Використання м'яса та інших продуктів, одержаних при забої хворих або підозрілих у захворюванні тварин, у сирому вигляді забороняється. М'ясо і субпродукти


Скачати 6.97 Kb.
Назва Використання м'яса та інших продуктів, одержаних при забої хворих або підозрілих у захворюванні тварин, у сирому вигляді забороняється. М'ясо і субпродукти
Дата 13.06.2013
Розмір 6.97 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Біологія > Документи
Використання м'яса та інших продуктів, одержаних при забої хворих або підозрілих у захворюванні тварин, у сирому вигляді забороняється. М'ясо і субпродукти, визнані за результатами ветсанекспертизи придатними в їжу, направляють для переробки на варені й варено-копчені ковбасні вроби, м'ясні хліби і консерви. При наявності патолого-анатомічних змін у туші і внутрішніх органах проводять мікробіологічні дослідження. При виявленні сальмонел внутрішні органи, у тому числі кишечник, утилізують, а туші, із зачищенням змінених тканин, допускають до використаних після проварювання або переробляють на консерви й м'ясні хліби.

Голову, трахею, стравохід, сечовий міхур, кістки, одержані при обвалюванні, кров, патологічно змінені органи й тканини, роги і .і копита утилізують. Шкури і волос дезінфікують.

Схожі:

Туші й продукти забою від тварин, хворих і підозрілих на захворювання,...
...
М'ясо та інші продукти, одержані від забою хворих, підозрілих у захворюванні...

М'ясо та інші продукти забою хворих, пі­дозрілих у захворюванні та...
М'ясо та інші продукти забою хворих, пі­дозрілих у захворюванні та зараженні свиней, переробляють на варені, варено-копчені ковбасні...
Інфекційний епідидиміт баранів. М'ясо, одержане від забою тварин...
М'ясо, одержане від забою тварин усіх видів, що мали клінічні або патолого-анатомічні ознаки бруцельозу, підлягає переробці на консерви,...
6 «Обмеження щодо використання службового становища» закону України...
Першої статті 4 закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», забороняється використовувати свої службові повноваження...
Уроку: Навчальна
Тема програми: Механічна кулінарна обробка м’яса,приготування напівфабрикатів з м’яса та сільськогосподарської птиці
«ЗМІНЮВАННЯ СКЛАДУ РЕЧОВИН В ПРОЦЕСІ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ ЗМІНЮВАННЯ ВУГЛЕВОДІВ»
В результаті реакції простих цукрів з азотистими речовинами утворюються сполуки — меланоїдинові утворення, що спричинюють появу рум'яної...
Всеукраїнська акція «Fair Play -2» проти вбивства тварин.(м. Київ) Прес-анонс
Також при підтримці зоозахисних організацій Німеччини, Польщі, Чехії, Італії та інших європейських країн
Your friend Kevin says that you should not eat beef because "it has fat."
Яловичина та інше м'ясо і трохи нездорової. в Яловичина та інше м'ясо і здорові
1. 3 Основні характеристики, види та використання інформаційних продуктів та послуг
Вступ до вивчення маркетингу інформаційних продуктів і послуг. Поняття та закони розвитку інформаційного виробництва
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка