Договір поставки №


Скачати 57.96 Kb.
Назва Договір поставки №
Дата 26.11.2013
Розмір 57.96 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
Договір поставки №

м. Київ „___” __________ 2008 р.

Товариство з обмеженою відповідальністю “АЗС Маркет Сервіс”, (надалі іменується „Постачальник”), в особі директора Савенкова Антоніна Валентинівна, що діє на підставі Статуту та є платником податку на прибуток на загальних пілставах, згідно Закону України „Про оподаткування прибутку підприємств” , та

Приватне підприємство „Автопрофіт”, в подальшому „Покупець”, в особі директора Арутюняна Роми Єрджаніковича, що діє на підставі Статуту, з другої сторони, уклали цей Договір про наступне:
1. Предмет Договору
1.1. Постачальник зобов’язується поставити та передати у власність Покупця автотовари та інше (в подальшому товар) зі складу , а Покупець зобов’язується прийняти та оплатити його на умовах даного Договору.

1.2. Умови цього Договору викладені Сторонами у відповідності до вимог Міжнародних правил щодо тлумачення комерційних термінів „Інкотермс-2000”.

1.3. Право власності на Товар переходить від Постачальника до Покупця з моменту його передачі на складі Покупця, що зазначається в накладних, які є невід’ємною частиною данного Договору.
2. Ціна та асортимент продукції
2.1. Ціни, асортимент, кількість товару погоджуються Сторонами в накладних, які є невід’ємною частиною Договору.

2.2. Кожна партія поставки формується на підставі замовлення Покупця. Замовлення складається на підставі діючих на цей момент прайс-листів Постачальника.

2.3. Ціни на Товар остаточно визначаються Сторонами в накладних на момент поставки Товару.
3. Права та обов’язки сторін
3.1. Постачальник зобов’язаний:

3.1.1. Зобов’язується доставляти товар в кількості і в терміни погоджені сторонами в заявці (не пізніше 3-х днів з моменту заявки) власними силами за адресою вказаною Покупцем.

3.1.2. Поставляти товар, який відповідає всім санітарним, гігієнічним, технічним та іншим нормам, стандартам встановленим чинним законодавством України для товару даного виду.

3.1.3. Надавати для підтвердження якості продукції відповідні документи згідно чинного законодавства України.

3.1.4. Зобов’язується пакувати товар таким чином, щоб виключити псування або його знищення.

3.1.5. Повідомляти Покупця про зміни цін на товар за 5 календарних днів до наступної поставки.

3.1.5. Зобов’язується поставляти товар Покупцеві окремими партіями згідно замовлень.

3.2. Постачальник має право:

3.2.1.На своєчасне отримання оплати за товар, що поставляється.

3.2.2. На дотримання умов зазначених в п. 3.3.2.

3.3. Покупець зобов’язаний:

3.3.1. Перерахувати Постачальнику грошові кошти за товар на умовах визначених п.4.2. цього Договору.

3.3.2. Повідомити Постачальника про перелік осіб, які уповноважені Покупцем приймати товар та підписувати видаткові накладні. У разі внесення змін до вищезазначеного переліку осіб повинен сповістити Постачальника не менш як за 48 годин до наступної поставки товару.

3.4. Покупець має право:

3.4.1. У разі, якщо при прийманні товару буде виявлено неналежність кількісним та якісним показникам відмовитися від прийняття, вносячи відповідні зміни до накладної на товар.

3.4.2. Повернути товар або обміняти його якщо до закінчення терміну придатності залишилося 1/3 або термін придатності закінчився .

3.4.3. Заявляти претензії по якості та кількості поставленого товару Постачальнику у відповідності до чинного законодавства України.

4. Умови та порядок розрахунків.
4.1. Оплата за продукцію здійснюється в національній валюті шляхом безготівкового перерахування грошових коштів на розрахунковий рахунок Постачальника.

4.2. Оплата за поставлений товар згідно умов цього Договору здійснюється з відстрочкою платежу _____________________календарних днів з моменту отримання товару.
5. Відповідальність сторін
5.1. За невиконання або неналежне виконання даного Договору Сторони несуть відповідальність, згідно до умов, передбачених даним договором і чинним законодавством України.

5.2. У разі затримки оплати за товар Покупець зобов’язаний сплатити пеню у розмірі подвійної облікової ставки НБУ від суми заборгованості за кожен день прострочи платежу, що діяла у період, за який нараховується пеня.

5.3. Сплата штрафів не звільняє Сторонни від виконання своїх зобов'язань за цим Договором.

5.4. У разі несвоєчасної поставки товару Постачальник сплачує Покупцю пеню у розмірі подвійної облікової ставки НБУ за кожен день затримки.

5.5. При порушенні Покупцем строку оплати товару, Постачальник має право припинити подальші поставки товару до повного погашення заборгованості Покупцем.


6. Форс – мажор
6.1 Жодна із сторін не буде відповідати за повне або часткове невиконання будь – якого з своїх обов’язків, якщо невиконання є наслідком таких обставин, як повінь, пожежа, землетрус і інші стихійні лиха, ембарго, війна або воєнні дії, що виникли після укладання Даного Договору. Сторони зобов’язані не пізніше наступного робочого дня з моменту початку або погрози настання форс – мажорних або інших обставин по будь – якому каналу зв’язку документально повідомити одна одну про початок вищезгаданих обставин непереборної сили. В цьому випадку виконання зобов’язань переноситься на строк дії форс – мажорних обставин. Доказом настання форс-мажорних обставин та їх тривалості є письмові свідоцтва, видані або підтверджені Торгово – промисловою палатою або її органами, країни виникнення форс – мажорних обставин. Такі письмові свідоцтва повинні бути надіслані не пізніше 7 (семи) робочих днів з дати виникнення форс мажорних обставин.

7. Порядок дії Договору
7.1. Даний Договір набирає силу з моменту його підписання представниками обох Сторін, і діє до „31” грудня 2008р., а в частині взаєморозрахунків – до повного виконання сторонами своїх зобов’язань за цим Договором.

7.2.Якщо за місяць до закінчення терміну дії даного Договору жодна із Сторін не повідомила письмово іншу Сторону про його припинення то він вважається пролонгованим на один календарний рік на тих самих умовах.

7.3. Даний Договір може бути змінений, доповнений за згодою Сторін. Пропозиції щодо внесення змін і доповнень в даний Договір, направлені однією Стороною іншій, розглядаються протягом 20 днів, якщо інша Сторона в цей термін не направила до іншої Сторони свої зауваження, такі зміни та доповнення набувають чинності.

7.4. Усі зміни і доповнення до даного Договору укладаються в письмовій формі й оформляються Додатковими угодами, що стають невід’ємною частиною даного Договору.

7.5. При невиконання чи неналежному виконанні Договору однієї із сторін, інша сторона вправі достроково розірвати даний Договір направивши повідомлення іншій стороні не менше як за 30 днів до закінчення даного Договору і стягнути з винної сторони понесені збитки, включаючи упущену вигоду.

8. Порядок вирішення спорів
8.1. Будь – який спір у рамках даного Договору може бути урегульований за вимогою однієї із Сторін за допомогою переговорів, мирових угод і т.п. Спір, не урегульований шляхом переговорів, вирішується в Господарському суді відповідно до чинного законодавства.

9. Інші умови

9.1. Сторони зобов’язуються негайно письмово повідомляти одна одну у випадках зміни відомостей, вказаних в п.10 Даного Договору.

9.2. Жодна із сторін не має права передавати свої обов’язки за Договором третій стороні без письмової згоди на те іншої Сторонни.

9.3. Покупець є платником податку на прибуток на загальних підставах зі ставкою ____ згідно Закону України „Про оподаткування прибутку підприємств”.

9.4. Даний договір складений у двох екземплярах українською мовою, кожен з яких має однакову юридичну силу , по одному для кожної із Сторін.
10. Юридичні адреси, реквізити сторін


Постачальник

ТОВ „АЗС Маркет Сервіс”
02660, м. Київ, вул. М. Раскової, 17

Банківські реквізити:

Р\р 26005007146001

в Лівобережне відділення ВАТ "Сведбанк" МФО 300164

Код ЕГРПОУ 35822279

Номер свид-ва платника ПДВ 100113920

Індивід. податковий номер: 3582227265534

Платник податку на прибуток на загальних підставах

Тел. 8 (044) 45-70-09

Директор _______________ А.В. Савенкова



Покупець

Приватне підприємство „Автопрофіт”

08131Київська обл.., Києво-Святошинський р-н,

с. ПП.Богщагівка, вул., В.Кільцева,2,

р/р260093011947 в АБ „Національні

інвестиції”

МФО 300498

ЄДРПОУ 31593948

ІПН 315939410139

Св-во 13837913

Тел. 424-80-06
Директор_______________ Р.Є. Арутюнян

Схожі:

План Вступ І. Поняття і значення договору поставки. Порядок і способи...
Серед зобов'язань, що складають особливу частину зобов'язального права, основне місце належить договірним зобов'язанням. Цивільне...
КУРСОВА РОБОТА
Серед зобов'язань, що складають особливу частину зобов'язального права, основне місце належить договірним зобов'язанням. Цивільне...
№ 21(продовження)
Договір міни. Договір дарування. Договір ренти. Договір довічного утримання (догляду)
ДОГОВІР поставки оптової партії товарів
На умовах даного Договору Постачальник зобов'язується передати у власність Покупцеві товари, визначені у п. 2 цього Договору (надалі...
“Договір перевезення” складається з наступних розділів: вступу, 1)...
Ь сторін за перевезення вантажів; 3) Договір чартеру (фрахтування); 4) Договір найму (оренди) транспортного засобу; 5) Договір про...
ДОГОВІР НАЙМУ ОБЛАДНАННЯ
Сторони", а кожна окремо "Сторона") уклали цей Договір найму обладнання (надалі іменується "Договір") про наступне
Договір про надання послуг
Наведена нижче інформація є пропозицією укласти договір на абонентське обслуговування. Сплата першого рахунку є Вашою згодою укласти...
ДОГОВІР ОРЕНДИ об'єкта нерухомості
Сторони", а кожна окремо "Сторона") уклали цей Договір оренди об'єкта нерухомості (надалі іменується "Договір") про наступне
ДОГОВІР НАЙМУ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ
Сторони", а кожна окремо "Сторона") уклали цей Договір найму транспортних засобів (надалі іменується "Договір") про таке
ДОГОВІР ОРЕНДИ ЛЕГКОВОГО АВТОМОБІЛЯ
Сторони", а кожна окремо "Сторона") уклали цей Договір оренди легкового автомобіля (надалі іменується "Договір") про наступне
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка