|
Скачати 54.03 Kb.
|
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія” у жовтні 2007 року
|
ПЕРЕЛІК додаткових надходжень нових нормативних документів (НД) у... ОБЛАДНАННЯ ГАЗОВЕ НАГРІВАЛЬНЕ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ. Частина 2 Спеціальні вимоги. Жаровні та грилі з рожном |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... ОХОРОНА ПРИРОДИ. Поводження з відходами. Пакування, маркування і захоронення відходів. Правила перевезення відходів. Загальні технічні... |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... ШКІРА. Фізичні та механічні випробування. Метод визначення опору розтріскуванню та показника розтріскування лицьової поверхні |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... Сільськогосподарські трактори. МЕТОДИКИ ВИПРОБУВАННЯ. Частина 12. Низькотемпературний запуск |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... Машини сільськогосподарські. МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ПРИСТОСОВАНОСТІ ДО ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ В КОНДИТЕРСЬКІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. Терміни та визначення понять |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Метод визначання масової частки загальної сірчистої кислоти |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... Оцінювання відповідності. НАСТАНОВИ ЩОДО СИСТЕМИ СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ ТРЕТЬОЮ СТОРОНОЮ |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”... М’ЯСО ТА М’ЯСНІ ПРОДУКТИ. Виявлення барвників. Метод із застосуванням тонкошарової хроматографії |
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП "Житомирстандартметрологія"... БЕЗПЕЧНІСТЬ ІГРАШОК. Частина 10. Органічні хімічні сполуки. Готування та екстрагування зразків |