Нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд


Скачати 58.43 Kb.
Назва Нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд
Дата 17.04.2013
Розмір 58.43 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Біологія > Документи
ПЕРЕЛІК

нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд

ДП ”Житомирстандартметрологія”

у грудні 2007 року


№ п/н

Номер НД

Назва НД

1.

ІПС №10-2007

Інформаційний покажчик стандартів

2.

ДСТУ ІSО 6867:2005

КОРМИ ДЛЯ ТВАРИН. Метод визначення вмісту вітаміну Е з використанням високоефективної рідинної хроматографії.

3.

ДСТУ ІSО 5554:2005

ПРОДУКТИ М’ЯСНІ. Метод визначення вмісту крохмалю (контрольний метод).

4.

ДСТУ ІSО 1738:2005

МАСЛО ВЕРШКОВЕ. Визначення вмісту солі (контрольний метод).

5.

ДСТУ ІSО 5765-1:2005 (ІDF 79-1:2005)

МОЛОКО СУХЕ, СУМІШІ ДЛЯ МОРОЗИВА СУХІ ТА ПЛАВЛЕНИЙ СИР. Визначання вмісту лактулози. Частина 1. Ферментний метод з використанням глюкозного компонента лактози.

6.

ДСТУ ІSО 1444:2005

М′ЯСО ТА М′ЯСНІ ПРОДУКТИ. Визначення вмісту вільного жиру.

7.

ДСТУ ІSО 937:2005

М′ЯСО ТА М′ЯСНІ ПРОДУКТИ. Визначення вмісту азоту (контрольний метод).

8.

ДСТУ ІSО 1442:2005

М'ЯСО ТА М'ЯСНІ ПРОДУКТИ. метод визначення вмісту вологи (контрольний метод).

9.

ДСТУ ІSО 7328:2005

МОРОЗИВО НА МОЛОЧНІЙ ОСНОВІ ТА СУМІШІ ДЛЯ МОРОЗИВА. Гравітаційний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод).

10.

ДСТУ ІSО 5944:2005 (ІDF 60:2001)

МОЛОКО І ПРОДУКТИ НА ОСНОВІ МОЛОКА. Визначення кількості коагулазопозитивних стафілококів методом найімовірнішого числа.

11.

ДСТУ ІSО 1740:2005 (ІDF 6:2004)

ЖИР МОЛОЧНИЙ ТА МАСЛО. Визначення кислотності жиру (контрольний метод).

12.

ДСТУ ІSО 14675:2005 (ІDF 186:2003)

МОЛОКО ТА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ. Настанови щодо стандартизованого описування конкурентоспроможного імуноферментного випробування. Визначення вмісту афлатоксину М1

13.

ДСТУ 4603:2006

ОЛІЇ. Методи визначання масової частки вологи та летких речовин.

14.

ДСТУ 4604:2006

ОЛІЇ. НАТУРАЛЬНІ ЖИРНІ КИСЛОТИ, КАКАО-МАСЛО І ЙОГО ЗАМІННИКИ. Метод визначення числа омилення.

15.

ДСТУ 4840:2007

ПАЛИВО ДИЗЕЛЬНЕ ПІДВИЩЕНОЇ ЯКОСТІ. Технічні умови.

16.

ДСТУ ЕN 704:2005

ПРЕС_ПІДБИРАЧІ. Вимоги безпеки.

17.

ДСТУ 4839:2007

БЕНЗИНИ АВТОМОБІЛЬНІ ПІДВИЩЕНОЇ ЯКОСТІ. Технічні умови.

18.

ДСТУ 4601:2006

НАСІННЯ ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР. Методи відбирання проб.

19.

ДСТУ 4618:2006

СХІДНІ СОЛОДОЩІ БОРОШНЯНІ. Загальні технічні умови.

20.

ДСТУ 4638:2006

ШРОТ СОНЯШНИКОВИЙ. Технічні умови.

21.

ДСТУ 4694:2006

СОНЯШНИК. Олійна сировина. Технічні умови.

22.

ДСТУ 2021:2006

МОЛОДНЯК СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПТИЦІ ДОБОВИЙ. Технічні умови.

23.

ДСТУ 2900:2006

Концентрати харчові. НАПІВФАБРИКАТИ ВИРОБІВ З БОРОШНА. Загальні технічні умови.

24.

ДСТУ 4639:2006

КАЗЕЇН ТЕХНІЧНИЙ. Технічні умови.

25.

ДСТУ 4697:2006

ТОМАТИ КОНСЕРВОВАНІ. Загальні технічні умови.

26.

ДСТУ 4654:2006

ОЛІЯ ЕФІРНА КОРІАНДРОВА. Технічні умови.

27.

ДСТУ 4598:2006

ОЛІЯ ГІРЧИЧНА. Технічні умови.

28.

ДСТУ 4653:2006

ОЛІЯ ЕФІРНА З КРОПУ. Технічні умови.

29.

ДСТУ 4627:2006

ЦУКОР ПРЕСОВАНИЙ. Метод визначення дріб’язку.

30.

ДСТУ 4629:2006

ПРОДУКЦІЯ ЦУКРОВОГО ВИРОБНИЦТВА. Метод визначення сапоніну.

31.

ДСТУ 4626:2006

ЦУКОР КРИСТАЛІЧНИЙ. Метод визначення зовнішнього вигляду з використанням еталонних зразків.

32.

ДСТУ 4628:2006

ЦУКОР ПРЕСОВАНИЙ. Метод визначення міцності.

33.

ДСТУ 4808:2006

ДЖЕРЕЛА ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ПИТНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ. Гігієнічні та екологічні вимоги щодо якості води і правила вибирання.

34.

ДСТУ 4687:2006

КОМБІКОРМИ, ПРЕМІКСИ, ВІТАМІННІ ПРЕПАРАТИ, ПРОДУКЦІЯ ПТАХІВНИЦТВА. Методи визначення вітамінів А, Е, В2 та каротиноїдів.

35.

ДСТУ ІSО 6495:2005

ДОБАВКИ КОРМОВІ ДЛЯ ТВАРИН. Методи визначення вмісту водорозчинних хлоридів.

36.

ДСТУ ІSО 14797:2006

КОРМИ ДЛЯ ТВАРИН. Визначення вмісту фуразолідону методом високоефективної рідинної хроматографії.

37.

ДСТУ ІSО 1443:2005

М’ЯСО ТА М’ЯСНІ ПРОДУКТИ. Метод визначення загального вмісту жиру.

38.

ДСТУ ІSО 7558:2005

ФРУКТИ ТА ОВОЧІ. Настанова щодо фасування.

39.

ДСТУ ІSО 2918:2005

М’ЯСО ТА М’ЯСНІ ПРОДУКТИ. Метод визначення загального вмісту нітриту (контрольний метод).

Схожі:

ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ В КОНДИТЕРСЬКІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. Терміни та визначення понять
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Сільськогосподарські трактори. МЕТОДИКИ ВИПРОБУВАННЯ. Частина 12. Низькотемпературний запуск
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Машини сільськогосподарські. МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ПРИСТОСОВАНОСТІ ДО ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Метод визначання масової частки загальної сірчистої кислоти
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП "Житомирстандартметрологія"...
БЕЗПЕЧНІСТЬ ІГРАШОК. Частина 10. Органічні хімічні сполуки. Готування та екстрагування зразків
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Транспорт дорожній. Автомобілі вантажні. Вільний простір для відбирання потужності
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Оцінювання відповідності. НАСТАНОВИ ЩОДО СИСТЕМИ СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ ТРЕТЬОЮ СТОРОНОЮ
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Методи визначення температури кристалізації шоколадної та кондитерської глазурі
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
М’ЯСО ТА М’ЯСНІ ПРОДУКТИ. Виявлення барвників. Метод із застосуванням тонкошарової хроматографії
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
МОЛОКО ТА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ. Правила приймання, відбирання та готування проб до контролювання
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка