1327 10 серпня В. В. Мединський


Скачати 290.45 Kb.
Назва 1327 10 серпня В. В. Мединський
Сторінка 1/3
Дата 14.04.2013
Розмір 290.45 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Фізика > Документи
  1   2   3
1327 10 серпня В.В.Мединський

Про затвердження переліку майна комунальної власності, яке підлягає страхуванню

На виконання рішення Тернопільської міської ради від 24.02.2011 р. № 6/6/28 «Про затвердження положення про страхування комунального майна», рішення виконавчого комітету від 16.03.20141 р. № 341 «Про створення комісії з питань страхування комунального майна», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити перелік майна комунальної власності, яке підлягає страхуванню, згідно з додатком 1 (додається).

2.Затвердити переліки майна, яке підлягає страхуванню публічним акціонерним товариством «Страхова компанія «Скайд» та приватним акціонерним товариством «Українська пожежно-страхова компанія» згідно додатків 2, 3 (додаються)

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань з питань діяльності виконавчих органів ради Камінського В.В.
1328 10 серпня І.Г.Мединський

Про виділення коштів на поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Тернопільелектротранс»

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Тернопільелектротранс» від 20.07.2011р. №05/517, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та рішенням міської ради від 05.01.2011р. № 6/4/6 “Про бюджет міста Тернополя на 2011 рік”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити управлінню транспорту, комунікацій та зв’язку перерахувати кошти виділені рішенням міської ради від 05.01.2011р. № 6/4/6 в сумі 150,0 тис. грн. (сто п’ятдесят тисяч гривень 00 копійок) на поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Тернопільелектротранс».

2.Комунальному підприємству «Тернопільелектротранс» використати виділені кошти на поповнення обігових коштів підприємства.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В. Камінського.
1329 10 серпня М.М. Окаринський

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради №152 від 14.02.2007 року «Про затвердження складу ради з питань зовнішньої реклами» в частині зміни персонального складу ради з питань зовнішньої реклами

В зв’язку із необхідністю продовження роботи та поновлення складу ради з питань зовнішньої реклами, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Внести зміни в додаток до рішення виконавчого комітету міської ради №152 від 14.02.2007 року «Про затвердження складу ради з питань зовнішньої реклами» і викласти його в наступній редакції згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – керуючого справами О.І. Степанюка.
1330 10 серпня В.П.Хомінець

Про затвердження Порядку повідомлення державного адміністратора або дозвільного органу про відповідність матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання в галузі торгівлі та побутового обслуговування вимогам законодавства

Керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», постановою Кабінету Міністрів України від 12.05.2010р. №340 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 7 грудня 2005р. №1176 і від 17 травня 2006р. №685», з метою впорядкування розміщення об’єктів торговельного та побутового призначення, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити: 1.1. Порядок повідомлення державного адміністратора або дозвільного органу про відповідність матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання в галузі торгівлі та побутового обслуговування вимогам законодавства, згідно з додатком 1 (додається). 1.2. Форму декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання в галузі торгівлі та побутового обслуговування вимогам законодавства, згідно з додатками 2-8 (додаються).

2.Для організації разової торгівлі, ярмарків та промоутерських акцій управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів готує розпорядження міського голови.

3.Встановити, що заяви, подані за 5 днів до набрання чинності цим рішенням та не розглянуті, розглядаються відповідно до вимог цього рішення.

4.Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 09.04.2008р. №650 «Про порядок видачі суб’єктам підприємницької діяльності всіх форм власності дозволу на розміщення об’єктів торгівлі та погодження на розміщення об’єктів сфери послуг в м. Тернополі та скасування рішень» (із змінами та доповненнями).

5.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації оприлюднити дане рішення шляхом опублікування в друкованих засобах масової інформації та на офіційній сторінці міської ради в мережі Інтернету.

6.Рекомендувати Тернопільській об’єднаній державній податковій інспекції відповідно до ст. 20, 80 Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року №2755-VI проводити перевірки суб’єктів господарювання (юридичних та фізичних осіб, що зареєстровані та перебувають на обліку в Тернопільській об’єднаній державній податковій інспекції), які здійснюють розрахунки у готівковій та/або безготівковій формі у сфері торгівлі, ресторанного господарства та послуг, виробників власної продукції та суб’єктів господарювання, на господарських одиницях яких погоджено нічний режим роботи щодо наявності дозволів на розміщення об’єктів торгівлі та погоджень на розміщення об’єктів сфери послуг або декларацій відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання в галузі торгівлі та побутового обслуговування вимогам законодавства, дотримання порядку здійснення платниками податків розрахункових операцій, ведення касових операцій, наявності ліцензій, патентів, свідоцтв, у тому числі свідоцтв про державну реєстрацію, виробництва та обігу підакцизних товарів, дотримання роботодавцем законодавства щодо укладення трудового договору, оформлення трудових відносин з працівниками (найманими особами).

7.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В.Камінського, управління муніципальної поліції міської ради, МВ УМВС України в Тернопільській області (за згодою), Тернопільську об’єднану державну податкову інспекцію (за згодою).
1331 10 серпня В.П.Хомінець

Про організацію святкової торгівлі

З метою організації та проведення в 2011 році заходів з відзначення 20-ї річниці Незалежності України, Дня Державного Прапора України та Дня міста Тернополя, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет ВИРІШИВ:

1.Управлінню торгівлі, побуту та захисту прав споживачів (Хомінець В.П.): 1.1. Організувати з 19 по 28 серпня 2011 року святкову торгівлю продовольчими та непродовольчими товарами, продукцією ресторанного господарства в парках міста Тернополя під час проведення загальноміських заходів. 1.2. Вирішити питання розміщення суб’єктів господарювання, що здійснюють торгівлю, на підставі поданих заяв та асортиментних переліків, погоджених Тернопільською міською санітарно-епідемічною станцією.

2.Суб’єктам господарювання при здійсненні виїзної святкової торгівлі дотримуватись Правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі, затверджених наказом Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 8 липня 1996 року №369 та санітарних вимог до організації роботи дрібнороздрібної торгової мережі на підставі дозвільних документів, виданих по місцю реєстрації.

3.Міському відділу УМВС України в Тернопільській області (Матрифайло А.В.) забезпечити охорону громадського порядку в місцях розташування об’єктів торгівлі під час обслуговування загальноміських заходів.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В. Камінського.
1332 10 серпня О.О.Марушій

Про надання дозволу на укладання договору дарування квартири, де малолітня дитина має право користування житловим приміщенням

1333 10 серпня О.О.Марушій

Про надання дозволу на укладання договору дарування квартири на ім’я малолітньої дитини

1334 10 серпня О.О.Марушій

Про надання дозволу на укладання договору дарування квартири, де малолітня дитина має право користування житловим приміщенням

1335 10 серпня О.О.Марушій

Про втрату чинності рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 14.07.2010 року №1197 «Про надання соціального статусу малолітній дитині та її влаштування»
1336 10 серпня В.Й Бесага

Про розгляд звернення гр. з питань будівництва за адресою вул. Є.Коновальця, 3 кв.

Розглянувши звернення гр. подані матеріали, керуючись ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області від 29.07.2008 р., виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити гр. і перепланування квартири №43 з добудовою веранди до неї в багатоквартирному житловому будинку за адресою вул. Є.Коновальця, 3, в результаті чого загальна площа квартири збільшилась на 16,2 кв.м і становить 108,0 кв.м.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В.Камінського.
1337 10 серпня В.Й Бесага

Про розгляд звернення гр. - з питань містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки за адресою вул. Б.Хмельницького, 5

Розглянувши звернення гр. -, подані матеріали, керуючись ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 14 Закону України «Про основи містобудування», ст. 4 Закону України «Про архітектурну діяльність», ст. 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити гр. - (ід.код 2667520510) містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки за адресою вул. Б.Хмельницького, 5/- на реконструкцію приміщення промислового магазину під стоматологічний кабінет.

2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В.Камінського.
1338 10 серпня В.М.Болєщук

Про розгляд заяви гр. - щодо погодження проведеного перепланування квартири

Розглянувши заяву гр. -, погодження відповідних служб, подані матеріали, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити здійснене гр. - перепланування і вважати квартиру №- в будинку за адресою вул. Руська,16 двокімнатною, загальною площею 42,2кв.м., житловою площею 26,9кв.м. (план – схема додається).

2.Товариству з обмеженою відповідальністю ”Міське бюро технічної інвентаризації”, господарському товариству з обмеженою відповідальністю «Мрія» внести зміни в інвентарну справу будинку, вказаного в п.1 рішення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології.
1339 10 серпня В.М.Болєщук

Про надання дозволу на експлуатацію об’єкта поводження з небезпечними відходами

З метою забезпечення контролю за поводженням з небезпечними відходами, запобігання їх негативному впливу на здоров’я людини і навколишнє природне середовище, керуючись ст. 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 17 Закону України «Про відходи», п. 12 «Порядку розроблення, затвердження і перегляду лімітів на утворення та розміщення відходів» затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.08.1998р. №1218, виконавчий комітет Тернопільської міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл на експлуатацію об’єкта поводження з небезпечними відходами Відкритому акціонерному товариству «Тернопільське автотранспортне підприємство 16127».

2.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології.
1340 10 серпня В.М.Болєщук

Про виділення коштів з цільового фонду для придбання прапорів

У зв’язку з підготовкою до відзначення Дня Державного Прапора України, 20-ї річниці Незалежності України та Дня міста, на виконання рішення міської ради від 19.05.2011р. №6/8/104 "Про внесення змін до рішення міської ради від 05.01.2011р. № 6/4/6 "Про бюджет міста Тернополя на 2011 рік", керуючись ст. 28 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", рішеннями міської ради від 07.06.2007р. № 5/10/5 "Про створення цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Тернополя", від 30.04.2009р. №5/26/8 "Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 07.06.2007р. № 5/10/5 "Про створення цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Тернополя" та від 14.12.2010р. № 6/2/4 "Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 30.04.2009р. №5/26/8 "Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 07.06.2007р. № 5/10/5 "Про створення цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Тернополя", виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології спрямувати кошти з цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Тернополя в сумі 10 000,0 грн. (десять тисяч гривень) на придбання прапорів.

2.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології передати, а підприємствам, які обслуговують житловий фонд міста прийняти на баланс прапори в порядку, передбаченому чинним законодавством.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Стемковського В.В.
1341 10 серпня В.М.Болєщук

Про розгляд заяви гр. -. щодо погодження проведеного перепланування квартири

Розглянувши заяву гр. -, погодження відповідних служб, подані матеріали, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити здійснене гр. - перепланування і вважати квартиру №-в будинку за адресою бульв. Данила Галицького,6 трикімнатною, загальною площею 58,3кв.м., житловою площею 40,7кв.м. (план – схема додається).

2.Товариству з обмеженою відповідальністю ”Міське бюро технічної інвентаризації”, приватному підприємству «Східний масив» внести зміни в інвентарну справу будинку, вказаного в п.1 рішення.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології.
1342 10 серпня В.М.Болєщук

Про розгляд заяви - щодо виведення квартири з житлового фонду міста та оформлення права власності

Розглянувши заяву -, подані матеріали, керуючись ст.ст.325, 332 Цивільного Кодексу України, ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.п. 8.1, 8.2 Тимчасового положенням про порядок державної реєстрації права власності та інших речових прав на нерухоме майно, затвердженого наказом Міністерства юстиції України №7/5 від 07.02.2002 року, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Вивести квартиру №- за адресою вул. Листопадова,8, реконструйовану під салон краси, загальною площею 63,5кв.м., з житлового фонду міста.

2.ТзОВ «Керуюча Компанія» «КомЕнерго-Тернопіль» та ТзОВ «Міське бюро технічної інвентаризації» внести зміни в технічну документацію на будинок згідно п.1 даного рішення.

3.Оформити право власності за Пешковою Олександрою Володимирівною на приміщення №8 салону краси загальною площею 63,5кв.м. за адресою вул. Листопадова,8. Видати свідоцтво.

4.Товариству з обмеженою відповідальністю «Міське бюро технічної інвентаризації» зареєструвати право власності згідно п.3.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, відділ квартирного обліку та нерухомості.
1343 10 серпня Б.М.Малимін

Про переоформлення ордерів

Розглянувши заяви громадян, керуючись ст.ст.15, 61, 106 Житлового кодексу, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Переоформити ордер на квартиру №86, яка складається з 1 кімнати житловою площею 19,1кв.м. за адресою вул. С.Будного,20б Назару Юрію Богдановичу на склад сім’ї 1 особа.
  1   2   3

Схожі:

1209 27 липня В. В. Мединський
Керуючись Законами України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, положенням про...
Від 5 серпня 1998 р. N 1238 Київ
Дію пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 29 липня 2009 року N 810 зупинено згідно з Указом Президента України від 27...
ЗАКОН УКРАЇНИ
Через рік після затвердження порядку сертифікації архітекторів (інженерів) до цього Закону будуть внесені зміни, передбачені підпунктом...
Проект Трудового кодексу України [11 серпня 2008] опубліковано у газеті «Голос України»
Чиї права захищає новий проект Трудового кодексу України [11 серпня 2008] опубліковано у газеті «Голос України»
Загальний порядок прийому звернень громадян затверджено Наказом МВС...
Наказом МВС України №414вщ6 серпня 1998 року «Про затвердження інструкції про порядок розгляду пропозицій, заяв, скарг і організації...
Договір про використання Сервісу Izvit
Київ                                                                                01 серпня 2013 року
27 серпня 1856 р., с. Нагуєвичі, Дрогобицький повіт 28 травня 1916...
Якович Франко (27 серпня 1856 р., с. Нагуєвичі, Дрогобицький повіт – 28 травня 1916 р., Львів) – український письменник, поет, публіцист,...
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Київ                                                                                                  30 серпня 2011р
П О С Т А Н О В А від 9 серпня 2005 р. N 720 Київ
Затвердити Правила надання та отримання телекомунікаційних послуг, що додаються
АСОЦІАЦІЯ ФАХІВЦІВ З НЕРУХОМОСТІ
Прийняти у члени АФНУ при умові сплати вступного та членських внесків до 17 серпня 2012 року
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка