ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія” у жовтні 2007 року


Скачати 54.03 Kb.
Назва ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія” у жовтні 2007 року
Дата 27.04.2013
Розмір 54.03 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
ПЕРЕЛІК

нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд

ДП ”Житомирстандартметрологія”

у жовтні 2007 року


п/н

Номер НД

Назва НД

1.

ІПС №8-2007

Інформаційний покажчик стандартів

2.

ДСТУ ГОСТ ИСО 7707:2007

Автомобілі вантажні. З'єднання для торцевого відбирання потужності

3.

ДСТУ ГОСТ ИСО 7706:2007

Транспорт дорожній. Автомобілі вантажні. Вільний простір для відбирання потужності

4.

ДСТУ IEC 61010-1:2005

Вимоги безпеки до електричного устатковання для вимірювання, керування та лабораторного застосування. Частина 1. Загальні вимоги

5.

ДСТУ-Н ISO/IEC Guide 37:2005

Настанова щодо використання продукції широкого вжитку

6.

ДСТУ ISO 4198:2005

Поверхнево-активні речовини. Засоби мийні для ручного миття посуду. Настанови щодо порівняльного випробування для оцінювання експлуатаційних властивостей

7.

ДСТУ ЕN 89:2005

Водонагрівачі ємнісні газові для готування гарячої води на побутові потреби

8.

ДСТУ ЕN 10222-1:2005

Поковки сталеві для роботи під тиском. Частина 1. Загальні вимоги до поковок вільного кування

9.

ДСТУ ІSО 8579-1:2005

Правила приймання зубчастих передач. Частина 1. Правила випробування на шум

10.

ДСТУ ІSО 1098:2006

Фанера облицювальна загальної призначеності. Загальні технічні вимоги

11.

ДСТУ ГОСТ 12.2.046.0:2007

Устатковання технологічне для ливарного виробництва. Вимоги щодо безпеки

12.

ДСТУ ГОСТ 12.2.084:2007

Машини та устатковання для пралень та підприємств хімчистки. Загальні вимоги щодо безпеки

13.

ДСТУ 4660:2006

Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови

14.

ДСТУ 4508:2005

Комбікорми-концентрати для свиней. Технічні умови

15.

ДСТУ 4634:2006

Концентрати харчові. Сніданки сухі. Пластівці круп'яні. Загальні технічні умови

16.

ДСТУ 4636:2006

Консерви. Суміші овочеві зимові. Технічні умови

17.

ДСТУ 4608:2006

Чіпси і снеки картопляні. Загальні технічні умови

18.

ДСТУ 4631:2006

Меляса із тростинного цукру-сирцю. Технічні умови

19.

ДСТУ 4643:2006

Декстрини. Технічні умови

20.

ДСТУ 4563:2006

Олія пальмоядрова. Технічні умови постачання

21.

ДСТУ 4533:2006

Птахівництво. Терміни та визначення понять

22.

ДСТУ 1055:2006

Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови

23.

ДСТУ 2450:2006

Оцти з харчової сировини. Загальні технічні вимоги

24.

ДСТУ 4561:2006

Соуси салатні. Технічні умови

25.

ДСТУ 4642:2006

Консерви. Варення з плодів зизифуса. Технічні умови

26.

ДСТУ 4641:2006

Консерви. Соуси фруктові з субтропічних плодових культур. Загальні технічні умови

27.

ДСТУ 4507:2005

Комбікорми для контрольної відгодівлі свиней. Технічні умови

28.

ДСТУ 4647:2006

Жом сушений. Технічні умови

29.

ДСТУ 4637:2006

Зелень консервована. Технічні умови

30.

ДСТУ 4662:2006

Прополіс (бджолиний клей). Технічні умови

31.

ДСТУ 4630:2006

Продукція цукрового виробництва. Метод визначення рафінози

32.

ДСТУ 4117:2007

Зерно та продукти його переробки. Визначення показників якості методом інфрачервоної спектроскопії

33.

ДСТУ 4602:2006

Олії. Методи визначення воскоподібних речовин

34.

ДСТУ 4625:2006

Цукор білий кристалічний. Метод визначання показника розподілу кристалів

35.

ДСТУ 4624:2006

Цукор. Методи визначання органолептичних показників

36.

ДСТУ 4646:2006

Спирт етиловий, горілки, напої лікеро-горілчані. Газохроматографічний метод визначання справжності

37.

ДСТУ ІSО 6949:205

Фрукти та овочі. Зберігання в умовах регульованої атмосфери

38.

ДСТУ 4644:2006

Крохмаль. Правила приймання та методи відбирання проб

Схожі:

ПЕРЕЛІК додаткових надходжень нових нормативних документів (НД) у...
ОБЛАДНАННЯ ГАЗОВЕ НАГРІВАЛЬНЕ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ. Частина 2 Спеціальні вимоги. Жаровні та грилі з рожном
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
ОХОРОНА ПРИРОДИ. Поводження з відходами. Пакування, маркування і захоронення відходів. Правила перевезення відходів. Загальні технічні...
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
ШКІРА. Фізичні та механічні випробування. Метод визначення опору розтріскуванню та показника розтріскування лицьової поверхні
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Сільськогосподарські трактори. МЕТОДИКИ ВИПРОБУВАННЯ. Частина 12. Низькотемпературний запуск
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Машини сільськогосподарські. МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ПРИСТОСОВАНОСТІ ДО ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ В КОНДИТЕРСЬКІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. Терміни та визначення понять
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ. Метод визначання масової частки загальної сірчистої кислоти
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
Оцінювання відповідності. НАСТАНОВИ ЩОДО СИСТЕМИ СЕРТИФІКАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ ТРЕТЬОЮ СТОРОНОЮ
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП ”Житомирстандартметрологія”...
М’ЯСО ТА М’ЯСНІ ПРОДУКТИ. Виявлення барвників. Метод із застосуванням тонкошарової хроматографії
ПЕРЕЛІК нових надходжень нормативних документів (НД) у фонд ДП "Житомирстандартметрологія"...
БЕЗПЕЧНІСТЬ ІГРАШОК. Частина 10. Органічні хімічні сполуки. Готування та екстрагування зразків
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка