СТАТТЯ ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ-ЗАМОВЛЕННЯ


Скачати 100.47 Kb.
Назва СТАТТЯ ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ-ЗАМОВЛЕННЯ
Дата 13.08.2013
Розмір 100.47 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
Договір-замовлення (обов‘язкові умови дії наряд-замовлення)

СТАТТЯ 1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ-ЗАМОВЛЕННЯ:

Замовник, тобто власник або представник власника автомобіля, або третя особа, яка має відповідні повноваження на користування автомобілем (тех. паспорт, доручення тощо) замовляє, а Виконавець, тобто Товариство з обмеженою відповідальністю «_____» через свій невідокремлений підрозділ - Станцію технічного обслуговування автомобілів "CITROEN" (надалі – СТОА «CITROEN») виконує замовлення, що вказане на зворотній стороні цього Договору-замовлення - наряді-замовленні, що є його невід‘ємною частиною. Підпис Замовника на наряд-замовленні є офіційним підтвердженням дії Договору-замовлення та згоди Замовника з усіма його умовами.


Роботи - роботи, які виконуються та/або послуги, що надаються Виконавцем, які пов'язані з діагностикою та/або ремонтом (в т.ч. гарантійним) автомобіля (автомобілів) Замовника, та/або сервісним (в т.ч. технічним) обслуговуванням, які відповідають вимогам ДСТУ № 3649-97, 2322-93, ГОСТ 23434-79, 9.402-79, 8769-75 ГОСТ 17.2.2.03-87, ГОСТ 22895-77, ГОСТ 4754-780, ГОСТ 21393-75, ГОСТ 4754-80 тощо, а також технологіям та технічній документації Компанії “Автомобілі «CITROEN» (Франція) (надалі - Постачальник або Виробник) з огляду на умови, правила використання автомобілів на території України тощо.

Комплектуючі – деталі, запчастини, вузли, агрегати, системи, інші елементи конструкції, матеріали (мастила, рідини тощо) тощо. Оригінальні комплектуючі – комплектуючі виробництва Компанії «Автомобілі «CITROEN» (Франція). Неоригінальні Комплектуючі – Комплектуючі будь-якого іншого виробництва.
СТАТТЯ 2. ВИКОРИСТАННЯ ОСОБИСТИХ ДАННИХ ЗАМОВНИКА:

Замовник підписанням цього Договору надає дозвіл Виконавцю здійснювати внесення його персональних даних та їх подальшу обробку у розумінні Закону України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року № 2297-VI  у клієнтських базах персональних даних Замовника щодо клієнтів СТОА для мети їх обліку, належного обслуговування, проведення кампаній з модернізації, повідомлення про наявні акції та т.і. Окрім того, для належного обслуговування автомобілю, включаючи кампанії з модернізації та підтримки гарантійних зобов’язань Замовник цим надає згоду Виконавцю на передачу його персональних даних до офіційного імпортера автомобілів «CITROEN» в Україні (ТОВ «Пежо Сітроен Україна»), заводу-виробнику, а також організаціям-членам дилерської мережі «CITROEN».
СТАТТЯ 3. ПОРЯДОК ПРИЙНЯТТЯ ЗАМОВЛЕННЯ ТА ЙОГО ВИКОНАННЯ:

При замовленні Робіт та/або Комплектуючих сторони підписують цей Договір-замовлення з переліком обумовлених Робіт та/або Комплектуючих, що зазначається на зворотному боці цього Договору-замовлення – наряді-замовленні. Замовник передає, а Виконавець приймає автомобіль в роботу за наявності необхідних для виконання ремонту Комплектуючих та здійснення Замовником оплати, як це передбачено ст. 4 Договору-замовлення. Замовлення на доставку Комплектуючих приймається до виконання після отримання передплати у розмірі та у строки передбачені ч. 1 ст. 4 цього Договору-замовлення.

Виконавець зберігає прийнятий в роботу автомобіль та речі, що були залишені у автомобілі і письмово заявлені Замовником. У цьому випадку Замовник складає перелік залишених речей, який підписується ним і представником Виконавця. Виконавець не несе відповідальності за збереження не заявлених Замовником речей, а також за збереження складових частин автомобіля, які не можуть бути демонтовані без спричинення шкоди цим частинам в процесі виконання Робіт.
СТАТТЯ 4. СТРОКИ ВИКОНАННЯ РОБІТ ТА ДОСТАВКИ КОМПЛЕКТУЮЧИХ:

За наявності на складі Виконавця Комплектуючих, необхідних для виконання Робіт, вони виконуються у межах граничного строку, встановленого законодавцем (до 14 чотирнадцяти днів), якщо сторони не встановлять інший, більш тривалий за вказаний, строк їх виконання. У даному разі допускається дострокове виконання Робіт. У разі неможливості визначити строк виконання Робіт у зв'язку з особливою їх складністю або відсутністю Комплектуючих, необхідних для їх виконання, Замовник погоджується з строком виконання Робіт, визначеним Виконавцем самостійно.

Замовник погоджується з тим, що до граничного строку встановленого законодавством не включається строк доставки замовлених Комплектуючих, який може сягати 30 (тридцяти) або більше робочих днів з моменту надходження передплати згідно з ч. 1 ст. 4 та за наявності замовлених Комплектуючих на складі Постачальника, або з дати замовлення Робіт – у випадку виконання гарантійних або безоплатних Робіт . У разі наявності замовлених Комплектуючих на складі Постачальника допускається дострокова доставка Комплектуючих. У разі відсутності таких Комплектуючих на складі Постачальника строки їх доставки переносяться за згодою сторін або ж Замовнику повертається внесена ним сума передплати, а замовлення анулюється.

Про дострокове виконання Робіт та/або дострокову доставку Комплектуючих чи про іншу інформацію, зазначену у цьому пункті Договору-замовлення Виконавець має право повідомити Замовника усно у день такого дострокового виконання Робіт/дострокової доставки Запчастин або ж отримання іншої інформації.

Замовник зобов'язаний з'явитись за автомобілем, прийняти Роботи та/або прийняти замовлені останнім Комплектуючі у строки визначені у цьому Договорі-замовленні але не пізніше 2-х днів, що відраховується з дня виконання Робіт/доставки Комплектуючих.
СТАТТЯ 5. ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ:.

При оформленні замовлення на доставку Оригінальних Комплектуючих, Замовник зобов'язаний не пізніше 2-х днів з моменту підписання цього Договору-замовлення здійснити попередню оплату у розмірі ___% від їх вартості, розрахованої на момент їх замовлення. У разі відсутності попередньої оплати у розмірі та строки передбачені цим пунктом Договору-замовлення, цей Договір-замовлення вважається розірваним з моменту такого невиконання (неналежного виконання) його умов Замовником та не породжує жодних наслідків для Виконавця; при цьому Виконавець повинен повідомити Замовника не пізніше наступного робочого дня про таке розірвання і про необхідність отримання Замовником автомобіля протягом 2х днів з моменту такого повідомлення.

Замовник зобов'язаний здійснити кінцеву оплату Робіт по їх виконанню та/або кінцеву оплату замовлених Комплектуючих по їх доставці але не пізніше 2-х днів з моменту такого виконання. У разі підвищення цін на замовлені Комплектуючі (в т.ч., що використовуються для виконання Робіт) Замовник здійснює кінцевий розрахунок за цінами, що існують на момент отримання Комплектуючих , з чим останній погоджується шляхом підписання цього Договору-замовлення. Оплата Робіт здійснюється за цінами на Роботи, що існують на день такої оплати.

Передача автомобіля та замовлених і доставлених Комплектуючих здійснюється тільки після зарахування оплати на рахунок Виконавця у повному обсязі.
СТАТТЯ 6. РОБОТИ, ЯКІ НЕОБХІДНІ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ: Виконавець має право виконувати Роботи, які не обумовлені із Замовником, але які є необхідними з міркувань безпеки користування автомобілем. Якщо в результаті вартість Робіт буде перевищувати початкову, Виконавець зобов'язаний узгодити питання виконання таких Робіт і замовлення для їх виконання Комплектуючих із Замовником. У разі відмови та/або небажання Замовника провести такі Роботи, Виконавець не несе будь-якої відповідальності за безпеку користування даним автомобілем та можливі наслідки такого користування автомобілем.

На час виконання Робіт, Замовник довіряє Виконавцю здійснювати керування Автомобілем Замовника для встановлення несправностей та контролю щодо їх усунення.
СТАТТЯ 7. ЗАМІНЕНІ КОМПЛЕКТУЮЧІ: Замінені Комплектуючі, крім Комплектуючих замінених по гарантії, на письмову вимогу Замовника, зазначену у замовленні, що є невід‘ємною частиною цього Договору-замовлення та оформлюється при передачі автомобіля Виконавця для виконання Робіт, повертаються йому в момент повернення автомобіля після виконання Робіт. Комплектуючі, що не були заявлені Замовником, поверненню не підлягають.
СТАТТЯ 8. ГАРАНТІЇ: Гарантія на Оригінальні Комплектуючі, що були придбані у Виконавця та встановлені на автомобіль Замовника на СТОА «CITROEN» Виконавця, надається терміном на 12 (дванадцять) місяців. Гарантія на Оригінальні Комплектуючі придбані у Виконавця без їх встановлення становить 60 (шістдесят) днів, а Гарантія на Роботи по встановленню та/або ремонту Оригінальних Комплектуючих, придбаних у Виконавця, надається терміном на 12 (дванадцять) місяців. Гарантія Виконавця на Роботи діє за умови проведення Робіт на СТОА «CITROEN» одночасно з придбанням вказаних Комплектуючих у Виконавця.

Усі вищезазначені гарантійні строки обчислюються починаючи з дня передачі автомобіля та/або Комплектуючих Виконавцем Замовникові.

Виконавець розглядає можливі претензії Замовника щодо встановлених Комплектуючих та виконаних Робіт при наявності підтверджуючих документів (оригіналів підписаного сторонами цього Договору-замовлення та чеку про його оплату тощо) і при дотримуванні інструкції по експлуатації автомобіля.

Гарантійні зобов'язання Виконавця не розповсюджуються: на деталі, що зношуються в ході нормальної експлуатації (деталей «нормального зношування»), таких, як: шини, щітки склоочисника, лампочки, запобіжники, контакти, свічки запалювання, фрикційні накладки гальм і зчеплення; гальмівні колодки, диски, барабани; ланцюги, ремені приводу ГРМ і генератора; фільтруючі елементи очистки масла, повітря і пального; форсунки паливних систем, балансування коліс, паперові прокладки, гвинти, гайки та інші витратні частини; шарніри, втулки та опори, гумові та гумово-металеві елементи підвіски та кермового механізму; амортизатори, диски зчеплення, деталі ходової частини; деталі випускної та вихлопної систем, ремені тощо, беручи до уваги пробіг і умови їх експлуатації (в тому числі використання неякісних паливно-мастильних матеріалів, експлуатацію в умовах запиленої атмосфери тощо); на поточне обслуговування (крім першого, якщо інше не передбачено умовами укладених договорів) періодичні перевірки і регулювання, а також на такі витратні деталі, як масляний, повітряний, паливний, сажовий та салонний фільтри.
СТАТТЯ 9. ШТРАФНІ САНКЦІЇ: У разі затримки з боку Замовника отримання автомобіля після виконання Робіт більш ніж на 2-два дні та/або залишення автомобіля більш ніж на вказаний строк на території СТОА «CITROEN» Виконавця без здійснення оплати, як це передбачено ст. 4 Договору-замовлення, Замовник зобов‘язаний сплатити Виконавцю щоденний штраф в розмірі ____ (____________) грн. за кожен день затримки отримання/залишення автомобіля понад строк вказаний у цьому пункті Договору-замовлення.

У разі, якщо Замовник замовив Комплектуючі, зробивши передплату, як це передбачено в ст. 5 Договору-замовлення, та здійснив їх кінцеву оплату після доставки, як це передбачено в ст. 3 Договору-замовлення, після чого відмовляється від Комплектуючих, вимагаючи повернення коштів, внесена ним сума передплати (ст. 5 Договору-замовлення) залишається у Виконавця як компенсація за витрати, понесені Виконавцем по доставці, розмитненню, сплаті податків тощо.

У разі, якщо Замовник не отримує замовлені ним Комплектуючі та/або ж не здійснює їх кінцеву оплату, як це передбачено умовами цього Договору-замовлення, внесена ним сума передплати (ст. 5 Договору-замовлення) є штрафом за неналежне виконання Замовником своїх зобов’язань по отриманню замовлених Комплектуючих та останньому не повертається.

При простроченні кінцевої оплати Замовник зобов'язується сплатити Виконавцю пеню у розмірі подвійної облікової ставки НБУ, що діяла у період її нарахування за кожний день прострочення від суми заборгованості. Послуги банку по перерахуванню грошей відносяться за рахунок Замовника.
СТАТТЯ 10. ВИРІШЕННЯ СПОРІВ: Всі спори щодо виконання цього Договору-замовлення сторони будуть намагатися вирішити шляхом переговорів. Якщо у ході переговорів сторони не прийдуть до згоди, то сторони мають право звернутися до відповідного суду за його вирішенням у відповідності з чинним законодавством України. Якщо Замовник є нерезидентом або особою без громадянства, спори будуть вирішуватись у суді/господарському суді м. ____________ з використанням норм українського матеріального та процесуального права без відсилки до колізійних норм.

СТАТТЯ 11. ПОВІДОМЛЕННЯ: Повідомлення пов'язані з виконанням цього Договору-замовлення оформлюються письмово і направляються на адреси, що вказані в цьому Договорі-замовленні, за виключенням усних повідомлень, як це передбачено ч. 3 ст. 4 цього Договору-замовлення. Замовник у разі зміни своєї адреси або ж інших індивідуальних даних зобов'язаний повідомити про це Виконавця за адресами СТОА «______», ТОВ «______»: ______________, __, м. ________, Україна.


Схожі:

1. Предмет договору
НАЙМАЧ”, з іншої сторони, разом іменовані “Сторони”, попередньо ознайомлені з вимогами цивільного законодавства щодо недійсності...
І. Предмет Договору

Замовлення
Для оформлення передплати необхідно заповнити замовлення та надіслати за адресою
I. Предмет договору та інші загальні умови

ФАБУЛА 21 липня 2010 року Відкрите акціонерне товариство «Національна...
Лізингоодержувачем, а останній сплачує за це лізингові платежі на умовах договору. По закінченні строку договору фінансового лізингу...
Кодекс України про адміністративні правопорушення стаття 172 Порушення...
Вивчення вимог Закону України «Про звернення громадян» №393/96-ВР від 02. 10. 1996 року «Стаття Вимоги до звернення, стаття Заборона...
Вартість послуг з моніторингу ЗМІ (на місяць)*, monitoring unian net
Для замовлення моніторингу ЗМІ необхідно заповнити замовлення та надіслати за адресою
Вартість послуг з моніторингу ЗМІ (на місяць)*, monitoring unian net
Для замовлення моніторингу ЗМІ необхідно заповнити замовлення та надіслати за адресою
КОДЕКС ЕТИКИ ЧЛЕНІВ АСОЦІАЦІЇ ФАХІВЦІВ
Стаття Член АФН (р) У повинен уникати спотворення або приховування інформації, що має відношення до нерухомого майна або угоди. Однак...
РОЗДІЛ 2 Ознаки та особливості договору купівлі продажу
До істотних умов цього договору традиційно відносять умову про ціну. Однак ціна не є істотною умовою, оскільки, якщо її не встановлено...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка