|
Скачати 9.17 Kb.
|
М'ясо та інші продукти, одержані від забою хворих, підозрілих у захворюванні та у зараженні свиней, а також до закінчення 6 міс після зняття карантину з неблагополучних господарств, використовують для виготовлення варених, варено-копчених і копчено-запечених ковбасних виробів та консервів залежно від результатів бактеріологічного дослідження. Субпродукти направляють на виготовлення сальтисонів, холодцю, варених ковбас і консервів із дотриманням прийнятих технологічних режимів. Кістки після витопки жирів, слизові оболонки шлунків, копита переробляють на сухі тваринні корми на тому ж самому підприємстві, де були забиті свині. Кишки, сечові міхури і стравоходи обробляють 0,5%-м розчином формальдегіду протягом однієї години з наступним промиванням водою, після чого використовують на цьому ж самому підприємстві. Кишкову та іншу сировину, незнезаражену зазначеним способом, направляють на утилізацію. Шкури від хворих, підозрілих у захворюванні та зараженні тварин, дезінфікують. |
М'ясо та інші продукти забою хворих, підозрілих у захворюванні та... М'ясо та інші продукти забою хворих, підозрілих у захворюванні та зараженні свиней, переробляють на варені, варено-копчені ковбасні... |
Туші й продукти забою від тварин, хворих і підозрілих на захворювання,... ... |
Використання м'яса та інших продуктів, одержаних при забої хворих... При виявленні сальмонел внутрішні органи, у тому числі кишечник, утилізують, а туші, із зачищенням змінених тканин, допускають до... |
Інфекційний епідидиміт баранів. М'ясо, одержане від забою тварин... М'ясо, одержане від забою тварин усіх видів, що мали клінічні або патолого-анатомічні ознаки бруцельозу, підлягає переробці на консерви,... |
ДЕКЛАРАЦІЯ про доходи, одержані з 1 січня по 31 грудня 20 року або за інший період звітного року Доходи, одержані мною ЗА МІСЦЕМ ОСНОВНОЇ РОБОТИ заробітна плата, дивіденди, премії, інші грошові та натуральні виплати, винагороди,... |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... М’ЯСО ТА М’ЯСНІ ПРОДУКТИ. Виявлення барвників. Метод із застосуванням тонкошарової хроматографії |
Your friend Kevin says that you should not eat beef because "it has fat." Яловичина та інше м'ясо і трохи нездорової. в Яловичина та інше м'ясо і здорові |
При підозрі на сибірку подальший, забій тварин припиняють! З підозрілої... До одержання результатів тушу і всі продукти забою ізолюють у відокремлене місце під контролем державних лікарів ветеринарної медицини.... |
Ресурси (текст, малюнок, звук) для проекту, які можна знайти на веб-сайті Тексти, інформація про мед та інші продукти бджільництва, малюнки, корисні посилання |
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови обласної державної адміністрації ГРВІ (пневмонії, ускладнені набряком легень). У даних областях стрімко зростає прийняття хворих з важкими і ускладненими формами... |