|
Скачати 38.36 Kb.
|
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія” у червні 2010 року
|
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... НАСІННЯ ОВОЧЕВИХ, БАШТАННИХ І ПРЯНО-АРОМАТИЧНИХ КУЛЬТУР. СОРТОВІ ТА ПОСІВНІ ЯКОСТІ. Технічні умови |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП "Житомирстандартметрологія"... Хімічні реактиви. РЕАКТИВИ, РОЗЧИНИ ДЛЯ АНАЛІЗУ ТА МАТЕРІАЛИ ДОПОМІЖНІ. Методи готування |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... Метрологія. ЕТАЛОНИ ОДИНИЦЬ ВИМІРЮВАНЬ ДЕРЖАВНІ, ПЕРВИННІ ТА ВТОРИННІ. Основні положення, порядок розроблення, затвердження, реєстрації,... |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Метод визначання масової частки загальної сірчистої кислоти |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... ВИНА, КОНЬЯКИ УКРАЇНИ, НАПОЇ. Методи визначання повноти наливу у спожиткову тару |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... СПИРТ ЕТИЛОВИЙ РЕКТИФІКОВАНИЙ, ГОРІЛКИ, НАПОЇ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНІ. Критерії оцінювання справжності |
ПЕРЕЛІК додаткових надходжень нормативних документів (НД) у фонд... ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Методи визначання ступеня подрібнення шоколаду, шоколадної, кондитерської та жирової глазурі, какао тертого... |
ПЕРЕЛІК додаткових надходжень нових нормативних документів (НД) у... ПРОДУКТИ ХАРЧОВІ. Визначання підсолоджувачів, консервантів та кофеїну методом високоефективної рідинної хроматографії |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... Похідні жирів та олій. МЕТИЛОВІ ЕФІРИ ЖИРНИХ КИСЛОТ (МЕЖК). Метод визначення вмісту натрію атомною абсорбційною спектрометрією |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... Сільськогосподарські трактори. МЕТОДИКИ ВИПРОБУВАННЯ. Частина 12. Низькотемпературний запуск |