9 серпня 2011 року м. Миколаїв №354


Скачати 60.06 Kb.
Назва 9 серпня 2011 року м. Миколаїв №354
Дата 19.05.2013
Розмір 60.06 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи



Н А К А З


9 серпня 2011 року м. Миколаїв № 354


Про порядок організації та проведення службової підготовки з особовим складом підрозділів УМНС України в Миколаївській області у 2011-2012 навчальному році

З метою удосконалення теоретичних знань, професійної майстерності особового складу і підвищення боєздатності підрозділів Миколаївської області та у відповідності з вимогами наказів МНС України: № 444 від 1 липня 2009 року «Про затвердження Настанови з організації професійної підготовки та післядипломної освіти осіб рядового і начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту», № 601 від 1 вересня 2009 року «Про затвердження Положення про організацію службової підготовки особового складу органів і підрозділів цивільного захисту», -
Н А К А З У Ю:
1. Навчальний рік почати з 1 вересня 2011 року та закінчити 31 травня 2012 року прийняттям заліків.
2. Затвердити рекомендації «По організації службової підготовки особового та начальницького складу підрозділів УМНС України в Миколаївській області» (додаток 1).
3. Керівникам навчальних груп запрошувати для проведення занять фахівців з інших установ і організацій. Встановити жорсткий контроль за відвідуванням занять підлеглими та забезпечити безумовне виконання графіку проведення тактико-спеціальних навчань з особовим складом (додаток 5).
4. Створити наступні навчальні групи при УМНС України в Миколаївській області та призначити їх керівниками:

  1. Перший заступник начальника УМНС, заступники начальника УМНС, начальники підрозділів області: аварійно-рятувального загону спеціального призначення, ЗДПО-1, РВ (МВ), ДПЧ-15, ПДПЧ-16 - керівник навчальної групи – начальник управління підполковник служби цивільного захисту Грицаєнко Максим Георгійович (відповідальний за ведення документації головний фахівець відділу оперативного реагування майор служби цивільного захисту Скоколь Вадим Анатолійович).

  2. Особовий склад: відділу економіки та фінансів, відділу матеріально-технічного забезпечення, відділу по роботі з персоналом та організаційно-штатної роботи, режимно-секретного сектору, сектору планування, аналітичного та документального забезпечення, центру телекомунікаційних систем та інформаційних технологій, лабораторії технічного захисту інформацій центру телекомунікаційних систем та інформаційних технологій, центру психологічного забезпечення та роботи з особовим складом, ремонтно-будівельної групи, помічник начальника управління з питань взаємодії з органами державної влади, головний фахівець з мобілізаційної роботи, головний фахівець з запобігання проявам корупції, головний фахівець з охорони здоров’я та медико-біологічного захисту, центру пропаганди - керівник навчальної групи – перший заступник начальника управління полковник служби цивільного захисту Семенов Валерій Костянтинович (відповідальний за ведення документації – головний фахівець сектору соціально-гуманітарної роботи, психологічного забезпечення та підвищення кваліфікації відділу по роботі з персоналом майор служби цивільного захисту Піюренко Наталя Іванівна).

  3. Особовий склад: відділу оперативного реагування, відділу цивільного захисту, оперативно-координаційного центру - керівник навчальної групи – заступник начальника управління підполковник служби цивільного захисту Панасенко Микола Анатолійович (відповідальний за ведення документації провідний фахівець відділу оперативного реагування старший лейтенант служби цивільного захисту Погосян Сергій Сергійович).

4.4. Радіотелефоністи та диспетчери оперативно-диспетчерської служби управління – керівник навчальної групи та відповідальний за ведення документації - начальник оперативно-диспетчерської служби майор служби цивільного захисту Дідан Григорій Васильович.
5. Службову підготовку проводити протягом кожного другого тижня місяця.
6. Призначити відповідальним за здійснення контролю якості організації та проведення службової підготовки з апаратом УМНС начальника відділу оперативного реагування підполковника служби цивільного захисту Каратая Віталія Миколайовича.
7. Фізичну підготовку начальницького складу апарату управління та служб при управлінні проводити щосереди з 15:00 до 18:00 години на спортивно-оздоровчому комплексі управління.
8. З метою забезпечення якісного проведення занять з фізичної підготовки з начальницьким складом управління та служб при управлінні призначити позаштатними інструкторами з фізичної підготовки провідного фахівця відділу оперативного реагування Трофімчука Володимира Адамовича, начальника спортивної команди капітана служби цивільного захисту Моісеїнка Сергія Вікторовича та інспектора спортивно-оздоровчого комплексу УМНС старшого лейтенанта служби цивільного захисту Тужикова Олексія Ігоровича.
9. Начальникам підрозділів області:

9.1. Організувати планування та проведення службової підготовки у відповідності до «Рекомендацій по організації службової підготовки особового та начальницького складу підрозділів УМНС України в Миколаївській області» (додаток 1).

9.2. Організувати ведення карток обліку професійної підготовки співробітників підрозділу, за результатами прийняття заліків за навчальний рік вносити відповідні результати (додаток 6).

9.3. Забезпечити присутність підпорядкованого особового складу на заняттях зі службової підготовки, заборонити залучення його на час проведення занять до виконання іншої роботи.

9.4. Проведення занять зі службової підготовки з начальницьким складом здійснювати кожний четвертий четвер місяця.

9.5. Службову підготовку майстрів ГДЗС та старших водіїв підрозділів проводити спільно з особовим складом І чергової зміни.

9.6. Організувати щомісячне проведення спеціальної підготовки водійського складу, постових на посту безпеки, радіотелефоністів та осіб, що їх підміняють згідно тематичних планів.

9.7. Заняття зі стройової підготовки здійснювати під час проведення стройових оглядів (під час переходу на літню чи зимову форму одягу), а також перед початком занять, службових нарад у відповідності до вимог стройового статуту ЗСУ.

9.8. До 26.08.2011 року сформувати наглядову справу „Документація з організації та планування професійної підготовки” (додаток 2).

9.9. Для погодження та затвердження плануючої документації на 2011-2012 навчальний рік забезпечити прибуття до відділу оперативного реагування відповідальних за організацію та проведення службової підготовки у терміни визначені додатком 4.

9.10. Щоквартально здійснювати прийняття заліків у особового складу підрозділів по підсумкам навчальних кварталів. Результати розглядати на оперативних нарадах. До працівників, що показали низькі професійні знання приймати заходи дисциплінарного впливу.
9.11. Наказом по підрозділу визначити:

9.11.1. Склад навчальних груп та їх керівників. Покладену на них роботу вважати їх функціональним обов'язком.

9.11.2. Дні, час та місце проведення занять з фізичної підготовки з начальницьким складом підрозділу.

9.11.3. Позаштатного інструктора для проведення занять з загальній фізичній підготовки.

9.11.4. Дні проведення занять зі спеціальної підготовки водійського складу, постових на посту безпеки, радіотелефоністів ПЗЧ та їх підмінних.
10. Начальнику відділу оперативного реагування підполковнику служби цивільного захисту Каратаю Віталію Миколайовичу 12 серпня 2011 року організувати проведення семінар-наради з особами відповідальними за стан службової підготовку, своєчасне погодження плануючої документації.
11. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.
12. Наказ оголосити особовому складу підрозділів Миколаївської області.

В.о. начальника УМНС України

в Миколаївській області

полковник служби

цивільного захисту В.К. Семенов

АРКУШ ПОГОДЖЕННЯ

до наказу УМНС від „___” _________ 2011 року № _____


«Про порядок організації та проведення службової підготовки з особовим складом

підрозділів УМНС України в Миколаївській області у 2011-2012 навчальному році»
Заступник начальника УМНС

підполковник служби

цивільного захисту М.А. ПАНАСЕНКО

Начальник відділу по роботі

з персоналом С.В. КОНОВАЛОВ
Начальник сектору контролю та

аналітичного забезпечення

підполковник служби

цивільного захисту М.С. ПАЦЮК

Головний фахівець (з правової роботи)

капітан служби

цивільного захисту В.В.КІБЕЦЬ

Розрахунок розсилки:

УМНС – 1 пр.

Відділ ОР – 1 пр.

Підрозділи – 29 пр.

Всього – 31 пр.
Начальник відділу оперативного реагування

підполковник служби

цивільного захисту В.М. Каратай


Схожі:

Малим приватним підприємством Аудиторською фірмою «Аудит-Гарант Миколаїв»
Рішенням від 23. 12. 2010 року №224/3 (у подальшому – аудитор), здійснена перевірка Товариства з обмеженою відповідальністю виробничо-комерційної...
НАКАЗ «05» серпня 2011 року м. Луцьк №324 Питання виконання Закону України
Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» та Указу Президента України від 5 травня 2011 року №547 «Питання...
М ІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Про Всеукраїнський тиждень права”, розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 серпня 2011 року №777-р “Про затвердження плану...
НАКАЗ «31» березня 2011 року м. Миколаїв №25 Про організацію та проведення
УМНС України в Миколаївській області та на виконання вимог наказу МНС України №601 від 01 вересня 2009 року “Про затвердження Положення...
«09» серпня 2012 р м. Миколаїв №203
Про порядок організації та проведення службової підготовки з особовим складом підрозділів ТУ МНС України у Миколаївській області...
Організація та умови проведення всеукраїнського конкурсу
«Про всеукраїнський конкурс «Учитель року», Положення про всеукраїнський конкурс «Учитель року», затвердженого постановою Кабінету...
Від 5 серпня 1998 р. N 1238 Київ
Дію пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 29 липня 2009 року N 810 зупинено згідно з Указом Президента України від 27...
ТОВ «УНІАН» Т/ф. (044) 354-28-06

НАКА З «04» травня 2011 року м. Миколаїв №108 Про затвердження звітності підрозділів
З метою вдосконалення документальної звітності підрозділів УМНС України в Миколаївській області та підвищення відповідальності за...
ЗАКОН УКРАЇНИ
Через рік після затвердження порядку сертифікації архітекторів (інженерів) до цього Закону будуть внесені зміни, передбачені підпунктом...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка