Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи


Скачати 210.5 Kb.
Назва Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи
Дата 13.05.2013
Розмір 210.5 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Інформатика > Документи


Електронною поштою
Начальникам РВ, ЗДПО-1, АРЗ СП, ДПЧ, ПДПЧ-16
Телеграма №579
Направляю Вам наказ ГУ МНС України в Миколаївській області від 23.06.2010 № 419 «Про затвердження Регламенту інформаційного забезпечення оперативно-координаційного центру».

Вам необхідно:

  • вивчити вимоги даного наказу з особовим складом підрозділу;

  • наказ долучити до наглядових справ «Службово-інформаційні документи – папки № 1», «Нормативні документи чергового радіотелефоніста, при виникненні НС(НП)»,;

  • в термін до 10.07.2010 про проведену роботу доповісти рапортом за підписом керівника підрозділу до ОДС ОКЦ ГУ МНС України в Миколаївській області.


Додаток: на 13 арк. в 1 прим.



Перший заступник начальника

ГУ МНС України

в Миколаївській області

полковник служби ц.з. О.А. Мазур

вих. № 69/3807 від 24.06.2010

вик.: Дідан 490609




Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення

від наслідків Чорнобильської катастрофи




ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ МНС УКРАЇНИ

В МИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ



НАКАЗ
23.06.2010 м. Миколаїв № 419


Про затвердження Регламенту інформаційного забезпечення оперативно-координаційного центру


З метою оперативного, об’єктивного і повного інформування керівного складу ГУ МНС України в Миколаївській області, Оперативно-чергової служби МНС України про надзвичайні ситуації, пожежі, несприятливі побутові або нестандартні ситуацій, аварії, стихійні лиха тощо, підвищення оперативності інформування підпорядкованими підрозділами ГУ МНС України в Миколаївській області, отримання достовірної інформації про місцезнаходження співробітників структурних підрозділів ГУ МНС України в Миколаївській області та на виконання вимог наказів МНС України від 15 жовтня 2003 року № 392 „Про вдосконалення системи оперативного інформування в структурі МНС України» та від 18 грудня 2000 року № 335 "Про Регламент інформаційної взаємодії при виникненні НС техногенного і природного характеру, їх ліквідації та мінімізації наслідків»,
НАКАЗУЮ:


  1. Затвердити “Регламент інформаційного забезпечення оперативно-координаційного центру структурними та підпорядкованими підрозділами ГУ МНС України в Миколаївській області”, що додається.




  1. Заступнику начальника центру – начальнику оперативного відділу оперативно-координаційного центру ГУ МНС України в Миколаївській області підполковнику служби цивільного захисту Холявко Сергію Олександровичу:

  • забезпечити прийом, обробку та своєчасне проходження інформації у відповідності з наказом ГУ МНС України в Миколаївській області від 22 грудня 2009 року № 773 «Про затвердження Реєстру алгоритмів оповіщення та взаємоінформування управлінь та служб цивільного захисту Миколаївської територіальної підсистеми ЄДС ЦЗ черговою зміною оперативно-координаційного центру ГУ МНС України в Миколаївській області»;

  • організувати постійний контроль за місцезнаходженням співробітників ГУ МНС України в Миколаївській області, які перебувають у службових відрядженнях та закріпленого за ними службового автотранспорту.




  1. Начальнику оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру ГУ МНС України в Миколаївській області капітану служби цивільного захисту Дідан Григорію Васильовичу раз в квартал проводити аналіз якості та своєчасності інформування структурними та підпорядкованими підрозділами оперативно-координаційного центру ГУ МНС України в Миколаївській області.




  1. Керівникам структурних та підпорядкованих підрозділів ГУ МНС України в Миколаївській області забезпечити своєчасне та якісне інформування оперативно-координаційного центру ГУ МНС України в Миколаївській області.




  1. Визнати таким, що втратив чинність, наказ ГУ МНС України в Миколаївській області від 20 березня 2006 року № 84 «Про інформаційне забезпечення оперативно-диспетчерської служби ОКЦ ГУ МНС України в Миколаївській області», наказ ГУ МНС України в Миколаївській області від 07 липня 2009 року № 393 «Про вихід на зв’язок керівництва підпорядкованих підрозділів ГУ МНС України в Миколаївській області».




  1. Наказ оголосити особовому складу структурних та підпорядкованих підрозділів ГУ МНС України в Миколаївській області.




  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника ГУ МНС України в Миколаївській області полковника служби цивільного захисту Семенова Валерія Костянтиновича.





В.о. начальника ГУ МНС України

в Миколаївській області

полковник служби

цивільного захисту О.А. Мазур

АРКУШ ПОГОДЖЕННЯ

до наказу ГУ МНС України від „___” ________ 2010 р. № ___

Назва документа „ Про затвердження Регламенту інформаційного забезпечення оперативно-координаційного центру ”
ПОГОДЖЕНО :
Заступник начальника Головного управління –

начальник управління з питань

наглядово-профілактичної діяльності

полковник служби цив.зах. С.В.КОРОГОД
Заступник начальника Головного управління –

начальник управління державної інспекції

цивільного захисту та техногенної безпеки

(керівник територіального органу ДІЦЗ та ТБ ГУ МНС)

полковник служби цив.зах. С.Є.ЖУКОВСЬКИЙ
Заступник начальника Головного управління –

начальник управління по роботі з персоналом

полковник служби цив.зах. С.В.КОНОВАЛОВ
Заступник начальника Головного управління

з питань реагування на надзвичайні ситуації,

застосування сил та цивільного захисту

полковник служби цив.зах. В.К.СЕМЕНОВ


Головний фахівець (з правової роботи)

капітан служби цив. зах. В.В. КІБЕЦЬ
Начальник відділу контролю та

аналітичного забезпечення

підполковник служби цив. зах. М.С. ПАЦЮК
Старший психолог центру

психологічного забезпечення

та роботи з особовим складом

управління по роботі з персоналом

майор служби цив. зах. Д.В. ВОЛКОВ
Розрахунок розсилки:

ГУ МНС – 1 пр.

ОКЦ – 1 пр.

Підпорядковані підрозділи ГУ МНС – 30 пр.

Всього – 32 пр.
Заступник начальника центру –

начальник ОВ ОКЦ ГУ МНС України

в Миколаївській області

підполковник служби цив.зах. С.О. ХОЛЯВКО

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ ГУ МНС України в Миколаївській області 23.06.2010 № 419

РЕГЛАМЕНТ



інформаційного забезпечення оперативно-координаційного центру структурними та підпорядкованими підрозділами ГУ МНС України в Миколаївській області

І. Загальні положення
1.1. Регламент інформаційного забезпечення оперативно-координаційного центру структурними та підпорядкованими підрозділами ГУ МНС України в Миколаївській області (далі – Регламент) встановлює порядок та терміни надання інформації (повідомлення) у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій, пожеж, несприятливих побутових або нестандартних ситуацій, аварій, стихійного лиха тощо, до оперативно-координаційного центру ГУ МНС України в Миколаївській області.

1.2. Основним завданням Регламенту є своєчасне та повне забезпечення інформаційної взаємодії між структурними, підпорядкованими підрозділами та оперативно-координаційним центром ГУ МНС України в Миколаївській області (далі – ОКЦ ГУ МНС).

1.3. Інформація (зведення) до ОКЦ ГУ МНС підрозділами подається:

  • письмово, засобами електронної пошти на адресу: [email protected], [email protected];

  • письмово, засобами факсимільного зв’язку на телефонний номер мережі загального користування: 0512 57-52-10;

  • усно, засобами телефонного стаціонарного (мобільного) зв’язку на телефонний номер мережі загального користування: 0512 55-17-46, 0512 24-71-01, телефонний номер спецлінії: 101;

  • усно, засобами телефонного зв’язку внутрішньовідомчої мережі, а також ІР- телефонії на номер: 16-10.


ІІ. Порядок та терміни надання інформації (повідомлення) до ОКЦ ГУ МНС.
2.1. Підпорядковані підрозділи ГУ МНС України в Миколаївській області організовують та забезпечують збір, обробку та передачу оперативної інформації щодо загрози або виникнення надзвичайних ситуацій, пожеж, несприятливих побутових або нестандартних ситуацій, аварій, стихійного лиха тощо (далі – надзвичайна ситуація).

2.2. У разі отримання будь якої оперативної інформації підпорядковані підрозділи ГУ МНС негайно доводять відповідну інформацію до ОКЦ ГУ МНС. З метою з’ясування обставин надзвичайної ситуації керівний склад підрозділу зобов’язаний терміново виїжджати на місце її виникнення. Терміни подачі інформації з місця виникнення надзвичайної ситуації: після прибуття та з’ясування обставин, але не пізніше ніж через 10 хвилин (надається телефоном або засобами радіозв'язку до пункту зв’язку частини, ОКЦ ГУ МНС), а у разі різкого погіршення обстановки – негайно.

2.3. Керівництвом підпорядкованого підрозділу організовується підготовка та передача до ОКЦ ГУ МНС відповідних письмових доповідей (додаток до Регламенту).

2.4. У разі створення спеціальних комісій з ліквідації надзвичайних ситуацій, або проведення засідань органів влади з цього питання інформувати ОКЦ ГУ МНС про прийняті ними рішення, а за вимогою оперативного чергового – начальника чергової зміни ОКЦ ГУ МНС надавати звітні матеріали про їх роботу (акти, протоколи, накази та ін.).

2.5. Керівному складу, черговим радіотелефоністам підпорядкованих підрозділів, забороняється передавати інформацію про надзвичайні ситуації до структурних підрозділів ГУ МНС України в Миколаївській області без попереднього надання до ОКЦ ГУ МНС.

2.6. Відповідальність за своєчасне та повне інформування ОКЦ ГУ МНС покладається на начальника підпорядкованого підрозділу або особу, яка виконує його обов’язки.
ІІІ. Порядок надання зведень до ОКЦ ГУ МНС по особовому складу структурних та силам і засобам підпорядкованих підрозділів ГУ МНС України в Миколаївській області.
3.1. Начальники підпорядкованих підрозділів організовують передачу зведень до ОКЦ ГУ МНС встановленим порядком:

3.1.1. До 8:30 зведень про наявність сил та засобів (стройова записка), які перебувають в бойовому розрахунку і резерві підрозділу.

3.1.2. О 18:00 зведень про гаражування оперативно-службового автотранспорту на території розташування підрозділу.

3.1.3. О 21:00 зведень про залучення сил та засобів підрозділу (добовий звіт) за поточну добу.

3.2. Начальники структурних підрозділів ГУ МНС України в Миколаївській області, в робочі дні з 16:45 до 17:15 організовують підготовку та передачу до ОКЦ ГУ МНС, встановленим порядком, стройової записки по підлеглому особовому складу на наступний робочий день.

3.3. У вихідні та святкові дні закріплені за караулами співробітники ГУ МНС доповідають на ОДС з 07:45 хв. до 08:15 про своє місце знаходження та контактний номер телефону (для оперативного зв’язку).

ІV. Порядок інформування ОКЦ ГУ МНС співробітниками структурних підрозділів ГУ МНС України в Миколаївській області про виїзд та місцезнаходження у службовому відрядженні.
4.1. Під час підготовки до виїзду у службове відрядження за межі гарнізону цивільного захисту м. Миколаєва співробітник (старший групи) зобов’язаний за день до виїзду надати інформацію до ОКЦ ГУ МНС про: дату, час відрядження та дату повернення, місце відрядження, мету відрядження, вид транспорту на якому співробітник направляється до місця відрядження.

4.2. По прибуттю до місця відрядження або при прибуттю до проміжних підпорядкованих підрозділів ГУ МНС України в Миколаївській області чи адміністративно-територіальних одиниць (область, район, місто), співробітник (старший групи) зобов‘язаний доповісти до ОКЦ про своє місцезнаходження.

4.3. Перед поверненням з відрядження співробітник (старший групи) зобов‘язаний доповісти до ОКЦ ГУ МНС про час виїзду та вид транспорту на якому він повертається до м. Миколаєва.

4.4. По прибуттю із службового відрядження співробітник (старший групи) доповідає про це до ОКЦ ГУ МНС.

4.5 У разі виникнення нестандартних ситуацій під час відрядження, поломки службового автотранспорту та іншої події співробітник (старший групи) негайно повинен доповісти про них до ОКЦ ГУ МНС.

4.6. Черговий радіотелефоніст ПЗЧ або особа, що виконує його обов’язки по прибутті до підрозділу та виїзду співробітника ГУ МНС України в Миколаївській області зобов’язаний протягом п’яти хвилин інформувати ОКЦ ГУ МНС.

4.7. Чергова зміна ОКЦ зобов‘язана вести постійний контроль за виїздом, місцезнаходженням та поверненням співробітників ГУ МНС в Миколаївській області зі службових відряджень.
V. Порядок інформування ОКЦ ГУ МНС співробітниками структурних та підпорядкованих підрозділів ГУ МНС України в Миколаївській області про прибуття до Гарнізонів співробітників МНС Україні.
5.1. По прибуттю до Миколаївського обласного гарнізону цивільного захисту (далі – Гарнізон) співробітників МНС України, співробітник ГУ МНС України в Миколаївській області який забезпечує їх перебування повинен надати до ОКЦ ГУ МНС: посаду, звання, прізвище, ім’я та по-батькові, мету, термін перебування, вид транспорту та місце мешкання.

5.2. У разі прибуття до підпорядкованого підрозділу ГУ МНС України в Миколаївській області співробітника (оперативної групи) МНС України черговий радіотелефоніст ПЗЧ або особа, що виконує його обов’язки повинні з’ясувати у начальника підрозділу (начальника караулу) посаду, звання, прізвище, ім’я та по-батькові, мету, термін перебування та вид транспорту після чого негайно доповісти до ОКЦ ГУ МНС України.

5.3. У разі прибуття до Гарнізону керівного складу МНС України начальник чергової зміни ОКЦ ГУ МНС повинен проінформувати Оперативно-чергову службу МНС України.
VI. Порядок виходу на зв’язок керівництва підпорядкованих підрозділів та співробітників структурних підрозділів ГУ МНС України в Миколаївській області.
6.1. Встановити термін виходу на зв'язок начальників та заступників начальника підпорядкованих підрозділів ГУ МНС України в Миколаївській області за запитом начальника, першого заступника, заступників начальника ГУ МНС України в Миколаївській області та оперативного чергового – начальника чергової зміни ОКЦ ГУ МНС:

6.1.1. У робочий час по мобільному зв’язку – негайно, по каналам ІР - телефонії – до 20 хвилин;

6.1.2. У неробочий час по мобільному зв’язку – до 10 хвилин, по телефонним каналам загального користування (АТС) – до 45 хвилин.

6.2. Встановити термін виходу на зв'язок співробітників структурних підрозділів ГУ МНС України в Миколаївській області:

6.2.1. У робочий час по мобільному зв’язку – негайно;

6.2.2. У неробочий час по мобільному зв`язку – до 10 хвилин, по телефонним каналам загального користування (АТС) – до 45 хвилин.

6.3. Начальникам та заступникам начальника підпорядкованих підрозділів та співробітникам структурних підрозділів ГУ МНС України в Миколаївській області у разі зміни контактних номерів телефонів негайно інформувати ОКЦ ГУ МНС України.

Заступник начальника центру –

начальник ОВ ОКЦ ГУ МНС України

в Миколаївській області

підполковник служби цив.зах. С.О. Холявко

ДОДАТОК

до Регламенту інформаційного забезпечення оперативно-координаційного центру структурними та підпорядкованими підрозділами ГУ МНС України в Миколаївській області
Начальнику чергової зміни ОКЦ ГУ МНС
Про рятування людей на водних об'єктах
Дата 06.02.2010 час 18:16

(складання доповіді)

  1. Вид події: рятування.

  2. Час, дата, причина (характер) та місце події: 06.02.2010 близько 17:00 в р. Південний Буг (400 м. вниз по течії від ТОВ „Агроекспорт-Юг”), м. Нова Одеса, Миколаївської області, на відстані 15 м. провалився під лід гр. Дунаєвський Микола Анатолійович.

  3. Дані про врятованого (П.І.Б., рік народження та домашня адреса): Дунаєвський Микола Анатолійович, 1941р.н., пенсіонер, мешкає в м. Нова Одеса, вул. Петровського, 74.

  4. Вжиті заходи, задіяні сили та плавзасоби (якщо були): місцеві мешканці 2 чоловіка з залученням дерев’яного човна.

  5. Задіяні слідчі органи, оперативні групи (посада, звання): слідчо-оперативна група Новоодеського РВ УМВС України в складі: ст. слідчий ст. лейтенант міліції Дубяга Е.В., дільничний інспектор ст. лейтенант міліції Михальченко Л.А., експерт криміналіст лейтенант міліції Лук’янчук В.Ю.

П.І.Б. та посада керівника рятувальних робіт: рятувальні роботи не проводились.

  1. Погодні умови в районі події: ясно, без опадів, температура повітря + 3 оС, температура води + 4 оС.

  2. Орган (особа), що сповістила про подію (назва, П.І.Б., адреса, телефон): заст. начальника Новоодеського РВ УМВС України підполковник міліції Журавель Е.М., (05167)9-13-02.

  3. Дані про рятувальників (П.І.Б., посада, звання, де працюють):

  • гр. Вовненко Іван Олександрович, 1985р.н., охоронник фірми „ЮДВ-ЮСТ”, мешкає м. Нова Одеса, вул. Решетєєва, 102;

  • гр. Дуб Микола Миколайович, 1981р.н., непрацюючий, мешкає м. Нова Одеса, вул. Решетєєва, 96.

  1. Додаткова інформація (якщо є інформація яка не ввійшла у вище перелічені пункти): для надання медичної допомоги потерпілий доставлений до ЦРЛ м. Нова Одеса.

  2. Причини не своєчасного інформування (якщо є такий факт): порушень взаємоінформування не було.


Начальник підрозділу* _____________________________________________________

( посада, спеціальне звання, підпис, прізвище)
- *або інша посадова особа підрозділу за його дорученням
Начальнику чергової зміни ОКЦ ГУ МНС
Про загибель людей на водних об’єктах
Дата 01.06.2010 час 17:16

(складання доповіді)

1. Вид події (загибель/пропажа безвісті): загибель.

2. Час, дата, причина (характер) та місце події, ким встановлена особа що загинула: Миколаївська область, Новобузький район, Камянська сільрада с. Пелагіївка 22.07.2010. приблизно о 13:35 в р. Інгул на відстані 30 метрів від берегу, було виявлено тіло гр. Кремньова М.І. Тіло було знайдено гр. Бобрович І.І., мешкає м. Новий Буг вул. Головського,11, плавав на човні виявив та транспортував тіло до берегу. Особа загиблого встановлена слідчим майором міліції Сідлецьким В.М. (раніше проходив по кримінальній справі).

3. Дані про потерпілих (П.І.Б., рік народження та їх адреса, де і ким працювали): Кремньов Микола Іванович 1966р.н., безробітній, мешкав с. Новосілля Новобузької міської ради, Новобузького району Миколаївської області.

4. Медичний висновок (посада мед. працівника, ким встановлена причина смерті, вказати попередній висновок якщо є явні ознаки): зовнішнім оглядом ознак насильницької смерті не виявлено, попередній висновок – механічна асфіксія внаслідок утоплення у воді, встановив судмедексперт ЦРЛ м. Новий Буг Стєрліков В.В.

5. Вжиті заходи (дата, час, куди доставлено тіло): 01.06.2010 тіло загиблого доставлено до судмедекспертизи ЦРЛ м. Новий Буг.

6. Задіяні сили та плавзасоби (якщо були залучені): не залучались.

7. Задіяні слідчі органи (посада, звання): слідчо-оперативна група Новобузького РВ УМВС України в Миколаївській області в складі: дільничний інспектор ст. лейтенант міліції Усенко С.В., інспектор БСП капітан міліції Охезін С.М., експерт майор міліції Шевченко В.В., слідчий майор міліції Сідлецький В.М.

8. П.І.Б. та посада керівника рятувальних робіт: рятувальні роботи не проводились.

9. Погодні умови в районі події: без опадів, температура повітря 32 оС, температура води +25 оС.

10. Орган (особа), що сповістив про подію (назва, П.І.Б., адреса, телефон): черговий Новобузького РВ УМВС України в Миколаївській області капітан міліції Художник С.Ю. т.: (05167) 9-16-61.

11. Дії осіб, які отримали повідомлення про подію (сповіщення служб які можуть бути залучені до ліквідації події): збір інформації.

12. Додаткова інформація (якщо є інформація яка не ввійшла у вище перелічені пункти): не має.

13. Причини не своєчасного інформування (якщо є такий факт): інформація встановлена при звірці з Управлінням статистики. Своєчасно не було сповіщено черговою службою Новобузького РВ УМВС України в Миколаївській.
Начальник підрозділу* _____________________________________________________

( посада, спеціальне звання, підпис, прізвище)

- *або інша посадова особа підрозділу за його дорученням

Начальнику чергової зміни ОКЦ ГУ МНС
Інформація про дорожньо-транспортну пригоду
Дата 01.05.2010 час 05:15

(складання доповіді)
1. Дата та час виникнення ДТП – 01.05.2010 о 00:45.

2. Адреса, місце виникнення ДТП (в населеному пункті – найменування вулиці, на автодорозі – назва автодороги, населений пункт) – автодорога Т-15-15 «Федорівка-Рибаківка» біля с. Тузли, Березанського району.

3. Вид (зіткнення, перевертання, наїзд на пішохода та ін.), обставини та причини (перевищення швидкості руху, порушення правил дорожнього руху та ін.) пригоди, вид автотранспорту за участю якого (яких) сталося ДТП (якщо вантажний – найменування вантажу, кількість), номерний знак, власник, дані на водія транспортного засобу (П.І.Б., рік народження, місце мешкання, соціальний статус) – внаслідок пробиття правої передньої шини стався з`їзд у кювет та зіткнення з деревом легкового автомобілю „Nissan Primera” н.з. ВЕ6917НІ, під керуванням гр. Гореславця Олександра В’ячеславовича, 1990 р.н., мешкає в с. Парутине, Очаківського району, вул. Леніна, 24.

4. Наслідки ДТП (постраждалі, загиблі П.І.Б., рік народження, місце мешкання, соціальний статус, куди госпіталізовані (доставлені), діагноз, стан –

Водій автомобілю „Nissan Primera” гр. Гореславець О.В., 1990 р.н., загинув на місці ДТП.

З місця ДТП до хірургічного відділення Березанської ЦРЛ доставлені пасажири автомобілю „Nissan Primera”:

  • гр-ка Оніщенко М.В., 1986 р.н., мешканка м. Миколаєва, студентка МДПУ, діагноз – струс головного мозку, стан важкий;

5. Склад підрозділу ГУ МНС, що залучався для проведення робіт (керівник проведення робіт, вид техніки, час повідомлення, час виїзду, час прибуття, час повернення) - для деблокування тіла загиблого водія залучалося пожежно-рятувальне відділення ПДПЧ-34 на САРМ-Л (Renault), в складі 5-ти осіб на чолі з заступником начальника Березанського РВ майором служби ц.з. Шевченко І.І. Час виїзду – 01.00, прибуття – 01.20, повернення – 03.55.

6. Обсяг виконаних робіт (перелік робіт, що виконані підрозділом): за допомогою комбінованого різака-розжима LUKAS LKS 35EN тіло загиблого водія було деблоковано.

7. Витрати моторесурсів (загальний пробіг км, робота агрегатів хв. і ін.): пройдено - 21 км, робота електростанції «HONDA» - 30 хв, робота маслостанції «LUKAS Universal» - 25 хв., робота освітлювальної башти – 30 хв.

8. Орган (особа), що сповістив про подію (назва, П.І.Б., адреса, телефон): черговий Березанського РВ УМВС України в Миколаївській області ст. лейтенант міліції Петров О.В. т.: (05153) 9-16-02.
Начальник підрозділу* _____________________________________________________

( посада, спеціальне звання, підпис, прізвище)
- *або інша посадова особа підрозділу за його дорученням

Начальнику чергової зміни ОКЦ ГУ МНС
Про надання допомоги
Дата 06.02.2010 час 22:15

(складання доповіді)


  1. Дата, час надання допомоги: 25.02.2010 о 13:43.

  2. Адреса (район, найменування населеного пункту): Миколаївська область, Жовтневий район, Миколаївська сільрада, с. Миколаївське.

  3. Склад підрозділу ГУ МНС, що залучався для проведення робіт (керівник проведення робіт, вид техніки, час повідомлення, час виїзду, час прибуття, час повернення: рятувальне відділення АРЧ АРЗ СП ГУ МНС України в Миколаївській області в складі 7-х осіб на ПНС-110 (ЗІЛ-131), автомобіль забезпечення (ЗІЛ-131) на чолі з заступником начальника АРЗ СП підполковником служби ц.з. Мазуром В.М. Час виїзду – 13.43, прибуття – 14.20, повернення – 21.55.

  4. Обсяг виконаних робіт (перелік робіт, що виконані підрозділом): за допомогою насосної станції здійснювалось перекачування поверхневих вод до дренажної системи.

  5. Витрати моторесурсів (загальний пробіг км, робота агрегатів хв. і ін.): пройдено – 55 км., робота агрегату – 7 год., відкачано води – 2772 м3

  6. Орган (особа), що сповістив про подію (назва, П.І.Б., адреса, телефон): Голова Миколаївської сільради гр. Петров П.В. т.: (0512) 58-16-02.


Начальник підрозділу* _____________________________________________________

( посада, спеціальне звання, підпис, прізвище)
- *або інша посадова особа підрозділу за його дорученням

Начальнику чергової зміни ОКЦ ГУ МНС

Про відключення від енергопостачання




Дата 06.02.2010 час 15:30

(складання доповіді)



  1. Дата, час повідомлення та хто повідомив про подію: 06.02.2010 о 15:16, диспетчер Новоодеської філії ВАТ ЕК «Миколаївобленерго» Савенкова О.П.

  2. Місце події, район, населений пункт, орієнтована адреса (де сталося: пошкодження, крадіжка, обрив, спрацювання автоматики, наїзд транспортного засобу на опору ЛЕП, падіння дерева): в с. Антонівка, Антонівської сільради, Новоодеського району орієнтовано за адресою вул. Коцюбинського, 54.

  3. Причина відключення, опис події (погодні умови, пошкодження, крадіжка, обрив, спрацювання автоматики, наїзд транспортного засобу на опору ЛЕП, падіння дерева). 06.02.2010. о 15:00 водій вантажного автомобілю гр. Петрик В.В., 1960 р.н., не впорався з керуванням та здійснив наїзд на опору ліній електропередач 35 кВ внаслідок якого стався обрив електричних дротів.

  4. Сили та засоби, що залучаються на відновлення енергопостачання: 2 бригади Новоодеської філії ВАТ ЕК «Миколаївобленерго», 7 чол., 3 од. техн. – ГАЗ-53, кран ЗІЛ-130, екскаватор МТЗ-80.

  5. Відключення від енергопостачання: АТС, навчальних закладів, медичних закладів, особливо важливих об’єктів (РДА, РВ УМНС, об’єкти на яких внаслідок припинення енергопостачання може виникнути небезпечні наслідки, об’єкти економіки), об’єктів життєзабезпечення (котельні, насосні станції, хлібопекарні тощо): в с. Антонівка - пологовий будинок (операцій в пологовому залі не проводиться), ЗОШ № 1 (60 учнів), сільрада, хлібокомбінат (забезпечення хлібопродуктами 6 населених пунктів.

  6. Орієнтований термін виконання відновлювальних робіт, П.І.Б. диспетчера РЕМ: за даними диспетчера диспетчер Новоодеської філії ВАТ ЕК «Миколаївобленерго» Савенкова О.П. роботи планується закінчити до 13:00 07.02.2010.




№ з/п

Населений пункт

Фідер

(вид фідеру)

Т.П.

(вид ТП)

Повітряні лінії (вид ПЛ)

Кількість знеструмлених житлових будинків

Кількість населення

Бригади

РЕМ

Техніка

РЕМ

1.

Антонівка

2 (0,4 кВ)

2(6/0,4 кВ)

1(35 кВ)

250

594

2

3

2.

Веселе

1(0,4 кВ)

1(6/0,4 кВ)

-

60

119







3.

Карлівка

1(0,4 кВ)

1(6/0,4 кВ)

-

30

85







5.

Олександрівська

1(0,4 кВ)

1(6/0,4 кВ)

-

15

24







Всього

5

5

5

355

822

2

3


Начальник підрозділу* _____________________________________________________

( посада, спеціальне звання, підпис, прізвище)
- *або інша посадова особа підрозділу за його дорученням

Начальнику чергової зміни ОКЦ ГУ МНС

Про факт отруєння людей




Дата 06.09.2010 час 23:00

(складання доповіді)


  1. Дата, час повідомлення, хто повідомив про подію: 06.09.2010 о 22:30 черговий лікар Новобузької ЦРЛ Тищенко Т.П.

  2. Район, населений пункт, адреса, об’єкт (столова, кафе, бар, ресторан тощо) де вживали неякісні продути, опис обставин. 06.09.2010 о 20:00 до ЦРЛ Новобузького району поступила гр. Прима О.В., 1949 р.н., мешканка с. Новополтавка Новобузького району з попереднім діагнозом – гострий гастроентерит. 05.09.2010 гр. Прима О.В. збирала гриби, які виросли у неї на власному городі та після термічної обробки вживала їх у їжу. 06.09.2010 о 18:00 відчула погіршення самопочуття.

  3. Кількість та дані про потерпілих (П.І.Б., рік народження, родинні стосунки, місце мешкання), куди доставлені, стан здоров’я: гр. Прима Олександра Володимирівна, 1949 р.н., мешкає за адресою Новобузький район, с. Новополтавка, вул. Глухого, 5 попередній діагноз - гострий гастроентерит, стан здоров’я середньої тяжкості. Госпіталізована до токсикологічного відділення Новобузької ЦРЛ.

  4. Дата коли було взято аналізи, який заклад проводить дослідження, коли очікуються результати аналізу: 06.09.2010 районною СЕС для встановлення остаточного діагнозу взято аналізи, результати аналізу попередньо будуть 09.09.2010

  5. Результати аналізу, остаточний діагноз, стан здоров’я та ким встановлений (надається за фактом). 09.09.2010 за результатами аналізу було встановлено діагноз – отруєння грибами мускариноподібної дії, стан хворої задовільний, головний лікар Новобузької СЕС Головатенко В.О.

  6. Коли та з якого медичного закладу виписані постраждалі (надається за фактом). 15.09.2010 після закінчення курсу лікування гр. Прима О.В. виписана з токсикологічного відділення Новобузької ЦРЛ.



Начальник підрозділу* _____________________________________________________

( посада, спеціальне звання, підпис, прізвище)
- *або інша посадова особа підрозділу за його дорученням



Схожі:

НАКА З
Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи
ПЛАН-КОНСПЕКТ
Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи – головний...
ПЛАН КОНСПЕКТ Для проведення занять з гуманітарної підготовки з особовим...
Тема: №1 Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи...
ПЛАН КОНСПЕКТ Для проведення занять з гуманітарної підготовки з начальницьким...
Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи – головний...
1. Стан виконання плану основних заходів з підготовки цивільного захисту
МІНІСТРОМ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ТА У СПРАВАХ ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ВІД НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ
ДЕРЖАВНИЙ КЛАСИФІКАТОР УКРАЇНИ ДЕРЖАВНИЙ КЛАСИФІКАТОР НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ДК 019 2001
РОЗРОБЛЕНО Державним науково-дослідним інститутом інформатизації та моделювання економіки, Міністерством України з питань надзвичайних...
ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН (типовий) проведення занять зі службової підготовки...
Конституція України. Положення про Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків...
ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН (типовий) проведення занять зі службової підготовки...
...
Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та у справах...
У зв'язку з проведенням заходів реформування військ Цивільної оборони України, органів і підрозділів державної пожежної охорони в...
НАКА З
Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи на заяви,...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка