КОНКУРС «ШАНС»


Скачати 89.29 Kb.
Назва КОНКУРС «ШАНС»
Дата 20.04.2013
Розмір 89.29 Kb.
Тип Конкурс
bibl.com.ua > Інформатика > Конкурс

ПРОСИМО УВАЖНО ПРОЧИТАТИ

NIKE – The Chance” («Шанс»)
Присутність футбольного агента NIKE на заході ТОВ «Едвєртайзінг Авеню» – Форма надання згоди

Брати участь можуть лише особи, яким виповнилося 16 років. За осіб віком від 16 до 18 років цю форму заповнює один з батьків або законний опікун, інакше такій особі не буде дозволено брати участь у Заході.
За осіб віком від 16 до 18 років з України, Сербії, Туреччини, Польщі, Німеччини або Данії цю форму мають заповнювати ОБИДВА з батьків.

Я бажаю взяти участь у заході, який організовано та проводиться ТОВ «Едвєртайзінг Авеню» і відбувається [ВКАЗАТИ ДАТУ] з [ВКАЗАТИ ЧАС] в [ВКАЗАТИ МІСЦЕ ЗАХОДУ] (надалі - “Захід”). Я розумію, що NIKE не несе відповідальності і не бере на себе зобов’язань у зв’язку з форматом, організацією та проведенням Заходу або діями організаторів Заходу. Я розумію, що представники NIKE будуть присутні на заході для спостереження та запису лише мого футбольного виступу, і я безвідклично та безумовно погоджуюсь від свого імені, від імені своїх спадкоємців, правонаступників, страховиків, наступників і цесіонаріїв на таке:


  1. КОНКУРС «ШАНС». Захід є частиною конкурсу "Шанс" NIKE, який ініціюється, спонсорується та контролюється Найк Юропіан Оперейшнз Незерландз Б.В. [Nike European Operations Netherlands B.V]., зареєстрований офіс якого знаходиться за адресою: Колоссеум 1, 1213, НЛ Хілверсюм, Нідерланди [Colosseum 1, 1213, NL Hilversum, the Netherlands] (Спонсор), та організовується на території України ТОВ «Едвєртайзінг Авеню», зареєстрований офіс якого знаходиться за адресою: Україна, 04053 , м. Київ, Киянівський провулок, будинок, 3-7 (Організатор), котрі вище і нижче у тексті разом іменуються як “NIKE”. Компанія NIKE та/або пов’язані з нею футбольні агенти та тренери будуть присутні на Заході з метою фіксування виступів футболістів, які підписали цю форму надання згоди. Компанія NIKE може в подальшому на власний розсуд запросити будь-яких футболістів до участі в Регіональному фіналі. Я розумію і погоджуюсь з тим, що рішення компанії NIKE та/або пов’язаних з нею футбольних агентів і тренерів є остаточними й обов’язковими в усіх відношеннях.




  1. ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА. Я розумію, що беручи участь у Заході, я погоджуюсь дотримуватися Офіційних правил «Шанс» Nike, копія яких додається до цієї Згоди.



  1. СТРАХУВАННЯ. Я розумію, що NIKE не надає жодного страхування, включаючи страхування життя, медичне страхування або страхування відповідальності, страхування на випадок будь-якого захворювання, нещасного випадку, травми, втрати або збитків, які можуть виникнути у зв’язку з моєю присутністю або участю в Заході




  1. ВІДШКОДУВАННЯ ЗБИТКІВ. Я безвідклично і безумовно погоджуюсь надати відшкодування NIKE у зв’язку з будь-якою вимогою, сумою, витратами, збитками або видатками (включаючи, без обмеження, витрати у зв’язку з судовим провадженням та/або обґрунтовані гонорари за юридичні послуги), які виникають у зв’язку з будь-якими нещасними випадками, втратами або збитками внаслідок моєї присутності або участі в Заході.




  1. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ. Я розумію, що будь-яка відповідальність NIKE у зв’язку з Заходом виключається, за винятком грубої недбалості, навмисного порушення з боку вищого керівництва NIKE, або у випадку, коли відповідальність не може бути виключена згідно з застосовним обов’язковим законодавством.



  1. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА РИЗИКИ.




  1. Компанія NIKE не надавала мені жодних запевнень стосовно придатності, стану або безпечності Заходу або місця проведення Заходу, і я визнаю, що моя участь у Заході може бути пов’язана з ризиками та небезпеками, погіршенням здоров’я та травмами, а також втратою або пошкодженням майна.




  1. Я підтверджую, що я здоровий і не маю жодних медичних обмежень або обмежень у зв’язку зі станом здоров’я, які б загрожували або обмежували мою здатність брати участь у Заході.




  1. Я розумію, з’ясував і оцінив характер, обсяг і міру відповідних ризиків, і я добровільно та без примусу беру на себе ці ризики. Крім того, я погоджуюсь виконувати обґрунтовані вказівки керівників Заходу під час його проведення.




  1. ВИПУСК ФІЛЬМУ ТА ВІДЕО.



  1. Я розумію, що компанія NIKE, пов’язані з нею особи, філії, материнські, дочірні підприємства, ліцензіати, агенти, правонаступники, цесіонарії, комерційні партнери або будь-які особи, уповноважені ними (надалі разом - “Група NIKE”), можуть фотографувати, знімати та/або в інший спосіб фіксувати моє зображення будь-якими засобами під час моєї присутності або участі в Заході.




  1. В тій мірі, в якій це дозволено застосовним законом, я розумію надаю згоду на те, що Група NIKE може фотографувати, знімати та/або в інший спосіб фіксувати моє зображення будь-якими засобами під час моєї присутності або участі в Заході, і після цього використовувати будь-який фільм, фото або інше зображення в будь-який час в усьому світі для цілей реклами, промоції або для інших комерційних цілей та/або для будь-яких інших комерційних цілей, в тому числі для внутрішнього використання Групою NIKE на будь-яких і всіх носіях в усьому світі та в будь-який час.




  1. В тій мірі, в якій це дозволено застосовним законом, я безвідклично надаю Групі NIKE право використовувати без обмеження строку в усьому світі і без будь-якого відшкодування будь-яке моє фото, відео, зображення тощо на будь-яких і всіх носіях, які відомі в даний час або будуть розроблені або винайдені в майбутньому, без сплати у зв’язку з цим, для цілей реклами, промоції або для інших комерційних цілей та/або для будь-яких інших законних цілей, в тому числі для внутрішнього використання NIKE.



  1. ПРАВО NIKE ВІДМОВИТИ В УЧАСТІ. Я розумію і визнаю, що NIKE у будь-який час має право відмовити мені у праві присутності та/або участі в Заході з будь-якої причини та/або в разі недотримання мною вимог цього Правочину або вказівок персоналу або представників NIKE під час Заходу.




  1. ПРОЦЕС ВІДБОРУ. Я розумію і погоджуюсь з тим, що рішення компанії NIKE та/або пов’язаних з нею футбольних агентів і тренерів є остаточними і обов’язковими в усіх відношеннях, і беручи участь, як погоджуюсь дотримуватися вимог цього Правочину. Особи, запропоновані до участі у Всесвітньому фіналі, будуть вибрані компанією NIKE та/або пов’язаними з нею футбольними агентами і тренерами, і ці рішення будуть ґрунтуватися на їхній суб’єктивній та об’єктивній оцінці.




  1. ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ. Я розумію і погоджуюся з тим, що для участі у Заході від мене вимагається надання певної інформації про мене в цій формі та на сторінці Конкурсу для введення даних. NIKE визначив, яка інформація є обов’язковою для участі в Заході. Я розумію і погоджуюся з тим, що ця інформація буде використовуватися NIKE для цілей адміністрування Конкурсу. Я розумію і погоджуюся з тим, що вся надана мною особиста інформація підлягає дії Політики NIKE щодо конфіденційності та ідентифікаційних файлів, з якою можна ознайомитися за адресою http://nike-eu.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/6.



  1. НЕМОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ. Я повністю розумію, що право участі в Заході не може бути передане мною іншій особі, і не відшкодовується у грошовій формі.




  1. ЧИННІСТЬ ПОЛОЖЕНЬ. Якщо будь-яке положення цього Правочину буде визнано повністю або частково недійсним або таким, що не може бути виконане в примусовому порядку, це не вплине на дійсність решти положень цього Правочину, і вони й надалі залишатимуться дійсними й такими, що можуть бути виконані в примусовому порядку. Положення, яке є недійсним або таким, що не може бути виконане в примусовому порядку, має бути замінено на дійсне положення, якомога більш близьке за суттю до положення, яке є недійсним або таким, що не може бути виконане в примусовому порядку.




  1. ПОВНА ДОМОВЛЕНІСТЬ. Офіційні правила конкурсу "Шанс", ця форма надання згоди NIKE та форми надання згоди NIKE, які стосуються інших етапів конкурсу "Шанс", разом становлять повну домовленість між NIKE та учасниками конкурсу "Шанс" стосовно конкурсу "Шанс" та заміщують будь-яку усну або письмову домовленість, яка була досягнута раніше у зв’язку з конкурсом "Шанс"..




  1. ЗАСТОСОВНЕ ПРАВО ТА ЮРИСДИКЦІЯ. Ці положення підлягають регулюванню та тлумаченню згідно з законодавством України, і українські суди мають виключну юрисдикцію стосовно будь-якого спору, що виникає у зв’язку з цими правилами.


Я УВАЖНО ОЗНАЙОМИВСЯ З ВИКЛАДЕНИМИ ВИЩЕ УМОВАМИ, ПОВНІСТЮ ЗРОЗУМІВ ЇХ ЗМІСТ І ДОБРОВІЛЬНО ПОГОДЖУЮСЬ З НИМИ.

Підпис:
Дата:
ЗГОДА БАТЬКІВ/ОПІКУНА
Я батько (мати) або законний опікун зазначеного вище учасника, і я погоджуюся з тим, що учасник може брати участь у Заході під наглядом і контролем представника NIKE відповідно до місцевого законодавства. Я розумію, що можуть бути надані послуги з транспортування, і згода на те, щоб учасник подорожував автобусом, автомобілем, літаком або іншим транспортним засобом, є доцільною. Від імені учасника, від свого імені, від імені батьків, або опікунів, спадкоємців, правонаступників, страхувальників, цесіонаріїв, або будь-яких інших осіб, які можуть висувати будь-яку вимогу в інтересах або від імені учасника, я безвідклично і безумовно:



  1. погоджуюсь з усіма умовами цього Правочину;

  2. погоджуюсь забезпечити дотримання учасником умов цього Правочину; та

  3. уповноважую і дозволяю компанії NIKE, її агентам та персоналу Заходу надавати учасникові першу допомогу, транспортування в надзвичайних ситуаціях та будь-яку іншу медичну допомогу з боку лікарів, санітарів та іншого медичного персоналу у разі будь-якого захворювання, нещасного випадку або травми учасника, які можуть статися під час та/або внаслідок Заходу.


Я БАТЬКО (МАТИ) АБО ЗАКОННИЙ ОПІКУН ЗАЗНАЧЕНОГО НИЖЧЕ УЧАСНИКА, ЯКОМУ ВІД 16 ДО 18 РОКІВ, І Я УВАЖНО ОЗНАЙОМИВСЯ З ВИКЛАДЕНИМИ ВИЩЕ УМОВАМИ, ПОВНІСТЮ ЗРОЗУМІВ ЇХ ЗМІСТ І ДОБРОВІЛЬНО ПОГОДЖУЮСЬ З НИМИ ВІД ІМЕНІ УЧАСНИКА.

Ім’я учасника:

Дата народження учасника:
Ім’я батька (матері) або законного опікуна:
Номер телефону батька (матері) або законного опікуна:


Підпис батька (матері) або законного опікуна:
ЯКЩО УЧАСНИКОВІ ВІД 16 ДО 18 РОКІВ І ВІН З УКРАЇНИ, СЕРБІЇ, ПОЛЬЩІ, ТУРЕЧЧИНИ НІМЕЧЧИНИ АБО ДАНІЇ, ДРУГИЙ З ЙОГО БАТЬКІВ ТАКОЖ МАЄ ПОСТАВИТИ СВІЙ ПІДПИС
Я батько (мати) або законний опікун зазначеного вище учасника, і я погоджуюся з тим, що учасник може брати участь у Заході під наглядом і контролем представника NIKE відповідно до місцевого законодавства. Я розумію, що можуть бути надані послуги з транспортування, і згода на те, щоб учасник подорожував автобусом, автомобілем, літаком або іншим транспортним засобом, є доцільною. Від імені учасника, від свого імені, від імені батьків, або опікунів, спадкоємців, правонаступників, страхувальників, цесіонаріїв, або будь-яких інших осіб, які можуть висувати будь-яку вимогу в інтересах або від імені учасника, я безвідклично і безумовно:



  1. погоджуюсь з усіма умовами цього Правочину;

  2. погоджуюсь забезпечити дотримання учасником умов цього Правочину; та

  1. уповноважую і дозволяю компанії NIKE, її агентам та персоналу Заходу надавати учасникові першу допомогу, транспортування в надзвичайних ситуаціях та будь-яку іншу медичну допомогу з боку лікарів, санітарів та іншого медичного персоналу у разі будь-якого захворювання, нещасного випадку або травми учасника, які можуть статися під час та/або внаслідок Заходу.



Я БАТЬКО (МАТИ) АБО ЗАКОННИЙ ОПІКУН ЗАЗНАЧЕНОГО НИЖЧЕ УЧАСНИКА, ЯКОМУ ВІД 16 ДО 18 РОКІВ, І Я УВАЖНО ОЗНАЙОМИВСЯ З ВИКЛАДЕНИМИ ВИЩЕ УМОВАМИ, ПОВНІСТЮ ЗРОЗУМІВ ЇХ ЗМІСТ І ДОБРОВІЛЬНО ПОГОДЖУЮСЬ З НИМИ ВІД ІМЕНІ УЧАСНИКА.

Ім’я учасника:

Дата народження учасника:
Ім’я батька (матері) або законного опікуна:
Номер телефону батька (матері) або законного опікуна:


Підпис батька (матері) або законного опікуна:

Схожі:

ЛОМБАРД «ШАНС» КОСТЮЧЕНКО І КОМПАНІЯ 12. 04. 2012 р м. Одеса Керівництву ПОВНОГО ТОВАРИСТВА Т
Аудиторською Палатою України, провело аудиторську перевірку балансу ПОВНОГО ТОВАРИСТВА ЛОМБАРД «ШАНС» КОСТЮЧЕНКО І КОМПАНІЯ (надалі...
ПТ ЛОМБАРД «ШАНС»КОСТЮЧЕНКО І КОМПАНІЯ

5. Конкурс на кращий вірш, плакат, оповідання, казку про ялинку
Виготовлення звернень, плакатів, оголошень про проведення конкурс штучних ялинок. Слайди 1- 4
Віктор Вікторович Тринчук
Відповідно, функціонування страхової компанії відбувається в умовах невизначеності. А від так управління ризиком не може бути зведено...
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ
...
З ПИТАНЬ ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) – “100 кращих товарів України” (далі – Конкурс) проводиться у 2010...
Конкурс проводився у номінаціях «Академічний вокал»
Києві відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс музичного мистецтва «Київський колорит», засновником якого виступила Національна...
2. Конкурс на право оренди об'єкта (далі конкурс) оголошується орендодавцем
...
Як зрозуміти дитину?
Кімната, в якій ра ніше вміщувався весь світ, звужується, у життя входять інші поняття: вулиця, місто, країна, планета, Всесвіт....
П ОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС
Фундація Духовної Культури Пограниччя (Люблін) та МГО «Академія Української Молоді (Львів), надалі Організатори, оголошують конкурс...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка