Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на 2007рік


Скачати 407.96 Kb.
Назва Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на 2007рік
Сторінка 1/4
Дата 23.03.2013
Розмір 407.96 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
  1   2   3   4
Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на 2007рік
Розглянувши пропозиції управлінь та відділів міської ради виконавчий комітет міської ради

вирішив: Затвердити план роботи виконавчого комітету міської ради на 2007 рік
Про легалізацію Тернопільської міської громадської організації "Асоціація дистриб’юторів і продавців продукції квітникарства”
На підставі поданих документів та у відповідності до Закону України “Про об¢єднання громадян”, “Положення про порядок легалізації об’єднання громадян”, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26.02.1993р. № 140, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Легалізувати шляхом реєстрації Тернопільську міську громадську організацію “Асоціація дистриб’юторів і продавців продукції квітникарства”, за адресою: м. Тернопіль, вул. Галицька, буд. 58/66, яка діє згідно Статуту (додається).
Про передачу автотранспорту
У відповідності до частини 2.3 ст. 27 Закону України " Про місцеве самоврядування в Україні" та враховуючи звернення КП " Тернопільелектротранс" виконавчий комітет Тернопільської міської ради Вирішив:

1.Передати безкоштовно з балансу міської ради на баланс КП «Тернопільелектротранс» легкові автомобілі: - легковий седан-В автомобіль марки ГАЗ – 31029, шасі №(VIN)ХТН31029050379268, білого кольору, 1995 року випуску, балансовою вартістю 3191 (три тисячі сто дев'яносто одна) гривня, 00 коп. та залишковою вартістю 797 (сімсот дев'яносто сім) гривень, 00 коп.; - легковий автомобіль марки ГАЗ-31029, кузов №ХТНR0221678, рама №223165, сірого кольору, 1994 року випуску, балансовою вартістю 3651,88 (три тисячі шістсот п'ятдесят одна) гривня, 88 коп. та залишковою балансовою вартістю 0,0 (нуль) гривень, 00 коп.; - легковий седан-В автомобіль марки ГАЗ-31029, двигун №082217, рама №Р0082108, білого кольору, 1993 року випуску, балансовою вартістю 12066 (дванадцять тисяч шістдесят шість) гривень, 00 коп. та залишковою балансовою вартістю 3015 (три тисячі п'ятнадцять) гривень, 00 коп.

2.Тернопільському МРЕВ ДАІ УМВС України в Тернопільській області провести перереєстрацію легкових автомобілів згідно чинного законодавства України.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на начальника відділу господарського забезпечення А.С.Климишина.
Про врегулювання механізму надання в оренду майна комунальної власності
З метою створення єдиного механізму надання в оренду майна комунальної власності міста та керуючись Законами України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням Тернопільської міської ради від 24 листопада 2006 року 5/4/14 “Про розмежування повноважень по управлінню майном, що є комунальною власністю міста Тернополя”, виконавчий комітет міської ради Вирішив:

1.Визнати такими, що втратили чинність: -п. 3 рішення виконавчого комітету від 24.07.2002 р. № 655 “Про врегулювання механізму надання в оренду майна комунальної власності; -рішення виконавчого комітету від 13.08.2003 р. № 835 “Про вдосконалення механізму підготовки проектів рішень виконавчого комітету”; -п. 2 рішення виконавчого комітету від 10.12.2003 р. № 1403 “Про врегулювання процедури підготовки проектів рішень з питань надання в оренду нежитлових приміщень, перепланування та реконструкції житлових і нежитлових приміщень”;

2.Затвердити Положення про порядок надання в оренду комунального майна міста Тернополя згідно додатку 1 (додається).

3.Створити комісію по наданню в оренду майна комунальної власності міста згідно додатку 2 (додається).

4.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Лакому О.В.
Про передачу договорів оренди та безоплатного користування майна комунальної власності
Для належного контролю за виконанням зобов’язань, передбачених договорами оренди, безоплатного користування, з метою приведення у відповідність до чинного законодавства діючих договорів, та ефективного використання об’єктів нерухомості, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням Тернопільської міської ради від 24 листопада 2006 року № 5/4/14 “Про розмежування повноважень по управлінню майном, що є комунальною власністю міста Тернополя”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Управлінням та відділам міської ради, установам, підприємствам, організаціям комунальної власності в термін до 15.01.2007р. передати управлінню комунальної власності договори оренди та безоплатного користування майном комунальної власності.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Лакому О.В.
Про видачу дубліката свідоцтва на квартиру №1по вул..Білецькій,17
Розглянувши заяву Кузь С.П. про втрату свідоцтва про право власності, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Видати дублікат свідоцтва про право власності на квартиру №1 , яка розташована по вул.Білецькій,17 в м.Тернополі, та зареєстрована за Кузь Світланою Петрівною згідно свідоцтва про право власності виданого 10.10.2003р. на підставі рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 23.10.2002р. №964.
Про затвердження програми культурно-масових заходів на 2007 рік
З метою відзначення державних свят, розвитку та збереження національних традицій та звичаїв, задоволення культурних потреб та інтересів населення міста, масового залучення до активної участі в самодіяльній творчості та організації змістовного дозвілля, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити програму культурно – масових заходів на 2007 рік згідно з додатком ( додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Лакому О.В.
Про надання в оренду нежитлового приміщення ТОВ "ІНТЕХДІА" в Тернопільській міській лікарні № 2
Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю "ІНТЕХДІА", керуючись Законом України “Про оренду державного та комунального майна”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати в оренду нежитлове приміщення товариству з обмеженою відповідальністю "ІНТЕХДІА", згідно з додатком (додається).

2.Тернопільській міській комунальній лікарні № 2 в 15-денний термін укласти договір оренди на вказане в додатку приміщення.

3.Зобов’язати орендаря погоджувати з управлінням містобудівного та архітектурного комплексу міської ради питання перепланування та реконструкції приміщень у встановленому порядку.

4.Зобов’язати орендаря в 10-денний термін звернутися в КП “Земельно-кадастрове бюро” для отримання довідки про грошову оцінку земельної ділянки та довідки-розрахунку місячного розміру плати за землю.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на управління охорони здоров‘я.
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 26.07.2006 р. №983 „Про встановлення та погодження тарифів на перевезення пасажирів і багажу електротранспортом, автобусами і маршрутними таксі”
Розглянувши пропозицію ВАТ „Тернопільське автотранспортне підприємство 16127” та враховуючи соціальний аспект даного питання, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Внести зміни в пункт 3, додатку 2 до рішення виконавчого комітету міської ради від 26.07.2006 р.№983 „Про встановлення та погодження тарифів на перевезення пасажирів і багажу електротранспортом, автобусами і маршрутними таксі” та встановити вартість одного проїздного квитка на один місяць для громадян у розмірі 52 грн.

2.Дане рішення вступає в дію з 1 січня 2007 року.

3.Рішення опублікувати в газеті „Тернопіль вечірній”. 4.Контроль за виконанням рішення покласти на управління транспорту та зв’язку і економічного розвитку.
Про затвердження «Положення про здійснення блокування та розблокування коліс транспортних засобів на території м. Тернополя»
З метою забезпечення підвищення безпеки руху транспортних засобів на території міста, дотримання водіями Правил дорожнього руху України та Правил благоустрою міста Тернополя, безперебійної роботи громадського транспорту, та на виконання розділу 17 Правил благоустрою м. Тернополя, керуючись Законами України “Про дорожній рух”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити «Положення про здійснення блокування та розблокування коліс транспортних засобів на території м. Тернополя» (додається).

2.Управлінню житлово-комунального господарства та екології спільно з управлінням транспорту та зв’язку провести громадське обговорення проекту рішення, вказаного у п.1.

3.Прес-службі міської ради опублікувати дане рішення в засобах масової інформації.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на начальника управління житлово-комунального господарства Г.Муцу та начальника управління транспорту та зв’язку І.Мединського.
Про затвердження положення про комісію з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій м. Тернополя та її складу
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 16.02.1998р. №174 „Про Державну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій”, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17.06.2005 р. №295 „Про обласну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій”, з метою оперативного вирішення питань, пов’язаних із запобіганням виникнення надзвичайних ситуацій та реагування на них, а також координації і контролю в місті робіт і заходів у цій сфері та в зв’язку з реорганізацією, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити положення про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій м.Тернополя згідно з додатком 1(додається).

2.Затвердити склад міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій згідно з додатком 2 (додається).

3.Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 10.08.2005 р. №941.” Про затвердження положення про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. м.Тернополя та її складу”.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Лакому О.В.
Про зняття з контролю рішень та протокольних доручень виконавчого комітету
Розглянувши клопотання начальників управлінь та відділів міської ради, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Зняти з контролю: 1.1. Рішення виконавчого комітету від 30.08.2006 року №3 “Про стратегічний план економічного розвитку міста”; 1.2.Рішення виконавчого комітету від 13.10.2006 року №163 “Про розгляд звернення ТОВ “Інститут економіки і підприємництва”; 1.3.Протокольне доручення виконавчого комітету від 02.09.2006 року: “ М.Марценюку в місячний термін розробити механізм контролю за виконанням робіт та за їх якістю”; 1.4.Протокольне доручення виконавчого комітету від 15.05.2006 року “ При погодженні проектної документації гр.Струтинському П.П. на будівництво житлового будинку по вул.Білогірській, 24 управлінню архітектури та містобудування врахувати інтереси суміжних землекористувачів”; 1.5.Протокольне доручення виконавчого комітету від 18.10.2006 року: “Подати висновки щодо виконання договірних зобов'язань між підприємствами, що обслуговують житловий фонд та суб'єктом підприємницької діяльності Сушко З.С.”.
Про надання в оренду нежитлових приміщень Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 29 з поглибленим вивченням іноземних мов
Розглянувши клопотання фізичної особи-підприємця, керуючись Законом України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати в оренду нежитлові приміщення фізичній особі-підприємцю, згідно з додатком (додається).

2.Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 29 з поглибленим вивченням іноземних мов в 15-денний термін укласти договір оренди на вказані в додатку приміщення.

3.Зобов’язати орендаря погоджувати з управлінням містобудівного та архітектурного комплексу питання перепланування та реконструкції приміщень у встановленому порядку.

4.Зобов’язати орендаря в 10-денний термін звернутися в КП “Земельно-кадастрове бюро” для отримання довідки про грошову оцінку земельної ділянки та довідки-розрахунку місячного розміру плати за землю.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на управління освіти Тернопільської міської ради.
Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав гр.Чермака Л.Я.
Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити висновок про позбавлення батьківських прав гр.Чермака Любомира Ярославовича стосовно малолітньої дитини Чермака Назарія Любомировича, 10.10.1995р.н.

2.Службі у справах дітей направити вищевказаний висновок до Тернопільського міськрайонного суду для вирішення питання по суті.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей
Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав гр.Кириса В.Б.
Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити висновок про позбавлення батьківських прав гр.Кириса Віталія Борисовича стосовно малолітньої дитини Кирис Наталії Віталіївни, 08.04.1996р.н.

2.Службі у справах дітей направити вищевказаний висновок до Тернопільського міськрайонного суду для вирішення питання по суті.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей
Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав гр.Смолюха І.І.
Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити висновок про позбавлення батьківських прав гр.Смолюха Ігоря Івановича стосовно малолітньої дитини Смолюха Івана Ігоровича, 21.08.1997р.н.

2.Службі у справах дітей направити вищевказаний висновок до Тернопільського міськрайонного суду для вирішення питання по суті.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей
Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав гр.Гайдуцького Д.Р.
Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Затвердити висновок про позбавлення батьківських прав гр.Гайдуцького Дмитра Романовича стосовно дітей Гайдуцького Дмитра Дмитровича, 22.07.1998р.н., Гайдуцького Павла Дмитровича,27.01.2005р.н.(висновок додається).

2.Службі в справах дітей направити вищевказаний висновок до Тернопільського міськрайонного суду для вирішення питання по суті.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на службу в справах дітей.
Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав гр.Хмелівського О.В.
Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Затвердити висновок про позбавлення батьківських прав гр.Хмелівського Олега Васильовича стосовно дитини Хмелівського Андрія Олеговича, 09.02.1994р.н.(висновок додається).

2.Службі в справах дітей направити вищевказаний висновок до Тернопільського міськрайонного суду для вирішення питання по суті.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на службу в справах дітей.
Про надання соціального статусу неповнолітнім дітям Пасенчуку М.В., Пасенчуку О.В.
При розгляді заяви та відповідних документів щодо неповнолітніх дітей Пасенчука Михайла Вікторовича, 30.04.1990р.н., зареєстрованого відділом ЗАГСу виконавчого комітету Тернопільської міської ради (а/з від 28.05.1990р. за №1633) та Пасенчука Олега Вікторовича, 30.04.1990р.н., зареєстрованої відділом ЗАГСу виконавчого комітету Тернопільської міської ради (а/з від 28.05.1990р. за №1634), встановлено, що мати дітей Пасенчук Світлана Степанівна померла (свідоцтво про смерть від 16.09.1992р. за №979), батько Пасенчук Віктор Петрович рішенням Тернопільського міськрайонного суду від 17.11.2006р. позбавлений батьківських прав. Діти залишені на вихованні і утриманні в піклувальника гр. Стахури Степана Михайловича. Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, Законами України “Про охорону дитинства”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, Правилами опіки і піклування, захищаючи інтереси дитини, виконавчий комітет міської ради
  1   2   3   4

Додати документ в свій блог або на сайт

Схожі:

Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на І півріччя 2008року
Розглянувши пропозиції управлінь та відділів міської ради, виконавчий комітет міської ради вирішив: Затвердити план роботи виконавчого...
Паспорт документа
Рішення виконавчого комітету Кременчуцької міської ради «Про затвердження цін на роботи(послуги), що виконуються архівним відділом...
ТЕРНОПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян», регламентом виконавчого комітету міської...
Про план роботи виконавчого комітету Глухівської міської ради на 2013 рік
Регламенту виконавчого комітету, його апарату, управлінь та відділів міської ради, керуючись пунктом 6 статті 59 Закону України «Про...
Про план роботи виконавчого комітету Глухівської міської ради на ІІ квартал 2013 року
На підставі Регламенту виконавчого комітету, його апарату, управлінь та відділів міської ради, керуючись пунктом 6 статті 59 Закону...
Про план роботи виконавчого комітету Глухівської міської ради на І квартал 2013 року
На підставі Регламенту виконавчого комітету, його апарату, управлінь та відділів міської ради, керуючись пунктом 6 статті 59 Закону...
В. П. Хомінець Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки...
Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2011 рік, затвердженого рішенням виконавчого...
П Л А Н роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради...
Питання, внесені на розгляд виконавчими органами міської ради Синельниківської міської ради
Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки проектів...
Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2009 рік, затвердженого рішенням виконавчого...
Порядок денний засідання виконавчого комітету
Про внесення змін в рішення виконавчого комітету М. М. Окаринський Тернопільської міської ради №152 від 14. 02. 2007 року «Про затвердження...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка