ДВОСТОРОННЯ УГОДА ПРО СПІВПРАЦЮ


Скачати 26.86 Kb.
Назва ДВОСТОРОННЯ УГОДА ПРО СПІВПРАЦЮ
Дата 12.07.2013
Розмір 26.86 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи
ДВОСТОРОННЯ УГОДА

ПРО СПІВПРАЦЮ

м. Варшава                                                      „____„ ___________ 200__ року 

      Об’єднання українців (надалі іменується – «ОУП» ), в особі голови Петра Тими, з одного боку, та Міжнародна громадська організація українців “Четверта Хвиля” (надалі іменується – МГОУ “Четверта Хвиля”), в особі представника – керівника Української світової інформаційної мережі (УСІМ) при МГОУ “Четверта Хвиля” – Дмитра Славова, з другого боку, укладаючи цю Угоду, за погодженням сторін, мають наміри: 

     ОУП”:

      1. Висвітлювати в ЗМІ та сприяти розміщенню у своїх та партнерських засобах масової інформації інформаційних матеріалів УСІМ при МГОУ “Четверта Хвиля” для розширення співробітництва з представниками закордонного українства та громадян України за кордоном із питань освіти, культури та висвітлення проблемних питань життєдіяльності українців за кордоном, у тому числі в економічному та політичному аспектах.

      2. Запрошувати МГОУ “Четверта Хвиля” до участі в заходах, що проводяться за планом „ОПУ”, із залученням представників закордонного українства та громадян України за кордоном.

      3. Налагодити тісну співпрацю з представниками мас-медіа українців за кордоном в інформаційній сфері, з використанням партнерських засобів масової інформації УСІМ при МГОУ “Четверта Хвиля”.

      4. Сприяти висвітленню в ЗМІ творів культури і мистецтва (прози, поезії, малюнку, фото тощо) представників українців за кордоном.

      5. Сприяти й брати участь у проведенні спільних із МГОУ “Четверта Хвиля” заходах (форумах, фестивалях, конкурсах, зустрічах-презентаціях, семінарах, пленерах, культурних програмах тощо) із залученням представників українців за кордоном. 

      МГОУ “Четверта Хвиля”:

     1. Надавати „ОУП” інформаційні матеріали (відеосюжети, інформаційні збірки тощо) про життєдіяльність та проблемні питання (в культурній, політичній та економічній сферах) закордонного українства та громадян України за кордоном для подальшого висвітлення цих питань на телебаченні й радіо.

      2. Сприяти налагодженню зв'язків „ОУП” з представниками  мас-медіа українців за кордоном для організації співробітництва в інформаційній сфері з метою захисту їхніх прав та інтересів.

      3. Запрошувати представників „ОУП” до участі у заходах, що проводяться за планом МГОУ “Четверта Хвиля” з представниками українців за кордоном з метою розширення культурних зв'язків та поглиблення .

     4. Сприяти та брати участь у спільних з „ОУП” заходах (форумах, фестивалях, художньо-мистецьких конкурсах, семінарах тощо). 

Прикінцеві положення

      1. Зміни та доповнення до угоди, за необхідності, можуть бути внесені й затверджені тільки у двосторонньому порядку.

     2. Угода може бути розірвана будь-якою із сторін у разі:

     – зміни основного регламентуючого документу (Положення, Статуту) щодо характеру та напрямків діяльності одного з фігурантів Угоди, які виключають можливість або доцільність подальшої співпраці сторін;

     – невиконання однією із сторін домовленостей про співпрацю.

     Звертання до Суду будь-якою із сторін Угоди, у разі незадоволення виконанням умов співпраці другою стороною, виключається.

     3. Угода про співпрацю набирає чинності з дня її підписання. 
 

Підписи сторін: 

ЗА

Об’єднаня українців Польщі «ОУП»

Голова  

ЗА

Міжнародну громадську організацію українців “Четверта Хвиля”

Керівник УСІМ при МГОУ “Четверта Хвиля”

                                 П.ТИМА

Д. СЛАВОВ

 
 
 

                                                                  

(М.П., особистий підпис)                         (М.П., особистий підпис)                          

Схожі:

ДВОСТОРОННЯ УГОДА ПРО СПІВПРАЦЮ
Міжнародна громадська організація українців “Четверта Хвиля” (надалі іменується МГОУ “Четверта Хвиля”), в особі представника керівника...
УГОДА про співпрацю у сфері безпеки життєдіяльності населення
Залучення представників сторін (за згодою та в межах наданих повноважень) до участі у перевірках (вивченнях)
УГОДА про співпрацю між Політичною партією "Зелені" та Політичною партією "Русь"
Статутами, Політична партія "Зелені" в особі її Голови Прогнімака Олександра Володимировича та Політична партія "Русь" в особі її...
УГОДА ПРО ЗБЕРЕЖЕННЯ ПОПУЛЯЦІЙ ЄВРОПЕЙСЬКИХ КАЖАНІВ (EUROBATS)
Друга поправка, 2000 рік (змінено назву угоди, попередня назва “Угода про збереження кажанів в Європі”)
Додаткова Угода №      до Договору про надання телекомунікаційних послуг
Замовник, з іншої сторони, що при спільному згадуванні можуть іменуватись Сторони і кожен окремо Сторона, уклали цю Додаткову угоду...
Угода користувача
Ця Угода регламентує відносини між Адміністрацією інформаційного ресурсу «EURO 2012 (Ukraine)» і фізичною особою, що здійснює пошук...
Додаткова Угода №      до Договору про надання телекомунікаційних...
Виконавець, з однієї сторони, та       в особі µ     , який діє на підставі      , що іменується далі Замовник, з іншої сторони,...
УГОДА ПРО ЗБЕРЕЖЕННЯ АФРО-ЄВРАЗІЙСЬКИХ МІГРУЮЧИХ ВОДНО-БОЛОТНИХ ПТАХІВ (AEWA)
Суть договору: Угода укладена в рамках і на виконання Боннської конвенції. Метою Угоди є збереження мігруючих водно-болотних птахів,...
УГОДА про завдаток

Дві українські компанії-лідери розпочинають співпрацю
Група компаній IDS Group повідомила про підписання довгострокового контракту з компанією «Сандора»
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка