Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клуб 45"


Скачати 95.4 Kb.
Назва Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клуб 45"
Дата 18.04.2013
Розмір 95.4 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Культура > Документи
Протокол № 001

установчих Загальних зборів

Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клуб 45"

___ __________ 2012 року м. Роздільна

На зборах присутні:

Кучинський В'ячеслав Миколайович

Кучинська Алла Василівна

Бакеєв В'ячеслав Костянтинович

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Обрання голови та секретаря установчих Загальних зборів.

2. Про створення Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клуб 45".

3. Про затвердження статуту Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клуб 45".

4. Про обрання Президента та Віце-Президента Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клуб 45".

5. Про обрання складу Правління Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клуб 45".

6. Про обрання членів Наглядової ради та Ревізійної комісії Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клуб 45".

7. Про надання повноважень щодо реєстрації Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клуб 45".

1. З питання виборів голови та секретаря установчих Загальних зборів:

СЛУХАЛИ:

Кучинська Алла Василівна - запропонувала обрати головою установчих Загальних зборів - Кучинського В'ячеслава Миколайовича; секретарем установчих Загальних зборів - Бакеєва В'ячеслава Костянтиновича;

УХВАЛИЛИ:

Обрати головою установчих Загальних зборів - Кучинського В'ячеслава Миколайовича, секретарем установчих Загальних зборів - Бакеєва В'ячеслава Костянтиновича.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» - одноголосно

2. З питання про створення Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клуб 45":

СЛУХАЛИ:

Доповідь Голови організаційного комітету зі створення Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клуб 45" - Кучинського В'ячеслава Миколайовича. Доповідач акцентував увагу, що основною метою діяльності Ассоціації має стати задоволення та захист законних соціальних, творчих, економічних, наукових, культурних інтересів своїх членів; сприяння у розвитку творчої молоді міста Роздільна та Роздільнянського району; Доповідач відмітив що Ассоціація має намір пропагандувати, впроваджувати і підтримувати розвиток нових альтернативних та авангардних стилів у мистецтві: музиці, поезії, фотографії, скульптурі, живописі і тп., а також, допомагати своїм членам у їх особистій творчій самореалізації. Сприяти створюванню умов для культурного розвитку своїх членів, розвивати "нове" мистецтво та підтримувати розвиток "добре забутих" старовинних напрямків у мистецтві.

ВИСТУПИЛИ:

Бакеєв В'ячеслав Костянтинович відзначив необхідність заснування Ассоціації, тому що в умовах погіршення духовного клімату в Україні, занепаду як такого і у місті Роздільна, фактами якого є закриття освітніх музичних закладів, занепад будинків культури у місті, животіння хорів, мистецьких, танцювальних, музичних колективів, закриття або повна ліквідація будинків культури по селам Роздільнянського району, саме тому сьогодні з'являється гостра потреба у заснуванні, створенні та розвитку Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клубу 45". Він підкреслив, що Ассоціація могла б стати опорою і підтримкою для талановитої молоді у розкритті та реалізації своїх творчих здібностей, а також першою стартовою сходинкою для нових імен у мистецтві.

Кучинська Алла Василівна - підтримала пропозицію про створення Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клубу 45". Зупинилася на необхідності сприяння у реалізації цілей Ассоціації та співробітництві з місцевими державними і недержавними культурними закладами, громадськими організаціями, органами влади та місцевого управління, якщо політика останніх являється також спрямованою на підтримку духовного розвитку та культури молоді нашого міста і району. А також висловила думку про необхідність Ассоціації спільно з державними закладами приймати участь у державних цільових програмах, що до розвитку культури в Україні.

УХВАЛИЛИ:

2.1 Вважати створення Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клубу 45" актуальним, суспільно значимим і обґрунтованим.

2.2 Керуючись положеннями Конституції України, нормами чинного законодавства України створити Ассоціацію артистів міста Роздільна "Арт Клуб 45" (скорочена назва ассоціації - ГО "Арт Клуб 45").

ГОЛОСУВАЛИ: «За» - одноголосно

3. З питання про затвердження статуту Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клубу 45"

СЛУХАЛИ:

Кучинська Алла Василівна, яка ознайомила присутніх з положеннями статуту Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клубу 45"

ВИСТУПИЛИ:

Бакеєв В'ячеслав Костянтинович, запропонував затвердити статут Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клубу 45" в наведеній редакції; дозволити Правлінню вносити до статуту необхідні редакційні зміни, що випливатимуть у процесі реєстрації і не мінятимуть принципових положень статуту та проінформувати про них на чергових Загальних зборах Ассоціації.

УХВАЛИЛИ:

Затвердити статут Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клубу 45"; дозволити Правлінню вносити до статуту необхідні редакційні зміни, що випливатимуть у процесі реєстрації і не мінятимуть принципових положень Статуту та проінформувати про них на чергових Загальних зборах Ассоціації.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» - одноголосно

4. З питання про обрання Президента та Віце-Президента Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клубу 45";

СЛУХАЛИ :

Кучинська Алла Василівна, яка запропонувала обрати Президентом Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клубу 45" Кучинського В'ячеслава Миколайовича, а Віце-Президентом - Бакеєва В'ячеслава Костянтиновича.

ВИСТУПИЛИ:

1. Кучинський В'ячеслав Миколайович відзначив, що під час спільної роботи пізнав Бакеєва В'ячеслава Костянтиновича з позитивної сторони. Підкреслив хороші організаторські здібності і позитивні риси, властиві йому як керівнику, виразив упевненість, що він справиться з важливою місією керівництва Ассоціацією та з покладеними на нього обов'язками і запропонував затвердити його кандидатуру. Бакеєв В'ячеслав Костянтинович є виконавчою та відповідальною людиною, на яку завжди можна покластись у всіх відповідальних справах, а тому він здатен бездоганно виконувати обов'язки Віце-Президента Ассоціації як правої руки Президента.

УХВАЛИЛИ:

Обрати Президентом Президентом Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клубу 45" Кучинського В'ячеслава Миколайовича, Віце-Президентом Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клубу 45" Бакеєва В'ячеслава Костянтиновича.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» - одноголосно

5. З питання про обрання складу Правління Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клубу 45".

ВИСТУПИЛИ:

Кучинський В'ячеслав Миколайович запропонував, керуючись затвердженим статутом, склад Правління обрати у кількості 3 осіб.

УХВАЛИЛИ:

Обрати Правління Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клубу 45" у кількості 3 осіб.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» - одноголосно

Кучинський В'ячеслав Миколайович запропонував персонально склад Правління:

Кучинський В'ячеслав Миколайович - Голова Правління

Бакеєв В'ячеслав Костянтинович - Заступник Голови Правління

Кучинська Алла Василівна - Секретар Правління

У ході обговорення кандидатур відводів та самовідводів не було.

УХВАЛИЛИ:

Обрати Правління Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клубу 45" у складі:

Кучинський В'ячеслав Миколайович - Голова Правління

Бакеєв В'ячеслав Костянтинович - Заступник Голови Правління

Кучинська Алла Василівна - Секретар Правління

ГОЛОСУВАЛИ: «За» - одноголосно

6. З питання обрання членів Наглядової ради, Ревізійної комісії Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клубу 45";

ВИСТУПИЛИ:

Кучинський В'ячеслав Миколайович, який запропонував, керуючись затвердженим Статутом, персональний склад Наглядової ради та Ревізійної комісії обрати після державної реєстрації Ассоціації.

УХВАЛИЛИ:

Персональний склад Наглядової ради та Ревізійної комісії обрати після державної реєстрації Ассоціації.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» - одноголосно

7. З питання про надання повноважень щодо реєстрації Ассоціації артистів міста Роздільна "Арт Клубу 45";

СЛУХАЛИ:

Бакеєв В'ячеслав Костянтинович, який запропонував доручити Кучинському В'ячеславу Миколайовичу підготувати необхідні документи та подати їх до органу реєстрації відповідно до чинного законодавства України.

УХВАЛИЛИ:

Доручити Кучинському В'ячеславу Миколайовичу підготувати необхідні документи та подати їх до органу реєстрації відповідно до чинного законодавства України.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» - одноголосно.

Голова установчих Загальних зборів: Кучинський В'ячеслав Миколайович

Заступник Голови установчих Загальних зборів: Бакеєв В'ячеслав Костянтинович

Секретар установчих Загальних зборів: Кучинська Алла Василівна

Схожі:

ПРОЕКТ УСТАВА "АРТ КЛУБА 45"
Громадська організація “Ассоціація артистів міста Роздільна Арт Клуб 45” (далі Ассоціація) є громадською організацією, яка об’єднує...
Інтелектуальний Клуб "ЕРУДИТ"
Громадська організація Інтелектуальний Клуб "ЕРУДИТ" ім. В. Я. Мороховського (далі "Клуб") є самостійною добровільною громадською...
«Сімейні послання» Людмила Підлипна
Франківського обласного центру практичної психології і соціальної роботи, керівник щорічних проектів «Арт-терапевтична ПАЛІТРА» та...
Товариство з обмеженою відповідальністю «Укравіатрансагентство «АРТ-ТУР»
Товариство з обмеженою відповідальністю «Укравіатрансагентство «АРТ-ТУР» (далі по тексту – «Агент»), в особі директора Крячун Ірини...
Товариство з обмеженою відповідальністю «Укравіатрансагентство «АРТ-ТУР»
Товариство з обмеженою відповідальністю «Укравіатрансагентство «АРТ-ТУР» (далі по тексту – «Агент»), в особі директора Крячун Ірини...
Про затвердження Положення про центр, будинок, клуб науково-технічної...
Затвердити Положення про центр, будинок, клуб науково-технічної творчості учнівської молоді, станцію юних
План роботи табору з денним перебуванням „Едельвейс”
Спортивно-ігрові естафети біля річки, дефіле в пляжному вбранні та пляжних костюмах; конкурс «Боді Арт»
І. Загальні результати виконання бюджету міста
Соціально-економічний розвиток міста здійснюється згідно розробленого та затвердженого рішенням міської ради в червні 2002р стратегічного...
Інститут соціальної та політичної психології НАПН України Всеукраїнська громадська організація
Місце проведення: Україна, м. Київ, Клуб Кабінету Міністрів, вул. Інститутська, 7
ПРОТОКОЛ
Гонтаренко А. Ф. – Почесний громадянин міста Нікополя, Воловик В.І. – Почесний громадянин міста Нікополя, Ткач М. А. – Почесний громадянин...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка