2370 28 листопада О. Соколовський


Скачати 274.02 Kb.
Назва 2370 28 листопада О. Соколовський
Сторінка 1/3
Дата 31.03.2013
Розмір 274.02 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
  1   2   3
2370 28 листопада О.Соколовський

Про списання безнадійного податкового боргу комунальних підприємств житлово-експлуатаційних контор № 2, 3, 4, 5, 6, 10, 11

З метою зменшення податкової заборгованості комунальних підприємств житлово-експлуатаційних контор № 2, 3, 4, 5, 6, 10, 11, у зв’язку з відсутністю керівництва вказаних підприємств, керуючись Законами України «Про порядок погашення зобов'язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами» та «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Комунальним підприємствам житлово-експлуатаційним конторам № 2, 3, 4, 5, 6, 10, 11 подати відповідні клопотання до податкового органу для списання податкового боргу з терміном виникнення понад 1095 календарних днів(три роки).

2.Для виконання п.1 даного рішення, доручити начальнику відділу бухгалтерського обліку-головному бухгалтеру управління житлово-комунального господарства та екології А.А. Баранець, звернутись від імені комунальних підприємств житлово-експлуатаційних контор № 2, 3, 4, 5, 6, 10, 11 до відповідного податкового органу.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
2372 4 грудня П.Тимочко

Про зняття з контролю протокольних доручень виконавчого комітету

Розглянувши клопотання заступників міського голови, секретаря ради, начальників управлінь та відділів міської ради, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Зняти з контролю: 1.1. Пункт 3.1 протокольних доручень виконавчого комітету від 26.12.2007р.: «Надати пропозиції по капітальному ремонту житлового фонду у 2008 році"; 1.2. Пункт 2 протокольних доручень виконавчого комітету від 13.08.2008р.: «На чергове засідання виконавчого комітету надати інформацію по тендерах у підпорядкованих сферах»; 1.3. Пункт 3 протокольних доручень виконавчого комітету від 13.08.2008р.: «У зв'язку з налагодженням обігу документів у Єдиному дозвільному офісі внести пропозиції щодо перегляду штатного розпису відділу звернень та контролю»; 1.4. Пункт 1.1 протокольних доручень виконавчого комітету від 20.08.2008 р.: «Перевірити укладені договори суборенди в закладах освіти та проінформувати на засіданні виконавчого комітету»; 1.5. Пункт 1.2 протокольних доручень виконавчого комітету від 20.08.2008 р.: «Надати інформацію щодо відселення редакції газети «Освітянин» в одну із шкіл м. Тернополя»; 1.6. Пункт 1 протокольних доручень виконавчого комітету від 03.09.2008 р.: «З метою збереження сімейних цінностей, утвердження сімейних устоїв, враховуючи статистику розлучень у перші роки сімейного життя розробити програму заходів для старшокласників загальноосвітніх шкіл щодо роз'яснення відповідальності при укладенні шлюбу та затвердити рішенням виконавчого комітету»; 1.7. Пункт 2 протокольних доручень виконавчого комітету від 01.10.2008 р.: «Провести інвентаризацію нежитлових приміщень в 22-х будинках ВАТ «Текстерно», переданих в комунальну власність міста»; 1.8. Пункт 1 протокольних доручень виконавчого комітету від 16.10.2008 р.: «Доповісти про вжиті заходи щодо збереження комп'ютерної бази даних по документах Тернопільської міської ради»; 1.9. Пункт 2.1. протокольних доручень виконавчого комітету від 16.10.2008 р.: «Надати звіт про виконану впродовж останнього тижня роботу працівників управління транспорту та зв'язку згідно їх посадових обов'язків»; 1.10.Пункт 3 протокольних доручень виконавчого комітету від 16.10.2008р.: «Оприлюднити звернення до Тернополя учасників третього форуму громадських організацій «Слово громади»; 1.11.Пункт 2 протокольних доручень виконавчого комітету від 22.10.2008 р.: «Вжити заходів для збереження та використання плит, демонтованих під час спорудження пам'ятника С.Бандері в парку ім. Т.Г.Шевченка, для ремонту берегової смуги при проведенні реконструкції Набережної Тернопільського ставу».
2373 4 грудня А.Демакова

Про реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Козацький Гай”

На підставі поданих документів та керуючись Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Зареєструвати об’єднання співвласників багатоквартирного будинку „Козацький Гай”, за адресою вул. Винниченка, 11 кв.73, яке діє згідно Статуту (додається).
2374 4 грудня Я.Руцький

Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування

З метою усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування, керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про планування та забудову територій”, Земельним кодексом України, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Управлінням житлово-комунального господарства та екології, містобудівного та архітектурного комплексу, відділу використання земельних ресурсів і КП „Адміністративно-технічна інспекція” організувати проведення робіт з демонтажу малих архітектурних форм (тимчасових кіосків), які влаштовані на земельних ділянках без документів, що посвідчують право користування землею та розміщені за адресою згідно додатку №1 (додається).

2.Затвердити склад робочої групи для організації проведення робіт, викладених у п.1 даного рішення, у складі згідно з додатком №2 (додається)

3.Комунальним підприємствам „Тернопільміськсвітло”, „Тернопільводоканал”, „Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця”, „Міськшляхрембуд” виділити на вимогу робочої групи спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу малих архітектурних форм, що встановлені самовільно, згідно з додатком №1 рішення.

4.Комунальному підприємству „Адміністративно-технічна інспекція” на підставі угод з Тернопільським міським РЕМ забезпечити від’єднання малих архітектурних форм від електропостачання.

5.Управлінню житлово-комунального господарства та екології вжити всіх належних заходів по приведенню місць, на яких розташовувались малі архітектурні форми, до належного стану.

6.Проведення робіт з демонтажу та приймання на зберігання демонтованих споруд комунальному підприємству „Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця” оформити відповідними актами.

7.З метою забезпечення громадського порядку при виконанні робіт з демонтажу залучити працівників МВ УМВС України у Тернопільській області.

8.Управлінню житлово-комунального господарства та екології забезпечити фінансування проведених робіт з демонтажу.

9.Прес-службі міської ради опублікувати дане рішення в газеті „Тернопіль Вечірній”.

10.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є. Дідича та заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
2375 4 грудня М.Бобришова

Про затвердження протоколу конкурсної комісії та надання в оренду нежитлових приміщень

Керуючись Законами України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, "Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України” виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити протокол засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна комунальної власності від 25.11.2008 року № 29 (додається).

2.Надати в оренду нежитлові приміщення комунальної власності суб’єктам підприємницької діяльності згідно з додатком (додається).

3.Департаменту економіки, підприємництва та управління комунальним майном укласти договори оренди на приміщення, вказані в п. 1, 2 додатку даного рішення.

4.Комунальному підприємству «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради укласти договір оренди на приміщення, вказані в п. 3 додатку даного рішення.

5.Зобов’язати орендарів питання перепланування та реконструкції приміщень погоджувати з управлінням містобудівного та архітектурного комплексу у встановленому порядку.

6.Комунальному підприємству “Земельно-кадастрове бюро” в 10-ти денний термін з моменту прийняття рішення виготовити довідку про грошову оцінку земельної ділянки та довідку-розрахунку місячного розміру плати за землю суб’єктам підприємницької діяльності, вказаним в додатку даного рішення, а орендарям провести оплату за їх виготовлення згідно виставлених рахунків.

7.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань економіки Гринчишина П.С.
2376 4 грудня М.Бобришова

Про припинення договорів оренди з 01.01.2009р.

З метою ефективного використання майна комунальної власності, для забезпечення дотримання вимог ст.17 Закону України “Про оренду державного та комунального майна”, керуючись Законами України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Не продовжувати на новий строк договори оренди комунального майна з юридичними особами та суб’єктами підприємницької діяльності, зазначеними в додатку до даного рішення.

2.Враховуючи пункт 1 даного рішення, органам уповноваженим укладати договори оренди комунального майна належним чином повідомити орендарів про те, що договори оренди не будуть продовжуватися на новий строк.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань економіки Гринчишина П.С.
2377 4 грудня Б.Ясеновський

Про організацію святкової торгівлі під час новорічних свят

У зв’язку із святкуванням Нового року та Різдва Христового з метою організації новорічної торгівлі, керуючись ст.30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Суб’єктам підприємницької діяльності сфери торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування привести до 19.12.2008р. в належний санітарний стан торгові зали, забезпечити святкове оформлення прилеглої території, вивісок, вітрин, поповнити асортимент товарів.

2.Суб’єктам підприємницької діяльності: 2.1.Організувати святкову новорічну торгівлю у сквері за адресою бульвар Т.Шевченка з 20.12.2008р. до 20.01.2009р. 2.2.Забезпечити широкий асортимент товарів, естетичне оформлення торгових об’єктів та рекламних вивісок. 2.3.Організувати з 22.12.2005р. до 06.01.2009р. торгівлю ялинками в наступних місцях: -вул. 15 Квітня; -вул. Київська (біля буд. №2); - майдан Мистецтв; - вул. Лучаківського (біля 16-ти поверхового будинку); - вул. Г.Мазепи (майданчик біля буд. №2); - перехрестя вулиць Миру – Дружби; - проспект С.Бандери (біля магазину “Східний”); - вул. Л.Українки (біля магазину “Славутич”).

3.Затвердити план-схему розташування об’єктів торгівлі під час проведення святкової новорічної торгівлі у сквері за адресою бульвар Т.Шевченка (план-схема додається). При необхідності кількість місць для розміщення об’єктів торгівлі може бути збільшена.

4.Суб’єктам підприємницької діяльності, які будуть здійснювати новорічну торгівлю укласти з управлінням житлово-комунального господарства та екології договори: - на соціально-економічний розвиток міста; - на забезпечення комплексного благоустрою при здійсненні підприємницької діяльності на об’єктах торгівлі.

5.Видачу погоджень на розміщення новорічних атракціонів суб’єктам підприємницької діяльності покласти на управління культури та туризму.

6.Інформацію довести до відома мешканців міста через засоби масової інформації.

7.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови О.В. Лакому, начальника інспекції по роботі з правоохоронними органами П.І. Амбрика, начальника управління регуляторної політики у сфері підприємництва, торгівлі і побуту
2378 4 грудня В.Бліхар

Про визначення кандидатури опікуна

2379 4 грудня З.Личук

Про затвердження висновку про позбавлення батьківських прав стосовно дитини

2380 4 грудня З.Личук

Про встановлення опіки над майном неповнолітньої дитини

2381 4 грудня З.Личук

Про припинення піклування звільнення піклувальника від виконання його обов’язків
2382 4 грудня О.Соколовський

Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на бульварі Просвіти, 6

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 05.03.2008 р. №250 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл приватному підприємству «Загребелля» на видалення зелених насаджень на бульварі Просвіти, 6, в зв’язку з попередженням аварійної ситуації, згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затвердженим комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погодженим державним управлінням охорони природного навколишнього середовища в Тернопільській області (акт додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
2383 4 грудня О.Соколовський

Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на вул. Фабричній, 3, 7, вул. Зеленій, 30, вул. Веселій, 16

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 05.03.2008 р. №250 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл комунальному підприємству житлово-експлуатаційній конторі №7 на видалення зелених насаджень на вул. Фабричній, 3, 7, вул. Зеленій, 30, вул. Веселій, 16, в зв’язку з попередженням аварійної ситуації, згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затвердженим комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погодженим державним управлінням охорони природного навколишнього середовища в Тернопільській області (акти додаються).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
2384 4 грудня О.Соколовський

Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на вул. Максима Кривоноса, вул. Фабричній

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. за №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 05.03.2008 р. №250 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл на видалення зелених насаджень відділу технагляду за ремонтом та утриманням шляхово-мостового господарства, об’єктами зовнішнього благоустрою та капремонтом, реконструкцією житлового фонду Тернопільської міської ради, в зв’язку з попередженням аварійної ситуації на вул. Максима Кривоноса, вул. Фабричній, згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затвердженим комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погодженим державним управлінням охорони природного навколишнього середовища в Тернопільській області (акт додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
2385 4 грудня О.Соколовський

Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на вул. Максима Кривоноса, 9

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 05.03.2008 р. №250 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл дочірньому підприємству «Фаворит-2» на видалення зелених насаджень на вул. Максима Кривоноса, 9, в зв’язку з попередженням аварійної ситуації, згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затвердженим комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погодженим державним управлінням охорони природного навколишнього середовища в Тернопільській області (акт додається).
  1   2   3

Схожі:

Увага! До 16 листопада 2010 року
...
Конкурсу учнівської та студентської
Навчальному році ІV Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка І етап (шкільний)...
НОВІ ЗДОБУТКИ МУЗИЧНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ
«Київський колорит» (9-11 листопада 2012), про який мова йшла у попередньому номері. А 18-24 листопада цього року низка студентів...
Далі – Умов прийому, затверджених наказом Міністерства освіти і науки,...
Правила прийому до Державного вищого навчального закладу «Макіївський політехнічний коледж» в 2013 році
НАКА З
Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2011 р. №1392, наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 19. 01...
Марущак Віра Іванівна член Національної спілки письменників України....
Марущак Віра Іванівна — член Національної спілки письменників України. Народилася 21 листопада 1949 року в селищі
МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ НАКАЗ 11. 03. 2013 м. Київ №402/5 Про...
України 23 червня 2011 року за №760/19498, наказу Міністерства юстиції України від 14 листопада 2011 року №3325/5 «Про затвердження...
Будь ласка, надішліть до 20 листопада 2012 року на адресу

Наказом Міністерства фінансів України від 29 листопада 2000 р. №302

Наказом Міністерства фінансів України від 29 листопада 2000 р. N 302

Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка