Загальні положення.    Засновники та організатори Конкурсу «Підтримай Іллю Квашу» (надалі – Конкурс): ТОВ «ББДО» (надалі – «Оргкомітет Конкурсу»). Віповідальний за організацію та проведення Конкурсу – ТОВ «ББДО» (надалі – Організатор).      


Скачати 102.53 Kb.
Назва  Загальні положення.    Засновники та організатори Конкурсу «Підтримай Іллю Квашу» (надалі – Конкурс): ТОВ «ББДО» (надалі – «Оргкомітет Конкурсу»). Віповідальний за організацію та проведення Конкурсу – ТОВ «ББДО» (надалі – Організатор).      
Дата 24.04.2013
Розмір 102.53 Kb.
Тип Конкурс
bibl.com.ua > Право > Конкурс
Правила проведення Конкурсу “Підтримай Іллю Квашу” (далі – Правила)
1.     Загальні положення.
1.1.   Засновники та організатори Конкурсу «Підтримай Іллю Квашу» (надалі – Конкурс): ТОВ «ББДО» (надалі – «Оргкомітет Конкурсу»).
1.2. Віповідальний за організацію та проведення Конкурсу – ТОВ «ББДО» (надалі – Організатор).
2.     Умови проведення Конкурсу «Підтримай Іллю Квашу».
2.1.  Конкурс проводиться Організатором на території України у глобальній мережі Інтернет на веб-сайті http://www.vk.com (надалі — Сайт) у спільноті http://vk.com/visaukraine (надалі — Спільнота).

2.2.  Конкурс проводиться у період з 16 липня 2012 року (00.00.00 год.) по 12 серпня 2012 року (23.59.59 год.)  (надалі – Період проведення Конкурсу).

 

3.     Вимоги до Учасників Конкурсу.

3.1.  До участі в Конкурсі запрошуються дієздатні громадяни України та особи, що прирівнюються до них, які досягли 18-річчя, постійно проживають на території України, зареєстровані на веб-сайті http://www.vk.com та є користувачами Спільноти (як дійсними, так і такими, що приєдналися до Спільноти протягом Періоду проведення Конкурсу).  

3.2.  Учасником Конкурсу вважається особа, яка відповідає вимогами п. 3 даних Правил та належним чином виконала усі вимоги даних Правил.

3.3.  Учасниками Конкурсу не визнаються та не можуть бути наступні особи, не залежно від виконання ними умов даних Правил:

3.3.1. працівники організацій, які входять в Оргкомітет Конкурсу і будь-яких інші особи, які беруть участь у підготовці та проведенні Конкурсу, та їх близькі родичі (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки);

3.3.2. неповнолітні, обмежено дієздатні та недієздатні особи;

3.4.  Учасники Конкурсу під час участі у Конкурсу зобов’язуються:

3.4.1. дотримуватися вимог даних Правил та норм чинного законодавства України;

3.4.2. дотримуватися правил користування Сайтом http://www.vk.com;

3.4.3. вказувати повні, коректні та достовірні відомості, визначені у даних Правилах;

3.4.4. свідомо не завдавати незручностей та не чинити перешкод іншим Учасникам Конкурсу;

3.4.5.  не чинити дій, що ставлять під сумнів правомірність участі такого Учасника у Конкурсу та/або можуть бути розцінені третіми особами як образливі та/або надокучливі.

3.5.  Беручи участь у Конкурсі, Учасник Конкурсу розуміє та погоджується з даними Правилами та тим, що будь-яка добровільно надана ним інформація, у тому числі персональні дані Учасника Конкурсу, можуть збиратися, використовуватися, оброблятися,  реєструватися та зберігатися Організатором Конкурсу з метою інформування такого Учасника Конкурсу про результати визначення Переможців Конкурсу, надсилання інформаційних матеріалів Організатора, вручення Головного Призу/Призу Конкурсу та сплати передбачених чинним законодавством України податків та зборів, а також на інші цілі, визначені даними Правилами. Приймаючи умови даних Правил, Учасники Конкурсу тим самим надають свою безумовну згоду на такі збір, обробку, використання та зберігання персональних даних для вказаних цілей.

3.6.  Надання Учасником недостовірних/некоректних даних для участі у Конкурсі, в тому числі щодо засобів зв’язку з таким Учасником Конкурсу, звільняє Оргкомітет Конкурсу від обов’язку вручити Приз Конкурсу і такий Учасник Конкурсу втрачає право на отримання Призу Конкурсу.

3.7.  Учасник Конкурсу, що не виконує/неналежно виконує умови даних Правил, втрачає право на подальшу участь у Конкурсі.

 

4.  Умови участі в Конкурсі.

4.1.   Для участі в Конкурсі, всім користувачам Спільноти, що відповідають умовам п. 3. Даних Правил, необхідно:

4.1.2.  відправити «кричалку» (текстове, аудіо або відео привітання у підтримку Іллі Кваші на Олімпійських Іграх 2012 у Лондоні), що містить ключове слово, опубліковане у Спільноті, на електронну адресу visagoworld@visa.com, вказавши посилання на свою особисту сторінку на Сайті.

4.1.3. Після модерації «кричалку» буде розміщено у Спільноті, що дає її автору право на участь у Конкурсі та можливість отримання Призу Конкурсу за його результатми.

4.2.   Оргкомітет Конкурсу не несе відповідальності за будь-які технічні збої, а також інші обставини, не залежні від їх волі, зокрема (але не виключно):

4.2.1.   за розірвання договірних відносин з постачальником Інтернет послуг, як наслідок – неможливістю участі Учасником у Конкурсу, тощо;

4.2.2.   за будь-які технічні збої у роботі Інтернет, що виникли не з вини Оргкомітету Конкурсу;

4.2.3.   за будь-які збої в роботі приладів, використовуваних Учасниками для участі у Конкурсі.

4.3.   У випадку виявлення факту підробки Учасником Конкурсу процесу реєстрації на Сайті/ приєднання до Спільноти або інших умов Конкурсу, порушення Правил Конкурсу, деструктивних дій або дій вчинених з наміром докучати, ображати, загрожувати або заподіювати шкоду будь-якій іншій особі, яка може бути пов'язана із даним Конкурсом, такий Учасник Конкурсу визнається Порушником Правил та позбавляється права участі в Конкурсі.

 

5.     Призовий Фонд Конкурсу.

5.1.     Призовий Фонд з Конкурсу складають:

5.1.1. Головний Приз Конкурсу – планшетний комп’ютер Samsung Galaxy Tab – 1 шт.;

5.1.2. Приз Конкурсу – смартфон Samsung Galaxy – 4 шт.

5.2.   Призи Конкурсу можуть відрізнятися від зображень розміщених у Спільноті та/або рекламних матеріалах про Конкурс.

5.3.   Призи Конкурсу не підлягають обміну на грошовий еквівалент, будь–які інші роботи товари чи послуги.

 

6.     Визначення Учасників Конкурсу, що здобувають право на отримання Призів Конкурсу.

6.1.   Для визначення Учасника Конкурсу, що здобуває право на отримання Призів, Оргкомітетом Конкурсу 20 серпня 2012 року буде складено електронну таблицю з переліком усіх “кричалок”, створених Учасниками Конкурсу.

6.2.   Визначення Учасника Конкурсу, що здобуває право на отримання Головного Призу Конкурсу проводиться 20 серпня 2012 року  Іллею Квашею. Він на власний розсуд обере «кричалку», автор якої отримає планшетний комп’ютер Samsung Galaxy Tab.

6.3. Визначення Учасників Конкурсу, що здобувають право на отримання інших Призів Конкурсу проводиться 6 та 13 серпня 2012 року компетентною комісією, що складається з Оргкомітету Конкурсу. Оргкомітет Конкурсу на власний розсуд обирають найкращу «кричалку» тижня, автор якої отримує Приз Конкурсу - смартфон Samsung Galaxy.

6.4.   Учасники Конкурсу, що не визнані Переможцями Конкурсу, не здобувають права на отримання Призів, будь-яких інших заохочень та компенсацій.

6.5.   Остаточні результати визначення переможців Конкурсу, що здобувають право на отримання Призів Конкурсу фіксуються Організатором та відображаються у Протоколі. Результати проведення Конкурсу, зафіксовані Організатором у Протоколі, є остаточними, і не підлягають оскарженню.

6.6.   У разі виявлення порушення Правил, незалежно від часу такого виявлення, Учасник Конкурсу, що здобув право на отримання Призу (в т.ч. Головного Призу), втрачає право на його отримання.

 

 

7.     Порядок, умови і терміни отримання Призів Конкурсу.

7.1.   Для отримання Призу Учаснику Конкурсу необхідно:

7.1.1.  не пізніше, ніж протягом 3 (трьох) робочих днів з моменту отримання повідомлення про здобуття права на отримання Призу від Оргкомітету Конкурсу зв’язатись з Організатором та підтвердити свою згоду та можливість отримати Приз;

7.1.2.   протягом 3 (трьох) робочих днів з моменту отримання повідомлення про здобуття права на отримання Призу передати за вказаною представником Оргкомітету адресою необхідні дані та скан-копії документів, а саме: копію дійсного паспорта громадянина України (усі сторінки з записами); копію картки фізичної особи – платника податків (ідентифікаційний номер), а для осіб, що відмовилися від ідентифікаційного номера, - копію сторінки паспорта з відповідною відміткою уповноваженого органу, адресу місцезнаходження. Вказані відомості і документи, надаються засобами електронної пошти з метою нарахування і перерахування до відповідних бюджетів податків, передбачених податковим законодавством України та вручення Заохочень Конкурсу;

7.1.3.   Учасник Конкурсу, що здобув право на отримання Головного Призу Конкурсу для його отримання повинен не пізніше 15 вересня 2012 року прибути особисто, для вручення Призу (адресу, конкретну дату,час та окремі деталі зустрічі можуть бути узгоджені додаткового з представником Оргкомітету Конкурсу), з оригіналами документів, вказаних у п. 7.1.2. даних Правил. Деталі

7.2.   Особливою умовою отримання учасником Конкурсу, що здобув право на отримання Призу, є відповідність відомостей зазначених таким Учасником Конкурсу в його профілі користувача Сайту, відомостям, що зазначені в паспорті такого Учасника Конкурсу.

7.3. Оргкомітет Конкурсу і пов’язані з Конкурсом особи не несуть відповідальності за подальше використання Призів Учасниками Конкурсу, які їх отримали.
 

8.     Додаткові умови Конкурсу.

8.1.    Всю інформацію про Конкурс можна отримати на веб-сайті http://vk.com/ у спільноті http://vk.com/visaukraine.

8.2.    У разі виникнення будь-яких спорів стосовно тлумачення умов проведення Конкурсу офіційним визнається тлумачення Оргкомітета Конкурсу, яке є остаточним і обов’язковим для всіх Учасників Конкурсу та не підлягає оскарженню.

8.3.    Оргкомітет Конкурсу залишають за собою право перевірити документи, які засвідчують вік та особу Учасника Конкурсу.

8.4.    Оргкомітет не несе відповідальності за:

8.4.1.    не ознайомлення Учасниками з даними Правилами Конкурсу;

8.4.2.    не ознайомлення Учасниками з Фондом заохочень Конкурсу та умовами отримання Призів Конкурсу;

8.4.3.    невиконання, не належне виконання, несвоєчасне виконання Учасниками/Переможцями Конкурсу обов'язків, передбачених у цих Правилах;

8.5.    Беручи участь в Конкурсу, Учасники Конкурсу, зокрема, підтверджують свою згоду на:

8.5.1.    Оргкомітет Конкурсу має право змінити Правила Конкурсу.  Про зміну умов Конкурсу має бути оголошено в тому ж порядку, в якому було оголошено про Конкурс;

8.5.2.    У разі здобуття права на отримання Головного Призу Конкурсу, Учасник Конкурсу  надає свою повну та безумовну згоду на проведення фото та/або відео зйомки та/або інтервью за його участю та надає дозвіл на використання його зображення та тексту інтервью без обмеження по території, строку та способів використання та без виплити будь – якої винагороди.

8.5.3.    Учасник Конкурсу, підтверджують свою повну та безумовну згоду на здійснення Оргкомітетом Конкурсу (їх уповноваженими представниками) і (або) третіми особам за завданням Оргкомітету збору, обробки, зберігання, використання, розповсюдження отриманих від Учасника Конкурсу даних, в тому числі - персональних, з дотриманням необхідних заходів захисту таких даних від несанкціонованого розповсюдження, в тому числі на безкоштовне використання наданої ним інформації про себе Оргкомітетом Конкурсу, з маркетинговою та/чи будь-якою іншою метою/методами, що не порушують чинне законодавство України (в т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, зображення, інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, в т.ч., але не обмежуючись, право публікації (в т.ч. його імені і зображення) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Оргкомітетом Конкурсу та/або будь-якою третьою особою. Надання такої згоди розглядається у розумінні ст.ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України та Закону України “Про захист персональних даних”. Повідомлення про збір, використання, зберігання та реєстрацію персональних даних надсилається в електронній формі.

8.5.4.    Беручи участь в Конкурсу, Учасник Конкурсу засвідчує, що він ознайомлений і згоден дотримуватись даних Правил. Факт відправки будь-яких персональних даних засвідчує згоду Учасника Конкурсу на їх передачу у відповідному обсязі та подальше використання Оргкомітетом згідно даних Правил.

8.6.    Організатор залишає за собою право відсторонити від участі у Конкурсу Учасників, які порушили дані Правила.

8.7.  Беручи участь у Конкурсу, Учасник Конкурсу підтверджує повне розуміння умов Конкурсу та повністю погоджується з даними Правилами Конкурсу.

8.8.  Якщо з будь-якої причини будь-який аспект даного Конкурсу не може проводитися так, як це заплановано, включаючи причини, викликані зараженням комп'ютерними вірусами, неполадками в мережі Інтернет, дефектами, маніпуляціями, несанкціонованим втручанням, фальсифікацією, технічними неполадками або будь-якою іншою причиною, неконтрольованою Організатором/Виконавцем Конкурсу, яка спотворює або втручається у виконання, безпеку, чесність, цілісність або належне проведення Конкурсу, Оргкомітет Конкурсу може на свій власний розсуд анулювати, припинити, змінити або тимчасово припинити проведення Конкурсу, про що буде повідомлено у тому ж порядку, у якому оприлюднюються правила Конкурсу, або ж визнати недійсними будь-які реєстрації Учасників в Конкурсу.

8.9. Оргкомітет Конкурсу залишає за собою право не вступати в листування, переговори або інші контакти з Учасниками, за винятком випадків, вказаних у даних Правилах.

 

Схожі:

Конкурс проводиться на території України в період з 15 березня 2012...
Просимо Вас організувати в Ваших навчальних закладах тематичні заходи, присвячені детальному інформуванню щодо умов проведення зазначеного...
ДОГОВІР ОФЕРТИ   Підприємство ТОВ ІТТ
Олексія Валентиновича, що діє на підставі Статуту, іменований надалі Виконавець, з однієї сторони та Користувач послугами хостингу,...
Організатори конкурсу
Мета конкурсу: формування об'єктивного відношення старшокласників до атомної енергетики та її популяризація, поглиблення знань школярів...
Конкурс оголошується після прийняття місцевого бюджету на відповідний бюджетний рік
Оголошення про конкурс оприлюднюється організатором конкурсу за 30 днів до закінчення приймання документів на власному офіційному...
ТОВ «Інтернет Інвест», надалі іменоване «Виконавець»

Положення про Всеукраїнський конкурс «Учитель року» (редакція 2005...
Організація та проведення Всеукраїнського конкурсу«Учитель року». Інструктивно-методичні рекомендації, 2007 р
П ОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС
Фундація Духовної Культури Пограниччя (Люблін) та МГО «Академія Української Молоді (Львів), надалі Організатори, оголошують конкурс...
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ
«Про організацію і проведення училищного та обласного етапів Всеукраїнського огляду-конкурсу ПТНЗ на кращу організацію роботи з охорони...
Конкурс журналу Музичний керiвник Подаруйте дiтям пiсню! Конкурс...
Нарешті відомі результати конкурсу ― опубліковані імена переможців та лауреатів
Чи конкурсом, а ці Правила не є публічною обіцянкою винагороди, чи умовами
Організатором та Замовником рекламної акції «Сто Жарких днів» (надалі – Акція, Рекламна акція) є Товариство з обмеженою відповідальністю...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка