|
Скачати 16.78 Kb.
|
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП "Житомирстандартметрологія" у січні 2013 року
|
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... ВИНА, КОНЬЯКИ УКРАЇНИ, НАПОЇ. Методи визначання повноти наливу у спожиткову тару |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБЛЯННЯ. Ареометричний метод визначання вмісту розчинних сухих речовин |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... МАТЕРІАЛИ ТЕКСТИЛЬНІ. Випробування на стійкість фарбовання. Частина С07. Метод визначення стійкості фарбовання до вологого тертя... |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... МІКРОБІОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН. Загальні настанови щодо підрахування кількості коліформних мікроорганізмів.... |
ПЕРЕЛІК додаткових нових надходжень нормативних документів (НД) у... Метрологія. ПРИЛАДИ ЗВАЖУВАЛЬНІ ЕТАЛОННІ. Загальні технічні вимоги, порядок та методи атестації |
ПЕРЕЛІК додаткових нових надходжень нормативних документів (НД) у... ВИМИКАЧІ ДЛЯ ПОБУТОВИХ Й АНАЛОГІЧНИХ СТАЦІОНАРНИХ ЕЛЕКТРОУСТАНОВОК. Частина Загальні технічні вимоги |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП "Житомирстандартметрологія"... ЕЛЕКТРОМАГНІТНА СУМІСНІСТЬ. Частина 4 Методики випробування та вимірювання. Огляд стандартів серії ІЕС 61000-4 |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП "Житомирстандартметрологія"... Метрологія. ВИТРАТА РІДИНИ ТА ГАЗУ. Методика виконання вимірювань за швидкістю в одній точці перетину труби |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП "Житомирстандартметрологія"... Хімічні реактиви. РЕАКТИВИ, РОЗЧИНИ ДЛЯ АНАЛІЗУ ТА МАТЕРІАЛИ ДОПОМІЖНІ. Методи готування |
ПЕРЕЛІК додаткових надходжень нових нормативних документів (НД) у... ОБЛАДНАННЯ ГАЗОВЕ НАГРІВАЛЬНЕ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ. Частина 2 Спеціальні вимоги. Жаровні та грилі з рожном |