М. Пятихатки вул. Петровського, 247


Скачати 26.07 Kb.
Назва М. Пятихатки вул. Петровського, 247
Дата 20.05.2013
Розмір 26.07 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
ТОВ «Верхвугілля
м. Пятихатки

вул. Петровського, 247
Інформація про відхилення

пропозиції конкурсних торгів

Відділ освіти Петрівської районної державної адміністрації висловлює щиру подяку за участь у відкритих торгах щодо закупівлі вугілля.

На підставі ст. 29 Закону України № 2289-VІ «Про здійснення державних закупівель» Ваша пропозиція відхилена як така, яка не відповідає умовам документації конкурсних торгів, а саме:

1. Протокол зборів учасників про призначення Шаповала М.В. - директора ТОВ «Верхвугілля» представником від підприємства для участі у конкурсних торгах не скріплено печаткою та не засвідчено підписом ТОВ «Верхвугілля» (стор. 3 тендерної пропозиції).

2. У фінансовому звіті - виправлення дати (стор. 35 тендерної пропозиції).

3. У копії звіту про рух грошових коштів відсутній підпис бухгалтера (стор. 37 тендерної пропозиції).

4. Копія довідки із податкової інспекції не скріплена печаткою та не завірена підписом ТОВ «Верхвугілля» ( стор. 57 тендерної пропозиції).

При розгляді пропозиції конкурсних торгів комітет з конкурсних торгів відділу освіти Петрівської районної державної адміністрації керувався Законом України № 2289-VІ «Про здійснення державних закупівель»та відповідно вимог документації конкурсних торгів обрав пропозицію учасника ФОП Арсірій О.В. (м. Кіровоград, вул. Терешкової, 213а), пропозиція якого визнана найбільш економічно вигідною і акцептована нашою організацією.
Голова комітету з конкурсних торгів Г.Москалець

ТОВ «Поліпромінвест»
м. Дніпропетровськ

вул. Миколаївська, 25

Інформація про відхилення

пропозиції конкурсних торгів


Відділ освіти Петрівської районної державної адміністрації висловлює щиру подяку за участь у відкритих торгах щодо закупівлі вугілля.

На підставі ст. 29 Закону України № 2289-VІ «Про здійснення державних закупівель» Ваша пропозиція відхилена як така, яка не відповідає умовам документації конкурсних торгів, а саме:

1. У копіях аналогічно виконаних договорів закреслено ціни та вартість договорів (стор. 16-34 тендерної пропозиції).

2. Розбіжності між тендерною пропозицією та інформаційним листом (стор. 2,8 тендерної пропозиції).

3. На довідці із банку про відсутність заборгованості за кредитами відсутні підпис та печатка ТОВ «Поліпромінвест» (стор. 37 тендерної пропозиції).

4. Витяги із держреєстру не засвідчені підписом та не закріплені печаткою ТОВ «Поліпромінвест» (стор. 40-42 тендерної пропозиції).

5. Довідка із податкової інспекції про відсутність податкової заборгованості не скріплена печаткою та не засвідчена підписом ТОВ «Поліпромінвест» ( стор. 58 тендерної пропозиції)

6. Довідка про те, що учасника не визначено банкрутом не скріплена печаткою та не засвідчена підписом ТОВ «Поліпромінвест» ( стор. 65 тендерної пропозиції)
При розгляді пропозицій конкурсних торгів комітет з конкурсних торгів відділу освіти Петрівської районної державної адміністрації керувався Законом України № 2289-VІ «Про здійснення державних закупівель» та відповідно вимог документації конкурсних торгів обрав пропозицію учасника ФОП Арсірій О.В. (м. Кіровоград, вул. Терешкової, 213а), пропозиція якого визнана найбільш економічно вигідною і акцептована нашою організацією.

Голова комітету з конкурсних торгів Г.Москалець

Схожі:

Схема маршруту
Вул. Веригінська, вул. Маяковського, вул. Київський шлях, вул. Матросова, вул. Києво-Московська, пров. Поштовий, вул. Києво-Московська,...
Аналіз регуляторного впливу
«Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надаються КП «ЖЕК-10» мешканцям...
Адреса дільничної виборчої комісії
А, 22, 30, 36А–40; вул. Радянська: 101–102; вул. Свободи: 87–138; вул. Харківська: 131–179; вул. Чехова, вул. Щабельського: 80, 82–84А,...
ПЛАН-КОНСПЕКТ для проведення занять із службової підготовки з
Маршрут слідування: вул. Наваринська, вул. В. Морська, вул. Дзержинського, вул. Колодязна
Діяльність служби дільничних інспекторів на території міста Синельникового...
Закріплена дільниця: м. Синельникове Центральна частина міста (від вулиці Енгельса, вул. Крупської до вул. Виконкомівська; від вул....
Аналітична довідка за І квартал 2010 року
...
Стан довкілля Волинської області за ІІ квартал 2010 року
...
ПОВІДОМЛЕННЯ
Ми, мешканці будинків №7 і №11 по вулиці Набережно-Хрещатицькії, №4 по вул Братській у м. Києві заявляємо про сою категоричну незгоду...
ПРОГРАМА ЕКОНОМІЧНОГО І СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ПЕТРІВСЬКОГО РАЙОНУ НА 2012 РІК
Заходи щодо забезпечення виконання завдань Програми економічного і соціального розвитку петровського району на 2012 рік
Приморський районний суд м. Одеси вул. Балківська, 33, м. Одеса, 65110
Згідно додатку, зелена зона вздовж вул. Генуезької, у т ч сквер у пам’ятника Посмітному (від вул. Сонячної до трамвайного кола 5-го...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка