«09» серпня 2012 р м. Миколаїв №203


Скачати 64.41 Kb.
Назва «09» серпня 2012 р м. Миколаїв №203
Дата 24.03.2013
Розмір 64.41 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи


НАКАЗ

(з основної діяльності)
«09» серпня 2012 р. м. Миколаїв № 203

Про порядок організації та проведення службової підготовки з особовим складом підрозділів ТУ МНС України у Миколаївській області у 2012-2013 навчальному році

З метою удосконалення теоретичних знань, професійної майстерності особового складу і підвищення боєздатності підрозділів Миколаївської області та у відповідності з вимогами наказів МНС України: від 1 липня 2009 року №444 «Про затвердження Настанови з організації професійної підготовки та післядипломної освіти осіб рядового і начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту», від 1 вересня 2009 року №601 «Про затвердження Положення про організацію службової підготовки особового складу органів і підрозділів цивільного захисту»
Н А К А З У Ю:
1. Навчальний рік почати з 1 вересня 2012 року та закінчити 31 травня 2013 року прийняттям заліків.
2. Затвердити рекомендації «По організації службової підготовки особового та начальницького складу підрозділів ТУ МНС України у Миколаївській області» (додаток 1).
3. Керівникам навчальних груп запрошувати для проведення занять фахівців з інших установ і організацій. Встановити жорсткий контроль за відвідуванням занять підлеглими та забезпечити безумовне виконання графіку проведення тактико-спеціальних навчань з особовим складом (додаток 5).
4. Створити наступні навчальні групи при ТУ МНС України у Миколаївській області та призначити їх керівниками:

  1. Перший заступник начальника Територіального управління, заступник начальника Територіального управління з питань оперативного реагування та цивільного захисту, начальники підрозділів області: аварійно-рятувального загону спеціального призначення, 1-го ДПРЗ, служб цивільного захисту, 26-ої ДПРЧ, 2-ої ДПРЧ - керівник навчальної групи – начальник Територіального управління підполковник служби цивільного захисту Грицаєнко Максим Георгійович (відповідальний за ведення документації головний фахівець відділу оперативного реагування старший лейтенант служби цивільного захисту Якобчук Станіслав Юрійович).

  2. Особовий склад: відділу фінансового забезпечення, відділу ресурсного забезпечення, відділу матеріально-технічного забезпечення, відділу роботи з особовим складом, відділенню роботи з особовим складом та психологічного забезпечення, відділу роботи із засобами масової інформації та громадськістю, режимно-секретного сектору, сектору планування, аналітичного та документального забезпечення, сектору з питань запобігання та виявлення корупції, відділення адміністрування інформаційних ресурсів, сектору технічної експлуатації телекомунікаційних систем, сектору технічного захисту інформації та радіотехнічного контролю, помічник начальника Територіального управління з питань взаємодії з органами державної влади, засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю, помічник начальника Територіального управління з правової роботи, помічник начальника Територіального управління з питань телекомунікаційних систем та інформаційних технологій, начальник служби безпеки дорожнього руху, начальник медичної служби, головний фахівець з мобілізаційної роботи - керівник навчальної групи – перший заступник начальника Територіального управління полковник служби цивільного захисту Семенов Валерій Костянтинович (відповідальний за ведення документації – головний фахівець відділу роботи з особовим складом майор служби цивільного захисту Піюренко Наталя Іванівна).

  3. Особовий склад: відділу оперативного реагування, відділу цивільного захисту, чергових змін оперативно-координаційного центру - керівник навчальної групи – заступник начальника Територіального управління з питань оперативного реагування та цивільного захисту полковник служби цивільного захисту Панасенко Микола Анатолійович (відповідальний за ведення документації провідний фахівець відділу оперативного реагування капітан служби цивільного захисту Погосян Сергій Сергійович).

4.4. Диспетчери чергової зміни Територіального управління – керівник навчальної групи та відповідальний за ведення документації - начальник зміни оперативно-координаційного центру підполковник служби цивільного захисту Македонський Олександр Петрович.
5. Службову підготовку проводити протягом кожного другого тижня місяця.
6. Призначити відповідальним за здійснення контролю якості організації та проведення службової підготовки з апаратом Територіального управління начальника відділу оперативного реагування підполковника служби цивільного захисту Каратая Віталія Миколайовича.
7. Фізичну підготовку начальницького складу апарату Територіального управління та служб при Територіальному управлінні проводити щосереди з 15:00 до 18:00 години на спортивно-оздоровчому комплексі ТУ МНС.
8. З метою забезпечення якісного проведення занять з фізичної підготовки з начальницьким складом Територіального управління та служб при Територіальному управлінні призначити позаштатними інструкторами з фізичної підготовки начальника спортивного комплексу майора служби цивільного захисту Середіна Юрія Сергійовича, провідного фахівця відділу оперативного реагування Трофімчука Володимира Адамовича, начальника спортивної команди капітана служби цивільного захисту Моісеїнка Сергія Вікторовича.
9. Начальникам підрозділів області:

9.1. Організувати планування та проведення службової підготовки у відповідності до «Рекомендацій по організації службової підготовки особового та начальницького складу підрозділів ТУ МНС України у Миколаївській області» (додаток 1).

9.2. Організувати ведення карток обліку професійної підготовки співробітників підрозділу, за результатами прийняття заліків за навчальний рік вносити відповідні результати (додаток 6).

9.3. Забезпечити присутність підпорядкованого особового складу на заняттях зі службової підготовки, заборонити залучення його на час проведення занять до виконання іншої роботи.

9.4. Проведення занять зі службової підготовки з начальницьким складом здійснювати кожний четвертий четвер місяця.

9.5. Службову підготовку майстрів ГДЗС та старших водіїв підрозділів проводити спільно з особовим складом І чергової зміни.

9.6. Організувати щомісячне проведення спеціальної підготовки водійського складу, постових на посту безпеки, диспетчерів та осіб, що їх підміняють згідно тематичних планів.

9.7. Заняття зі стройової підготовки здійснювати під час проведення стройових оглядів (під час переходу на літню чи зимову форму одягу), а також перед початком занять, службових нарад у відповідності до вимог стройового статуту ЗСУ.

9.8. До 27.08.2012 року сформувати наглядову справу „Документація з організації та планування професійної підготовки” (додаток 2).

9.9. Для погодження та затвердження плануючої документації на 2012-2013 навчальний рік забезпечити прибуття до відділу оперативного реагування відповідальних за організацію та проведення службової підготовки у терміни визначені (додатком 4).

9.10. Щоквартально здійснювати прийняття заліків у особового складу підрозділів по підсумкам навчальних кварталів. Результати розглядати на оперативних нарадах. До працівників, що показали низькі професійні знання приймати заходи дисциплінарного впливу.
9.11. Наказом по підрозділу визначити:

9.11.1. Склад навчальних груп та їх керівників. Покладену на них роботу вважати їх функціональним обов'язком.

9.11.2. Дні, час та місце проведення занять з фізичної підготовки з начальницьким складом підрозділу.

9.11.3. Позаштатного інструктора для проведення занять з загальної фізичної підготовки.

9.11.4. Дні проведення занять зі спеціальної підготовки водійського складу, постових на посту безпеки, диспетчерів ПЗЧ та їх підмінних.
10. Начальнику відділу оперативного реагування підполковнику служби цивільного захисту Каратаю Віталію Миколайовичу 10 серпня 2012 року організувати проведення семінар-наради з особами відповідальними за стан професійної підготовки, своєчасне погодження плануючої документації.
11. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

В.о. начальника ТУ МНС

у Миколаївській області

полковник служби

цивільного захисту В.К. Семенов


АРКУШ ПОГОДЖЕННЯ

до наказу ТУ МНС України у Миколаївській області від «09» серпня 2012 р. № 203

«Про порядок організації та проведення службової підготовки з особовим складом

підрозділів ТУ МНС України у Миколаївській області у 2012-2013 навчальному році»
Заступник начальника

Територіального управління

з питань оперативного реагування

та цивільного захисту

полковник служби цивільного захисту М.А. ПАНАСЕНКО
Начальник відділу роботи з особовим складом

Територіального управління МНС

у Миколаївській області С.В. КОНОВАЛОВ
Начальник сектору планування,

аналітичного та документального

забезпечення

підполковник служби цивільного захисту М.С. ПАЦЮК

Помічник начальника Територіального

управління з правової роботи

майор служби цивільного захисту В.В. КІБЕЦЬ

Начальник сектору з питань

запобігання та виявлення корупції

майор служби цивільного захисту С.В. ПОПКОВ

Розрахунок розсилки:

ТУ МНС – 1 пр.

ВОР – 1 пр.

Підрозділи – 30 пр.

Всього – 32 пр.

Начальник відділу

оперативного реагування

підполковник служби цив. зах. В.М. КАРАТАЙ


Схожі:

9 серпня 2011 року м. Миколаїв №354
Про порядок організації та проведення службової підготовки з особовим складом підрозділів УМНС України в Миколаївській області у...
ДЕРЖАВНИЙ КОМПЛЕКС СОЦІАЛЬНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ-ІНВАЛІДІВ ЛОГОПЕДИЧНИЙ...
Логопедичний словник-довідник / Упорядник Дмитрієва О. В. – Миколаїв: 2012. – 104 с
ПЛАН РОБОТИ МИКОЛАЇВСЬКОГО ОЦНТ та КОР НА 2013 РІК м. Миколаїв, 2012
...
НАКАЗ
На підставі Правил прийому до Миколаївського технікуму залізничного транспорту імені академіка В. М. Образцова у 2012 році та рішення...
НАКАЗ
На підставі Правил прийому до Миколаївського технікуму залізничного транспорту імені академіка В. М. Образцова у 2012 році та рішення...
Б алтійська Міжнародна академія запрошує студентів на літню школу...
Балтійська Міжнародна академія запрошує студентів на літню школу за програмою «МІЖНАРОДНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ», яка відбудеться з 25 червня...
НАКА З
«Про затвердження графіка проведення IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад на 2012-2014 роки» та від 14 серпня 2012 року №916...
Додаток №1 «Форма заявки на Конкурс фотографій «Фотоекспрес «Миколаїв...
«Фотоекспрес «Миколаїв – Європа» і беру на себе відповідальність за порушення авторських прав у тому випадку, якщо буде доведено,...
НАКА З «19» cічня 2012 року м. Миколаїв №24 Про затвердження Комплексного...
На виконання вимог постанови КМУ від 08. 12. 09. №1422 „Питання запобігання та виявлення корупції в органах виконавчої влади ” з...
АСОЦІАЦІЯ ФАХІВЦІВ З НЕРУХОМОСТІ
Прийняти у члени АФНУ при умові сплати вступного та членських внесків до 17 серпня 2012 року
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка