Шановні науковці!


Скачати 50.01 Kb.
Назва Шановні науковці!
Дата 23.03.2013
Розмір 50.01 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Література > Документи
Шановні науковці!

РВНЗ «Кримський гуманітарний університет» (м. Ялта) приймає наукові статті до друку у фаховому збірнику «Проблеми сучасної педагогічної освіти» який затверджено ВАК України з педагогіки і психології (Постанова №1-05/4 від 14 жовтня 2009 р.).

Статті приймаються постійно, збірник публікується щоквартально.

Статті повинні відповідати вимогам ВАК. Обсяг наукової статті – 8-12 повних сторінок. Увага! Статті з використанням комп’ютерного українського перекладу не приймаються. Статті просимо оформити таким чином:

■ Коректорський варіант: роздрукування на папері формату А4 у двох примірниках, шрифт Times New Roman, кегль 14, через 1,5 інтервали на якісному папері.

■ Електронний варіант: на дискеті 3,5 або СД Word 97-2003, формат А5, шрифт Times New Roman, кегль 9, через 1 інтервал, без нумерації сторінок. Межі сторінки: зліва, справа, зверху, знизу – 2 см. Абзацний відступ 0,75 см. В електронному варіанті таблиці, схеми та малюнки виконати в тексті у відповідному масштабі.

У лівому кутку – обов’язково індекс УДК. Посередині великими літерами – заголовок статті. У правому кутку – курсивом прізвище, ім’я, по батькові (ПОВНІСТЮ, БЕЗ СКОРОЧЕНЬ), ступінь, звання, посада, установа (ПОВНІСТЮ, БЕЗ СКОРОЧЕНЬ), далі – текст, вирівняний у ширину. У кінці статті обов’язкові: 3 резюме (не менш 5-6 речень англійською, російською і українською мовами) + ключові слова (англійською, російською і українською мовами); список літератури (не більше 5-7 джерел, посилання в тексті на кожне джерело обов’язкове, наприклад [4, c.7]). В окремому файлі повинен бути реферат статті англійською, російською і українською мовами (див. зразок)

Кожна стаття повинна містить таку структуру, елементи якої мають бути виділені жирним шрифтом: постановка проблеми; аналіз останніх досліджень та публікацій; виділення невирішених раніше частин загальної проблеми, котрим присвячується означена стаття; формулювання цілей статті (постановка завдання); виклад основного матеріалу дослідження; висновки з даного дослідження і перспективи подальших розвідок у даному напрямку.

Назва файлу повинна мати прізвище та ініціали автора: Іванов К.С. стаття ВАК.doc, окремими файлами подаються авторська довідка та реферат: Іванов К.С. автдов.doc., Іванов К .С. реферат.doc.

Друкування наукових статей у фаховому збірнику здійснюється за рахунок авторів. Оплата поштовим переказом на вказану адресу. Вартість 1 сторінки А4 (коректорського варіанту) – 25 гривень. Пересилання збірника – 15 гривень. Матеріали, що не оформлені відповідно до вимог постанови Президії ВАК України від 15.01.2003р. № 7-05/1, не відредаговані розглядатися не будуть. Матеріали, що не внесені до збірки, не повертаються. Статті, поштові перекази, копії квитанцій про сплату вартості публікації, 2 конверта з маркою по Україні надсилати звичайним листом на адресу:
Везетіу Катерині Вікторівні,

до запитання

м. Ялта, Крим, Україна, 98600

[email protected]

0999597592

Зразок оформлення

УДК 005+658.8(1)+303.425+37(477)

МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МАРКЕТИНГОВОЇ ОРІЄНТАЦІЇ РИНКУ ОСВІТИ В УКРАЇНІ

Акайомова Анжела Валеріївна, кандидат історичних наук

Міжнародний Соломонів університет, м. Київ

Постановка проблеми. Процеси міжнародної інтеграції та створення якісно нових форм взаємодії підсистем економіки, політики всіх рівнів спричинилися до того, що класичні підходи до управління стають малоефективними і непридатними в сучасних умовах [2, с.180]. Освіта може стати сферою послідовного моделювання суспільства, до якого ми прагнемо підготувати нове покоління.

Аналіз досліджень і публікацій. Через подолання непростих проблем зростання Україна поступово входить до високо конкурентного глобального середовища. Стан наукової розробки тематики маркетингу, а також політичного маркетингу у сфері освіти сьогодні не відповідає практичним потребам суб’єктів попиту і пропозиції даних послуг. Загальна теорія маркетингу, представлена працями Б. Бермана та Ф. Котлера, …

Метою даної статті є дослідження маркетингової орієнтації ринку освіти ….

Виклад основного матеріалу. Загалом освіта стає однією з найперспективніших сфер, оскільки у світі спостерігається тенденція до зростання обсягу попиту та пропозиції у даній галузі. Освітній продукт створюється в процесі науково-педагогічної праці, яка у свою чергу є різновидом наукової праці. Саме від цього залежить успіх навчального закладу, тобто від того, наскільки послуги (освітній продукт), що їх пропонують споживачам для задоволення їхніх потреб, відповідають вимогам ринку освітніх послуг і наскільки вони конкурентноспроможні.….

Висновки. Центральним питанням проблеми є запровадження Болонської системи на теренах України. Наша держава вже зробила кілька кроків у напрямку реалізації Болонської декларації. У травні 2005 року на зустрічі міністрів освіти в Бергені (Норвегія) планується вступ України до Болонського клубу. Міністерство освіти і науки підготувало масштабний план реалізації Болонської декларації…..

Резюме. Побудова в Україні правової, ….. Ключові слова:

Резюме. Построение в Украине правового, ….. Ключеые слова:

Summary. The construction in Ukraine of the legal, ….Keywords:

Література

  1. Актуальні проблеми та перспективи вдосконалення підготовки конкурентоздатних фахівців: Матер. наук.-метод. конф. 3-4 грудня 2001 року. – К., 2001.

  2. Глобальная интеграция программ последипломного образованияGJG2003: Сб. науч. тр. –К., 2003.

  3. Стратегічні напрями розвитку вищої освіти вУкраїні: Матер. Міжнар. наук.-практ. конф. – К.: МАУП, 2004.

  4. Удосконалення змісту та форм організації навчального процесу відповідно до міжнародніх стандартів: Зб. матер. наук.-метод. конф. 2-4 лютого 2005. – К.:КНЕУ, 2005. – Т.1.

Подано до редакції 21.02.07
Приклад реферату
Логвіна-Бик Т. Роль куратора у професійному становленні студентів та самоврядуванні / Т. Логвина-Бик // Бібліогр.: 7 назв. – укр.

Висвітлено надзвичайно актуальну проблему формування ціннісних орієнтацій і культурних потреб, ствердження моральних і духовних засад у молодіжному середовищі. Простежено шлях розвитку молодіжного руху на Україні з початку ХVII ст. до сьогодення. Зазначено, що наприкінці ХIХ ст. зародилися громадські структури українського молодіжного руху, соціальну базу якого становили здебільшого студенти та учнівська молодь – середовище, якому притаманні потужний інтелектуальний і творчий потенціал, прагнення до самоствердження та самореалізації. Розглянуто діяльність куратора академічної групи студентів Мелітопольського державного педагогічного університету (МДПУ), який виконує дидактичну, організаторську, управлінську й виховну (що забезпечує неперервність виховання та самовиховання) функції. Наведено форми роботи, які використовують на кураторських годинах: інформаційні, ілюстративно-показові, практичні, діагностико-контролюючі. Визначені десять основних компонентів педагогічної культури вихователів, серед яких здібності, педагогічна майстерність і етика, культура мовлення, культура спілкування, духовне багатство, наукова організація праці, прагнення до самовдосконалення. Охарактеризовано етапи педагогічного керівніцтва самоврядуванням студентів, впровадженого у МДПУ, тематику кураторських годин, внесення нових елементів до структури навчально-виховного процесу. У подальших дослідженнях можлива розробка нових моделей навчання та виховання з орієнтацією кожного студента не стільки на оцінку його знань викладачем, стільки на самооцінку, власну мотивацію та ініціативу стосовно навчальної діяльності.

Схожі:

Національний круглий стіл
У засіданні взяли участь представники усіх регіонів України – провідні українські науковці, народні депутати, фахівці у галузі енергетики,...
FreshKnowledge система управління інформаційним Веб-ресурсом
Зауважимо, над переходом від «інформаційного Інтернету» (Всесвітня Павутина WWW) до «Інтернету знань» (Семантична Павутина) вже значний...
RETRO 2010 02 — 06. 07. Crimea, Ukraine
Сучасні науковці характеризують цей процес в трьох основних напрямках техніко-технологічному, соціальному та культурному. Тому й...
Системний підхід до підвищення фахової компетенції учителя в діяльності...
Го розвитку, спрямований на забезпечення повного використання достовірного, вичерпного і своєчасного знання у всіх суспільно важливих...
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ ТАВРІЙСЬКИЙ...
Конференцiя відбудеться 15 березня 2012 року в м. Севастополі на базі Севастопольського економiко-гуманiтарного інституту. До участі...
Резолюція круглого столу «Запровадження теорії наукового креаціонізму...
Навчальні програми шкіл України : керівники і представники громадських організацій, науковці, юристи, педагоги, громадські діячі...
Шановні клієнти!
Корпорація “Мережа оголошує про початок акції до 8 БЕРЕЗНЯ для наших НОВИХ клієнтів!
Разом і в будні і в свята. Прийшла весна і принесла нам чудове свято....
Вас усіх у цім залі. Зібрала разом нас усмішка і святковий весняний настрій, любов і бадьорість, бажання дітей і мам бути разом –...
Тема : «СЕКРЕТИ БАБУСИНОЇ СКРИНІ»
Любі діти! Шановні гості! Сьогодні ми помандруємо з вами по сторінках історії нашої країни
Природне право у контексті розуміння свободи за Томасом Гоббсом
Розуміння поняття «природне право» за весь час історії Філософії права трактувалося по різному. Науковці виводили це поняття через...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка