|
Скачати 13.29 Kb.
|
ПЕРЕЛІК додаткових надходжень нових нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія” у березні 2010 року
|
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... Оцінювання відповідності. НАСТАНОВИ ЩОДО СИСТЕМИ СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ ТРЕТЬОЮ СТОРОНОЮ |
ПЕРЕЛІК додаткових нових надходжень нормативних документів (НД) у... Метрологія. ПРИЛАДИ ЗВАЖУВАЛЬНІ ЕТАЛОННІ. Загальні технічні вимоги, порядок та методи атестації |
ПЕРЕЛІК додаткових нових надходжень нормативних документів (НД) у... ВИМИКАЧІ ДЛЯ ПОБУТОВИХ Й АНАЛОГІЧНИХ СТАЦІОНАРНИХ ЕЛЕКТРОУСТАНОВОК. Частина Загальні технічні вимоги |
ПЕРЕЛІК додаткових надходжень нових нормативних документів (НД) у... ОБЛАДНАННЯ ГАЗОВЕ НАГРІВАЛЬНЕ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ. Частина 2 Спеціальні вимоги. Жаровні та грилі з рожном |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Метод визначання масової частки загальної сірчистої кислоти |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... ВИНА, КОНЬЯКИ УКРАЇНИ, НАПОЇ. Методи визначання повноти наливу у спожиткову тару |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... СПИРТ ЕТИЛОВИЙ РЕКТИФІКОВАНИЙ, ГОРІЛКИ, НАПОЇ ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНІ. Критерії оцінювання справжності |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... СОЯ. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНИХ ОРГАНІЗМІВ. Частина Методи відбирання та правила готування проб |
ПЕРЕЛІК додаткових надходжень нормативних документів (НД) у фонд... ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Методи визначання ступеня подрібнення шоколаду, шоколадної, кондитерської та жирової глазурі, какао тертого... |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... Похідні жирів та олій. МЕТИЛОВІ ЕФІРИ ЖИРНИХ КИСЛОТ (МЕЖК). Метод визначення вмісту натрію атомною абсорбційною спектрометрією |