОШЕННЯ
Лугинська районна рада оголошує конкурс на здачу в оренду частини приміщення будівлі районного будинку культури, що перебуває на...
2056 МЕТОДИК А
Міністрів України від 10. 1995 р. №786 із змінами і доповненнями, з метою створення єдиного організаційно-економічного механізму...
Відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального...

Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка