Про розміщення літніх майданчиків на території міста


Скачати 147.4 Kb.
Назва Про розміщення літніх майданчиків на території міста
Дата 08.05.2013
Розмір 147.4 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
837 10 червня

Про розміщення літніх майданчиків на території міста

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про благоустрій населених пунктів”, “Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності”, вимогами Санітарних норм допустимої гучності звучання звуковідтворювальних та звукопідсилювальних приладів у закритих приміщеннях та на відкритих майданчиках, для організації роботи літніх майданчиків на території м. Тернополя, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати місця для організації дрібнороздрібної торгівлі безалкогольними напоями (крім пива), морозивом та фруктами на літніх майданчиках на території міста, в парках згідно звернень суб’єктів підприємницької діяльності.

2.Встановити термін дії дозволів на розміщення об’єкту дрібнороздрібної торгівлі на літньому майданчику 25 днів, згідно рішення виконавчого комітету від 09.04.2008р. №650 “Про порядок видачі суб’єктам підприємницької діяльності всіх форм власності дозволу на розміщення об’єктів торгівлі та погодження на розміщення об’єктів сфери послуг в м. Тернополі та скасування рішень”.

3.Управлінню регуляторної політики у сфері підприємництва, торгівлі і побуту та захисту прав споживачів здійснювати контроль за дотриманням правил торгівлі та асортименту товарів, які реалізуються на літніх майданчиках.

4.За недотримання вимог чинного законодавства, погіршення умов для проживання населення, порушення порядку на зазначеному об’єкті дозвіл може бути анульований за рішенням органу, який його видав. При відсутності порушень дозвіл на розміщення об’єкту торгівлі пролонговується в управлінні регуляторної політики у сфері підприємництва, торгівлі і побуту та захисту прав споживачів, скріплюється печаткою управління за три дні до закінчення терміну дії попереднього дозволу.

5.Затвердити перелік місць розташування літніх майданчиків в парках та на території міста згідно звернення управління культури та туризму згідно з додатком 1 (додається).

6.Затвердити перелік документів на одержання дозволу на розміщення об’єкту торгівлі на літніх майданчиках згідно з додатком 2 (додається).

7.Оплату за використання земель загального користування проводити згідно рішення Тернопільської міської ради від 19.05.2005р. №4/15/5 “Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2004р. №4/13/84 “Про місцеві податки і збори”.

8.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови О.В. Лакому, начальника інспекції по роботі з правоохоронними органами П.І. Амбрика.
838 11 червня

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету

Керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Пункт третій рішення виконавчого комітету «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування» від 27.02.2009 р. №287 викласти в наступній редакції: «3.1. Комунальному підприємству «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради профінансувати роботи з демонтажу згідно договору та акту виконаних робіт, на підставі рішення одинадцятої сесії Тернопільської міської ради «Про затвердження статуту комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради в новій редакції» від 21.08.2008 р. №5/20/10». «3.2. Дозволити робочій групі залучити господарюючих суб’єктів для проведення демонтажу об’єктів згідно даного рішення, у випадку неможливості надання спеціалізованої техніки Комунальними підприємствами «Тернопільміськсвітло», «Тернопільводоканал» «Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця», «Міськшляхрембуд»».

2.Пункт третій рішення виконавчого комітету «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування» від 25.04.2007 р. №515 викласти в наступній редакції: «3.1. Комунальному підприємству «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради профінансувати роботи з демонтажу згідно договору та акту виконаних робіт, на підставі рішення одинадцятої сесії Тернопільської міської ради «Про затвердження статуту комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради в новій редакції» від 21.08.2008 р. №5/20/10». «3.2. Дозволити робочій групі залучити господарюючих суб’єктів для проведення демонтажу об’єктів згідно даного рішення, у випадку неможливості надання спеціалізованої техніки Комунальними підприємствами «Тернопільміськсвітло», «Тернопільводоканал» «Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця», «Міськшляхрембуд»».

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань економіки Гринчишина П.С.
839 11 червня

Про реалізацію заходів Програми сімейного відпочинку та оздоровлення у 2009 році

Відповідно до Закону України “Про оздоровлення та відпочинок дітей” та на виконання рішення сімнадцятої сесії Тернопільської міської ради п'ятого скликання від 29.05.2008 року № 5/17/134 „Про затвердження міської Програми сімейного відпочинку та оздоровлення до 2012 року", з метою забезпечення ефективного відпочинку та оздоровлення дітей та молоді, які відвідують дитячо-юнацькі спортивні школи, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Управлінню сім'ї, молоді та спорту забезпечити організацію та проведення спортивно-оздоровчого табору з денним перебуванням для членів спортивних команд спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи з греко-римської боротьби на базі СДЮСШОР з греко-римської боротьби.

2.Затвердити витрати на харчування в таборі з денним перебуванням з розрахунком до 30 грн. (тридцяти грн.) на добу на одну особу.

3.Управлінню фінансів та бюджету здійснити фінансування заходів в межах коштів, передбачених на виконання Програми по КФК 091108 "Оздоровлення дітей".

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань О.О. Марушія
840 11 червня

Про зняття з контролю та перенесення терміну виконання протокольних доручень виконавчого комітету

Розглянувши клопотання заступників міського голови, начальників управлінь, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Зняти з контролю: 1.1.Пункт 2 протокольних доручень виконавчого комітету від 18.09.2008р.: «Усунути недоліки в роботі управління транспорту та зв'язку, вжити заходів до стабілізації ситуації в роботі громадського транспорту міста».

2.Продовжити термін виконання: 2.1. Пункту 1 протокольних доручень виконавчого комітету від 09.03.06 року: «Розробити графік виконання робіт по влаштуванню мансардних приміщень за адресою вул. Сагайдачного, 3, 5, 7, 9 і здійснювати щоденний контроль за дотриманням графіку» до 01.09.09 року. 2.2. Пункту 3.2 протокольних доручень виконавчого комітету від 26.12.2007 р.: «Подати модель щодо обслуговування та управління житловим фондом міста» до 30.06.2009 року.
841 11 червня

Про надання в оренду нежитлового приміщення Тернопільської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 29 з поглибленим вивченням іноземних мов

842 11 червня

Про оформлення права власності за Тернопільською міською радою, видачу свідоцтв та дублікатів свідоцтв про право власності за Тернопільською міською радою

843 11 червня

Про продовження договорів оренди
844 11 червня

Про оформлення права власності за Тернопільською міською радою

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи розпорядження міського голови від 24.02.2009р. №78 “Про виготовлення інвентарних справ на об’єкти комунальної власності” виконавчий комітет міської ради Вирішив:

1.Оформити право власності за Тернопільською міською радою на приміщення комунальної дитячої стоматологічної поліклініки за адресою 15 Квітня, 1 загальною площею 363,3 кв.м.

2.Товариству з обмеженою відповідальністю “Міське бюро технічної інвентаризації” видати свідоцтво про право власності за Тернопільською міською радою на зазначені в п.1 об’єкти.

3.Контроль за виконанням покласти на заступника міського голови з соціальних питань Р.І.Легкого.
845 11 червня

Про оформлення права власності

846 11 червня

Про оголошення конкурсу на право оренди об’єктів комунальної власності

847 11 червня

Про надання дозволу неповнолітній дитині на укладання договорів купівлі-продажу, дарування частин квартир

848 11 червня

Про надання дозволу на укладання угоди про поділ спадкового майна та уповноваження представника для підписання угоди від імені малолітньої дитини

849 11 червня

Про переведення малолітньої дитини в дитячий будинок змішаного типу для дітей дошкільного та шкільного віку «Віфлеєм»

850 11 червня

Про надання дозволів на реєстрацію та продаж автомобіля, причіпа від імені малолітньої дитини

851 11 червня

Про надання дозволу неповнолітній дитині на укладання договорів купівлі-продажу, дарування частин квартир

852 11 червня

Про надання дозволу на укладання договорів купівлі-продажу, дарування частин квартири від імені малолітніх дітей

853 11 червня

Про внесення змін у рішення виконавчого комітету від 21.05.2009р. №752 «Про надання дозволу на укладання договору міни квартир від імені малолітньої дитини»

854 11 червня

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради №2558 від 19.12.2008 р. «Про затвердження акта державної приймальної комісії

855 11 червня

Про розгляд звернення суб’єкта підприємницької діяльності з питань перепланування за адресою проспект Степана Бандери, 84

85611 червня

Про надання в оренду нежитлового приміщення

857 11 червня

Про розгляд звернення фізичної особи - підприємця щодо виведення квартири з житлового фонду міста
858 11 червня

Про розгляд клопотання об’єднання співвласників багатоквартирного будинку "Вертепна,4" щодо передачі будинку на баланс

Розглянувши клопотання об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Вертепна,4», подані матеріали, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Комунальному підприємству житлово-експлуатаційній конторі №7 передати, а об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Вертепна,4» прийняти безкоштовно на баланс і технічне обслуговування житловий будинок за адресою вул. Вертепна, 4, оформивши прийняття-передачу відповідними документами, згідно чинного законодавства.

2.Затвердити розподільчий баланс між комунальним підприємством житлово-експлуатаційною конторою №7 та об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку «Вертепна,4» по будинку, вказаному в п.1 рішення.

3.Внести зміни в перелік об'єктів житлового фонду, що перебувають на балансі і утриманні в комунальному підприємстві житлово-експлуатаційній конторі №7, затверджений рішенням виконавчого комітету „Про передачу об’єктів житлового фонду” від 05.05.2004р. №402 та виключити з нього п. 102.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Марценюка М.Я.
859 11 червня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

860 11 червня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

861 11 червня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

862 11 червня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

863 11 червня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

864 11 червня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

865 11 червня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири
866 11 червня

Про затвердження протоколу засідання громадської комісії з житлових питань

Розглянувши звернення громадян та клопотання керівництва і комітетів профспілок підприємств, організацій та установ, керуючись Житловим кодексом, "Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень..." виконавчий комітет міської ради вирішив:

Погодитись з пропозицією громадської комісії з житлових питань про зарахування на квартирний облік та надання квартир громадянам міста згідно поданих документів та даних про житлові умови сімей. Затвердити протокол засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради від 10.06.2009р. №5.
867 11 червня

Про переоформлення ордерів

868 11 червня

Про видачу ордерів

869 11 червня

Про зміну статусу жилого приміщення

870 11 червня

Про оформлення права власності на квартири та гаражі в 96–квартирному житловому комплексі з гаражами за адресою вул. Вербицького, 12

871 11 червня

Про видачу ордера на гуртожиток

872 11 червня

Про оформлення права власності на кооперативні квартири

873 11 червня

Про оформлення права власності на квартири в 126–квартирному житловому будинку з вбудованими приміщеннями торгового, побутового, адміністративного призначення, гаражами-стоянками за адресою вул. Братів Бойчуків, 5а

874 11 червня

Про оформлення права власності

875 11 червня

Про оформлення права власності

876 11 червня

Про оформлення права власності за фізичною особою-підприємцем

877 11 червня

Про оформлення права власності за фізичною особою-підприємцем

878 11 червня

Про оформлення права власності
879 11 червня

Про оформлення права власності за товариством з обмеженою відповідальністю «Тер-Пінгвін»

Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Тер-Пінгвін», керуючись Цивільним кодексом України, Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Присвоїти адміністративній будівлі з закладом громадського харчування та автостоянками службового автотранспорту загальною площею 1157,6кв.м., прийнятій в експлуатацію згідно рішення виконавчого комітету міської ради від 08.08.2007р. №1101Д «Про затвердження акта державної приймальної комісії ТОВ «Тер-Пінгвін» адресний номер вул. Б.Хмельницького,16а.

2.Оформити право власності за товариством з обмеженою відповідальністю «Тер-Пінгвін» на адміністративну будівлю з закладом громадського харчування та автостоянками службового автотранспорту загальною площею 1157,6кв.м. за адресою вул. Б.Хмельницького,16а. Видати свідоцтво.

3.Товариству з обмеженою відповідальністю “Міське бюро технічної інвентаризації“ зареєструвати право власності згідно п.2.
880 11 червня

Про оформлення права власності на гаражі
881 11 червня

Про оформлення права власності за товариством з обмеженою відповідальністю «Сфінкс»

Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Сфінкс», керуючись Цивільним кодексом України, Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Оформити право власності за товариством з обмеженою відповідальністю «Сфінкс» на споруду торгових рядів загальною площею 506,6кв.м. за адресою вул. Живова, 13. Видати свідоцтво.

2.Товариству з обмеженою відповідальністю “Міське бюро технічної інвентаризації“ зареєструвати право власності згідно п.1.
882 11 червня

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 21.01.2008 р. №33 «Про встановлення та погодження тарифів на перевезення пасажирів та багажу електротранспортом, автобусами та маршрутними таксі»

Розглянувши розрахунки комунального підприємства «Тернопільелектротранс», які проведені відповідно до діючих нормативно-законодавчих документів щодо визначення тарифів на послуги міського електротранспорту та керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Додаток 1 до рішення виконавчого комітету міської ради від 21.01.2008 р. №33 «Про встановлення та погодження тарифів на перевезення пасажирів та багажу електротранспортом, автобусами та маршрутними таксі»- скасувати.

2.Встановити тарифи комунальному підприємству «Тернопільелектротранс» на перевезення пасажирів і багажу у тролейбусах, згідно з додатком (додається).

3.Дане рішення набирає чинності з дати опублікування в засобах масової інформації.

4.Прес-службі міської ради опублікувати рішення в засобах масової інформації.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань житлово-комунального господарства Марценюка М.Я. та з питань економіки Гринчишина П.С.
883 11 червня

Про виділення коштів
884 11 червня

Про надання в оренду нежитлових приміщень

Керуючись Законами України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, "Про Державний бюджет України на 2009 рік ” виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Скасувати п.п.5,6 додатку до рішення виконавчого комітету від 04.12.2008р. №2376 “Про припинення договорів оренди з 01.01.2009р.”

2.Надати в оренду суб’єктам господарської діяльності нежитлові приміщення комунальної власності згідно з додатком (додається).

3.Департаменту економіки, підприємництва та управління комунальним майном укласти договори оренди на приміщення, вказані в п.2 даного рішення.

4.Зобов’язати орендарів питання перепланування та реконструкції приміщень погоджувати з управлінням містобудівного та архітектурного комплексу у встановленому порядку.

5.Комунальному підприємству “Земельно-кадастрове бюро” в 10-ти денний термін з моменту прийняття рішення виготовити довідки про грошову оцінку земельної ділянки та довідки-розрахунку місячного розміру плати за землю суб’єктам господарської діяльності, вказаним в додатку до даного рішення, а орендарям провести оплату за їх виготовлення згідно виставлених рахунків.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань економіки Гринчишина П.С.
885 11 червня

Про затвердження „Схеми теплопостачання міста Тернополя на розрахунковий період 2008-2015рр.”

Враховуючи лист комунального підприємства “Тернопільміськтеплокомуненерго”, з метою забезпечення економічної доцільності та господарської необхідності проектування і будівництва нових, розширення та модернізації діючих джерел теплової енергії і теплових мереж, економії паливно-енергетичних ресурсів з урахуванням оптимального поєднання централізованого, децентралізованого теплопостачання, впровадження енергозберігаючих технологій, охорони навколишнього середовища, керуючись Законами України “Про теплопостачання”, „Про місцеве самоврядування в Україні”, наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 26.04.2006 р. №147 “Про затвердження Методичних рекомендацій з розроблення енерго та екологоефективних схем теплопостачання населених пунктів України ”, відповідно до експертного висновку Міжнародного Консультативного Форуму, погодженого з Міністерством з питань житлово-комунального господарства України, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Затвердити “Схему теплопостачання м. Тернополя на розрахунковий період 2008-2015рр.” (додається).

2.В двомісячний термін після публікації даного рішення дозволити постійно діючій міжвідомчій комісії з розгляду питань, пов’язаних з відключенням споживачів від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання приймати акти про відключення квартири ( нежитлового приміщення, секції, під’їзду, будинку) від внутрішньобудинкових мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання від споживачів, які відповідно до рішень комісії отримали технічні умови, виготовили та погодили проектну документацію і встановили автономні системи опалення та гарячого водопостачання в квартирах, секціях, під’їздах, стояках системи теплопостачання будинку.

3.Експлуатуючим організаціям: КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” (та іншим організаціям, які надають послуги з теплопостачання), ВАТ “Тернопільміськгаз”, КП “Тернопільводоканал”, балансоутримувачам будинків, Тернопільському міському управлінню МНС України в Тернопільській області припинити видачу технічних умов на відключення від внутрішньобудинкових мереж централізованого опалення в зв’язку з влаштуванням автономного опалення і гарячого водопостачання.

4.Опублікувати дане рішення в газеті „Тернопіль вечірній”.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка .
886 11 червня

Про розміщення тематичної соціальної реклами

Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні” та „Про рекламу”, рішенням міської ради від 30 квітня 2009 року №5/26/11 «Про затвердження міської програми інформування населення на 2009-2010 роки» виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Комунальному підприємству «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради: 1.1.Виготовити та розмістити тематичну соціальну рекламу в кількості та обсягах визначених в додатку до рішення. 1.2.Профінансувати роботи наведені в пункті першому цього рішення згідно договору та акту виконаних робіт, на підставі рішення одинадцятої сесії Тернопільської міської ради «Про затвердження статуту комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради в новій редакції» від 21.08.2008 р. №5/20/10. 1.3.На період розміщення реклами, наведеної в пункті першому цього рішення, не стягувати плату за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебувають у комунальній власності, з Розповсюджувачів (власників рекламних засобів).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – керуючого справами Гринчишина П.С.
887 12 червня

Про сприяння розвитку футболу в м. Тернополі

З нагоди святкування історичного моменту – виходу тернопільської футбольної команди “Нива” до першої ліги:

1. Преміювати Тернопільську обласну громадську організацію футбольний клуб “Нива” в сумі 10000,00 грн. (десять тисяч гривень 00 коп.) за рахунок коштів, передбачених на фінансову підтримку громадських та інших організацій і заходів (КФК 250404 ) згідно з додатком (додається).

2.Відділу фінансового забезпечення провести своєчасне фінансування згідно п. 1 даного рішення.

Схожі:

Про єдиний порядок розміщення сезонних літніх майданчиків на території...

Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»
Затвердити «Положення про порядок організації літніх майданчиків на території міста», згідно з додатком 1 (додається)
Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні»
Затвердити «Положення про порядок організації літніх торгових майданчиків на території міста», згідно з додатком 1 (додається)
«Про порядок погодження розміщення об’єктів літньої торгівлі на території міста Тернополя»
Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою організації роботи об’єктів літньої торгівлі на території...
УКРА Ї Н А МІСТО БЕРДЯНСЬК ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Згідно із Законом України від від 17. 11 2011 №4061-VI «Про вибори народних депутатів України», ст. 42 Закону України „Про місцеве...
НОВОУШИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Про затвердження Порядку розміщення інформаційних наметів та визначення місць для їх розміщення на території Новоушицької селищної...
ЗАТВЕРДЖЕНО Рішення виконавчого комітету Кременчуцької міської ради...
Кременчука (далі – Порядок) визначає організаційно-правові засади та механізм розміщення пересувних об’єктів сезонної торгівлі та...
З В І Т про базове відстеження дії регуляторного акта – рішення міської...
Стислий опис документа: установлюється порядок благоустрою та утримання територій об'єктів благоустрою міста Кременчука, регулюються...
Правила розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької...
Правила розроблені відповідно до вимог чинного законодавства відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»...
Правила розміщення стаціонарних малих архітектурних форм та пересувних...
Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2009р. №982 «Про затвердження Порядку розміщення малих архітектурних форм для провадження...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка