№ п/н
|
Номер НД
|
Назва НД
|
1.
|
ІПС №10-2007
|
Інформаційний покажчик стандартів
|
2.
|
ДСТУ ІSО 6867:2005
|
КОРМИ ДЛЯ ТВАРИН. Метод визначення вмісту вітаміну Е з використанням високоефективної рідинної хроматографії.
|
3.
|
ДСТУ ІSО 5554:2005
|
ПРОДУКТИ М’ЯСНІ. Метод визначення вмісту крохмалю (контрольний метод).
|
4.
|
ДСТУ ІSО 1738:2005
|
МАСЛО ВЕРШКОВЕ. Визначення вмісту солі (контрольний метод).
|
5.
|
ДСТУ ІSО 5765-1:2005 (ІDF 79-1:2005)
|
МОЛОКО СУХЕ, СУМІШІ ДЛЯ МОРОЗИВА СУХІ ТА ПЛАВЛЕНИЙ СИР. Визначання вмісту лактулози. Частина 1. Ферментний метод з використанням глюкозного компонента лактози.
|
6.
|
ДСТУ ІSО 1444:2005
|
М′ЯСО ТА М′ЯСНІ ПРОДУКТИ. Визначення вмісту вільного жиру.
|
7.
|
ДСТУ ІSО 937:2005
|
М′ЯСО ТА М′ЯСНІ ПРОДУКТИ. Визначення вмісту азоту (контрольний метод).
|
8.
|
ДСТУ ІSО 1442:2005
|
М'ЯСО ТА М'ЯСНІ ПРОДУКТИ. метод визначення вмісту вологи (контрольний метод).
|
9.
|
ДСТУ ІSО 7328:2005
|
МОРОЗИВО НА МОЛОЧНІЙ ОСНОВІ ТА СУМІШІ ДЛЯ МОРОЗИВА. Гравітаційний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод).
|
10.
|
ДСТУ ІSО 5944:2005 (ІDF 60:2001)
|
МОЛОКО І ПРОДУКТИ НА ОСНОВІ МОЛОКА. Визначення кількості коагулазопозитивних стафілококів методом найімовірнішого числа.
|
11.
|
ДСТУ ІSО 1740:2005 (ІDF 6:2004)
|
ЖИР МОЛОЧНИЙ ТА МАСЛО. Визначення кислотності жиру (контрольний метод).
|
12.
|
ДСТУ ІSО 14675:2005 (ІDF 186:2003)
|
МОЛОКО ТА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ. Настанови щодо стандартизованого описування конкурентоспроможного імуноферментного випробування. Визначення вмісту афлатоксину М1
|
13.
|
ДСТУ 4603:2006
|
ОЛІЇ. Методи визначання масової частки вологи та летких речовин.
|
14.
|
ДСТУ 4604:2006
|
ОЛІЇ. НАТУРАЛЬНІ ЖИРНІ КИСЛОТИ, КАКАО-МАСЛО І ЙОГО ЗАМІННИКИ. Метод визначення числа омилення.
|
15.
|
ДСТУ 4840:2007
|
ПАЛИВО ДИЗЕЛЬНЕ ПІДВИЩЕНОЇ ЯКОСТІ. Технічні умови.
|
16.
|
ДСТУ ЕN 704:2005
|
ПРЕС_ПІДБИРАЧІ. Вимоги безпеки.
|
17.
|
ДСТУ 4839:2007
|
БЕНЗИНИ АВТОМОБІЛЬНІ ПІДВИЩЕНОЇ ЯКОСТІ. Технічні умови.
|
18.
|
ДСТУ 4601:2006
|
НАСІННЯ ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР. Методи відбирання проб.
|
19.
|
ДСТУ 4618:2006
|
СХІДНІ СОЛОДОЩІ БОРОШНЯНІ. Загальні технічні умови.
|
20.
|
ДСТУ 4638:2006
|
ШРОТ СОНЯШНИКОВИЙ. Технічні умови.
|
21.
|
ДСТУ 4694:2006
|
СОНЯШНИК. Олійна сировина. Технічні умови.
|
22.
|
ДСТУ 2021:2006
|
МОЛОДНЯК СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПТИЦІ ДОБОВИЙ. Технічні умови.
|
23.
|
ДСТУ 2900:2006
|
Концентрати харчові. НАПІВФАБРИКАТИ ВИРОБІВ З БОРОШНА. Загальні технічні умови.
|
24.
|
ДСТУ 4639:2006
|
КАЗЕЇН ТЕХНІЧНИЙ. Технічні умови.
|
25.
|
ДСТУ 4697:2006
|
ТОМАТИ КОНСЕРВОВАНІ. Загальні технічні умови.
|
26.
|
ДСТУ 4654:2006
|
ОЛІЯ ЕФІРНА КОРІАНДРОВА. Технічні умови.
|
27.
|
ДСТУ 4598:2006
|
ОЛІЯ ГІРЧИЧНА. Технічні умови.
|
28.
|
ДСТУ 4653:2006
|
ОЛІЯ ЕФІРНА З КРОПУ. Технічні умови.
|
29.
|
ДСТУ 4627:2006
|
ЦУКОР ПРЕСОВАНИЙ. Метод визначення дріб’язку.
|
30.
|
ДСТУ 4629:2006
|
ПРОДУКЦІЯ ЦУКРОВОГО ВИРОБНИЦТВА. Метод визначення сапоніну.
|
31.
|
ДСТУ 4626:2006
|
ЦУКОР КРИСТАЛІЧНИЙ. Метод визначення зовнішнього вигляду з використанням еталонних зразків.
|
32.
|
ДСТУ 4628:2006
|
ЦУКОР ПРЕСОВАНИЙ. Метод визначення міцності.
|
33.
|
ДСТУ 4808:2006
|
ДЖЕРЕЛА ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ПИТНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ. Гігієнічні та екологічні вимоги щодо якості води і правила вибирання.
|
34.
|
ДСТУ 4687:2006
|
КОМБІКОРМИ, ПРЕМІКСИ, ВІТАМІННІ ПРЕПАРАТИ, ПРОДУКЦІЯ ПТАХІВНИЦТВА. Методи визначення вітамінів А, Е, В2 та каротиноїдів.
|
35.
|
ДСТУ ІSО 6495:2005
|
ДОБАВКИ КОРМОВІ ДЛЯ ТВАРИН. Методи визначення вмісту водорозчинних хлоридів.
|
36.
|
ДСТУ ІSО 14797:2006
|
КОРМИ ДЛЯ ТВАРИН. Визначення вмісту фуразолідону методом високоефективної рідинної хроматографії.
|
37.
|
ДСТУ ІSО 1443:2005
|
М’ЯСО ТА М’ЯСНІ ПРОДУКТИ. Метод визначення загального вмісту жиру.
|
38.
|
ДСТУ ІSО 7558:2005
|
ФРУКТИ ТА ОВОЧІ. Настанова щодо фасування.
|
39.
|
ДСТУ ІSО 2918:2005
|
М’ЯСО ТА М’ЯСНІ ПРОДУКТИ. Метод визначення загального вмісту нітриту (контрольний метод).
|