ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія” у червні 2010 року


Скачати 38.36 Kb.
Назва ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія” у червні 2010 року
Дата 14.05.2013
Розмір 38.36 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Біологія > Документи
ПЕРЕЛІК
нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд

ДП ”Житомирстандартметрологія”

у червні 2010 року


п/н

Номер НД

Назва НД

1.

ІПС №3 (327) – 2010

ВИНОГРАД СВІЖИЙ ТЕХНІЧНИЙ. Технічні умови.

2.

ДСТУ 5021.1:2008

СОЯ. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНИХ ОРГАНІЗМІВ. Частина 1. Методи відбирання та правила готування проб.

3.

ДСТУ 5021.2:2008

СОЯ. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНИХ ОРГАНІЗМІВ. Частина 2. Метод визначання генетично модифікованих організмів.

4.

ДСТУ 5069:2008

ПРЕПАРАТИ ФЕРМЕНТНІ ДЛЯ СПИРТОВОГО ВИРОБНИЦТВА. Правила приймання, зберігання та методи відбирання проб.

5.

ДСТУ 5072:2008

СИРОВИНА ЦУКРОВМІСНА ДЛЯ СПИРТОВОГО ВИРОБНИЦТВА. Біологічний метод визначання цукру.

6.

ДСТУ 5093:2008

КОНСЕРВИ. Готування розчинів реактивів, фарб, індикаторів і поживних середовищ, які застосовують у мікробіологічному аналізуванні.

7.

ДСТУ 6090:2009

НАПІВФАБРИКАТИ КОНЦЕНТРОВАНІ. НАПОВНЮВАЧІ З ФРУКТІВ ТА ОВОЧІВ. Технічні умови.

8.

ДСТУ 6094:2009

ЖЕЛЕ ФРУКТОВІ. Технічні умови.

9.

ДСТУ 7036:2009

ДИНЯ СВІЖА. Технічні умови.

10.

ДСТУ 7037:2009

КАПУСТА БІЛОГОЛОВА СВІЖА. Технічні умови.

11.

ДСТУ 7049:2009

КОНСЕРВИ М’ЯСНІ СУБПРОДУКТОВІ. Загальні технічні умови.

12.

ДСТУ 7089:2009

МОЛОКО ТА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ. Методика підраховування кількості мезофільних аеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів, дріжджів і плісеневих грибів за допомогою пластин.

13.

ДСТУ 7140:2009

МОЛОКО ТА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ. Метод підраховування кількості коліформ та кишкової палички (Е. соlі) за допомогою пластин.

14.

ДСТУ ІЕС/ТR 61000-2-1:2007

ЕЛЕКТРОМАГНІТНА СУМІСНІСТЬ. Частина 2. Електромагнітне оточення та обстановка. Секція 1. Опис електромагнітної обстановки. Електромагнітна обстановка за низькочастотних кондуктивних завад та передавання сигналів в електропостачальних системах загальної призначеності.

15.

ДСТУ ISO 129-1:2007

Кресленики технічні. ПРОСТАВЛЕННЯ РОЗМІРІВ І ДОПУСКІВ. Частина 1. Загальні принципи.

16.

ДСТУ ISO 3166-1:2009

КОДИ НАЗВ КРАЇН СВІТУ.

17.

ДСТУ ISO 8106:2007

Тара скляна. ВИЗНАЧЕННЯ МІСТКОСТІ ГРАВІМЕТРИЧНИМ МЕТОДОМ. Метод випробування.

18.

ДСТУ ISO 8113:2007

Тара скляна. ОПІР ВЕРТИКАЛЬНОМУ НАВАНТАЖЕННЮ. Метод випробування.

19.

ДСТУ-П ISO/РАS 17002:2008

ОЦІНЮВАННЯ ВІДПОВІДНОСТІ. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ. Принципи та вимоги.

20.

ДСТУ-П ISO/РАS 17003:2008

ОЦІНЮВАННЯ ВІДПОВІДНОСТІ. СКАРГИ Й АПЕЛЯЦІЇ. Принципи та вимоги.

21.

ДСТУ-П ISO/РАS 17004:2008

ОЦІНЮВАННЯ ВІДПОВІДНОСТІ. РОЗГОЛОШЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ. Принципи та вимоги.

22.

ДСТУ ОІМL D 8:2008

Метрологія. ЕТАЛОНИ. Вибір, визнання, застосування, зберігання та документація.

23.

ДСТУ ОІМL D 18:2008

Метрологія. ДЕРЖАВНІ СТАНДАРТНІ ЗРАЗКИ У СФЕРІ МЕТРОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ ТА НАГЛЯДУ, ЩО ЇХ ЗДІЙСНЮЮТЬ НАЦІОНАЛЬНІ СЛУЖБИ ЗАКОНОДАВЧОЇ МЕТРОЛОГІЇ. Основні положення.

Схожі:

ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
НАСІННЯ ОВОЧЕВИХ, БАШТАННИХ І ПРЯНО-АРОМАТИЧНИХ КУЛЬТУР. СОРТОВІ ТА ПОСІВНІ ЯКОСТІ. Технічні умови
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП "Житомирстандартметрологія"...
Хімічні реактиви. РЕАКТИВИ, РОЗЧИНИ ДЛЯ АНАЛІЗУ ТА МАТЕРІАЛИ ДОПОМІЖНІ. Методи готування
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Метрологія. ЕТАЛОНИ ОДИНИЦЬ ВИМІРЮВАНЬ ДЕРЖАВНІ, ПЕРВИННІ ТА ВТОРИННІ. Основні положення, порядок розроблення, затвердження, реєстрації,...
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Метод визначання масової частки загальної сірчистої кислоти
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
ВИНА, КОНЬЯКИ УКРАЇНИ, НАПОЇ. Методи визначання повноти наливу у спожиткову тару
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
СПИРТ ЕТИЛОВИЙ РЕКТИФІКОВАНИЙ, ГОРІЛКИ, НАПОЇ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНІ. Критерії оцінювання справжності
ПЕРЕЛІК додаткових надходжень нормативних документів (НД) у фонд...
ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Методи визначання ступеня подрібнення шоколаду, шоколадної, кондитерської та жирової глазурі, какао тертого...
ПЕРЕЛІК додаткових надходжень нових нормативних документів (НД) у...
ПРОДУКТИ ХАРЧОВІ. Визначання підсолоджувачів, консервантів та кофеїну методом високоефективної рідинної хроматографії
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Похідні жирів та олій. МЕТИЛОВІ ЕФІРИ ЖИРНИХ КИСЛОТ (МЕЖК). Метод визначення вмісту натрію атомною абсорбційною спектрометрією
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Сільськогосподарські трактори. МЕТОДИКИ ВИПРОБУВАННЯ. Частина 12. Низькотемпературний запуск
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка