ЗАТВЕРДЖЕНО


Скачати 371.61 Kb.
Назва ЗАТВЕРДЖЕНО
Сторінка 1/3
Дата 24.04.2013
Розмір 371.61 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
  1   2   3
Відділ освіти, молоді та спорту Петрівської районної державної адміністрації

Товари






ЗАТВЕРДЖЕНО




рішенням комітету з конкурсних торгів




від 14 січня 2013 року










ГОЛОВА КОМІТЕТУ




Москалець Г. Л.

м.п.



Документація конкурсних торгів

Зі змінами



на закупівлю
вугілля кам’яного


Відкриті торги

смт Петрове


1. Загальні положення


1. Терміни, які вживаються в документації конкурсних торгів

Документацію конкурсних торгів розроблено на виконання вимог Закону «Про здійснення державних закупівель»

№ 2289-VI, далі-Закон. Терміни, які використовуються в цій документації конкурсних торгів, вживаються в значеннях, визначених Законом.

2. Інформація про замовника торгів




Повне найменування

Відділ освіти, молоді та спорту Петрівської районної державної адміністрації

Місцезнаходження

смт Петрове, Петрівський р-н, Кіровоградська обл.,

вул. Комінтерна, 5, 28300

Посадова особа замовника, уповноважена здійснювати зв'язок з учасниками

Москалець Григорій Леонідович, начальник відділу освіти, молоді та спорту;

смт Петрове, Петрівський р-н, Кіровоградська обл.,

вул. Комінтерна, 5, каб. 8

(05237)9-73-52 petrove­[email protected]

Горбанець Олена Петрівна, бухгалтер, (05237) 9-62-67

3. Інформація про предмет закупівлі




Найменування предмета закупівлі

Вугілля кам’яне марки ДГО, АМ (або еквівалент)

Код предмета закупівлі за ДК 016:2010 05.10.1

Вид предмета закупівлі

Товар

Місце, кількість, обсяг поставки товарів (надання послуг, виконання робіт)

Заклади освіти Петрівського району

Кількість та обсяг поставки зазначено у Додатку 3 до документації конкурсних торгів

Строк поставки товарів (надання послуг, виконання робіт)

Лютий-березень 2013 р.

4. Процедура закупівлі

Відкриті торги

5. Недискримінація учасників

Вітчизняні та іноземні учасники беруть участь у процедурі закупівлі на рівних умовах

6. Інформація про валюту, у якій повинна бути розрахована і зазначена ціна пропозиції конкурсних торгів

Валюта пропозиції конкурсних торгів - гривня

7. Інформація про мову, якою повинні бути складені пропозиції конкурсних торгів

Під час проведення процедур закупівель усі документи, що готуються учасником, викладаються українською мовою

ІІ. Порядок внесення змін та надання роз’яснень до документації конкурсних торгів


1. Процедура надання роз’яснень щодо документації конкурсних торгів

Учасник, який отримав від замовника документацію конкурсних торгів, має право не пізніше ніж за 10 днів до закінчення строку подання пропозицій конкурсних торгів звернутися до замовника за роз'ясненнями щодо документації конкурсних торгів. Замовник повинен надати роз'яснення на запит протягом трьох днів з дня його отримання всім особам, яким було надано документацію конкурсних торгів.
Замовник має право з власної ініціативи чи за результатами запитів внести зміни до документації конкурсних торгів, подовживши строк подання та розкриття пропозицій конкурсних торгів не менше ніж на сім днів, та повідомити письмово протягом одного робочого дня з дня прийняття рішення про внесення зазначених змін усіх осіб, яким було видано документацію конкурсних торгів.
У разі несвоєчасного подання замовником роз’яснень щодо змісту документації конкурсних торгів або несвоєчасного внесення до неї змін замовник повинен продовжити строк подання та розкриття пропозицій конкурсних торгів не менш як на сім днів та повідомити про це всіх осіб, яким було видано документацію конкурсних торгів.

Зазначена інформація оприлюднюється замовником відповідно до статті 10 Закону .

2. Порядок проведення зборів з метою роз’яснення запитів щодо документації конкурсних торгів

У разі проведення зборів з метою роз'яснення будь-яких запитів щодо документації конкурсних торгів замовник повинен забезпечити ведення протоколу таких зборів з викладенням у ньому всіх роз'яснень щодо запитів і надсилає його всім особам, яким було подано документацію конкурсних торгів, незалежно від їх присутності на зборах. Зазначена інформація оприлюднюється замовником відповідно до статті 10 Закону .

ІІІ. Підготовка попередніх та остаточних пропозицій конкурсних торгів


1. Оформлення пропозиції конкурсних торгів

*Ця вимога не стосується учасників, які здійснюють діяльність без печатки згідно з чинним законодавством, за винятком оригіналів чи нотаріально завірених документів, виданих учаснику іншими організаціями (підприємствами, установами)

1.1. Пропозиція конкурсних торгів подається у письмовій формі за підписом уповноваженої посадової особи учасника, прошита, пронумерована та скріплена печаткою* у запечатаному конверті.

1.2. Учасник процедури закупівлі має право подати лише одну пропозицію конкурсних торгів щодо предмета закупівлі визначеного згідно умов цієї документації конкурсних торгів.

1.3. Усі сторінки пропозиції конкурсних торгів Учасника процедури закупівлі повинні бути пронумеровані відповідно до реєстру та містити підпис уповноваженої посадової особи учасника процедури закупівлі, а також відбитки печатки*.

У випадку, якщо учасник надає у складі пропозиції конкурсних торгів копії документів, які передбачені пунктами 1.13, 1.14, 1.15, 1.16, 1.17, 1.18, 1.20 Додатку 1 до документації конкурсних торгів, такі копії документів повинні бути нотаріально засвідченими.

Усі документи, що мають відношення до пропозиції конкурсних торгів та підготовлені безпосередньо учасником повинні бути на фірмовому бланку із зазначенням дати.

1.4. Повноваження щодо підпису документів пропозиції конкурсних торгів учасника процедури закупівлі підтверджується випискою з протоколу засновників або наказом про призначення або довіреністю або дорученням або іншим документом, що підтверджує повноваження посадової особи учасника на підписання документів.

1.5. Пропозиція конкурсних торгів запечатується в одному конверті, який у місцях склеювання повинен містити підпис уповноваженої посадової особи учасника процедури закупівлі, а також відбитки печатки*.

На конверті повинно бути зазначено:

- повне найменування і адреса замовника;

- назва предмета закупівлі відповідно до оголошення про проведення відкритих торгів;

- повне найменування учасника процедури закупівлі, його адреса, ідентифікаційний код ЄДРПОУ, номери контактних телефонів;

- номер та дату оголошення про закупівлю .

- маркування: „Не відкривати до _____год. ___ ________ року (зазначається дата та час розкриття пропозицій конкурсних торгів”).

2. Зміст пропозиції конкурсних торгів

2.1. Пропозиція конкурсних торгів, яка подається Учасником процедури закупівлі, повинна містити наступні документи та інформацію:

- документ, який підтверджує повноваження посадової особи або представника учасника процедури закупівлі щодо підпису документів пропозиції конкурсних торгів. Якщо посадова особа виступає від імені учасника згідно статуту (чи іншого установчого документу), то учасник надає завірену копію документу, який підтверджує його повноваження (копію наказу про призначення керівника підприємства на посаду або копію протоколу рішення власників чи акціонерів про призначення керівника або виписку з протоколу засновників про призначення директора, президента, голови правління і т.п. або копію довіреності керівника учасника та інше). У разі якщо підписувати документи пропозиції конкурсних торгів буде інша уповноважена особа, надати документальне підтвердження повноважень цієї особи (оригінал довіреності). У разі якщо учасником є фізична особа або фізична особа-підприємець, він повинен надати копію 1 та 2 сторінки паспорту;

- документи, які вимагаються для підтвердження відповідності Учасника кваліфікаційним критеріям та іншим вимогам Замовника, згідно з Додатком 1 до документації конкурсних торгів;

- детальна калькуляція вартості вугілля;

- інформацію та документи про відповідність запропонованого предмету закупівлі вимогам цієї документації конкурсних торгів, підготовлені відповідно до вимог Додатку 2 документації конкурсних торгів;

- заповнену пропозицію конкурсних торгів згідно з Додатком 3 документації конкурсних торгів;

- документальне підтвердження внесення забезпечення пропозиції конкурсних торгів згідно вимог п. 3 Розділу 3 цієї документації конкурсних торгів;

- гарантійний лист щодо поставки вугілля будь-якої кількості за заявкою Замовника за адресою Замовника;

- документальне підтвердження надання згоди на використання інформації у відповідності до Додатку 4 документації конкурсних торгів (для всіх фізичних осіб, особисті дані яких подаються у складі пропозиції).

Неспроможність подати всю інформацію, що потребує документація конкурсних торгів, або подання пропозиції, яка не відповідає вимогам в усіх відношеннях, спричинить за собою відхилення такої пропозиції.

Для правильного оформлення пропозиції конкурсних торгів Учасник вивчає всі інструкції, форми, терміни та технічні вимоги, наведені у документації конкурсних торгів. Документи, які вимагаються Замовником відповідно до вимог цієї документації конкурсних торгів у складі пропозиції конкурсних торгів, але не передбачені чинним законодавством України для суб'єктів підприємницької діяльності, не подаються останніми в складі своєї пропозиції конкурсних торгів, про що такий Учасник повинен зазначити у своїй пропозиції конкурсних торгів, включаючи обґрунтування та причини неподання документів та інформації.

Документи, які не вимагає Замовник, Учасником не подаються у складі пропозиції конкурсних торгів.

3. Забезпечення пропозиції конкурсних торгів

3.1. Пропозиція конкурсних торгів, подана щодо предмета закупівлі обов’язково повинна супроводжуватись документом (оригінал), що підтверджує надання Учасником забезпечення пропозиції конкурсних торгів у формі банківської гарантії у розмірі 50 000,00 грн. (п’ятдесят тисяч гривень 00 коп.).

3.2. Банківська гарантія повинна бути безвідкличною та відповідати вимогам постанови Правління Національного банку України від 15.12.2004 № 639 «Про затвердження положення про порядок здійснення банками операцій за гарантіями в національній та іноземних валютах».

3.3. Банківська гарантія повинна свідчити про обов’язок банка виплатити замовнику суму забезпечення пропозицій конкурсних торгів при виникненні обставин, вказаних у пункті 4 розділу ІІІ цієї документації. До банківської гарантії додаються копії банківських документів: банківська гарантія, довіреність, ліцензія, звіт про прибутки та збитки, баланс. Банківська гарантія сформульована іншим чином, або яка містить відкладні умови набуття нею чинності, вважається такою, що не відповідає вимогам тендерної документації.

3.4. Всі витрати, пов’язані з поданням забезпечення пропозиції конкурсних торгів, здійснюються за рахунок коштів учасника. Замовник має право звернутися з відповідним запитом до установи, що надала гарантію, з метою підтвердження достовірності інформації щодо оформлення та надання учаснику банківської гарантії згідно з вимогами чинного законодавства України. У разі, якщо інформація є недостовірною або банківська гарантія оформлена неналежним чином, замовник приймає рішення про відхилення пропозиції конкурсних торгів, як такої, що не відповідає вимогам документації.

3.5. Строк дії забезпечення пропозиції конкурсних торгів: 120 днів з дати розкриття пропозицій конкурсних торгів.

4. Умови повернення чи неповернення забезпечення пропозиції конкурсних торгів

4.1. Забезпечення пропозиції конкурсних торгів буде повернуте Учасникам протягом трьох банківських днів з дня настання підстави для повернення забезпечення пропозиції конкурсних торгів, а саме:

  • закінчення строку дії забезпечення пропозиції конкурсних торгів, зазначеного у документації конкурсних торгів;

  • укладення договору про закупівлю з учасником, що став переможцем конкурсних торгів;

  • відкликання пропозиції конкурсних торгів до закінчення строку її подання;

  • закінчення процедури закупівлі у разі не укладення договору про закупівлю з жодним з учасників, що подали пропозиції конкурсних торгів.

4.2. Забезпечення пропозиції конкурсних торгів не повертається Замовником у разі:

  • відкликання пропозиції конкурсних торгів учасником після закінчення строку її подання;

  • не підписання учасником, що став переможцем процедури торгів, договору про закупівлю.

4.3. Кошти, що надійшли як забезпечення пропозиції конкурсних торгів (у разі якщо вони не повертаються учаснику), підлягають перерахуванню до відповідного бюджету.

5. Строк, протягом якого пропозиції конкурсних торгів є дійсними

5.1 Пропозиції конкурсних торгів вважаються дійсними протягом 120 (сто двадцять ) днів з дати розкриття пропозицій конкурсних торгів. Пропозиція, дійсна на коротший період, відхиляється як невідповідна.

5.2. До закінчення цього строку замовник має право вимагати від учасників продовження строку дії пропозицій конкурсних торгів.

Учасник має право:

- відхилити таку вимогу і дія його пропозиції закінчиться у строк зазначений в п. 5.1. цього Розділу цієї документації конкурсних торгів;

- погодитися з вимогою та продовжити строк дії поданої ним пропозиції конкурсних торгів.
  1   2   3

Схожі:

ВИПУСК ТРИДЦЯТИЙ
Збірник наукових праць ДДПУ ім. Івана Франка “Людинознавчі студії” є фаховим виданням з педагогіки (перереєстровано і затверджено...
Затверджено список спортсменів-кандидатів на участь в Олімпійських іграх в Лондоні
Затверджено список спортсменів, які включені до числа кандидатів на участь у Іграх ХХX Олімпіади у Лондоні (Великобританія) 2012...
КА ЛЮДИНОЗНАВЧI СТУДII ЗБІРНИК НАУКОВИХ ПРАЦЬ ДДПУ ВИПУСК ДВАДЦЯТЬ...
Збірник наукових праць ДДПУ ім. Івана Франка “Людинознавчі студії” є фаховим виданням з педагогіки (перереєстровано і затверджено...
Франка Серія “Педагогіка” ВИПУСК ТРИДЦЯТЬ ПЕРШИЙ ДРОГОБИЧ ВИДАВНИЧИЙ...
Людинознавчі студії” є фаховим виданням з педагогіки (перереєстровано і затверджено постановою президії ВАК №1-05/5 від 1 липня 2010...
М. Тодики доктора юридичних і політичних наук, професора В. С. Журавського...
Затверджено Міністерством освіти і науки України як підручник для студентів вищих навчальних закладів
СТУДI¯ ЗБІРНИК НАУКОВИХ ПРАЦЬ ДДПУ ВИПУСК ДВАДЦЯТЬ ДЕВ’ЯТИЙ ЧАСТИНА...
Збірник наукових праць ДДПУ ім. Івана Франка “Людинознавчі студії” є фаховим виданням з педагогіки (перереєстровано і затверджено...
СТУДI¯ ЗБІРНИК НАУКОВИХ ПРАЦЬ ДДПУ ВИПУСК ДВАДЦЯТЬ ДЕВ’ЯТИЙ ЧАСТИНА...
Збірник наукових праць ДДПУ ім. Івана Франка “Людинознавчі студії” є фаховим виданням з педагогіки (перереєстровано і затверджено...
СТУДI¯ ЗБІРНИК НАУКОВИХ ПРАЦЬ ДДПУ ВИПУСК ДВАДЦЯТЬ ДЕВ’ЯТИЙ ЧАСТИНА...
Збірник наукових праць ДДПУ ім. Івана Франка “Людинознавчі студії” є фаховим виданням з педагогіки (перереєстровано і затверджено...
ЗАТВЕРДЖЕНО

ЗАТВЕРДЖЕНО

Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка