Опис програми Autocad


Скачати 20.38 Kb.
Назва Опис програми Autocad
Дата 17.04.2013
Розмір 20.38 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
Опис програми Autocad.


Якщо Ви працюєте довгий час як дизайнера або інженера - проектувальника, то програма «AutoCAD» - це та програма, яка потрібна саме Вам. «AutoCAD» - це система, яка є лідером на ринку систем автоматизованого проектування. Програма є потужним, простим і гнучким інструментом, що дозволяє виконувати найрізноманітніші дизайнерські проекти.

Програма «AutoCAD» дозволяє швидко і ефективно і швидко створювати різні проекти за допомогою потужних систем документації.

Програма «AutoCAD» багато разів скорочує час на перевірку креслень. Програма дозволяє створювати різні таблиці, проводити експорт і імпорт даних «MS Excel», а також маніпулювати різними текстовими вставками.

Для промислового двомірного проектування, дана програма пропонує найефективніші інструменти. Спеціалізовані, потужні графічні пакети, які створюються на базі даної програми, відмінно підходять для архітекторів і будівельників.

Відмінною особливістю даної програми є дуже зручний інтерфейс, який дозволяє наближати або віддаляти зображення на екрані комп'ютера, використовуючи функції панорамування.

Крім основних функцій даної програми, тобто функцій створення різних креслень, програма дозволяє ефективно прив'язувати до графічних об'єктів програми, інші об'єкти, які можуть зберігатися у зовнішній базі даних, використовуючи посилання.

Відмінною можливістю для інженера, який працює у програмі «AutoCAD», є можливість виведення на друк кількох креслень.

Останні версії даної програми ефективно використовують можливості тривимірного проектування, і дозволяє переглядати моделі з будь-якої точки, перевіряти інтерференцію і експортувати модель для створення анімація, а також отримувати виробничі дані і виробляти технічний аналіз.

Для збереження різних креслень в програмі «AutoCAD» використовуються два формати файлів, які створені виключно для програми «AutoCAD». Так - це формати *. DXF і *. DWG. При використанні програми «AutoCAD» Ви легко і просто можете створювати креслення в різних шарах і робити видимими або невидимими дані шари.

Сьогодні без роботи програми «AutoCAD» вже неможливо уявити роботу архітектурного бюро. Програма «AutoCAD» забезпечує ефективну колективну та індивідуальну розробку архітектурних проектів, а в подальшому можуть ефективно використовуватися для ведення будівельних робіт.

Ви зможете гідно оцінити широкі можливості програми, коли Ви будете займатися створенням презентації або підготовкою проектної документації. Завдяки поліпшеним алгоритмам візуалізації програма стала набагато потужніше, швидкість ресурсномістких операцій значно збільшується.

Все це дозволяє забезпечити найвищу якість зображення і підтримку багатопроцесорних комп'ютерів. В останніх версіях програми «AutoCAD» Ви зможете виконувати складне форматування креслень, графічних проектів і текстів, а також імпортувати його з різних текстових редакторів. Автоматична нумерація креслень по - чому полегшує документування об'ємних проектів.

Схожі:

ПАМЯТКА ПАМЯТНИК. Розрізняються значенням
Складовими частинами опису місцевості є опис місця та опис предметів, що на цьому місці розташовані
Опис програми ArchiCAD
«віртуальне будівля» об'ємна модель, що відповідає реальному будівлі, але існуюча тільки в пам'яті комп'ютера. З цієї віртуальної...
Урок з української мови Тема: «Особливості побудови опису»
Дати школярам уявлення про особливості побудови опису; формувати вміння відрізняти опис від інших типів мовлення; навчити розрізняти...
ВИКОРИСТАННЯ ІГРОВОЇ ТЕРАПІЇ У РОБОТІ З ДІТЬМИ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ
У статті розкрито основні питання використання ігрової терапії у роботі з дітьми дошкільного віку. Дано опис програми корекційно-розвивальних...
29. Опис та використання підпрограм
Реалізація базових алгоритмічних структур процедурною мовою програмування. Опис процедур та функцій процедурною мовою програмування....
Поняття про бібліографію. Історія бібліографії. Бібліографія в Україні....
Мета: ознайомити учнів з поняттям про бібліографію, її призначенням, історією виникнення бібліографії в Україні; навчити аналізувати...
Конспект уроку української мови у 8 класі на тему: «Твір-опис місцевості...
ТЕМА: ПИСЬМОВИЙ ТВІР-ОПИС МІСЦЕВОСТІ (ВУЛИЦІ, СЕЛА, МІСТА) НА ОСНОВІ ОСОБИСТИХ СПОСТЕРЕЖЕНЬ І ВРАЖЕНЬ У ХУДОЖНЬОМУ СТИЛІ
Опис доброчинної соціальної програми «Крок у майбутнє: благодійне...
Україні громадянського суспільства, можливість реалізації дітьми конституційного права на безоплатну освіту
ПРОГРАМИ ДЛЯ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ
Навчальні програми для профільного навчання. Програми факультативів, спецкурсів, гуртків
Тема: Настройка інтерфейсу програми
Мета: розглянути основні елементи вікна програми та вікна документа, налаштувати вікно програми для ефективної роботи в текстовому...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка