Про виділення коштів на поповнення статутних фондів комунальних підприємств


Скачати 263.83 Kb.
Назва Про виділення коштів на поповнення статутних фондів комунальних підприємств
Сторінка 1/3
Дата 27.03.2013
Розмір 263.83 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Спорт > Документи
  1   2   3
Про виділення коштів на поповнення статутних фондів комунальних підприємств
Розглянувши клопотання комунального підприємства " Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця", Тернопільського міського шляхового ремонтно - будівельне підприємства „Міськшляхрембуд", з метою забезпечення належного функціонування даних підприємств та керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити управлінню житлово-комунального господарства та екології виділити кошти в сумі 600,0 тис.грн. на поповнення статутних фондів комунальних підприємств згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлового (Г.М.Муца)
Про визначення кандидатури опікуна над Барановим М.І., в разі визнання його недієздатним
Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

І.Затвердити висновок органу опіки і піклування про визначення кандидатури опікуна над Барановим Миколою Івановичем, 27.06,1941 р.н., в разі визнання його недієздатним, згідно з додатком (додається).

2.Управлінню охорони здоров'я направити вищевказаний висновок до Тернопільського міськрайонного суду для вирішення питання по суті.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на управління охорони здоров'я, (В. Є. Бліхар)
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 08.11.2006р. № 258 “Про впорядкування режимів роботи підприємств торгівлі, побуту і закладів дозвілля та скасування рішень”
Керуючись Законом України від 21.05.97р. №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до рішення міської ради від 23.11.06р. №5/4/5 “Про внесення змін до рішення міської ради від 11.08.2006р. № 5/1/11 “Про виконавчі органи та структуру міської ради” та з метою впорядкування нічних режимів роботи, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Внести зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 08.11.2006р. №258 “Про впорядкування режимів роботи підприємств торгівлі, побуту і закладів дозвілля та скасування рішень”:

1.1.Пункт 3 рішення викласти в новій редакції: “Дозволити управлінню регуляторної політики у сфері підприємництва, торгівлі і побуту та захисту прав споживачів встановлювати, за погодженням з власником, нічний режим роботи відділам аптек, аптечним пунктам та аптечним кіоскам, які розміщені у стаціонарних приміщеннях під час видачі дозволів на розміщення об’єкту торгівлі без прийняття рішення виконавчого комітету міської ради на термін 3 роки, при умові представлення договору з правоохоронними органами”.

1.2.Викласти додаток 3 до рішення у новій редакції (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови О.В. Лакому, заступника міського голови з гуманітарних питань О.О. Марушія , начальника інспекції по роботі з правоохоронними органами П.І. Амбрика .
Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2007 рік.
Керуючись Законом України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” від 11.09.2003 р. №1160-IV, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити план діяльності з підготовки регуляторних актів на 2007 р. згідно з додатком (додається);

2.Структурним підрозділам міської ради при розробці проекту регуляторного акту, що не включений до затвердженого плану, не пізніше як за 10 днів до початку підготовки цього проекту подавати інформацію в управління регуляторної політики у сфері підприємництва, торгівлі та побуту та захисту прав споживачів для внесення відповідних змін до плану.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови О.В. Лакому.
Про погодження влаштованої тимчасової стоянки
Розглянувши звернення комунального підприємства «Тернопільелектротранс» від 15.01.2007р. за № 018/03, погодження відповідних служб та враховуючи рекомендації засідання комісії відображені в Протоколі №1 від 30.11.2006р. створеної розпорядженням міського голови від 22.09.2006р. № 75, щодо функціонування стоянки автотранспорту за адресою вул. Тролейбусна, 9 керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити комунальному підприємству «Тернопільелектротранс» влаштовану тимчасову автомобільну стоянку на закріпленій земельній ділянці за адресою вул. Тролейбусна, 9 площею 2906 м2 на 72 машино-місць.

2.Дозволити КП «Тернопільелектротранс» виділити частину місць для стоянки автобусів, які обслуговуються службою приватних автотранспортних перевезень, згідно укладених договорів.

3.Зобов’язати комунальне підприємство «Тернопільелектротранс» виготовити проектну документацію на влаштування тимчасової автомобільної стоянки та погодити її в установленому порядку.

4.Контроль за виконанням рішення, покласти на начальника управління транспорту та з»язку п. І.Мединського.
Про внесення змін та доповнень до Статуту КП "Міськавтотранс"
З метою реалізації на практиці прийнятих рішень виконавчого комітету від 10.08.2005р. за № 978 "Про погодження Правил паркування транспортних засобів у м. Тернополі", від 18.08.2005р. за № 1006 "Про затвердження Порядку примусового переміщення та зберігання транспортних засобів у м.Тернополі, залишених без догляду і припаркованих з порушенням Правил дорожнього руху", від 27-12.2006р. за№ 501 "Про затвердження Положення про здійснення блокування та розблокування коліс транспортних засобів на території м. Тернополя", виконання зазначених робіт комунальним підприємством "Міськавтотранс". керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Визначити за необхідне внести зміни та доповнення до Статуту комунального підприємства "Міськавтотранс" згідно додатку додається.

2.З метою забезпечення і налагодження роботи та розвитку матеріально-технічної бази підприємства, доручити управлінню транспорту та зв’язку.

2.1.Внести на розгляд виконавчого комітету міської ради проект рішення "Про використання коштів, отриманих комунальним підприємством "Міськавтотранс" Тернопільської міської ради впродовж перших шести місяців діяльності" .

2.2.Внести дане рішення на затвердження сесії міської ради.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на начальника управління транспорту та зв'язку І.Г.Мединського.
Про затвердження складу опікунської ради
Відповідно до Правил опіки та піклування затвердженого наказом Держкомітету України у справах сім’ї та молоді, Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства праці та соціальної політики України 26.05.1999 р. № 34/166/131/88, керуючись Цивільним кодексом України, Сімейним кодексом України, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет міської ради Вирішив:

1. П. 2 рішення виконавчого комітету від 24.10.2002 р. № 981 “Про затвердження складу опікунської ради, п. 1.2 від 23.07.2003 р. № 782 “Про внесення змін до рішення виконавчого комітету”, п. 1.2 від 14.10.2004 р. “Про внесення змін до рішення виконавчого комітету та п. 1.2 від 25.01.2006 р. № 97 “Про внесення змін до рішення виконавчого комітету” – скасувати.

2. Затвердити склад опікунської ради згідно з додатком (додається).
Про підготовку та проведення в 2007 році заходів з відзначення Року Степана Рудницького у м. Тернополі
У 2007 році наукова й педагогічна громадськість України й українського зарубіжжя відзначатиме три пам'ятні дати, пов'язані з життям і діяльністю видатного вченого-енциклопедиста, фундатора вітчизняної географії, дійсного члена Наукового товариства імені Тараса Шевченка, академіка Степана Рудницького (1877-1937): 130-річчя від дня народження (3 грудня), 80-річчя заснування очолюваного ним академічного Українського Географічного інституту ( 1 жовтня) і 70 річчя від дня його трагічної смерті у сталінських таборах ( 3 листопада).

Йдучи назустріч цим пам'ятним датам і враховуючи тісний зв'язок життєдіяльності вченого з Тернопільщиною та м. Тернополем, на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 20 грудня 2006 року № 750 " Про підготовку та проведення в 2007 році Року Степана Рудницького у Тернопільській області" виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити заходи з підготовки та проведення в 2007 році "Року Степана Рудницького у м. Тернополі " (додаються).

2.Управлінню культури та туризму, управлінню освіти міської ради провести відповідні заходи в культурно-освітніх та навчальних закладах міста.

3.Відділу фінансового забезпечення провести оплату приватному підприємцю Гриненку Богдану Васильовичу за виготовлення меморіальної дошки академіку Степану Рудницькому в сумі 12 (дванадцять) тисяч гривен за рахунок коштів, передбачених на фінансову підтримку громадських та інших організацій і заходів.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань Марушія О.О.
Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав гр.Зінкевича В.В.
Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити висновок про позбавлення батьківських прав гр.Зінкевича Віталія Васильовича стосовно дитини Зінкевич Марії Віталіївни, 05.01.1995р.н.(висновок додається).

2. Службі в справах дітей направити вищевказаний висновок до Тернопільського міськрайонного суду для вирішення питання по суті.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на службу в справах дітей.

Про надання соціального статусу малолітній дитині Стеник Є.Р.
При розгляді заяви та відповідних документів щодо малолітньої дитини Стеник Євгенії Романівни,23.01.1995р.н., зареєстрованої відділом ЗАГСу виконавчого комітету Тернопільської міської ради (а/з від 31.01.1995р. за №212), встановлено, що мати дитини Стеник Ольга Володимирівна померла (свідоцтво про смерть, а/з від 03.07.2003р. за №885), а батька Стеника Романа Михайловича рішенням Тернопільського міськрайонного суду від 21.12.2006р. позбавлено батьківських прав. Малолітня дитина залишена на вихованні і утриманні в опікуна гр. Проця Володимира Дмитровича.

Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, Законом України “Про охорону дитинства”, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Правилами опіки і піклування, захищаючи інтереси дитини, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Надати малолітній дитині Стеник Євгенії Романівні,31.01.1995р.н., соціальний статус дитини, позбавленої батьківського піклування.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей.
Про встановлення опіки над малолітньою дитиною Тамаріним В Я,його майном та надання йому соціального статусу
При розгляді заяви та відповідних документів гр.Бучко Ольги Василівни, 1958р.н , яка проживає за адресою: м.Тернопіль, вул.Дружби, 15, ка21 відносно призначення її опікуном малолітньої дитини Тамаріна Володимира Яковича, 02.03.1998р.н. зареєстрованого відділом РАГСу виконавчого комітету Тернопільської міської ради (а/з від 16.03.1098р. за №487), встановлено, що батько дитини Тамарін Яків Павлович помер (посвідчення про смерть видане згідно параграфа 30 закону про реєстрацію населення від 1065р. у відділі запису актів громадянського стану в м.Холон, держава Ізраїль, дата видачі 08.07.2003р.), мати Тамаріна Наталія Миколаївна рішенням Тернопільського міськрайонного суду від 08 11.2006р. позбавлена батьківських прав.

Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, Законами України "Про охорону дитинства", "Про місцеве самоврядування в Україні", Правилами опіки і піклування, захищаючи інтереси дитини, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Надати малолітній дитині Тамаріну Володимиру Якозичу,02.03.1998р. н., соціальний статус дитини, позбавленої батьківського піклування.

2.Встановити опіку над малолітньою дитиною Тамаріним Володимиром Яковичем, 02 03.І998р.н.

З Призначити гр.Бучко Ольгу Василівну, 1958р.н.,бабусю по матері, опікуном малолітньої дитини Тамаріна Володимира Яковича, 02.03 1998р н., для захисту його прав та інтересів.

4.Зобов'язати гр.Бучко Ольгу Василівну виконувати обов'язки опікуна малолітньої дитини Тамаріна Володимира Яковича, згідно з вимогами чинного законодавства та у десятиденний термін повідомити орган опіки і піклування у випадку виникнення обставин, через які може бути припинена опіка.

5.Закріпити за малолітньою дитиною Тамаріним Володимиром Яковичем, 02.03.1998р.н., житлову площу за адресою: м.Тернопіль, вул. Дружби, 15, кв .21.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей (З.М. Личук)
Про встановлення піклувальння над неповнолітньою дитиною Бойком А.І. та надання йому соціального статусу
При розгляді заяви та відповідних документів гр.Возняк Софії Юріївни,1940р.н., яка проживає за адресою: м.Тернопіль, вул.Транспортна,12, кв.3 відносно призначення її піклувальником неповнолітньої дитини Бойка Андрія Ігоровича,31.05.1992р.н., зареєстрованого відділом ЗАГСу виконавчого комітету Тернопільської міської ради (а/з від 16.06.1992р. за №1592), встановлено, що батько дитини Бойко Ігор Ярославович рішенням Козівськкого районного суду від 26.12.2006р. позбавлений батьківських прав, мати Гречна Ольга Миколаївна померла (свідоцтво про смерть від 17.07.2006р. за №1009).

Керуючись Сімейним кодексом України, Цивільним кодексом України, Законами України “Про охорону дитинства”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, Правилами опіки і піклування, захищаючи інтереси дитини, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Надати неповнолітній дитині Бойку Андрію Ігоровичу,31.05.1992р.н.,соціальний статус дитини, позбавленої батьківського піклування.

2.Встановити піклування над неповнолітньою дитиною Бойком Андрієм Ігоровичем, 31.05.1992р.н

3.Призначити гр.Возняк Софію Юріївну,1940р.н.,бабусю по матері, піклувальником неповнолітньої дитини Бойка Андрія Ігоровича,31.05.1992р.н., для захисту його прав та інтересів.

4.Зобов'язати гр.Возняк Софію Юріївну виконувати обов'язки піклувальника неповнолітньої дитини Бойка Андрія Ігоровича, згідно з вимогами чинного законодавства та у десятиденний термін повідомити орган опіки і піклування у випадку виникнення обставин, через які може бути припинена опіка.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей.
Про безкоштовне встановлення квартирних приладів обліку води та внесення змін в рішення
Розглянувши протокол засідання комісії по розгляду звернень громадян з приводу безкоштовного встановлення приладів обліку води та заміну нагрівальних приладів і рушникосушок, керуючись Законом України " Про місцеве самоврядування в Україні ", виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Встановити безкоштовно квартирні прилади обліку води громадянам, згідно з додатком ( додається ).

2.Внести зміни в п. 4 додатку 1 до рішення виконавчого комітету від 15.11.2006 р. № 314 „Про затвердження складу комісії та Положення про порядок безкоштовного встановлення квартирних приладів обліку води та заміни нагрівальних приладів та рушникосушок” і викласти його в новій редакції :

”Встановлення приладів обліку води та заміна нагрівальних приладів і рушникосушок проводиться в квартирах:

- громадян, що знаходяться на обслуговуванні в Тернопільському міському територі-альному центрі соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян;

- одиноких громадян похилого віку, розмір пенсії яких не перевищує встановленого розміру мінімальної пенсії;

- сім’ях, що мають двоє і більше дітей – інвалідів, де середній дохід на одну особу не перевищує встановленого розміру мінімальної заробітної плати;

- громадян похилого віку, інвалідів та учасників війни, учасників бойових дій, осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, сім’ї яких складаються із непрацездатних осіб, де середній дохід на одну особу не перевищує мінімального розміру пенсії.
  1   2   3

Схожі:

Про виділення коштів КП “Комбінат комунальних підприємств”
Розглянувши клопотання комунального підприємства “Комбінат комунальних підприємств”, з метою забезпечення належного функціонування...
Про договірне списання коштів з метою оплати послуг, поповнення вкладних...
Банку; поповнення вкладних рахунків Клієнта або третіх осіб в Банку; погашення кредитів Клієнта в Банку (у випадку, якщо умовами...
Чому по окремим видам продукції і послуг комунальних підприємств...
Для визначення планової суми дотації, яка надійде з місцевого бюджету комунальному підприємству, необхідно знати
Програма поповнення бібліотечних фондів на період до 2015 року Паспорт Програми 1
Дата, номер і назва розпорядчого документа органу виконавчої влади про розроблення Програми
Про видачу дубліката свідоцтва на квартиру №13 по вул. Над Яром,2
Про виділення коштів для проведення капітального ремонту алеї перед Тернопільським замком
Розглянувши звернення Тернопільського суспільно культурного товариства...
Тернопільського суспільно культурного товариства «Надсяння» щодо виділення коштів на оплату автобусів для поїздки членів товариства...
2370 28 листопада О. Соколовський
Про списання безнадійного податкового боргу комунальних підприємств житлово-експлуатаційних контор №2, 3, 4, 5, 6, 10, 11
Про виділення коштів для придбання сувенірної продукції
Для забезпечення проведення святкових заходів, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ
ПЛАН РОБОТИ виконавчих органів міської ради на травень 2011 року №
Про передачу житлових будинків з балансу комунальних підприємств «ЖЕК 3,5,10» на баланс ОСББ
Про основні тижневі заходи Новоушицької районної ради і
Нарада з керівниками комунальних підприємств, які перебувають у спільній власності територіальних громад сіл та селища району
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка