Підставі регламенту та Закону України „Про місцеве самоврядування” з одного боку, та Державне підприємство „Головний проектно-виробничий і сервісний центр


Скачати 110.03 Kb.
Назва Підставі регламенту та Закону України „Про місцеве самоврядування” з одного боку, та Державне підприємство „Головний проектно-виробничий і сервісний центр
Дата 23.03.2013
Розмір 110.03 Kb.
Тип Регламент
bibl.com.ua > Інформатика > Регламент

Договір № __/_____-ПО



м. Київ ­­ “ ” року

____________________________________________(далі - Замовник), в особі сільського (селищного) голови ___________________________________________, що діє на підставі регламенту та Закону України „Про місцеве самоврядування” з одного боку, та Державне підприємство „Головний проектно-виробничий і сервісний центр комп'ютерних фінансових технологій” (Головфінтех) Міністерства фінансів України (далі – Виконавець), в особі заступника директора Татаринова Олександра Петровича, що діє на підставі наказу Головфінтех №64 від 16.11.2009 р. та Статуту, з іншого боку (далі разом іменуються Сторони), уклали цей Договір про наступне:


  1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1. Замовник доручає, а Виконавець приймає на себе зобов’язання надавати послуги по адмініструванню програмного забезпечення з придбанням права користування аналітично-інформаційною системою ”Місцеві бюджети рівня села, селища” (далі – Програма) та подальшим користуванням.

1.2. Замовнику надається право користування цим програмним забезпеченням, на яке майнові права не передаються та без права передачі його третім особам.


  1. ЦІНА ДОГОВОРУ ТА ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ

2.1. Загальна ціна Договору відповідно до Протоколу погодження договірної ціни (Додаток №1 до цього Договору) та Калькуляції кошторисної вартості (Додаток №2 до цього Договору) становить 1000 грн. 00 коп. (Одна тисяча грн. 00 коп.) у тому числі ПДВ – 166 грн. 67 коп. і визначається в межах кошторисних призначень замовника на 2010 рік за рахунок бюджетних коштів. Оплата за даним Договором здійснюється згідно Акту прийому-передачі у національній валюті України коштів на розрахунковий рахунок Виконавця.

2.2.Замовник протягом 10 (десяти) банківських днів з моменту підписання Акту здачі-приймання наданих послуг (Форма Акту Додаток №3 до цього Договору) сплачує вартість наданих послуг, що входить в оплату зазначену в п. 2.1.

  1. ПОРЯДОК ЗДАЧІ ТА ПРИЙМАННЯ ПОСЛУГ

3.1. По завершенні надання послуг Виконавець передає Замовнику Акт здачі-приймання наданих послуг, підписаний Виконавцем.

3.2. Замовник, протягом 5 (п’яти) робочих днів з дня отримання від Виконавця Акту здачі-приймання наданих послуг повинен підписати наданий Акт здачі-приймання наданих послуг або направити Виконавцю письмову вмотивовану відмову від його підписання із зазначенням переліку недоліків та строків їх усунення.

3.3. В разі, якщо Замовник не виконає вимоги п. 3.2 цього Договору у визначений строк, послуги, зазначені в Акті здачі-приймання наданих послуг, вважаються прийнятими і підлягають оплаті у повному обсязі, якщо вони не були оплачені раніше.


  1. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН

        1. 4.1. Виконавець зобов’язаний:

      1. 4.1.1. Вчасно та якісно надавати послуги, визначені цим Договором;

      2. 4.1.2. У разі виявлення під час приймання послуг недоліків або помилок усувати їх власними силами за свій рахунок;

      3. 4.1.3. Своєчасно попереджати Замовника про наявність незалежних від Виконавця обставин, що загрожують строкам та якості надання послуг за цим Договором.

    1. 4.2. Виконавець має право:

      1. 4.2.1. Отримувати від Замовника інформацію, необхідну для надання послуг за цим Договором;

      2. 4.2.2. Отримати за надані послуги оплату в розмірах і строки, що передбачені цим Договором;

    2. 4.3. Замовник зобов’язаний:

      1. 4.3.1. Проводити приймання послуг згідно з умовами цього Договору;

      2. 4.3.2. У строки та у розмірах, визначених цим Договором, сплатити вартість наданих послуг;

      3. 4.3.3. Своєчасно забезпечити надання інформації, необхідної для надання послуг за цим Договором;

    3. 4.4. Замовник має право:

      1. 4.4.1. Вимагати надання послуг у строки та відповідно до порядку й інших умов і вимог, встановлених цим Договором;

      2. 4.4.2. Вимагати передавання належно оформлених результатів наданих послуг відповідно до умов та вимог Договору.



5. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

5.1. За невиконання чи неналежне виконання умов Договору винна Сторона несе відповідальність у порядку та на умовах , передбачених законодавством України.

5.2. Сторони звільняються від відповідальності у випадку виникнення форс-мажорних обставин, таких як: стихійне лихо, епідемії, масові безладдя, військові дії, ембарго, блокада, тощо, а також рішення вищих органів влади та управління Держави, що роблять неможливим виконання Сторонами своїх зобов’язань за даним договором.

6. ДIЯ ДОГОВОРУ

6.1. Цей Договір вважається укладеним і набирає чинності з моменту його підписання Сторонами та діє протягом 1 (один) календарного року та в будь-якому випадку до повного виконання Сторонами своїх обов’язків в межах суми, що вказана в п.2.1 цього Договору.

6.2. В частині виключного права користанням Програмою Договір діє 1 (один) рік з моменту його надання.

6.3. Закінчення строку цього Договору не звільняє Сторони від відповідальності за його порушення, яке мало місце під час дії цього Договору.

7. ІНШІ УМОВИ ДОГОВОРУ

7.1. Для забезпечення надання якісних послуг представники Замовника надають в користування представникам Виконавця робоче місце.

7.2. Всі зміни та доповнення до Договору вносяться письмово додатковими угодами, які стають невід’ємною частиною Договору та вступають в силу після їх підписання Сторонами.

7.3. Сторони зобов’язуються повідомляти одна одну про зміни своїх поштових та банківських реквізитів протягом 5 (п’яти) робочих днів з моменту внесення відповідних змін.

7.4. Одностороння відмова від виконання зобов’язань і одностороння зміна умов Договору не допускаються.

7.5. Виконавець має статус платника податку на прибуток на загальних умовах, передбачених Законом України «Про оподаткування прибутку підприємств».

7.6. Виконавець не має права передавати інформацію, документи за цим Договором іншим юридичним або фізичним особам без попередньої письмової згоди Замовника.

7.7. Договір укладено у двох оригінальних примірниках українською мовою, які мають однакову юридичну силу (один примірник – Замовнику, один – Виконавцю).

7.8. Форма Акту здачі-приймання наданих послуг по адмініструванню програмного забезпечення з придбанням права користування аналітично-інформаційної системою ”Місцеві бюджети рівня села, селища” та подальшим користуванням (Додаток № 3)

7.9. Невід’ємною частиною Договору є такі додатки:

- Протокол погодження договірної ціни (Додаток №1);

- Калькуляція кошторисної вартості (Додаток № 2);

8. ЮРИДИЧНІ ТА БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ СТОРІН

Замовник

Виконавець

Державне підприємство „Головний проектно-виробничий і сервісний центр комп’ютерних фінансових технологій” Міністерства фінансів України (Головфінтех)
04119, м. Київ, вул. Дегтярівська, 38-44

р/р № 26009262401193,

Перша Київська філія ВАТ «ВіЕйБі Банк»

МФО 380537 ЄДРПОУ 05416337

тел.8(044)483-73-55

Від Замовника

Від Виконавця




Заступник директора Головфінтех

______________ О.П.Татаринов


Додаток 1

до Договору №__/____-ПО від _________ р.

ПРОТОКОЛ


погодження договірної ціни

наданих послуг по адмініструванню програмного забезпечення з придбанням права користування аналітично-інформаційною системою ”Місцеві бюджети рівня села, селища”та подальшим користуванням


________________________________________, далі Замовник, в особі сільського (селищного) голови __________________________________________, що діє на підставі регламенту та Закону України „Про місцеве самоврядування”, з одного боку, та Державне підприємство „Головний проектно-виробничий і сервісний центр комп'ютерних фінансових технологій” Міністерства фінансів України (скорочено Головфінтех) (далі – Виконавець), в особі заступника директора Татаринова Олександра Петровича, що діє на підставі наказу Головфінтех №64 від 16.11.2009 р. та Статуту, з іншого боку, засвідчують, що Сторонами досягнута угода про розмір договірної ціни «Надання послуг по адмініструванню програмного забезпечення з придбанням права користування аналітично-інформаційною системою ”Місцеві бюджети рівня села, селища” та подальшим користуванням» в сумі 1000 (одна тисяча) гривень 00 коп., в тому числі ПДВ –166 гривень 67 коп.

Цей Протокол є підставою для проведення взаємних розрахунків та платежів між Виконавцем і Замовником.



Від Замовника

______________


Від Виконавця

Заступник директора Головфінтех
______________ О.П.Татаринов



М.П. М.П.


Додаток 2

До договору № __/_____-ПО

від “___” ________ року


Калькуляція кошторисної вартості


наданих послуг по адмініструванню програмного забезпечення з придбанням права користування аналітично-інформаційною системою ”Місцеві бюджети рівня села, селища”та подальшим користуванням





Статті витрат


грн., за рік

1

Заробітна плата

200

2

Нарахування на заробітну плату

73,54

3

Службові відрядження

90

4

Вартість послуг з пересилки документів

20

5

Матеріали

24,03

6

Всього прямих витрат

407,57

7

Накладні витрати

350

8

Всього

757,57

9

Прибуток (10 %)

75,76

10

Вартість послуг

833.33

11

Податок на додану вартість (20 %)

166.67

12

Всього вартість послуг

1000












Від Виконавця




ОДА


Заступник директора Головфінтех

______________ О.П.Татаринов










М.П.



Додаток 3




АКТ № _


здачі – приймання наданих послуг по адмініструванню програмного забезпечення з придбанням права користування аналітично-інформаційною системою ”Місцеві бюджети рівня села, селища” та подальшим користуванням

м. Київ “___“ _________ 2010 р.
______________________________, від Замовника в особі сільського (селищного) голови _____________________________, та від Виконавця заступник директора Головфінтех Татаринов Олександр Петрович, склали цей Акт про те, що згідно з Договором № __/____-ПО від ______________ року , Виконавцем надані, а Замовником прийняті послуги по адмініструванню програмного забезпечення з придбанням права користування аналітично-інформаційною системою ”Місцеві бюджети рівня села, селища” та подальшим користуванням


№ п/п

Найменування послуг

Сума без ПДВ


1




Послуги по адмініструванню програмного забезпечення з придбанням права користування аналітично-інформаційною системою ”Місцеві бюджети рівня села, селища”та подальшим користуванням


1000,00










Всього без ПДВ:


833,33










ПДВ 20%


166,67










Загальна сума з ПДВ

1000





Від Замовника



Від Виконавця


Сільський (Селищний) голова

Заступник директора Головфінтех


_____________________

______________ О.П.Татаринов

М.П.

М.П.




Послуги прийняв:

Від Замовника

___________________

Послуги здав:

Від Виконавця

_________________



Схожі:

Діє на підставі регламенту та Закону України „Про місцеве самоврядування” з одного боку
Головфінтех) Міністерства фінансів України, надалі Виконавець в особі заступника директора Татаринова Олександра Петровича, що діє...
Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з одного боку, та
Відповідно до статей 43,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійних комісій районної...
ПОПЕРЕДНІЙ ДОГОВІР оренди земельної ділянки
Дніпропетровська область, м. Синельникове, вул. 40 років Жовтня,14, в особі міського голови Зражевського Дмитра Івановича, діючого...
Приєднання до Системи “Комунальні платежі”
Фінансова установа, з одного боку, та Колективне підприємство "Науково-виробнича фірма "Впровадження автоматизованих систем", в особі...
ЗАТВЕРДЖЕНО
Державне підприємство "Житомирський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації"
ІНФОРМАЦІЙНА КАРТКА адміністративної послуги
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЖИТОМИРСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ»
ІНФОРМАЦІЙНА КАРТКА адміністративної послуги
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЖИТОМИРСЬКИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ»
Р І ШЕНН Я
Бистрицької сільської ради, відповідно до статті 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», на підставі статті...
РІШЕННЯ
Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України “Про оренду державного та комунального майна”, на підставі...
ПОЛОЖЕННЯ про Інформацiйно-консультаційний центр підтримки під приємництва в м. Тернополі ”
Положення про Інформацiйно-консультаційний центр підтримки підприємництва в м. Тернополі” (далі – Положення) розроблено на підставі...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка