Про надання дозволу на укладання договору купівлі продажу частини квартири від імені малолітньої дитини


Скачати 118.95 Kb.
Назва Про надання дозволу на укладання договору купівлі продажу частини квартири від імені малолітньої дитини
Дата 16.04.2013
Розмір 118.95 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Право > Документи
425 2 квітня

Про надання дозволу на укладання договору купівлі - продажу частини квартири від імені малолітньої дитини
426 2 квітня

Про внесення доповнення до рішення виконавчого комітету міської ради від 09.04.2008 р. № 650 “Про порядок видачі суб’єктам підприємницької діяльності всіх форм власності дозволу на розміщення об’єктів торгівлі та погодження на розміщення об’єктів сфери послуг в м. Тернополі та скасування рішень”

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні, з метою створення додаткових робочих місць та забезпечення населення у весняно-літній період морозивом, овочами та фруктами, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити встановлення лотків по реалізації морозива, овочів та фруктів на прилеглих до стаціонарних торгових закладів територіях з 1 квітня по 31 жовтня.

2.Доповнити рішення виконавчого комітету міської ради від 09.04.2008р. №650 “Про порядок видачі суб’єктам підприємницької діяльності всіх форм власності дозволу на розміщення об’єктів торгівлі та погодження на розміщення об’єктів сфери послуг в м. Тернополі та скасування рішень” додатком №18, в якому вказано перелік документів для одержання дозволу на розміщення об’єкту торгівлі для здійснення сезонної торгівлі з лотків (додається).

3.Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови О.В. Лакому, начальника інспекції по роботі з правоохоронними органами П.І. Амбрика.
427 2 квітня

Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2009 рік, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 11.12.2008р № 2520 “Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2009рік”

Враховуючи звернення Управління житлово-комунального господарства та екології міської ради та керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», виконавчий комітет міської ради вирішив:

Внести доповнення до плану діяльності з підготовки регуляторних актів на 2009 рік, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 11.12.2008 року №2520 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2009 рік» згідно з додатком (додається)
428 2 квітня

Про виготовлення проектно-кошторисної документації капітального ремонту дороги по вул. Митрополита А. Шептицького

З метою забезпечення безпеки руху, підвищення експлуатаційних якостей та продовження строків служби міських вулиць, керуючись Законом України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Управлінню житлово-комунального господарства та екології виступити замовником на виготовлення проектно - кошторисної документації капітального ремонту дороги по вул. Митрополита А. Шептицького.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово – комунального господарства М.Я. Марценюка.
429 2 квітня

Про впорядкування питань організації дорожнього руху м. Тернополя

В зв’язку з набранням чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері дорожнього руху», з метою організації безперебійного руху автотранспорту, стоянок і зупинок транспорту та впорядкування інших питань, пов’язаних з дорожнім рухом, керуючись Законами України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ”Про дорожній рух”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити розроблені схеми організації дорожнього руху вул. В. Чорновола, І. Франка, Родини Барвінських, Коперника, С. Качали, Ю. Опільського (додаються).

2.Відділу технічного нагляду за ремонтом та утриманням шляхово-мостового господарства, об’єктами зовнішнього благоустрою та капітальним ремонтом, реконструкцією житлового фонду Тернопільської міської ради і управлінню транспорту та зв’язку забезпечити контроль за впровадженням схем організації дорожнього руху, вказаних в п. 1 даного рішення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
430 2 квітня

Про визначення виконавця послуг

З метою покращання утримання житлових будинків і прибудинкових територій, керуючись Законами України „Про житлово-комунальні послуги” та „Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши клопотання приватного підприємства "Благоустрій", дочірнього підприємства "Благоустрій-1" виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Визнати дочірнє підприємство "Благоустрій-2” приватного підприємства „Благоустрій” виконавцем послуг з утримання житлових будинків і прибудинкових територій, згідно з додатком (додається).

2.Управлінню житлово-комунального господарства та екології внести зміни до договорів на виконання робіт з утримання житлових будинків та прибудинкових територій, укладених між управлінням житлово-комунального господарства та екології, приватним підприємством „Благоустрій” і дочірнім підприємством "Благоустрій-1", затверджених рішеннями виконавчого комітету від 10.07.2002 року № 642 „Про реалізацію реформи житлового господарства” та від 11.07.2007 року № 887 "Про передачу будинків" відповідно до п. 1 рішення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
431 2 квітня

Про розгляд звернення СПД ФО щодо надання дозволу на виконання реконструкції квартири

432 2 квітня

Про розгляд заяви щодо виведення квартири з житлового фонду міста

433 2 квітня

Про розгляд заяви щодо надання дозволу на реконструкцію квартири з влаштуванням мансардних приміщень
434 2 квітня

Про прийняття-передачу житлового фонду на баланс

Розглянувши клопотання органів самоорганізації населення - будинкових комітетів та підприємств надавачів послуг з утримання житлових будинків та прибудинкових територій, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги» та «Про органи самоорганізації населення», враховуючи відповідні погодження та подані матеріали, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційна контора №7» передати на баланс: 1.1. приватному підприємству «Східний масив» будинки за адресами проспект Степана Бандери, 74, 88; 1.2. приватному підприємству «Люкс» будинки за адресами вул. Бродівська, 50, 54, вул. Д.Лук’яновича, 1, 2, 3. Прийняття-передачу оформити відповідно до вимог чинного законодавства.

2.Дозволити органам самоорганізації населення - будинковим комітетам провести відбір виконавців послуг з управління та утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

3.Управлінню праці та соціальної політики проводити нарахування компенсації пільг та субсидій виконавцям житлово-комунальних послуг із врахуванням наявності в органів самоорганізації населення - будинкових комітетів розрахункових рахунків та відповідних договорів.

4.Дане рішення підлягає затвердженню на черговому пленарному засіданні міської ради.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
435 2 квітня

Про розгляд звернення суб’єкта підприємницької діяльності з питань будівництва за адресою вул. С.Крушельницької, 14

436 2 квітня

Про розгляд звернення громадян міста з питань будівництва за адресою вул. Чумацька, 37

437 2 квітня

Про розгляд звернення з питань будівництва за адресою вул. М.Карпенка, 22 кв.70

438 2 квітня

Про розгляд звернення громадян міста з питань будівництва за адресою вул. М.Карпенка, 19

439 2 квітня

Про розгляд звернення Г ТОВ «Мрія» з питань будівництва за адресою вул. Микулинецька-бічна, 8

440 2 квітня

Про розгляд звернення з питань будівництва за адресою вул. Чалдаєва, 10

441 2 квітня

Про розгляд звернення громадян міста з питань будівництва за адресою вул. Чалдаєва, 10

442 2 квітня

Про розгляд звернення громадян міста з питань будівництва за адресою вул. А.Малишка, 29
443 2 квітня

Про розгляд звернення ТОВ «Галицька лізингова компанія»

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Галицька лізингова компанія», подані матеріали, керуючись Законами України «Про основи містобудування», «Про планування і забудову територій», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Внести зміни в рішення виконавчого комітету міської ради від 08.10.2008 р. №1962 «Про затвердження акта державної приймальної комісії ТОВ «Галицька лізингова компанія» і замість: «загальною площею 13766, 85 кв.м» читати: «загальною площею 13710, 3 кв.м».

2.Внести зміни в акт державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію реконструкції викуплених будівель виробничих цехів під ринок продуктових та промислових товарів за адресою вул. Л.Курбаса, 5ч, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 08.10.2008 р. №1962 «Про затвердження акта державної приймальної комісії ТОВ «Галицька лізингова компанія» і замість: «13766, 85 кв.м» читати: «13710, 3 кв.м», а замість: «7800, 62 кв.м» читати: «7852, 4 кв.м».
444 2 квітня

Про впорядкування нумерації об’єктів нерухомості

На виконання вимог прокуратури Тернопільської області щодо впорядкування адресних номерів, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Скасувати п.4 (стосовно вул. Окружна) додатку №1 рішення виконавчого комітету Тернопільської міської Ради народних депутатів №643 від 12.12.1991 р. «Про перейменування вулиць міста і присвоєння номерів будинкам».

2.Присвоїти гаражному кооперативу «Супутник», прийнятому в експлуатацію рішенням виконавчого комітету Тернопільської міської ради №824 від 15.10.1997 р., адресний номер вул. С.Будного, 2А.
445 2 квітня

Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами СПДФО
446 2 квітня

Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «Кристал Моторс»

Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні” та „Про рекламу”, Постановою Кабінету Міністрів України „Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами” від 29.12.2003 р. № 2067, „Правилами розміщення зовнішньої реклами в місті Тернополі”, Положенням про порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів, що перебувають в комунальній власності у м. Тернополі, затвердженого рішенням виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 21.05.2008 р. № 893, протоколу засідання ради з питань зовнішньої реклами від 25 лютого 2009 року, виконавчий комітет Тернопільської міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Кристал Моторс», дозвіл на розміщення зовнішньої реклами за адресою вул. Текстильна.

2.Комунальному підприємству «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради в п’ятиденний термін видати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами згідно п. 1 даного рішення.

3.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Кристал Моторс» в трьохмісячний термін з дня видачі дозволу на розміщення зовнішньої реклами встановити рекламні засоби згідно збірника примірних спеціальних конструкцій для розміщення зовнішньої реклами у місті Тернополі.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин Дідича В.Є.
447 2 квітня

Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «Мотор - Центр «Галичина»»

Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні” та „Про рекламу”, Постановою Кабінету Міністрів України „Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами” від 29.12.2003 р. № 2067, „Правилами розміщення зовнішньої реклами в місті Тернополі”, Положенням про порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів, що перебувають в комунальній власності у м. Тернополі, затвердженого рішенням виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 21.05.2008 р. № 893, протоколу засідання ради з питань зовнішньої реклами від 21 січня 2009 року, виконавчий комітет Тернопільської міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Мотор-Центр «Галичина», дозвіл на розміщення зовнішньої реклами за адресами згідно з додатком (додається).

2.Комунальному підприємству «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради в п’ятиденний термін видати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами згідно п. 1 даного рішення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин Дідича В.Є.
448 2 квітня

Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами ФОП

449 2 квітня

Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами ФОП

450 2 квітня

Про розгляд звернення управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Тернопільській області
451 2 квітня

Про розгляд протесту прокуратури Тернопільської області

Розглянувши протест прокуратури Тернопільської області від 17.03.2009р. на рішення виконавчого комітету міської ради №417 від 15.05.2002р. «Про оформлення права власності на гаражі», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Протест прокуратури Тернопільської області від 17.03.2009р. на рішення виконавчого комітету міської ради №417 від 15.05.2002р. «Про оформлення права власності на гаражі» відхилити
452 2 квітня

Про надання в оренду нежитлового приміщення Тернопільської загальноосвітньої школи № 4

453 2 квітня

Про оформлення права власності

454 2 квітня

Про оформлення права власності

455 2 квітня

Про оформлення права власності
456 2 квітня

Про оформлення права власності за спільним малим підприємством фірма “Домекс“

Розглянувши клопотання спільного малого підприємства фірма “Домекс“, керуючись Цивільним кодексом України, Тимчасовим положенням про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Оформити право власності за спільним малим підприємством фірма “Домекс“ на приміщення загальною площею 33, 3кв.м. за адресою вул. Князя Острозького, 45/97. Видати свідоцтво.

2.Товариству з обмеженою відповідальністю “Міське бюро технічної інвентаризації“ зареєструвати право власності згідно п.1.
457 2 квітня

Про оформлення права власності

458 2 квітня

Про оформлення права власності

459 2 квітня

Про оформлення права власності
460 2 квітня

Про розміщення тематичної соціальної реклами

Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні” та „Про рекламу”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Комунальному підприємству «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради: 1.1. Виготовити та розмістити тематичну соціальну рекламу в кількості та обсягах визначених в додатку до рішення. 1.2. Профінансувати роботи наведені в пункті першому цього рішення згідно договору та акту виконаних робіт, на підставі рішення одинадцятої сесії Тернопільської міської ради «Про затвердження статуту комунального підприємства «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради в новій редакції» від 21.08.2008 р. №5/20/10. 1.3. На період розміщення реклами, наведеної в пункті першому цього рішення, не стягувати плату за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебувають у комунальній власності, з Розповсюджувачів (власників рекламних засобів).

2.Прес-службі Тернопільської міської ради запропонувати сюжети тематичної соціальної реклами.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – керуючого справами Гринчишина П.С.
461 2 квітня

Про оголошення конкурсу на кращий матеріал з висвітлення діяльності Тернопільської міської ради

З метою популяризації діяльності Тернопільської міської ради, забезпечення відкритості та прозорості в роботі структурних підрозділів, відповідно до вимог Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Оголосити конкурс на кращий матеріал з висвітлення діяльності Тернопільської міської ради.

2.Затвердити Положення про конкурс на кращий матеріал з висвітлення діяльності Тернопільської міської ради (додаток 1).

3.Затвердити Склад журі конкурсу на кращий матеріал з висвітлення діяльності Тернопільської міської ради (додаток 2).

4.Відділу фінансового забезпечення провести оплату винагороди переможцям конкурсу за рахунок коштів, передбачених в міському бюджеті на фінансування підтримки громадських та інших організацій та заходів (КФК 250404) на загальну суму 11735, 00 (одинадцять тисяч сімсот тридцять п’ять) гривень, 00 копійок.

5.Прес-службі опублікувати дане рішення в засобах масової інформації.

6.Контроль за даним рішенням покласти на заступника міського голови-керуючого справами Бицюру Л.О.
462 2 квітня

Про виділення коштів

Розглянувши звернення громадської організації „Громадська дія-Майдан” щодо сприяння участі тернопільських митців у здійсненні спільного польсько-західноукраїнського культурно-мистецького проекту «L²» у м. Любліні з 3 по 5 квітня 2009 року, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Виділити на статутну діяльність громадській організації ”Громадська дія-Майдан” 7900 (сім тисяч дев’ятсот) гривень за рахунок коштів, передбачених в бюджеті на фінансову підтримку громадських та інших організацій і заходів (КФК 250404).

2.Відділу фінансового забезпечення забезпечити своєчасне фінансування згідно п.1 даного рішення.
463 2 квітня

Про оплату праці

Схожі:

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири
Про надання дозволу на укладання договорів дарування будинку та земельної ділянки на ім’я малолітньої дитини
Інформаційний екземпляр
Надання дозволу на зняття грошових заощаджень від імені малолітньої (неповнолітньої) дитини
Рішення, прийняті на засіданні
Про дозвіл на укладення договору про припинення права на аліменти на ½ частину приватизованої квартири від імені малолітньої Єрмуканової...
Про надання дозволів неповнолітній дитині на укладання договорів купівлі-продажу частин квартир
О заявники бажають здійснити продаж квартири за адресою: -Квартира належить на праві приватної спільної часткової власності гр на...
ЕКЗАМЕНАЦІЙНІ ПИТАННЯ З ЦИВІЛЬНОГО ПРАВА (ОСОБЛИВА ЧАСТИНА)
Правове становище сторін у договорі купівлі-продажу. Істотні умови договору купівлі-продажу
Про надання дозволів неповнолітній дитині на укладання договорів купівлі-продажу частин квартир
Про затвердження Політики якості та цілей виконавчих органів Тернопільської міської ради
Зобов`язується вчинити від імені та за рахунок Довірителя всі необхідні...

Рішення, прийняті на засіданні
Про надання дозволу ТОВ Керуюча компанія «Коменерго-Нікополь», КП «ЖЕК-3» на переоформлення договору найму та особового рахунку на...
НІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Про надання дозволу НКП «Нікопольтеплоенерго» на укладання договору лізингу на придбання модульної котельні з «Дніпропетровським...
НІКОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Про надання дозволу НКП «Нікопольтеплоенерго» на укладання кредитного договору у вигляді кредитної лінії з «Дніпропетровським регіональним...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка