НОВОУШИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА


Скачати 224.99 Kb.
Назва НОВОУШИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Дата 08.04.2013
Розмір 224.99 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи


УКРАЇНА

НОВОУШИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

НОВОУШИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

В И К О Н А В Ч И Й К О М І Т Е Т

Р І Ш Е Н Н Я

від 30 грудня 2009 року №495

смт. Нова Ушиця


Про Порядок надання розповсюджувачам зовнішньої реклами у тимчасове користування місць,

що перебувають в комунальній власності

смт. Нова Ушиця
На підставі п. 32 Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 № 2067 та керуючись ст. ст. 28 – 30, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет селищної ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити Порядок надання розповсюджувачам зовнішньої реклами у тимчасове користування місць, що перебувають в комунальній власності, для розміщення спеціальних конструкцій або розташування реклами на конструкціях комунальної власності смт. Нова Ушиця (додаток №1)
2. Затвердити Типовий договір про тимчасове користування місцем для розташування рекламного засобу згідно (додаток №2).
3. Дане рішення набуває чинності з 1 січня 2010 року.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника Новоушицького селищного голови Урбановича А.П..
Селищний голова О.Вербіцький


Додаток №1
ЗАТВЕРДЖЕНО

рішенням виконавчого комітету

Новоушицької селищної ради

від 30.12.2009 р. №495

Порядок

надання розповсюджувачам зовнішньої реклами у тимчасове користування місць, що перебувають в комунальній власності, для розміщення спеціальних конструкцій або розташування реклами на конструкціях комунальної власності смт. Нова Ушиця


  1. Загальні положення.

    1. Порядок розроблено відповідно до вимог пунктів 32, 33 „Типових правил розміщення зовнішньої реклами“, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 р. № 2067.

    2. Місця (певна площа будинків, інженерних споруд, комунальних рекламних конструкцій, окремих елементів благоустрою: тротуари, алеї, площі, сквери, парки, майданчики, газони), що знаходяться в комунальній власності, незалежно від того, хто є їх балансоутримувачем чи користувачем (надалі - місця розташування спеціальних конструкцій), надаються розповсюджувачам зовнішньої реклами для розташування спеціальних конструкцій або рекламних засобів на підставі дозволу та договору тимчасового користування, який укладається між розповсюджувачем зовнішньої реклами та робочим органом.

    3. Підставою для укладання договору користування місцями, що перебувають в комунальній власності для розміщення спеціальних конструкцій зовнішньої реклами або розташування реклами на конструкціях комунальної власності є дозволи на розміщення зовнішньої реклами, видані в установленому порядку.




  1. Визначення площі місць розташування спеціальних конструкцій та площ поверхонь спеціальних конструкцій, на яких розміщується реклама.

    1. Площа місця на території зеленої зони, на асфальті, ґрунті, дахах будинків (будівель), на якому розташовується спеціальна конструкція, визначається як сума площі її горизонтальної проекції на це місце та прилеглої ділянки завширшки 0,5 метра по периметру горизонтальної проекції цієї конструкції.

    2. Для не наземних та не дахових спеціальних конструкцій площа місця їх розташування дорівнює площі вертикальної проекції цієї спеціальної конструкції на уявну паралельну її площину.

    3. Якщо горизонтальна проекція спеціальної конструкції разом із прилеглою ділянкою накладається частково на ділянку, що є в комунальній власності і частково на ділянку, що є в іншій власності, плата за місце розташування спеціальної конструкції встановлюється пропорційно до площі ділянки, що є в комунальній власності.

    4. Під час проведення рекламних акцій, виставок просто неба для визначення площі місця береться загальна площа території, яка надається організаторам таких заходів виконавчим органом ради.




  1. Визначення розміру плати за право тимчасового користування місцями, що знаходяться в комунальній власності, для розміщення зовнішньої реклами.

    1. Розмір платежу для визначення плати за користування місцями, що перебувають в комунальній власності для розміщення спеціальних конструкцій становить за одне місце розташування спеціальної конструкції без ПДВ:






п/п

Вид засобу зовнішньої реклами

Одиниця виміру

Розмір платежу,

грн без ПДВ

1.

Щит, що стоїть окремо

1 м²

10

2.

Щит на фасаді або торці будинку, інженерної споруди

1 м²

10

3.

Щит на: тимчасовій споруді, території будівельного майданчика, будівельній сітці, парканах, стовпах, опорах

1 м²

7,5

4.

Сітілайт, лайтпостер

1 м²

10

5.

Територія і приміщення зупинкового павільйону, кіоску

1 м²

5

6.

Телевізійний екран

1 м²

10

7.

Банер на фасаді (мінімальна площа 10 м²)

1 м²

10

8.

Дахові конструкції

1 м²

15

9.

Рекламна вивіска, напис на будівлі

1 м²

5

10.

Вуличний монітор (електронне табло)

1 м²

10

11.

Тумба, об’ємно-просторова конструкція, інформаційно-цінові покажчики, що стоять окремо

1 м²

10

12.

Світлові художньо-просторові рекламні композиції (неон, світловий шнур)

одиниця

10

13.

Транспаранти-перетяжки, троли

одиниця

10

14.

Телефонні кабіни, урни, інші об'єкти зовнішнього

благоустрою, які використовуються як рекламоносії

одиниця

5

15.

Прапор, парасоля, намет.

одиниця

5

16.

Аудіо-рекламна акція з використанням міського середовища

година

50

17.

Тимчасова виносна спеціальна конструкція

1 м²

7,5

18.

Концертна, театральна, гастрольна зовнішня реклама та реклама виставок товарів та послуг і тому подібне

• щитова, банери, перетяжки на фасаді будинків (будівель), на опорах, стовпах, парканах;

• афіші;

• об’яви та оголошення.


1 м²

одиниця

одиниця


10

2

1




  1. Щомісячний розмір плати визначається шляхом множення розміру платежу на:

а) розмір площі місця розташування спеціальної конструкції;

б) коефіцієнт економіко-планувальної зони, у якій надається у користування місце;


Зона

Коефіцієнт

1 ЗОНА – зона центральної частини селища (площа Ринкова, вул. Ринкова, вул. Подільська, вул. Українська, вул. Шевченка, вул. Гагаріна, вул. Пушкіна, вул. Кольчака, вул. Українських Козаків, вул. 1-го Травня, сквер 40-річчя Перемоги, алея Комсомольської Слави.

3

2 ЗОНА – зона решти територій селища Нова Ушиця, сіл Каскада та Філянівка.

2




  1. Розмір платежу визначений в пункті 3.1. цього Порядку є нижньою межею для розрахунків розміру плати за користування місцями для розміщення спеціальних конструкцій і щорічно на кожен наступний рік визначається шляхом коригування розміру платежу попереднього року на рівень інфляції за цей рік.

  2. Плата за тимчасове користування місцем справляється з дня видачі дозволу на розміщення зовнішньої реклами, відсутність спеціальної конструкції на вказаному місці не є підставою для звільнення від плати за користування місцем.

  3. У випадку розміщення на об’єкті зовнішньої реклами соціальної реклами за рішенням виконавчого комітету селищної ради, місячний розмір плати за місце розміщення зовнішньої реклами зменшується пропорційно кількості площин, зайнятих соціальною рекламою.



  1. Розмір плати за користування місцями розташування спеціальних конструкцій під час проведення масових заходів рекламного, видовищного, споживчого, культурно-просвітницького, соціального, спортивного та іншого характеру, які поєднуються з рекламними заходами з використанням селищного середовища, визначається відповідним договором, що укладається з організаторами таких заходів і встановлюється у розмірі 10 гривень за добу 1 м² зовнішньої реклами.

  2. Несплата платежів упродовж одного місяця від дня закінчення строку платежу є підставою для дострокового розірвання договору. При цьому з користувача місцем розміщення зовнішньої реклами стягується сума плати з нарахуванням пені за кожен день прострочення платежу (розмір пені передбачається договором).

  3. При порушенні порядку розповсюдження та розміщення зовнішньої реклами робочий орган проводить демонтаж рекламного засобу. Витрати на демонтаж та зберігання демонтованого рекламного засобу відшкодовуються за рахунок власника конструкції по калькуляції витрат організації, підприємства, установи комунальної власності, що провели демонтаж та зберігання з врахуванням 50 % рентабельності.

  4. Розмір оплати за зняття одного незаконно розміщеного рекламно-інформаційного листка формату А 4 становить 7,00 гривень (інший формат - розраховується пропорційно) (згідно калькуляції витрат).




  1. Використання коштів від плати за тимчасове користування місцями, що знаходяться в комунальній власності, для розміщення спеціальних конструкцій.

    1. Плата за тимчасове користування місцями, що знаходяться в комунальній власності, для розміщення спеціальних конструкцій перераховується рекламорозповсюджувачем зовнішньої реклами до селищного бюджету щомісячно до першого числа місяця наступного за місяцем сплати.

    2. Справлені штрафи, що передбачені договором тимчасового користування місцями для розміщення спеціальних конструкцій зовнішньої реклами, як один із видів оперативно-господарських санкцій за самовільно-встановлені спеціальні конструкції тощо, перераховуються у повному обсязі до селищного бюджету щомісячно до першого числа місяця наступного за місяцем сплати.

Секретар виконавчого комітету Н.М.Ріпак

Додаток №2
ЗАТВЕРДЖЕНО

рішенням виконавчого комітету

Новоушицької селищної ради

від 30.12.2009 р. №495

ТИПОВИЙ ДОГОВІР

про тимчасове користування місцем для розташування рекламного засобу
смт. Нова Ушиця „___” _______ 20_____ р.
Виконавчий комітет Новоушицької селищної ради в особі селищного голови Вербіцького Олександра Івановича, який діє на підставі Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, в подальшому – Виконавчий орган, з одного боку, та _____________________________

_____________________________________, який діє на підставі ____________________________, в подальшому Користувач, з другого боку, разом іменовані - сторони, керуючись Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2003 р. № 2067, та Порядком надання розповсюджувачам зовнішньої реклами у тимчасове користування місць, що перебувають в комунальній власності, для розміщення спеціальних конструкцій або розташування реклами на конструкціях комунальної власності смт. Нова Ушиця, уклали даний Договір про наступне:


  1. Предмет Договору

    1. Виконавчий орган передає Користувачу в тимчасове платне користування місце, що знаходяться у комунальній власності, для розташування рекламного засобу (надалі - місце), а Користувач розташовує рекламний засіб у відповідності з Дозволом №_____ на розміщення зовнішньої реклами за адресою: смт. Нова Ушиця (с. Каскада, Філянівка), ___________________________________________, який є невід’ємною частиною даного Договору, та здійснює оплату за тимчасове користування місцем згідно з умовами даного Договору. В разі надання дозволів на розміщення об’єктів зовнішньої реклами за декількома адресами, вказувати їх у додатку до договору з зазначенням дозволів по кожному окремому місцю розташування.

  1. Під користуванням сторони розуміють тимчасове платне використання Користувачем місцем, що перебуває у комунальній власності з метою:

а) встановлення на ньому спеціальної конструкції, що знаходиться у Користувача на законних підставах, та їх використання у формах, не заборонених чинним законодавством, для розміщення зовнішньої реклами;

б) обслуговування спеціальної конструкції (підтримання в належному стані, наклеювання рекламних постерів тощо).

  1. Терміни, що використовуються у даному Договорі, вживаються у значенні, визначеному Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами, Закону України „Про рекламу”.

  2. Всі необхідні відомості щодо місця розташування рекламного засобу, строку користування ним та конструкції рекламного засобу наводиться у відповідному Дозволі на розміщення зовнішньої реклами.

  3. Місце надається для розташування тільки того рекламного засобу, що вказаний у Дозволі.




  1. Права та обов’язки Виконавчого органу.

  1. Виконавчий орган зобов’язується:

    1. Надати в тимчасове оплатне користування Користувачу місця згідно з Дозволом, який є невід’ємною частиною Договору.

    2. Письмово повідомляти Користувача про зміни ставок плати за виділене місце, затверджене рішенням сесії (виконавчого комітету) в 15-денний термін з моменту прийняття такого рішення.

    3. Не надавати право на виділене місце іншим особам протягом дії Договору.

    4. Розглядати вимоги Користувача щодо змін умов Договору згідно з чинним законодавством України.

    5. Готувати та надавати Користувачу всі необхідні документи за цим Договором (додаткові угоди, акти виконаних робіт і т.і.).

    6. Письмово повідомити Користувача (не менш як за 5 робочих днів) про проведення демонтажу його рекламних засобів у випадках, передбачених п.2.2.3 розділу 2 Договору.

    7. При наявності у Виконавчого органу інформації про зміну містобудівної ситуації, про необхідність проведення реконструкції, ремонту, будівництва на місцях (місці), яка передбачає необхідність демонтажу рекламного засобу, відступу від Договору та /або Типових правил розміщення зовнішньої реклами, у семиденний строк письмово повідомити Користувача про проведення запланованих робіт і необхідність проведення демонтажу. У десятиденний строк з початку зміни містобудівної ситуації, реконструкції, ремонту, будівництва Виконавчий орган вирішує питання про надання Користувачу права на користування рівноцінними місцями (місцем). У разі досягнення згоди щодо нових місць (місця) вносяться зміни у відповідний Дозвіл.

    8. Виконавчим органом не відшкодовуються витрати Користувача, що пов’язані з демонтажем (монтажем) рекламного засобу та перенесенням його на інше місце.

    9. Виконувати інші обов’язки, покладені на Виконавчий орган за Договором.

  1. Виконавчий орган має право:

    1. Проводити огляд зовнішнього стану рекламних засобів Користувача, розміщених на місцях, переданих за цим Договором, та надавати йому інформацію у випадку наявності виявлених недоліків.

    2. Ставити питання про дострокове розірвання Договору у випадках і в порядку, передбачених цим Договором та чинним законодавством України.

    3. Здійснювати демонтаж рекламного засобу у випадках:

  • несплати платежів, передбачених розділом 4 цього договору протягом трьох місяців;

  • у разі невиконання Користувачем вимог Виконавчого органу щодо звільнення місць (місця) у випадках, передбачених цим Договором;

- коли Користувачем самостійно не був проведений демонтаж рекламного засобу, який встановлено на місці запланованого проведення ремонту, реконструкції, будівництва за умови, що Виконавчий орган повідомив про проведення цих робіт на даному місці відповідним листом (з повідомленням).

  1. Для проведення примусового демонтажу залучати відповідні служби та організації.

  2. Вимагати внесення змін до умов Договору відповідно до чинного законодавства України.

  3. Не відповідати за зобов’язаннями Користувача.

  4. Інші права, передбачені цим Договором і чинним законодавством України.




  1. Права та обов’язки Користувача

  1. Користувач зобов’язується:

  1. Використовувати місця тільки за призначенням, визначеним в Договорі та відповідно до умов даного Договору, чинного законодавства України з питань реклами, Типових правил розміщення зовнішньої реклами.

  2. Не розміщувати рекламні засоби на місцях, переданих у користування за цим Договором, до отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами у встановленому порядку.

  3. Розташувати рекламні засоби у відповідності до прив’язки, визначеної у Дозволі на розміщення зовнішньої реклами.

Розташування рекламних засобів у межах охоронних зон інженерних комунікацій здійснювати з вимогами утримувачів зазначених комунікацій. Підключення рекламних засобів до існуючих мереж зовнішнього освітлення здійснювати з залученням відповідних компетентних міських служб.

  1. Своєчасно і в повному обсязі вносити плату за тимчасове користування місцями в порядку, передбаченому розділом 4 цього Договору.

  2. При необхідності одержувати всі необхідні погодження на розміщення реклами.

  3. Надати Виконавчому органу документ, що підтверджує міцність та стійкість складного (у т.ч. дахового) рекламного засобу, даний на підставі проектної документації організацією, яка має відповідну ліцензію. Користувач не має права вносити зміни та доповнення до затвердженої проектної документації на конструкцію рекламного засобу без узгодження з уповноваженими органами.

  4. Встановити рекламний засіб протягом 6 місяців з моменту надання Дозволу. Не допускається встановлення рекламного засобу без підписання Договору .

  5. При монтажу та демонтажу рекламних засобів не допускати руйнування та приведення в непридатний стан прилеглої території, пошкодження комунікацій.

  6. За власний рахунок усувати пошкодження під час монтажу (демонтажу) або експлуатації рекламних засобів елементів благоустрою, у тому числі дорожнє (тротуарне) покриття, зелених насаджень, комунікацій, фасадів будинків і споруд. Якщо відновлення зазначених об’єктів здійснюється іншими підприємствами чи службами, в повному обсязі відшкодовувати понесені ними витрати.

  7. Утримувати надані місця згідно правил і норм пожежної безпеки, забезпечити виконання норм і правил техніки безпеки, містобудівних та санітарних норм, Правил благоустрою смт. Нова Ушиця. Підтримувати місця та розміщені на них рекламні засоби в належному стані. У разі псування чи приведення їх в непридатний стан виконати роботи по їх відновленню, нести всі витрати щодо їх експлуатації.

  8. Не допускати розміщення рекламних засобів з пошкодженими рекламою або фоновим покриттям строком більш ніж 2 (два) робочих дні на місцях, переданих у користування за Договором.

  9. Нести юридичну відповідальність перед третіми особами за якість кріплення рекламних засобів в разі настання страхового випадку (травмування, загибелі, тощо).

  10. Забезпечити рекламні засоби маркуванням на їх каркасі, вказавши найменування Користувача, номера його телефону, дати видачі дозволу та строку його дії.

  11. Письмово повідомити Виконавчий орган про розірвання Договору повністю або в частині кожного наданого місця не менш як за 10 днів до припинення використання місць.

  12. Після припинення дії Договору та /або закінчення строку дії відповідних Дозволів:

  • протягом п’яти робочих днів провести демонтаж рекламних засобів за власний рахунок;

  • протягом трьох днів після демонтажу рекламних засобів відновити пошкоджені елементи благоустрою, в тому числі дорожнього (тротуарного) покриття;

  • здійснити оплату за період фактичного користування місцями відповідно до умов даного Договору.

  1. Протягом 5-ти робочих днів з дня отримання письмового повідомлення, передбаченого підпунктом 2.1.7 пункту 2.1 розділу 2, демонтувати рекламні засоби на місцях запланованих робіт з реконструкції, ремонту, будівництва.

  2. У разі ухилення від виконання демонтажу рекламних засобів, що передбачений пунктами 3.1.15, 3.1.16, 5.3. даного Договору, відшкодувати в повному обсязі вартість робіт по примусовому демонтажу, а також зберіганню демонтованих рекламних засобів, що здійснюється у встановленому порядку Виконавчим органом .

  3. Письмово повідомляти Виконавчий орган про зміну реквізитів (місцезнаходження, найменування, організаційно-правові форми, банківські реквізити тощо) та про зміну уповноваженої особи по виконанню умов даного Договору, не пізніше ніж через 3 дні після настання таких змін.

У разі набуття права власності на рекламні засоби третьою особою або передачі їх в оренду відповідні дозволи підлягають переоформленню у встановленому порядку.

  1. Виконувати інші обов’язки, покладені на Користувача за Договором.

  1. Користувач має право:

    1. Вимагати зміни умов Договору, якщо через обставини, за які він не відповідає, змінилися умови господарювання, передбачені Договором.

    2. Отримувати всю необхідну інформацію та документи, обов’язок надання яких покладено на Виконавчий орган за Договором та Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами. Не відповідати за зобов’язаннями Виконавчого органу.




  1. Розрахунки між сторонами

  1. Розмір плати за тимчасове користування місцем площею _____ кв.м визначається на підставі рішення виконавчого комітету селищної ради № _____ від „___” __________ 20____ р. і становить _____________________________________грн. (без ПДВ) в місяць. Оплата здійснюється в національній валюті України.

  2. Користувач перераховує грошові кошти щомісяця, не пізніше 5-го числа місяця наступного за розрахунковим (незалежно від одержання рахунку) у сумі згідно з п. 4.1, на р/р________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________.

  3. Наднормативна плата, сплачена Користувачем, підлягає в установленому порядку поверненню Підприємству або заліку в рахунок наступних платежів.

  4. Оплата робіт з демонтажу рекламних засобів у випадках, передбачених підпунктом 2.2.3 пункту 2.2 розділу 2 Договору, здійснюється протягом 3 (трьох) банківських днів з дня отримання Користувачем рахунку Виконавчого органу.

  5. У разі зміни порядку визначення розміру плати за користування місцями, сторони зобов’язані з моменту внесення таких змін здійснити перерахунок суми, передбаченої п. 4.1. цього Договору. При цьому здійснена Користувачем передоплата до зміни зазначеного порядку, не підлягає перерахунку.

  6. В разі розірвання Договору або закінчення строку його дії плата сплачується по день фактичного знаходження рекламних засобів на місцях, наданих за цим Договором.

  7. Протягом дії Договору Користувач не звільняється від плати за тимчасове використання місць при відсутності рекламних засобів на місцях згідно наданих Дозволів .




  1. Відповідальність сторін.

    1. За невиконання або неналежне виконання своїх зобов’язань за даним Договором сторони несуть відповідальність та відшкодовують завдані збитки згідно даного Договору та чинного законодавства України.

  1. За несплату, несвоєчасну або неповну сплату платежів, передбачених розділом 4 цього Договору, Користувач сплачує Виконавчому органу пеню в розмірі подвійної облікової ставки НБУ від суми простроченого (або неповністю сплаченого) платежу на кожен день прострочення.

  2. Несплата грошових коштів за користування місцями протягом 3 місяців є підставою для дострокового розірвання Договору і демонтування рекламних засобів.

  3. За монтаж (демонтаж), експлуатацію, технічний стан рекламного засобу Користувач несе майнову та іншу відповідальність згідно з чинним законодавством України.

  4. Відповідальність за дотримання законодавства про рекламу несе Користувач у межах відповідності до статті 27 Закону України “Про рекламу”.

  5. Сторони звільняються від відповідальності за невиконання взаємних обов’язків по Договору, якщо припинення їх виконання було викликано обставинами непереборної сили сили, які виникли після укладення цього Договору та які не могла передбачити ні одна із сторін (форс-мажор).




  1. Строк дії Договору, умови і порядок внесення змін і доповнень до Договору.

  1. Цей Договір набирає чинності з моменту його підписання сторонами і діє до “___” ___________ 20__р..

  2. Цей Договір може бути пролонгований на тих самих умовах тільки за письмовою угодою сторін. Користувач має пріоритетне право на пролонгацію цього Договору у випадку належного виконання всіх його умов.

  1. У разі, якщо після укладення Договору, законодавством будуть встановлені правила, які суттєво вплинуть на умови Договору, сторони протягом 10 днів з дати набрання чинності актом законодавства переукладають Договір, або вносять зміни та доповнення до нього у письмовій формі.

  2. Зміна умов Договору може мати місце при взаємній згоді сторін і оформлюється додатковими угодами до Договору, що підписується уповноваженими представниками обох сторін.

  3. Пропозиція сторони щодо перегляду умов Договору подається письмово іншій стороні, яка в строк не пізніше 20 днів повинна їх розглянути.




  1. Припинення дії Договору. Порядок розгляду спорів




  1. Цей договір припиняє свою дію:

    1. По закінченню строку дії;

    2. За згодою сторін;

    3. Якщо користувач не отримав дозвіл на розміщення зовнішньої реклами на місцях, переданих у користування за цим Договором, протягом строку, на який було встановлено пріоритет (в частині конкретних місць);

    4. У випадку припинення діяльності однієї з сторін без правонаступництва;

    5. У випадку дострокового розірвання Договору на підставах, передбачених пунктом 7.2 розділу 7 Договору;

    6. Якщо Користувач протягом 3 місяців не вносить платежі, передбачені розділом 4 даного договору;

    7. В інших випадках, передбачених законодавством.

  2. Дострокове розірвання цього Договору за ініціативою Виконавчого органу у встановленому законодавством порядку можливе у таких випадках:

    1. За рішенням Господарського суду;

    2. У разі скасування в установленому порядку дозволу на розміщення зовнішньої реклами (в частині конкретних місць) у випадку невикористання місця безперервно протягом шести місяців з дати надання Дозволу;

    3. Не переоформлення Дозволів у випадках, передбачених законодавством;

    4. У разі скасування Дозволів за письмовою заявою Користувача у зв’язку з його відмовою від подальшого розташування рекламних засобів;

    5. Порушення сторонами умов Договору;

    6. В інших випадках , передбачених законодавством України.

  3. У разі припинення дії цього Договору за згодою сторін Договір вважається таким, що припинив свою дію з моменту підписання додаткової угоди.

  4. У разі припинення дії цього Договору з підстав, передбачених підпунктом 7.1.4. пункту 7.1 розділу 7, Договір вважається таким, що припинив свою дію з дня закінчення строку, на який встановлено пріоритет.

  5. У разі припинення дії цього Договору на підставі, передбаченої підпунктом 7.1.3 пункту 7.1. розділу 7 цього Договору, він вважається таким, що припинив свою дію через 10 днів з дати відправлення (за допомогою поштового зв’язку) письмового повідомлення Користувачу про припинення дії Договору (або його частини);

  6. Виконавчий орган письмово повідомляє Користувача про розірвання договору не пізніше ніж за 10 днів до дати розірвання Договору.

  7. Користувач має право надати пропозиції про дострокове припинення дії цього Договору, попередивши Виконавчий орган у письмовій формі не пізніше, ніж за 10 днів.

  8. Датою припинення Договору припиняється право користування місцями, але не звільняє сторони від майнової та іншої відповідальності за порушення договірних зобов’язань.

  9. Досудове вирішення спорів є обов’язковим для сторін. У разі не досягнення згоди, спір передається зацікавленою стороною на розгляд Господарського суду за місцем знаходження відповідача.

  10. Всі спори та розбіжності, що виникають з цього Договору, вирішуються сторонами відповідно до чинного законодавства України.



  1. Інші умови Договору.

    1. Користувач може використовувати рекламні площини спеціальних констркуцій, про які йдеться у Договорі, що тимчасово вільні від комерційної реклами, для розміщення соціальної реклами та інформації від будь-яких осіб, у т.ч. від державних органів влади та місцевого самоврядування.

    2. Користувач вважається повідомленим про проведення демонтажу рекламних засобів, якщо Виконавчий орган направив повідомлення за допомогою поштового зв’язку (листом з повідомленням) про вручення поштового відправлення, навіть за відсутності Користувача за адресою, наведеною в розділі 10 цього Договору в разі відсутності повідомлення про зміну фактичної адреси Користувача.

    3. В разі не прийняття виконавчим комітетом Новоушицької селищної ради рішення про надання Користувачу Дозволів на розміщення рекламних засобів, плата, внесена Користувачем згідно розділу 4 цього Договору з дати встановлення пріоритету на місця до дати відповідного засідання виконавчого комітету, не підлягає поверненню.




  1. Заключні положення.

    1. Зміни та доповнення до цього Договору можуть мати місце при взаємній згоді сторін і оформлюються додатковими угодами, що укладаються між сторонами у письмовій формі.

    2. Сторони підтверджують достовірність інформації, наведеної в розділі 10 цього Договору, - кожна в частині власних адрес та реквізитів. У разі зміни адрес та /або реквізитів, передбачених у розділі 10 цього Договору, сторони зобов’язуються протягом десяти робочих днів письмово проінформувати один одного про зміни.

    3. Цей Договір укладено у 2-х примірниках, що мають однакову юридичну силу, по одному для кожної із сторін Договору.




  1. Юридичні адреси сторін:




ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН:

Виконавчий комітет

Новоушицької селищної ради

32600, смт. Нова Ушиця, вул. Подільська, 12

Хмельницької області

код ЄДРПОУ: 04407388

тел.: 8 (03847) 2-14-74,

2-11-82

_______________ О.ВЕРБІЦЬКИЙ

М.П.

КОРИСТУВАЧ:

________________________________________

________________________________________

________________________________________

________________________________________

________________________________________

________________________________________

___________________________________

М.П.





Секретар виконавчого комітету Н.М.Ріпак

Схожі:

НОВОУШИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Керуючись ст ст. 25, 26, 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» N280/97-ВР (в редакції від 01. 01. 2011 р.),...
НОВОУШИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Наказу Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України №215 від 30 вересня 1998 року Про затвердження Єдиного...
НОВОУШИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Державного комітету стандартизації, метрології та сертифікації України "Про затвердження правил торгівлі на ринках" від 26. 02. 2002...
НОВОУШИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Керуючись Законом України «Про держаний бюджет на 2011 рік», статтями 10, 12, 265, 266, 267, 275, 276 Податкового кодексу України,...
НОВОУШИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
України від 21. 10. 11 року №244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності»...
НОВОУШИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Податкового кодексу України від 02. 12. 2010 року №2755- VІ (в редакції від 01. 07. 2011р.), статті 25, пунктів 24, 29 частини 1...
НОВОУШИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Податкового кодексу України від 02. 12. 2010 року №2755-VІ (в редакції від 08. 07. 2012р.), статті 25, пунктів 24, 29 частини 1 статті...
НОВОУШИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ГП «Водоканал», забезпечення стабільності водопостачання, виконавчий комітет селищної ради
НОВОУШИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ГП «Водоканал», забезпечення стабільності водопостачання та водовідведення, виконавчий комітет селищної ради
НОВОУШИЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Про організацію надання населенню безоплатної первинної правової допомоги з питань, що відносяться до компетенції Новоушицької селищної...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка