М'ясо та інші продукти, одержані від забою хворих, підозрілих у захворюванні та у зараженні свиней, а


Скачати 9.17 Kb.
Назва М'ясо та інші продукти, одержані від забою хворих, підозрілих у захворюванні та у зараженні свиней, а
Дата 27.04.2013
Розмір 9.17 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Біологія > Документи
М'ясо та інші продукти, одержані від забою хворих, підозрілих у захворюванні та у зараженні свиней, а також до закінчення 6 міс після зняття карантину з неблагополучних господарств, використовують для виготовлення варених, варено-копчених і копчено-запечених ковбасних виробів та консервів залежно від результатів бактеріологічного дослідження. Субпродукти направляють на виготовлення сальтисонів, холодцю, варених ковбас і консервів із дотриманням прийнятих технологічних режимів. Кістки після витопки жирів, слизові оболонки шлунків, копита переробляють на сухі тваринні корми на тому ж самому підприємстві, де були забиті свині. Кишки, сечові міхури і стравоходи обробляють 0,5%-м розчином формальдегіду протягом однієї години з наступним промиванням водою, після чого використовують на цьому ж самому підприємстві. Кишкову та іншу сировину, незнезаражену зазначеним способом, направляють на утилізацію. Шкури від хворих, підозрілих у захворюванні та зараженні тварин, дезінфікують.

Схожі:

М'ясо та інші продукти забою хворих, пі­дозрілих у захворюванні та...
М'ясо та інші продукти забою хворих, пі­дозрілих у захворюванні та зараженні свиней, переробляють на варені, варено-копчені ковбасні...
Туші й продукти забою від тварин, хворих і підозрілих на захворювання,...
...
Використання м'яса та інших продуктів, одержаних при забої хворих...
При виявленні сальмонел внутрішні органи, у тому числі кишечник, утилізують, а туші, із зачищенням змінених тканин, допускають до...
Інфекційний епідидиміт баранів. М'ясо, одержане від забою тварин...
М'ясо, одержане від забою тварин усіх видів, що мали клінічні або патолого-анатомічні ознаки бруцельозу, підлягає переробці на консерви,...
ДЕКЛАРАЦІЯ про доходи, одержані з 1 січня по 31 грудня 20 року або за інший період звітного року
Доходи, одержані мною ЗА МІСЦЕМ ОСНОВНОЇ РОБОТИ заробітна плата, дивіденди, премії, інші грошові та натуральні виплати, винагороди,...
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
М’ЯСО ТА М’ЯСНІ ПРОДУКТИ. Виявлення барвників. Метод із застосуванням тонкошарової хроматографії
Your friend Kevin says that you should not eat beef because "it has fat."
Яловичина та інше м'ясо і трохи нездорової. в Яловичина та інше м'ясо і здорові
При підозрі на сибірку подальший, забій тварин припиняють! З підозрілої...
До одержання результатів тушу і всі продукти забою ізолюють у відокремлене місце під контролем державних лікарів ветеринарної медицини....
Ресурси (текст, малюнок, звук) для проекту, які можна знайти на веб-сайті
Тексти, інформація про мед та інші продукти бджільництва, малюнки, корисні посилання
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови обласної державної адміністрації
ГРВІ (пневмонії, ускладнені набряком легень). У даних областях стрімко зростає прийняття хворих з важкими і ускладненими формами...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка