ПРОТОКОЛ засідання комісії з розгляду соціальних проектів конкурсу програм молодіжних громадських організацій м. Тернополя від 04. 05. 2011 року


Скачати 135.26 Kb.
Назва ПРОТОКОЛ засідання комісії з розгляду соціальних проектів конкурсу програм молодіжних громадських організацій м. Тернополя від 04. 05. 2011 року
Дата 09.04.2013
Розмір 135.26 Kb.
Тип Конкурс
bibl.com.ua > Туризм > Конкурс
ПРОТОКОЛ

засідання комісії з розгляду соціальних проектів конкурсу програм

молодіжних громадських організацій м.Тернополя

від 04.05.2011 року
Присутні :

1. Круть М.М. - начальник управління у справах сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму, головуючий

2. Хоменчук Л.Б. - головний спеціаліст відділу сім’ї та молодіжної політики управління у справах сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму, секретар комісії

3. Горбоніс Т.В. – директор Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, член комісії

4. Івасенко Г.В. - директор методичного центру по роботі з сім’єю та молоддю за місцем проживання, член комісії

Порядок денний

1. Про попередню кваліфікацію претендентів.

2. Про визначення переможців конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя

Слухали по 1 питанню: Про попередню кваліфікацію претендентів.

Виступили: М.М.Круть, який повідомив, що 01.05.2011 року закінчився прийом програм від молодіжних громадських організацій і зазначив про необхідність попередньої кваліфікації та визначення переможців даного конкурсу.

Т.В.Горбоніс, яка запропонувала розглядати кожен проект окремо, розмежовуючи проекти, спрямовані на оздоровлення дітей і молоді та на реалізацію молодіжних заходів.

Розгляд проектів:

Виступили:

М.М.Круть, який представив для розгляду проект дитячої громадської організації «Добрі вчинки» Тернопільського міського Гарцерського гуфця Польського Гарцерства в Україні «Бескиди». Даний проект виконаний без врахування вимог п.2.2. Положення про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя та неврахування (часткове неподання всіх необхідних документів) п.3.5. вищевказаного Положення.

Вирішили: не допустити до визначення переможців конкурсу проект дитячої громадської організації «Добрі вчинки» Тернопільського міського Гарцерського гуфця Польського Гарцерства в Україні «Бескиди».

Виступили:

Т.В.Горбоніс, яка оголосила про попередню кваліфікацію проекту дитячої громадської організації «Добрі вчинки» Тернопільського міського Гарцерського гуфця Польського Гарцерства в Україні «Пізнаємо культуру своїх сусідів через вивчення польської мови, традицій», вказавши на те, що проект виконаний без врахування вимог п.2.2. Положення про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя та неврахування (часткове неподання всіх необхідних документів) п.3.5. вищевказаного Положення. Крім цього, вказала на те, що до компетенції державних структур не входить фінансування винагороди – оплати праці вчителям, вказаної у цьому проекті.

Вирішили: не допустити до визначення переможців конкурсу проект дитячої громадської організації «Добрі вчинки» Тернопільського міського Гарцерського гуфця Польського Гарцерства в Україні «Пізнаємо культуру своїх сусідів через вивчення польської мови, традицій».

Виступили:

Г.В.Івасенко, що представила для розгляду освітній проект «Skills Matter» Тернопільської міської молодіжної громадської організації «АЙСЕК». Даний проект виконаний з врахуванням вимог Положення про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя.

Вирішили: допустити до визначення переможців конкурсу освітній проект «Skills Matter» Тернопільської міської молодіжної громадської організації «АЙСЕК».

Виступили:

М.М.Круть, який оголосив про попередню кваліфікацію проекту, спрямованого на оздоровлення дітей з синдромом Дауна Тернопільської обласної громадської організації «Центр сприяння дітям з синдромом Дауна «Бебіко». Даний проект виконаний з врахуванням вимог Положення про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя.

Вирішили: допустити до визначення переможців конкурсу проект, спрямований на оздоровлення дітей з синдромом Дауна Тернопільської обласної громадської організації «Центр сприяння дітям з синдромом Дауна «Бебіко».

Виступили:

М.М.Круть, який представив для розгляду проект «Тернопільської міської дитячої громадської організації «ТИДИВИ» «Відпочинковий наметовий табір для дітей з кризових соціальних категорій та обдарованих дітей «Тінейджер», вказавши на те, що проект виконаний з врахуванням вимог Положення про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя.

Вирішили: допустити до визначення переможців конкурсу проект «Тернопільської міської дитячої громадської організації «ТИДИВИ» «Відпочинковий наметовий табір для дітей з кризових соціальних категорій та обдарованих дітей «Тінейджер».

Виступили:

М.М.Круть, який представив для розгляду проект Тернопільського шкільного осередку при Тернопільській загальноосвітній школі №10 Всеукраїнського дитячого творчого об’єднання «КРОКС» «Наметовий табір «Сталкер» для дітей кризових соціальних категорій з числа членів організації. Даний проект виконаний з врахуванням вимог Положення про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя.

Вирішили: допустити до визначення переможців конкурсу проект Тернопільського шкільного осередку при Тернопільській загальноосвітній школі №10 Всеукраїнського дитячого творчого об’єднання «КРОКС» «Наметовий табір «Сталкер» для дітей кризових соціальних категорій з числа членів організації.

Виступили:

Т.В.Горбоніс, яка оголосила про попередню кваліфікацію проекту, спрямованого на організацію змістовного дозвілля, відпочинку і оздоровлення дітей і молоді Тернопільської обласної організації батьків, діти, яких хворіють на цукровий діабет «Буратіно». Вказаний проект виконаний з врахуванням вимог Положення про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя.

Вирішили: допустити до визначення переможців конкурсу проект, спрямований на організацію змістовного дозвілля, відпочинку і оздоровлення дітей і молоді Тернопільської обласної організації батьків, діти, яких хворіють на цукровий діабет «Буратіно».

Виступили:

М.М.Круть, який представив для розгляду проект «Інтеграція та соціалізація дітей та молоді з синдромом Дауна Тернопільської обласної громадської організації «Центр сприяння дітям з синдромом Дауна «Бебіко». Даний проект виконаний з врахуванням вимог Положення про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя.

Вирішили: допустити до визначення переможців конкурсу проект «Інтеграція та соціалізація дітей та молоді з синдромом Дауна Тернопільської обласної громадської організації «Центр сприяння дітям з синдромом Дауна «Бебіко».

Виступили:

М.М.Круть, що оголосив про попередню кваліфікацію проекту «Молодіжна Всеукраїнська проща в національних строях до Марійського духовного центру с.Зарваниця» Комісії у справах молоді Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви. Даний проект виконаний без врахування (часткове неподання всіх необхідних документів) п.3.5. вищевказаного Положення про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя.

Вирішили: не допустити до визначення переможців конкурсу проект «Молодіжна Всеукраїнська проща в національних строях до Марійського духовного центру с.Зарваниця» Комісії у справах молоді Тернопільсько-Зборівської єпархії Української Греко-Католицької Церкви.

Виступили:

Г.В.Івасенко, яка представила для розгляду проект «Школа Молодого Лідера» «Квиток до досконалості» Тернопільського обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Демократичний Альянс». Даний проект виконаний без врахування (часткове неподання всіх необхідних документів) п.3.5. вищевказаного Положення про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя.

Вирішили: не допустити до визначення переможців конкурсу проект «Школа Молодого Лідера» «Квиток до досконалості» Тернопільського обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Демократичний Альянс».

Виступили:

М.М.Круть, який представив для розгляду проект Тернопільського міського товариства українських студентів-католиків «Обнова» «Реколекційно-відпочинковий табір «Сарепта-2011». Даний проект виконаний без врахування (часткове неподання всіх необхідних документів) п.3.5. вищевказаного Положення про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя.

Вирішили: не допустити до визначення переможців конкурсу проект Тернопільського міського товариства українських студентів-католиків «Обнова» «Реколекційно-відпочинковий табір «Сарепта-2011».

Виступили:

М.М.Круть, який представив для розгляду проект «Школа самоконтролю та соціальної адаптації дітей, хворих на цукровий діабет» Тернопільської обласної організації батьків, діти, яких хворіють на цукровий діабет «Буратіно». Даний проект виконаний з врахуванням вимог Положення про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя.

Вирішили: допустити до визначення переможців конкурсу проект «Школа самоконтролю та соціальної адаптації дітей, хворих на цукровий діабет» Тернопільської обласної організації батьків, діти, яких хворіють на цукровий діабет «Буратіно».

Виступили:

М.М.Круть, який оголосив про попередню кваліфікацію проекту «Спадщина Предків» Тернопільської міської організації «Спілка Української Молоді в Україні». Даний проект виконаний з врахуванням вимог Положення про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя.

Вирішили: допустити до визначення переможців конкурсу проект «Спадщина Предків» Тернопільської міської організації «Спілка Української Молоді в Україні».

Виступили:

Т.В.Горбоніс, яка представила для розгляду проект «Свято у серці кожної дитини» Тернопільської міської молодіжної громадської організації «Віра, Надія, Любов», зауваживши, що проект виконаний з врахуванням вимог Положення про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя.

Вирішили: допустити до визначення переможців конкурсу проект «Свято у серці кожної дитини» Тернопільської міської молодіжної громадської організації «Віра, Надія, Любов»

Виступили:

М.М.Круть, який оголосив про попередню кваліфікацію проекту «Програма патріотичного виховання «Героям слава» в м.Тернопіль» Пласту Української Скаутської організації – Станиці Тернопіль. Проект виконаний з врахуванням вимог Положення про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя.

Вирішили: допустити до визначення переможців конкурсу проект «Програма патріотичного виховання «Героям слава» в м.Тернопіль» Пласту Української Скаутської організації – Станиці Тернопіль.

Виступили:

М.М.Круть, що представив для розгляду екологічний соціальний проект «Green Rush» Тернопільської міської молодіжної громадської організації «АЙСЕК». Даний проект виконаний з врахуванням вимог Положення про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя.

Вирішили: допустити до визначення переможців конкурсу екологічний соціальний проект «Green Rush» Тернопільської міської молодіжної громадської організації «АЙСЕК».

Виступили:

М.М.Круть, який представив на розгляд комісії проект «Школа молодого громадського діяча» Тернопільської міської молодіжної громадської організації «Асоціація молодих депутатів». Даний проект виконаний з неврахуванням (часткове неподання всіх необхідних документів) п.3.5. вищевказаного Положення про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя. Крім цього, термін дії проекту від 01.02 до 30.05.2011 року, тобто програма «Школа молодого громадського діяча» відбувається на стадії завершення.

Вирішили: не допустити до визначення переможців конкурсу проект «Школа молодого громадського діяча» Тернопільської міської молодіжної громадської організації «Асоціація молодих депутатів».

Виступили:

Г.В.Івасенко, яка оголосила про попередню кваліфікацію проекту «ТОП-20 молодіжних лідерів Тернополя» Тернопільського обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Демократичний Альянс». Даний проект виконаний без врахування (часткове неподання всіх необхідних документів) п.3.5. вищевказаного Положення про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя. Крім цього, термін дії проекту березень-квітень 2011 року.

Вирішили: не допустити до визначення переможців конкурсу проект «ТОП-20 молодіжних лідерів Тернополя» Тернопільського обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Демократичний Альянс».

Виступили:

М.М.Круть, який представив для розгляду проект «Програма «Здорове майбутнє» Тернопільської міської молодіжної громадської організації Асоціація Захисту Прав і Свобод Молоді «Дружба». Проект виконаний з врахуванням вимог Положення про проведення конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя.

Вирішили: допустити до визначення переможців конкурсу проект «Програма «Здорове майбутнє» Тернопільської міської молодіжної громадської організації Асоціація Захисту Прав і Свобод Молоді «Дружба».

Ухвалили по 1 питанню: допустити до визначення переможців конкурсу наступні проекти, спрямовані на оздоровлення:

  • дітей з синдромом Дауна Тернопільської обласної громадської організації «Центр сприяння дітям з синдромом Дауна «Бебіко»;

  • «Відпочинковий наметовий табір для дітей з кризових соціальних категорій та обдарованих дітей «Тінейджер» Тернопільської міської дитячої громадської організації «ТИДИВИ»;

  • «Наметовий табір «Сталкер» Тернопільського шкільного осередку при Тернопільській загальноосвітній школі №10 Всеукраїнського дитячого творчого об’єднання «КРОКС»;

  • змістовного дозвілля, відпочинку і оздоровлення дітей і молоді Тернопільської обласної організації батьків, діти, яких хворіють на цукровий діабет «Буратіно»;

та проекти, спрямовані на реалізацію молодіжних програм:

  • освітній проект «Skills Matter» Тернопільської міської молодіжної громадської організації «АЙСЕК»;

  • «Інтеграція та соціалізація дітей та молоді з синдромом Дауна» Тернопільської обласної громадської організації «Центр сприяння дітям з синдромом Дауна «Бебіко»;

  • «Школа самоконтролю та соціальної адаптації дітей, хворих на цукровий діабет» Тернопільської обласної організації батьків, діти, яких хворіють на цукровий діабет «Буратіно»

  • «Спадщина Предків» Тернопільської міської організації «Спілка Української Молоді в Україні»;

  • «Свято у серці кожної дитини» Тернопільської міської молодіжної громадської організації «Віра, Надія, Любов»;

  • «Програма патріотичного виховання «Героям слава» в м.Тернопіль» Пласту Української Скаутської організації – Станиці Тернопіль;

  • екологічний соціальний проект «Green Rush» Тернопільської міської молодіжної громадської організації «АЙСЕК»;

  • «Програма «Здорове майбутнє» Тернопільської міської молодіжної громадської організації Асоціація Захисту Прав і Свобод Молоді «Дружба».

Слухали по 2 питанню: Про визначення переможців конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя

Виступили:

М.М.Круть, який зазначив на необхідності детальнішого вивчення та визначення переможців конкурсу програм молодіжних громадських організацій м.Тернополя серед учасників, які пройшли попередню кваліфікацію.

Виступили:

М.М.Круть, який повідомив наступну інформацію:

- для забезпечення проведення сімейного відпочинку дітей з синдромом Дауна з 11 по 25 серпня 2011 року в м.Яремче згідно кошторису Тернопільської обласної громадської організації «Центр сприяння дітям з синдромом Дауна «Бебіко» очікується фінансування від Тернопільської міської ради в сумі 14400 (чотирнадцять тисяч чотириста) гривень;

- для організації та проведення відпочинкового наметового табору для дітей з кризових соціальних категорій та обдарованих дітей «Тінейджер» Тернопільської міської дитячої громадської організації «ТИДИВИ» у червні-липні 2011 року в с.Антонівці Шумського району Тернопільської області очікується фінансування від Тернопільської міської ради в сумі 10500 (десять тисяч п’ятсот) гривень;

- для забезпечення проведення наметового табору «Сталкер» Тернопільського шкільного осередку при Тернопільській загальноосвітній школі №10 Всеукраїнського дитячого творчого об’єднання «КРОКС з 25 червня по 10 липня 2011 року в с.Антонівці Шумського району Тернопільської області очікується фінансування від Тернопільської міської ради в сумі 10000 (десять тисяч) гривень;

- для проведення дозвілля, відпочинку і оздоровлення дітей і молоді Тернопільської обласної організації батьків, діти, яких хворіють на цукровий діабет «Буратіно» з 15 по 28 липня 2011 року в с.Затока Одеської області очікується фінансування від Тернопільської міської ради в сумі 12600 (дванадцять тисяч шістсот) гривень.

Вирішили:

Визнати переможцями наступні проекти та забезпечити їх фінансування, з коштів, передбачених у 2011 році на виконання міської програми сімейного відпочинку та оздоровлення до 2012 року, а саме: проекти сімейного відпочинку дітей з синдромом Дауна Тернопільської обласної громадської організації «Центр сприяння дітям з синдромом Дауна «Бебіко, відпочинкового наметового табору для дітей з кризових соціальних категорій та обдарованих дітей «Тінейджер» Тернопільської міської дитячої громадської організації «ТИДИВИ», наметового табору «Сталкер» Тернопільського шкільного осередку при Тернопільській загальноосвітній школі №10 Всеукраїнського дитячого творчого об’єднання «КРОКС» та відпочинку і оздоровлення дітей і молоді Тернопільської обласної організації батьків, діти, яких хворіють на цукровий діабет «Буратіно» в повному обсязі, передбаченому кошторисами відповідних проектів.

Виступили:

Т.В.Горбоніс, яка повідомила присутнім, про те, що для забезпечення реалізації проектів «Інтеграція та соціалізація дітей та молоді з синдромом Дауна» Тернопільської обласної громадської організації «Центр сприяння дітям з синдромом Дауна «Бебіко» та «Школа самоконтролю та соціальної адаптації дітей, хворих на цукровий діабет» Тернопільської обласної організації батьків, діти, яких хворіють на цукровий діабет «Буратіно» необхідною умовою має бути надання приміщення.

Вирішили: запропонувати керівникам вищевказаних організацій укласти угоду про спільну діяльність з методичним центром по роботі з сім’єю та молоддю за місцем проживання (директор – Г.В.Івасенко) на базі клубу за адресою: вул. Н.Яремчука,25.

Виступили:

М.М.Круть, який повідомив наступне:

- для забезпечення проведення освітнього проекту «Skills Matter» Тернопільської міської молодіжної громадської організації «АЙСЕК» очікується фінансування від Тернопільської міської ради в сумі 10300 (десять тисяч триста) гривень.

- для забезпечення проведення проекту «Спадщина Предків» Тернопільської міської організації «Спілка Української Молоді в Україні» очікується фінансування від Тернопільської міської ради в сумі 8160 (вісім тисяч сто шістдесят) гривень. В зв’язку з обмеженим фінансуванням, передбаченим у 2011 році на виконання комплексної міської програми «Молодь», рекомендована сума для реалізації проекту від управління 4100 (чотири тисячі сто) гривень.

- для забезпечення проведення проекту «Свято у серці кожної дитини» Тернопільської міської молодіжної громадської організації «Віра, Надія, Любов» очікується фінансування від Тернопільської міської ради в сумі 5600 (п’ять тисяч шістсот) гривень. В зв’язку з обмеженим фінансуванням, передбаченим у 2011 році на виконання комплексної міської програми «Молодь», рекомендована сума для реалізації проекту від управління 1700 (одна тисяча сімсот) гривень.

- для організації проекту «Програма патріотичного виховання «Героям слава» в м.Тернопіль» Пласту Української Скаутської організації – Станиці Тернопіль очікується фінансування від Тернопільської міської ради в сумі 10000 (десять тисяч) гривень. Заходи, які входять до програми враховані у плані заходів управління на 2011 рік, тому фінансування даного проекту не передбачається.

- забезпечення проведення проекту «Програма «Здорове майбутнє» Тернопільської міської молодіжної громадської організації Асоціація Захисту Прав і Свобод Молоді «Дружба» очікується фінансування від Тернопільської міської ради в сумі 87220 (вісімдесят сім тисяч двісті двадцять) гривень.

Вирішили:

Визнати переможцями та забезпечити фінансування, з коштів, передбачених на виконання у 2011 році комплексної міської програми «Молодь», наступних молодіжних проектів:

- «Спадщина Предків» Тернопільської міської організації «Спілка Української Молоді в Україні» в сумі 4100 (чотири тисячі сто) гривень;

- «Свято у серці кожної дитини» Тернопільської міської молодіжної громадської організації «Віра, Надія, Любов» в сумі 1700 (одна тисяча сімсот) гривень;

Вирішили:

Секретарю комісії Л.Б.Хоменчук до 20.05.2011 року оприлюднити вищевказане рішення на сайті міської ради.
Начальник управління, головуючий М.М.Круть
Головний спеціаліст відділу сім’ї

та молодіжної політики управління, секретар Л.Б.Хоменчук
Члени комісії: Т.В.Горбоніс
Г.В.Івасенко

Схожі:

«Системи управління якістю. Вимоги.» за рахунок коштів, передбачених...
Міністрів України від 29. 03. 2002 р. №415 "Про затвердження Порядку використання коштів з резервного фонду бюджету" та протоколом...
Конкурсу: 30 команд
Учасники: групи учнів 8 11 класів (класи, групи учнів класу, шкільного гуртка, клубу, позашкільних навчальних закладів, молодіжних...
ПРОЕКТ
КП «ЖЕК-10» від 18. 02. 2010 №53, результати проведених громадських слухань щодо розгляду зазначених тарифів, рекомендації економічної...
Про виділення коштів на статутну діяльність організацій
Розглянувши звернення громадських організацій міста та враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань планування,...
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА від 25 травня 2011 р. №555
Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної...
Про надання населенню субсидій
Розглянувши протокол комісії з розгляду конфліктних ситуацій по наданню населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних...
Порівняльна таблиця пропозицій та поправок до Положення про порядок...
Затверджено наказом головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації від...
Про надання адресної безготівкової допомоги сім’ям, включених до...
Розглянувши протокол засідання комісії про надання грошової допомоги малозабезпеченим громадянам міста від 01. 02. 2008 р. №1, керуючись...
Про надання адресної безготівкової допомоги сім’ям, включених до...
Розглянувши протокол засідання комісії про надання грошової допомоги малозабезпеченим громадянам міста від 14. 05. 2008 р. №9, керуючись...
Рішення виконавчого комітету міської ради від 6 лютого 2008 року
Розглянувши протокол комісії з розгляду конфліктних ситуацій по наданню населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка