Про надання послуг з реєстрації доменного імені (імен)


Скачати 104.27 Kb.
Назва Про надання послуг з реєстрації доменного імені (імен)
Дата 07.04.2013
Розмір 104.27 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
ДОГОВІР № _______

про надання послуг з реєстрації доменного імені (імен)



м. Донецьк

“__” ________ 201__ р.


_______________________________ (тут і далі — “Реєстрант”), у особі ______________________, що діє на підставі ____________, з одного боку, та ТОВ “Дата Інтернет”, що є платником податку на прибуток на загальних підставах, в особі директора Гетманського Д. П., який діє на підставі Статуту (тут і далі — “Реєстратор”), з іншого боку, разом названі “Сторони”, уклали цей Договір (тут і далі — “Договір”) про наступне:
1. Предмет договору
1.1. Реєстрант доручає, а Реєстратор надає послуги з реєстрації доменного імені (імен) ________________________ (надалі Послуги).

1.2. Визначення:

(А) DNS (Domain Name System) - Система унікальних імен, що дозволяє однозначно ідентифікувати будь-який об'єкт в мережі Інтернет; використовується користувачами для доступу до віддалених систем по іменах, а не по цифровим IP-адресами.

(Б) Доменне ім'я - унікальне ім'я об'єкта в мережі Інтернет; складається з послідовності міток (груп букв і / або цифр), розділених крапками.

(В) Домен - область простору ієрархічних імен мережі Інтернет, яка обслуговується набором серверів доменних імен (DNS) та централізовано адмініструється.

(Г) Домен другого / третього рівня - домен / доменне ім'я, зареєстроване в домені, що стоїть вище в ієрархічній системі імен мережі Інтернет (відповідно в домені першого / другого рівня).

(Д) Правила домену (Правила) - документ, що регламентує особливості адміністрування, функціонування та делегування імен в домені.

(Е) WhoIs - база даних зареєстрованих доменів і їх власників.

(Є) Послуги - послуги, що надаються Реєстратором Реєстранту, які полягають в обробці запитів на реєстрацію доменів, що надходять від Реєстранта, і посередництві при внесенні цих імен в whois (реєстрації доменів в базі даних DNS).

(Ж) Адміністратор - юридична особа, відповідальна за управління та регулювання роботи публічного домену.

(З) Оператор Реєстру - юридична особа, відповідальна за технічну роботу публічного домену.
2. Права та обов'язки Сторін
2.1. Права та обов’язки Реєстратора

2.1.1. Реєстратор зобов’язаний протягом 3 робочих днів з моменту надходження коштів за оплату послуг за цим Договором ініціювати реєстрацію доменного імені (імен) та забезпечити підтримку доменного імені (імен) упродовж оплаченого строку реєстрації.

2.1.2. Реєстратор зобов'язується підтримувати активний стан (uptime) своїх серверів на рівні не менш 98% упродовж одного календарного року.

2.1.3. Реєстратор не несе відповідальності за зміст інформації, яку Реєстрант розміщує на web-вузлі, доменне ім'я (імена) якого зареєстровані за цим Договором.

2.1.4. У випадку несвоєчасного внесення Реєстрантом плати за надані послуги, Реєстратор має право припинити надання послуг Реєстранту.

2.1.5. Реєстратор зобов'язаний надавати Реєстранту необхідний технічний і консультаційний супровід з питань, пов’язаних з делегуванням і функціонуванням доменного імені.
2.2. Права та обов’язки Реєстранта

2.2.1. Реєстрант зобов'язується не чинити зловмисних дій (злом, атака, спамінг та ін.), спрямованих на несанкціоновану зміну стандартного порядку роботи технологічного устаткування Реєстратора або ж на дискредитацію Реєстратора.

2.2.2. Реєстрант гарантує, що на момент укладання цього Договору, за його відомостями, ані реєстрація доменного імені, ані порядок його використання не порушують прав інтелектуальної власності третіх осіб.

2.2.3. Реєстрант гарантує, що контактна інформація, що надається при реєстрації доменного імені, є правильною й актуальною, а також зобов'язується вчасно інформувати Реєстратора про можливі зміни цієї інформації упродовж усього терміну дії цього Договору.

2.2.4. Реєстрант не заперечує проти публікації інформації, наданої як контактна при реєстрації доменного імені, у загальнодоступних інформаційних джерелах (WhoIs базах даних).



2.3. Адміністратор і Оператор Реєстру не несуть відповідальність щодо наслідків використання або неправомірного використання доменних імен Реєстрантом, в тому числі перед третіми особами, а також про порушення Реєстратором будь-яких прав третіх осіб.
3. Порядок розрахунків
3.1. Вартість послуг, що надаються Реєстранту вказані на сайті Реєстратора http://www.ints.net. Сторони домовилася, що актуальною вважається вартість послуг, що вказана на сайті Реєстратора http://www.ints.net на день оплати послуг.

3.2. Оплата послуг відповідно до Договору здійснюється у будь якій формі, не забороненій чинним законодавством України шляхом передоплати, на підставі рахунків, відправлених за запитом Реєстранта. Строки оплати вказуються у відповідному рахунку.

3.3. У випадку несвоєчасного, або неякісного виконання послуг Реєстратор несе відповідальність згідно чинного законодавства України (сплачує штрафні санкції у розмірі облікової ставки НБУ).
4. Порядок набуття чинності та припинення дії договору
4.1. Даний Договір набуває чинності з дня підписання Сторонами та діє упродовж 1 (одного) року.

4.2. Договір продовжує свою дію на кожний наступний рік на тих самих умовах, якщо жодна із Сторін не менше ніж за 20 (двадцять) днів до закінчення строку дії Договору не повідомить іншу Сторону в письмовій формі про своє бажання припинити дію Договору.

4.3. Цей Договір може бути розірваним у наступних випадках:

4.3.1. За ініціативи Реєстранта і з письмової згоди Реєстратора. У цьому випадку Реєстрант зобов'язується повідомити Реєстратора про намір розірвати договір не пізніше, ніж за 20 (двадцять) днів до дати розірвання Договору, кошти, що виплачено Реєстрантом за даним Договором, поверненню не підлягають. Крім того, Реєстратор зобов'язується продовжувати підтримку й обслуговування доменного імені, делегованого за цим Договором, після розірвання Договору і до моменту укладання Замовником угоди на обслуговування з іншим реєстратором і фактичним перекладом доменного імені, відповідно до діючого технічного регламенту (але не довше 21 робочого дня).

4.3.2. За ініціативи Реєстратора і з письмової згоди Реєстранта. У цьому випадку Реєстратор зобов'язується повідомити Реєстранта про намір розірвати договір не пізніше, ніж за 20 (двадцять) днів до дати розірвання Договору, кошти, що виплачено Реєстрантом за даним Договором, поверненню не підлягають. Крім того, Реєстратор зобов'язується продовжувати підтримку й обслуговування доменного імені, делегованого за цим Договором, після розірвання Договору і до моменту укладання Замовником угоди на обслуговування з іншим реєстратором і фактичним перекладом доменного імені, відповідно до діючого технічному регламенту (але не довше 21 робочого дня).

4.4. У випадку виникнення суперечок між Сторонами, пов'язаних з цим Договором, або що випливають з Договору, Сторони докладуть усіх зусиль для їхнього дружнього врегулювання шляхом переговорів між офіційними представниками Сторін. Якщо ця суперечка не може бути врегульована упродовж розумного періоду часу, то порядок її врегулювання і відповідальність Сторін за цим Договором визначаються відповідно до чинного законодавства України.
5. Прикінцеві положення
5.1. Цей Договір складений у двох примірниках - по одному для кожної Сторони. Обидва примірники Договору мають однакову силу.

5.2. Усі зміни і доповнення до цього Договору мають бути складені в письмовій формі і підписані Сторонами.

5.3. Деякі зміни, як:

  • зміна Реєстранта,

  • зміна Реєстратора (вхідній та вихідний трансфер),

  • дострокове видалення домену до закінчення терміну реєстрації домену

повинні бути підтверджені письмово з боку Реєстранта.

5.4. До Договору додається:

- Додаток 1 - Політика конфіденційності

- Додаток 2 - Згоду на обробку персональних даних

6. РЕКВІЗИТИ СТОРІН

Реєстратор:

Реєстрант:

ТОВ “Дата Інтернет”

Юридична адреса:83001, Донецьк, вул. Р. Люксембург, 5

Поштова адреса:83001, Донецьк, вул. Р. Люксембург, 5/4

Р/р №26004186872006 в ДРУ КБ «Приватбанк»

МФО 335496

Р/р № 26007996107510 ПАТ “ПУМБ” м. Донецьк

МФО 334851

ЄДРПОУ 30645476

податковий номер 306454705626,

свідоцтво ПДВ №200016462

Тел/факс: (+380 62) 334-03-43

E-mail: [email protected] URL: http//www.ints.net




Від Реєстратора:
Директор


________________ Д. П. Гетманський





Додаток 1 до ДОГОВОРУ № _______

про надання послуг

з реєстрації доменного імені (імен)

від «___» ______________ 20__р.
Політика конфіденційності компанії ТОВ «Дата Інтернет»
Процес реєстрації доменних імен передбачає надання персональної інформації про потенційного власника прав на доменне ім'я. При цьому дані, які ідентифікують користувача, є відкритими і можуть бути опубліковані в загальнодоступних джерелах (наприклад, публічних Інтернет-сервіс WHOIS, UANIC).

В той же час відомості, які стосуються питань комерційного співробітництва клієнта сервісу ТОВ “Дата Інтернет” - кількість зареєстрованих доменних імен, сума оплати, строки та умови виконання замовлень, логіни і паролі для управління доменними іменами і т.д. - є конфіденційними. Ця інформація не продається/не передається третім особам ні за яких обставин (виняток може бути зроблено тільки за рішенням суду, третейського суду).
Мета використання персональної інформації

Метою збору особистої інформації є забезпечення можливості надання послуг сервісу Клієнту.
Захист персональної інформації

Сервіс реєстрації доменних імен ТОВ “Дата Інтернет” вживає заходів обережності, включаючи адміністративні, технічні та фізичні, для захисту вашої особистої інформації від втрати, крадіжки, недобросовісного використання, а так само від несанкціонованого доступу, розголошення, зміни і знищення.

Сервіс використовує протокол шифрування "Secure Sockets Layer" (SSL) на всіх веб-сторінках, на яких збирається персональна інформація. Для отримання послуг сервісу, Ви повинні використовувати браузер, який підтримує SSL-шифрування. Таке використання захищає конфіденційність Вашої інформації при її передачі через мережу Інтернет.

В той же час сервіс не несе відповідальності за втрату пароля самим клієнтом або якщо витік інформації сталася з вини самого клієнта. Так само сервіс не несе відповідальності за будь яку втрату інформації, що сталася внаслідок некоректної роботи використовуваного програмного забезпечення сторонніх виробників, протоколів та інших технічних засобів, використовуваних ним при наданні послуг.
Зберігання інформації

Сервіс ТОВ “Дата Інтернет” зберігає Вашу інформацію протягом терміну, необхідного для виконання цілей, описаних у цій Політиці Конфіденційності, за винятком випадків, коли більш тривалий період зберігання інформації необхідний відповідно до законодавства або дозволений ім.
Інформація партнерів

На сайті ТОВ “Дата Інтернет” може бути розміщені відомості інформаційного або рекламного змісту від партнерів сервісу.

Ми намагаємося, щоб якість такої інформації було високим і відповідало потребам наших клієнтів. В той же час сервіс не може нести відповідальність за зміст такої інформації і політику їхньої конфіденційності.
Зміни

Дана Політика конфіденційності компанії ТОВ “Дата Інтернет” не є остаточною, може бути змінена і доповнена. Про всі зміни в Політиці конфіденційності клієнти будуть сповіщені по електронній пошті або спеціальним повідомленням на головній сторінці сайту.
ПІДПИСИ СТОРІН

Від Реєстратора _____________ Від Реєстранта______________
Додаток 2 до ДОГОВОРУ № _______

про надання послуг

з реєстрації доменного імені (імен)

від «___» ______________ 20__р.
Згода на обробку персональних даних
Фізична особа, як клієнт сервісу компанії ТОВ “Дата Інтернет”, дає свою згоду на обробку персональних даних (в тому числі: збір, зберігання, систематизацію, зміна, видалення, використання, поширення, знеособлення блокування).
Метою використання персональних даних та їх подальшої обробки є отримання клієнтом послуг, що надаються сервісом.
Сервіс зобов'язується обробляти персональні дані клієнта в суворій відповідності з законодавством України про захист персональних даних.
Клієнт погоджується з тим, що ТОВ “Дата Інтернет” має право знеособити його персональні дані в цілях передачі (в тому числі транскордонної) іншим суб'єктам ринку реєстрації доменних імен.
Так само клієнт погоджується з тим, що ТОВ “Дата Інтернет” має право передати його дані іншим суб'єктам ринку реєстрації доменних імен в необезличенном вигляді.
Відкликання згоди на обробку персональних даних може бути здійснено шляхом направлення клієнтом відповідного розпорядження в простій письмовій формі на адресу сервісу. При цьому клієнт погоджується з тим, що такий відгук може спричинити такі наслідки:

  • відмова з боку сервісу в наданні послуг, через неможливість їх виконання без зазначених даних;

  • видалення доменного імені, у разі неможливості його супроводу без наявності у сервісу таких даних.


Клієнт даною угодою доручає Сервісу як Реєстратору опублікувати свої персональні дані в базах даних відповідних сервісів у відкритому доступі в Інтернет, необхідних для роботи сервісів, служб, доменів.
Клієнт погоджується з тим, що його персональні дані можуть бути передані іншому Реєстратору або Адміністратору публічного домену, в разі, якщо ця операція вимагає ідентифікації клієнта як власника доменного імені.
Права клієнта по відношенню до його персональних даних визначені у ст.8 Закону України "Про захист персональних даних".

ПІДПИСИ СТОРІН

Від Реєстратора _____________ Від Реєстранта______________

Схожі:

ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР про надання послуг реєстрації, перереєстрації,...
Міністрів України від 11 квітня 2012 р. №295 (надалі – «Правила надання та отримання телекомунікаційних послуг»), іншими нормативними...
Про надання послуг, пов'язаних з делегуванням доменного імені

Про надання послуг, пов'язаних з делегуванням доменного імені

Про надання послуг, пов'язаних з делегуванням доменного імені

Про надання послуг, пов'язаних з делегуванням доменного імені

Про надання послуг, пов'язаних з делегуванням доменного імені

Про надання послуг з розміщення веб-сайтів, віртуальних серверів...

Про надання послуг з розміщення веб-сайтів, віртуальних серверів...

Надалі Виконавець, пропонує надання Послуг з
Абонент (у випадку надання послуг з реєстрації доменних імен та хостингу). Ця угода носить характер публічної оферти, є еквівалентом...
Про надання послуг з розміщення віртуальних веб-серверів (хостингу)...
Кабінету Міністрів України від 11 квітня 2012 р. №295 (надалі – «Правила надання та отримання телекомунікаційних послуг»), іншими...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка