Комплексний план заходів щодо попередження правопорушень, зміцнення дисципліни і законності, збереження життя та здоров`я персоналу в Жовтневому РВ та ПДПЧ-36 ГУ МНС України в Миколаївській області на 2011 рік


Скачати 43.3 Kb.
Назва Комплексний план заходів щодо попередження правопорушень, зміцнення дисципліни і законності, збереження життя та здоров`я персоналу в Жовтневому РВ та ПДПЧ-36 ГУ МНС України в Миколаївській області на 2011 рік
Дата 15.05.2013
Розмір 43.3 Kb.
Тип Закон
bibl.com.ua > Право > Закон
Затверджую

Начальник Жовтневого РВ ГУ МНС України в Миколаївській області

підполковник служби цивільного захисту

О.В. Кльопов
“_____”______________2011 року

Комплексний план

заходів щодо попередження правопорушень, зміцнення дисципліни і законності, збереження життя та здоров`я персоналу в Жовтневому РВ та ПДПЧ-36 ГУ МНС України в Миколаївській області на 2011 рік.


  1. Забезпечити реалізацію вимог розпоряджень МНС України та Рішень Колегій МНС України щодо реалізації проведення заходів попередження правопорушень за участю особового складу.

Виконавці: Кльопов О.В., Ніколайчук В.В.

Термін: протягом року.

2. У тісній взаємодії з кураторами, відповідними службами Головного управління забезпечити впровадження в життя «Комплексного плану заходів на 2011 рік щодо попередження правопорушень, зміцнення дисципліни та законності, збереження життя та здоров’я персоналу», забезпечити неухильне виконання вимог наказу МНС України № 541 від 09.08.2007 щодо попередження НП та грубих порушень дисципліни серед особового складу.

Виконавці: Кльопов О.В., Ніколайчук В.В., начальники караулів.

Термін: постійно на протязі року

3. З метою подальшої активізації та посилення роботи щодо попередження порушень транспортної дисципліни, грубих дисциплінарних проступків та НП серед особового складу, збереження життя та здоров’я персоналу, попередження травматизму працівників у побуті забезпечити регулярне проведення додаткових інструктивно-профілактичних занять щодо навчання працівників основам особистої безпеки особливо поза умовами служби.

Виконавці: Кльопов О.В., Остафій О.І., Ніколайчук В.В., начальники караулів.

Термін: щокварталу на протязі року.

  1. Відповідальному за роботу з персоналом та організацію роботи з особовим складом забезпечити використання у повсякденній діяльності методичних рекомендацій УРП («Методичні рекомендації щодо застосування вимог основних керівних документів стосовно організації роботи з особовим складом в підпорядкованих підрозділах»).

Виконавці: Остафій О.І., Ніколайчук В.В.

Термін: на протязі року

5. Посилити контроль за практичним впровадженням в життя вимог наказу МНС України № 794 від 31.10.2008 роботу щодо забезпечення статутного порядку при несенні караульної і внутрішньої служби.

Виконавці: Кльопов О.В., Ніколайчук В.В., начальники караулів.

Термін: на протязі 2011 року.

6. Спрямувати заходи виховної роботи та психологічного забезпечення насамперед на усебічне, глибоке вивчення особистих якостей підлеглих та своєчасне попередження негативних проявів як під час служби, так і у побуті. Забезпечення усунення депресивних станів, глибоке вивчення морально-психологічного клімату в підрозділі та вплив на його оптимізацію.

Виконавці: Кльопов О.В., Остафій О.І., Ніколайчук В.В., начальники караулів.

Термін: на протязі 2011 року

7. Підвищити ефективність наставництва та перевірити якість виконання наставниками планів з виховання та навчання підшефних згідно настанови (наказ МНС України № 177 від 06.03.2008).

Заслухати на загальних зборах колективів стан наставництва та звіти наставників.

Виконавці: Остафій О.І., Ніколайчук В.В., Сидоров О.Ю.

Термін: на протязі року

8. Забезпечити вдосконалення порядку відбору кандидатів на навчання в навчальні заклади МНС України.

Виконавці: Остафій О.І., Ніколайчук В.В., начальники караулів.

Термін: на протязі 2011 року.

9. Проведення індивідуально-виховної роботи з особовим складом по дотриманню Кодексу честі співробітника МНС України.

Виконавці: Кльопов О.В., Остафій О.І., Ніколайчук В.В., начальники караулів.

Термін: на протязі 2011 року.

10. Забезпечення контролю за недопущенням використання службового автотранспорту в особистих цілях.

Виконавці: Кльопов О.В., Ніколайчук В.В.

Термін: протягом року.

11. Забезпечення контролю за належним оволодінням молодими фахівцями нормативно-правовою базою з метою недопущення ними порушень законності, антикорупційного законодавства, а також форм та методів виховної роботи та профілактики правопорушень серед підлеглих.

Виконавці: Остафій О.І., Ніколайчук В.В., начальники караулів.

Термін: протягом року.

12. Посилення виховної роботи серед особового складу, сконцентрувавши зусилля на її індивідуальних формах - бесідах, переконання, спостереження, стимулювання, навчання, надання практичної допомоги. Забезпечення постійного індивідуального контролю за поведінкою підлеглих поза службою.

Виконавці: Ніколайчук В.В., начальники караулів.

Термін: щомісячно.

13. Використання можливостей громадських формувань, керівників стажування та наставників у застосуванні заходів, спрямованих на попередження правопорушень, корупції. Розгляд осіб, які вчинили правопорушення, на Раді зборів у підрозділі.

Виконавці: Ніколайчук В.В., Лука А.В.

Термін: щомісяця.

14. Проведення профілактичної, інструктивно-методичної роботи щодо зміцнення транспортної дисципліни та попередження дорожньо-транспортних пригод. Аналіз ефективності організації та проведення місячників безпеки дорожнього руху. Забезпечення контролю за водіями та власниками особистого автотранспорту в позаслужбовий час.

Виконавці: Ніколайчук В.В., Сидоров О.Ю.

Термін: протягом року.

15. Організація та забезпеченням проведення щорічного профілактичного медичного огляду особового складу. Осіб, у яких виявлені захворювання що перешкоджають виконанню службових обов‘язків та осіб що тривало хворіють, направляти до військово-лікарської комісії з метою встановлення придатності до подальшого проходження служби.

Виконавці: Кльопов О.В., Ніколайчук В.В.

Термін: протягом року.

16. Проведення звірок з органами прокуратури та надання інформації до сектору безпеки та запобігання проявам корупції ГУ МНС про порушені кримінальні справи, складені адміністративні протоколи про вчинення корупційних діянь, протести прокуратури або відсутність такого.

Виконавці: Остафій О.І.

Термін: щомісячно.

17. Виявляти осіб, що безвідповідально ставляться до виконання службових обов’язків, схильні до систематичних порушень дисципліни та спільно з керівництвом підрозділу проводити профілактичну роботу з даною категорією працівників.

Виконавці: Кльопов О.В., Ніколайчук В.В.

Термін: постійно на протязі року.

Начальник ПДПЧ-36 смт.Воскресенське

Жовтневого району ГУ МНС України

в Миколаївській області

капітан служби цивільного захисту В.В. Ніколайчук

Схожі:

Управління МНС України в Миколаївській області КОРАБЕЛЬНИЙ РАЙОННИЙ ВІДДІЛ
З метою організації роботи щодо належного рівня забезпечення дисципліни та законності, попередження корупції
«Закон України «Про засади запобігання та протидії корупції», на...
У відповідності до плану заходів щодо попередження та профілактики корупційних діянь, правопорушень в Очаківському РВ У МНС України...
ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН проведення занять зі службової підготовки з особовим...
Завдання особового складу органів і підрозділів МНС України на 2011/2012 навчальний рік
О.І. Остафій «25» червня 2011 року
У МНС України на протязі 1-ого півріччя 2011 року була організована робота щодо приведення основних напрямків діяльності з виховного...
ТУ МНС у Миколаївській області
Наказом по підрозділу відповідальним за організацію роботи щодо забезпечення дисципліни і законності, попередження корупції по 16...
ТУ МНС у Миколаївській області
Наказом по підрозділу відповідальним за організацію роботи щодо забезпечення дисципліни і законності, попередження корупції по 16...
ТЕРИТОРІАЛЬНЕ У­П­Р­АВЛІНН­Я М­НС ­УК­РАЇНИ У ­М­ИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ­
ТУ МНС України у Миколаївській області направляє «Огляд службової діяльності ТУ МНС України у Миколаївській області та підпорядкованих...
ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН
ПДПЧ-36 смт. Воскресенське та Жовтневого РВ У МНС України в Миколаївській області
Чернівецька обласна державна адміністрація Департамент освіти і науки, молоді та спорту
України від 21. 02. 2013 №176 «Про затвердження плану заходів щодо запобігання правопорушенням серед дітей, попередження жорстокого...
ПЛАН-КОНСПЕКТ проведення заняття із службової підготовки з працівниками...
Навчальна мета: Вивчити питання щодо заходів запобігання травм та профзахворювань
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка