Про договірне списання коштів з метою оплати послуг, поповнення вкладних рахунків та погашення кредитів


Скачати 63.28 Kb.
Назва Про договірне списання коштів з метою оплати послуг, поповнення вкладних рахунків та погашення кредитів
Дата 12.04.2013
Розмір 63.28 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Банк > Документи
Додаткова угода №______________

про договірне списання коштів з метою оплати послуг, поповнення вкладних рахунків та погашення кредитів
м.Южноукраїнськ “___”_______________ 2011р.

Банк

Публічне акціонерне товариство “Райффайзен Банк Аваль” (надалі - Банк)




Клієнт

_______________________________________________________(надалі - Клієнт)

Банк та Клієнт, які разом надалі іменуються “Сторони”, а кожний окремо “Сторона”, уклали цю Додаткову угоду до Договору ________________________________________________________________________ (вказати повну назву Договору) № ____________________ від «____» _______________ 20___р. (надалі – «Договір») про наступне:


  1. Клієнт доручає, а Банк, приймає доручення здійснювати щомісячно меморіальним ордером договірне списання коштів з поточного рахунку Клієнта, операції за яким можуть здійснюватися з використанням спеціального платіжного засобу (платіжної картки) № ___________________________ (надалі – «КР») з метою оплати рахунків Клієнта за комунальні послуги, послуги зв'язку та інші послуги, що передаються підприємствами (надалі – «Підприємства») в електронному вигляді Банку; поповнення вкладних рахунків Клієнта або третіх осіб в Банку; погашення кредитів Клієнта в Банку (у випадку, якщо умовами укладеного з Банком кредитного договору не передбачено договірного списання коштів з рахунків Клієнта в Банку з метою погашення кредиту).

Умови здійснення Банком договірного списання визначаються Клієнтом у відповідній Заяві, форма якої визначається Банком (надалі – «Заява»), а саме:

  • перелік Підприємств, рахунки яких сплачуються згідно з цією Угодою, реквізити Клієнта у Підприємствах, дата оплати Банком виставлених рахунків, максимальна гранична сума списання по кожному Підприємству, абонентські (особові) рахунки Клієнта у Підприємствах;

  • номера вкладних рахунків в Банку, що поповнюються, дата та сума переказу коштів на вкладні рахунки;

  • рахунки для погашення заборгованості по кредиту Клієнта в Банку, дата здійснення договірного списання коштів з КР на погашення кредитної заборгованості (має відповідати передбаченій кредитним договором даті погашення заборгованості по кредиту), максимальна сума для переказу коштів по кожному з рахунків на погашення кредиту (не може бути менше суми щомісячного погашення заборгованості по кредиту згідно кредитного договору);

  • рахунки для погашення заборгованості по нарахованим процентам за кредитом Клієнта в Банку, дата здійснення договірного списання коштів з КР на погашення кредитної заборгованості (має відповідати передбаченій кредитним договором даті погашення заборгованості по кредиту), максимальна сума для переказу коштів на погашення процентів (не може бути менше суми щомісячного погашення заборгованості по нарахованим процентам за кредитом згідно кредитного договору).

  1. За надання послуг договірного списання згідно цієї Угоди, Клієнт сплачує Банку комісію. Розмір та порядок сплати комісії регулюється діючими Тарифами Банку.

  2. Банк зобов’язується: шляхом здійснення договірного списання здійснювати перерахування коштів з КР Клієнта на користь Підприємств у розмірі виставлених Підприємством рахунків Клієнту (але не більше граничної суми рахунку, зазначеної для кожного Підприємства) в дату та згідно реквізитів, які були вказані у Заяві; поповнювати вкладні рахунки на суму, в дату та згідно реквізитів, які були вказані у Заяві; погашати заборгованість за кредитом та заборгованості по нарахованим процентам за цим кредитом Клієнта в сумах та в дату , які передбачені кредитним договором та вказані у Заяві. Сума переказу коштів з КР на погашення заборгованості за кредитом та заборгованості по нарахованим процентам визначається Банком самостійно згідно умов кредитного договору, але в межах максимальної граничної суми, визначеної в Заяві. Якщо сума рахунку, виставлена Підприємством Клієнту, або розмір платежу на погашення процентів за кредитом або розмір платежу на погашення кредиту перевищує максимальну граничну суму, такий рахунок/платіж сплачено не буде.

  3. У разі зміни реквізитів зазначених в Заяві рахунків та інших даних, Клієнт зобов’язується повідомити про це Банк. Для цього слід звернутися у відділення Банку для оформлення нової Заяви або відмови від послуг договірного списання. Банк не несе відповідальності за наслідки виконання цієї Угоди, якщо Клієнт не повідомив Банк про зміну даних, зазначених в Заяві.

  4. Поповнення вкладу, погашення заборгованості за кредитом, заборгованості по нарахованим процентам за кредитом проводиться за наявності коштів на КР Клієнта. Оплата рахунків, виставлених Підприємством Клієнту проводиться за наявності коштів на КР Клієнта, у тому числі за рахунок кредитного ліміту, відкритого до цього КР. У разі недостатності чи відсутності коштів на КР, Банк не здійснює часткове списання та буде повторювати спробу оплати до того моменту, поки КР Клієнта не поповниться на необхідну суму для повної оплати належної до списання суми. Якщо протягом 3-х місяців виставлені рахунки/платежі не були сплачені через недостатність чи відсутність коштів на КР, Банк має право відмовитись від надання Клієнту послуги договірного списання за цією Угодою.

  5. Клієнт має право:

    1. Відмовитись від послуги договірного списання, поповнення вкладного рахунку, погашення кредиту, звернувшись у відділення Банку з відповідною Заявою;

    2. Отримувати повідомлення про рахунки, що були сплачені на користь Підприємств шляхом договірного списання Банком коштів з КР клієнта та/або про поповнення вкладного рахунку та/або погашення кредитної заборгованості на електронну адресу та/або мобільний телефон, які вказуються у Заяві;

    3. Отримувати роздруковані квитанції по операціям по КР в паперовому вигляді в будь-якому відділенні Банку або на електронну адресу, яка вказана у Заяві.

7. Сторони домовились, що шляхом телефонного звернення до Інформаційного центру Банку за телефонами 0-800-500-500 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів в Україні), або 521 (безкоштовно для мобільних операторів МТС (Джинс), або 490-88-88 (для м. Києва та дзвінків з-за кордону)) Клієнт має право: - надавати Банку в телефонному режимі після проходження процедури ідентифікації (вірного введення СІN-коду, зазначеного на картці (носії СІN-коду) з клавіатури телефону в режимі тонового набору або зазначення своїх персональних даних: П.І.Б., номеру Договору або номеру платіжної картки та слова-пароля) дистанційне розпорядження щодо договірного списання, що здійснюється за цією Угодою, а саме: відмінити оплату рахунку на користь Підприємства, у випадку, якщо Клієнт не має наміру сплачувати в поточному місяці виставлений рахунок. Виконання Банком дистанційного розпорядження на відміну оплати рахунку на користь Підприємства можливе тільки за умови, якщо на момент звернення Клієнта до Інформаційного центру, дата оплати рахунку на користь Підприємства, вказана Клієнтом в Заяві, ще не настала.
Зміна інших умов виконання Банком договірного списання за цією Угодою може здійснюватися Клієнтом шляхом звернення з відповідною Заявою у відділення Банку. Подання Клієнтом нової Заяви автоматично свідчить про відміну попередніх Заяв.

8. Банк не несе відповідальності за виконання передбачених п. 7 цієї Угоди дистанційних розпоряджень за зверненнями третіх осіб, якщо такі дії було виконано Банком за зверненням осіб, які успішно пройшли процедуру ідентифікації із застосуванням CIN-коду, зазначеного на картці (носії СІN-коду).

9. У разі  крадіжки або втрати Клієнтом картки з CIN-кодом, розголошення  CIN-коду та інше, Банк  не несе відповідальності за виконання передбачених п. 7 цієї Угоди дистанційних розпоряджень, якщо такі дії було виконано Банком за зверненням осіб, які успішно пройшли процедуру ідентифікації із застосуванням CIN-коду, зазначеного на картці (носії СІN-коду).

10. Банк не несе  відповідальності за неможливість виконання передбачених п.7 цієї Угоди дистанційних розпоряджень Клієнта в зв’язку з настанням будь-яких обставин, які не залежать від волі Банку та знаходяться поза сферою його контролю, зокрема таких обставин  як:

- виникнення конфліктних ситуацій поза сферою контролю Банку;

- проблеми, збої в технічних засобах поза сферою контролю Банку.

11. Ця Угода набирає чинності з дня її підписання обома Сторонами і є невід’ємною частиною Договору .

РЕКВІЗИТИ ТА ПІДПИСИ СТОРІН

БАНК

КЛІЄНТ

АТ “Райффайзен Банк Аваль”,
Миколаївська обласна дирекція

54030, м. Миколаїв, вул. Артилерійська, 19А
0-800-500-500 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів в Україні), 521 (безкоштовно для мобільних операторів МТС (Джинс)

Южноукраїнське відділення

Уповноважена особа Банку:

Посада________________________
П.І.Б. ___________________________
що діє на підставі ________________________________

Підпис_________________________
                        М.П.

Прізвище_______________________________
Ім’я_____________________________________
По батькові _____________________________
ІПН ____________________________________
Паспорт серія ______ номер____________
Виданий _______________________________
дата видачі_____________________________
Адреса реєстрації _____________________

_________________________________________

Підпис_________________

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Другий примірник цієї Угоди отримав(ла),

_________________ ________ ___________20___р.

  ПІБ                 підпис      дата    

Схожі:

Заява на послугу оплати виставлених рахунків, поповнення вкладних...
Доручаю Банку оплачувати рахунки шляхом здійснення Банком договірного списання коштів з мого КР на користь наступних Компаній
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
«Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 12. 01. 2011 №6 «Про затвердження Порядку розміщення...
Про виділення коштів на поповнення статутних фондів комунальних підприємств
Тернопільського міського шляхового ремонтно будівельне підприємства „Міськшляхрембуд", з метою забезпечення належного функціонування...
Р І ШЕННЯ
Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках, з метою збільшення надходжень...
Р І ШЕННЯ
Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках, з метою збільшення надходжень...
ЗАТВЕРДЖЕНО
План рахунків бухгалтерського обліку банків України (далі План рахунків) це систематизований перелік рахунків бухгалтерського обліку,...
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Україні, а також у зв`язку з необхідністю погашення кредиторської заборгованості, що склалася на 01. 01. 2013р, на підставі наявності...
УАВ Реквізити для поповнення карткового рахунку в гривнях
Призначення платежу: Поповнення карткового рахунку №030000472205 на Ім'я Ткач Олександр Валентинович
ДОГОВІР про надання телекомунікаційних послуг на умовах публічної оферти
Цивільного кодексу України та фізична особа, яка у відповідності до п. 2 ст. 642 Цивільного кодексу України ), у випадку прийняття...
ДОГОВІР про надання телекомунікаційних послуг на умовах публічної оферти
Цивільного кодексу України та фізична особа, яка у відповідності до п. 2 ст. 642 Цивільного кодексу України ), у випадку прийняття...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка