ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія” у січні 2010 року


Скачати 33.25 Kb.
НазваПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія” у січні 2010 року
Дата28.04.2013
Розмір33.25 Kb.
ТипДокументи
bibl.com.ua > Фізика > Документи
ПЕРЕЛІК
нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд

ДП ”Житомирстандартметрологія”

у січні 2010 року


п/н

Номер НД

Назва НД

1.

ІПС №11-2009

Інформаційний покажчик стандартів

2.

ДСТУ 6035:2008

ВЕРМУТИ. Технічні умови.

3.

ДСТУ 6036:2008

ВИНА ПЛОДОВО-ЯГІДНІ. Загальні технічні умови.

4.

ДСТУ 6037:2008

ВИНОМАТЕРІАЛИ ПЛОДОВО-ЯГІДНІ ОБРОБЛЕНІ. Загальні технічні умови.

5.

ДСТУ 6038:2008

НАПОЇ НА ОСНОВІ ВИНА. Загальні технічні умови.

6.

ДСТУ 6039:2008

ВИНА, КОНЬЯКИ УКРАЇНИ, НАПОЇ. Методи визначання повноти наливу у спожиткову тару.

7.

ДСТУ 6040:2008

ПРОДУКЦІЯ ВИНОРОБНА. Правила приймання та методи відбирання проб.

8.

ДСТУ EN 10020:2007

СТАЛІ. Визначення й класифікація.

9.

ДСТУ EN 14103:2009

ПОХІДНІ ЖИРІВ ТА ОЛІЙ. МЕТИЛОВІ ЕФІРИ ЖИРНИХ КИСЛОТ (МЕЖК). Метод визначення вмісту ефіру та метилового ефіру ліноленової кислоти.

10.

ДСТУ EN 14104:2009

ПОХІДНІ ЖИРІВ ТА ОЛІЙ. МЕТИЛОВІ ЕФІРИ ЖИРНИХ КИСЛОТ (МЕЖК). Метод визначення кислотного числа.

11.

ДСТУ EN 14105:2009

ПОХІДНІ ЖИРІВ ТА ОЛІЙ. МЕТИЛОВІ ЕФІРИ ЖИРНИХ КИСЛОТ (МЕЖК). Метод визначення вмісту вільного та загального гліцерину та моно-, ди- та тригліцеридів (контрольний метод).

12.

ДСТУ EN 14106:2009

ПОХІДНІ ЖИРІВ ТА ОЛІЙ. МЕТИЛОВІ ЕФІРИ ЖИРНИХ КИСЛОТ (МЕЖК). Метод визначення вмісту вільного гліцерину.

13.

ДСТУ EN 14107:2009

ПОХІДНІ ЖИРІВ ТА ОЛІЙ. МЕТИЛОВІ ЕФІРИ ЖИРНИХ КИСЛОТ (МЕЖК). Метод визначення вмісту фосфору емісійною спектрофотометрією з індуктивно наведеною плазмою.

14.

ДСТУ-П СEN/TS 15568:2008

Продукти харчові. МЕТОДИ ВИЯВЛЕННЯ ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНИХ ОРГАНІЗМІВ І ПРОДУКТІВ З ЇХНІМ ВМІСТОМ. Відбирання проб.

15.

ДСТУ ІЕС 60050-300-312:2006

ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРМІНІВ. Електричні та електронні вимірювання і засоби вимірювальної техніки. Частина 312. Загальні терміни щодо електричного вимірювання.

16.

ДСТУ ІЕС 60050-300-313:2006

ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРМІНІВ. Електричні та електронні вимірювання і засоби вимірювальної техніки. Частина 313. Типи електричних засобів вимірювальної техніки.

17.

ДСТУ ISO 14378:2007

МОЛОКО ТА МОЛОКО СУХЕ. Визначення масової частки йоду методом високоефективної рідинної хроматографії.

18.

ДСТУ ISO 15490:2006

ВИСОКОЯКІСНА КЕРАМІКА (КЕРАМІКА І ТЕХНІЧНА КЕРАМІКА ПОКРАЩЕНОГО ТИПУ). Метод випробування міцності на розривання монолітної кераміки за кімнатної температури.

19.

ДСТУ ISO 24276:2008

Продукти харчові. МЕТОДИ ВИЯВЛЕННЯ ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНИХ ОРГАНІЗМІВ І ПРОДУКТІВ З ЇХНІМ ВМІСТОМ. Основні вимоги, терміни та визначення понять.

Схожі:

ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБЛЯННЯ. Ареометричний метод визначання вмісту розчинних сухих речовин
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП "Житомирстандартметрологія"...
КОНДИЦІОНЕРИ ПОВІТРЯНІ, АГРЕГАТОВАНІ ОХОЛОДЖУВАЧІ РІДИНИ ТА ТЕПЛОВІ НАСОСИ З КОМПРЕСОРОМ З ЕЛЕКТРОПРИВОДОМ. Частина Загальні технічні...
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
МАТЕРІАЛИ ТЕКСТИЛЬНІ. Випробування на стійкість фарбовання. Частина С07. Метод визначення стійкості фарбовання до вологого тертя...
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Метод визначання масової частки загальної сірчистої кислоти
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
МІКРОБІОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН. Загальні настанови щодо підрахування кількості коліформних мікроорганізмів....
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
СПИРТ ЕТИЛОВИЙ РЕКТИФІКОВАНИЙ, ГОРІЛКИ, НАПОЇ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНІ. Критерії оцінювання справжності
ПЕРЕЛІК додаткових надходжень нових нормативних документів (НД) у...
ПРОДУКТИ ХАРЧОВІ. Визначання підсолоджувачів, консервантів та кофеїну методом високоефективної рідинної хроматографії
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
СОЯ. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНИХ ОРГАНІЗМІВ. Частина Методи відбирання та правила готування проб
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Похідні жирів та олій. МЕТИЛОВІ ЕФІРИ ЖИРНИХ КИСЛОТ (МЕЖК). Метод визначення вмісту натрію атомною абсорбційною спектрометрією
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ В КОНДИТЕРСЬКІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. Терміни та визначення понять
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка