Свідоцтво про включення до Реєстру суб’єктів аудиторської діяльності №4429


Скачати 165.27 Kb.
Назва Свідоцтво про включення до Реєстру суб’єктів аудиторської діяльності №4429
Дата 15.05.2013
Розмір 165.27 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Фінанси > Документи
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «М.Р.АУДИТ»
Свідоцтво про включення до Реєстру суб’єктів аудиторської діяльності №4429,

Видане на підставі рішення №229/4 від 31.03.2011 р. Аудиторською Палатою України

Адреса:04071 м. Київ, вул. Нижній Вал, 13/15 телефон (044)361-79-48

АУДИТОРСЬКИЙ ВИСНОВОК (ЗВІТ НЕЗАЛЕЖНОГО АУДИТОРА)

щодо повного пакету фінансової звітності Товариства з обмеженою відповідальністю

«ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ОКТАВА ІНВЕСТ»

станом на 31 грудня 2012року

м. Київ 28 березня 2013р.
Аудиторський висновок підготовлено для надання :

Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку

Користувачам фінансової звітності Товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ОКТАВА ІНВЕСТ»
Вступний параграф

Основні відомості про професійного учасника фондового ринку

Повна назва Товариство з обмеженою відповідальністю «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ОКТАВА ІНВЕСТ»

Код ЄДРПОУ 38095963

Місцезнаходження 02232, Деснянський район, м. Київ, пр-т В.Маяковського, 68, оф.233

Дата державної реєстрації Зареєстроване Деснянською районною державною адміністрацією в м. Києві 21.02.2012 р. Виписка з єдиного державного реєстру юридичних осіб Серія ААБ № 271995, Номер запису про державну реєстрацію № 1 066 102 0000 008748.

Основні види діяльності за КВЕД-2010

  • 66.12 – Посередництво за договорами по цінних паперах або товарах;

  • 64.99 – Надання інших фінансових послуг (крім страхування та пенсійного забезпечення), н.в.і.у;

  • 66.19 – Інша допоміжна діяльність у сфері фінансових послуг, крім страхування та пенсійного забезпечення.

Ліцензія на провадження професійної діяльності на фондовому ринку –діяльності з торгівлі цінними паперами (брокерська діяльність) Серія АД № 034387 видана Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку 25 .05. 2012 року ,строк дії ліцензії з 25.05.2012 року -необмежений

Ліцензія на провадження професійної діяльності на фондовому ринку –діяльності з торгівлі цінними паперами (дилерська діяльність) Серія АД № 034388 видана Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку 25 .05. 2012 року ,строк дії ліцензії з 25.05.2012 року необмежений

Свідоцтво про включення до державного реєстру фінансових установ, які надають фінансові послуги на ринку цінних паперів, видано Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку, реєстраційний номер 2056, дата включення в Реєстр 18.06.2012 року.

Керівник Зуб Костянтин Анатолійович
ОПИС АУДИТОРСЬКОЇ ПЕРЕВІРКИ
ТОВ «М.Р.Аудит»( надалі – Аудитор) проведено перевірку фінансової звітності Товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ОКТАВА ІНВЕСТ» (далі – Товариство) станом на 31 грудня 2012 року, про що 28 березня 2013 року складено наступний аудиторський висновок.

Ми провели аудит відповідно до Міжнародних стандартів контролю якості, аудиту, огляду, іншого надання впевненості та супутніх послуг (далі МСА), зокрема МСА 700 ”Формулювання думки та надання звіту щодо фінансової звітності”, МСА 720 “Відповідальність аудитора щодо іншої інформації в документах, що містять перевірену аудитором фінансову звітність», МСА 240 «Відповідальність аудитора, що стосується шахрайства, при аудиті фінансової звітності», МСА 570 «Безперервність», МСА 705 «Модифікації думки у звіті незалежного аудитора». Ці стандарти вимагають від нас дотримання відповідних етичних вимог, а також планування й виконання аудиту для отримання достатньої впевненості, що фінансова звітність не містить суттєвих викривлень

Аудитор в своїй роботі керувався законодавством України в сфері господарської діяльності і оподаткування, встановленим порядком ведення бухгалтерського обліку і складання фінансової звітності, Положенням щодо підготовки аудиторських висновків, які подаються до ДКЦПФР при розкритті інформації емітентами та професійними учасниками фондового ринку, затвердженим рішенням ДКЦПФР від 19 грудня 2006 року №1528 та Вимогами до аудиторського висновку при розкритті інформації емітентами цінних паперів, затвердженими Рішенням ДКЦПФР від 29.09.11 року №1360.

Аудитором були виконані такі види робіт (напрямки перевірки):

- визначення відповідності фінансової звітності основним принципам обліку, встановленим обліковою політикою підприємства та загальноприйнятим принципам обліку;

- аналіз (шляхом тестування) аудиторських доказів, які дають змогу підтвердити зазначені у звітності суми і показники, та наведені пояснення до них;

- дослідження суттєвих облікових оцінок, зроблених керівництвом під час підготовки фінансової звітності;

- оцінка надійності систем бухгалтерського обліку і внутрішнього контролю підприємства, - можливості виникнення помилок і їх суттєвого впливу на звітність;

- здійснення вибіркового контролю;

- оцінка загального подання фінансової звітності;

- оцінка фінансового стану.

Відповідальність за ці фінансові звіти несе управлінський персонал Товариства.

Аудитор несе відповідальність за висновки щодо цих фінансових звітів на підставі аудиторської перевірки.

Під час аудиту було перевірено:

Баланс (форма №1) станом на 31 грудня 2012р.;

Звіт про фiнансовi результати (форма №2) за 2012р.;

Звіт про рух грошових коштів (форма № 3) за 2012р.;

Звіт про власний капітал (форма № 4) за 2012р.;

Примітки до річної фінансової звітності (форма № 5) за 2012р.;

Відповідно до Міжнародних стандартів аудиту з використанням принципу вибіркової перевірки, тобто до уваги брались лише суттєві помилки, планування і проведення аудиту було спрямоване на одержання розумних підтверджень щодо відсутності у фінансовій звітності суттєвих помилок. Дослідження здійснювалось шляхом тестування доказів на обґрунтування сум та інформації, розкритих у фінансовому звіті, а також оцінка відповідності застосованих принципів обліку нормативним вимогам, щодо організації бухгалтерського обліку і звітності в Україні, чинним протягу періоду перевірки. Нами проводилась вибіркова перевірка облікових регістрів та первинних документів за 2012 рік.

Відповідальність управлінського персоналу за фінансові звіти

Управлінський персонал несе відповідальність за підготовку та достовірне представлення фінансових звітів у відповідності до національних стандартів фінансової звітності. Відповідальність управлінського персоналу охоплює: розробку, впровадження та використання внутрішнього контролю стосовно підготовки та достовірного представлення фінансових звітів, які не містять суттєвих викривлень внаслідок шахрайства або помилки; вибір та застосування відповідної облікової політики, а також облікових оцінок, які відповідають обставинам.

Відповідальність аудитора

Відповідальністю аудитора є надання висновку щодо цих фінансових звітів на основі результатів аудиторської перевірки. Аудитор провів аудиторську перевірку у відповідності до національних стандартів аудиту. Ці стандарти вимагають від аудитора дотримання етичних вимог, а також планування й виконання аудиторської перевірки для отримання достатньої впевненості, що фінансові звіти не містять суттєвих викривлень.
Висновок :

Аудитор вважає , що в процесі проведення аудиторської перевірки отримано достатні та відповідні аудиторські докази для висловлення думки.

Концептуальною основою фінансової звітності є національні Положення (стандарти) бухгалтерського обліку. Фінансові звіти підготовлено відповідно до загальноприйнятих принципів ведення обліку та затвердженої Товариством облікової політики, яка відповідає вимогам чинного законодавства.

На думку аудитора ,фінансова звітність станом на 31.12.2012р. у всіх суттєвих аспектах достовірно і повно подає інформацію про Товариство,про його активи та зобов’язання, власний капітал, стан чистих активів, рух грошових коштів, доходи, витрати, обсяг чистого прибутку відповідно до прийнятої концептуальної основи фінансової звітності.

Інша додаткова інформація, надання якої обумовлено вимогами Рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 19.12.2006 №1528 «Щодо підготовки аудиторських висновків, які подаються до ДКЦПФР при розкритті інформації емітентами та професійними учасниками фондового ринку» та Рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 29.09.2011 N 1360 «Про затвердження Вимог до аудиторського висновку при розкритті інформації емітентами цінних паперів (крім емітентів облігацій місцевої позики)»:
Стан бухгалтерського обліку Товариства

Товариство веде бухгалтерський облік господарських операцій щодо майна і результатів своєї діяльності в натуральних одиницях і в узагальненому грошовому виразі шляхом безперервного документального і взаємопов’язаного їх відображення.

Облік повністю автоматизований.

Бухгалтерський облік господарських операцій здійснюється методом подвійного запису згідно з Планом рахунків бухгалтерського обліку у відповідних журналах-ордерах та аналітичних відомостях. Під час перевірки змісту наданих бухгалтерських звітних форм, аудиторами встановлено, що показники в них взаємопов’язані і тотожні між собою, в цілому відповідають даним реєстрів бухгалтерського обліку, у фінансовій звітності Товариства відображені усі показники, які мають суттєвий вплив на звітність.

Під час перевірки були розглянуті бухгалтерські принципи оцінки окремих статей балансу, використані керівництвом Товариства, та зроблено оцінку відповідності застосованих принципів нормативним вимогам щодо організації бухгалтерського обліку та звітності в Україні, чинним протягом періоду перевірки.

При перевірці було встановлено, що фінансова звітність Товариства за 2012 рік складена на підставі облікових регістрів, дані в яких відображені на підставі первинних документів.

Фінансова звітність Товариства складена відповідно до вимог Положення (стандарту) бухгалтерського обліку 1 «Загальні вимоги до фінансової звітності», затвердженому наказом Міністерства фінансів України від 31.03.1999 року № 87 (зі змінами і доповненнями), Положення (стандарту) бухгалтерського обліку 2 «Баланс», затвердженому наказом Міністерства фінансів України від 31.03.1999 року № 87 (зі змінами і доповненнями), Положення (стандарту) бухгалтерського обліку 3 «Звіт про фінансові результати», затвердженому наказом Міністерства фінансів України від 31.03.1999 року № 87 (зі змінами і доповненнями), Положення (стандарту) бухгалтерського обліку 4 «Звіт про рух грошових коштів», затвердженому наказом Міністерства фінансів України від 31.03.1999 року № 87 (зі змінами і доповненнями), Положення (стандарту) бухгалтерського обліку 5 «Звіт про власний капітал», затвердженому наказом Міністерства фінансів України від 31.03.1999 року № 87 (зі змінами і доповненнями), Наказу Міністерства фінансів України від 29.11.2000 року № 302 «Про Примітки до річної фінансової звітності» (зі змінами і доповненнями).

Організація бухгалтерського обліку, аналізу і контролю у Товариства здійснювалась згідно Наказу №1 про облікову політику на 2012 рік від 03.01.2012 року , затвердженому керівником підприємства. У періоді, за який робилась перевірка, зміни до Наказу про облікову політику не вносились.

На основі проведених аудиторами тестів встановлено, що бухгалтерський облік в цілому ведеться Товариством у відповідності до вимог Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» від 16.07.1999 р. № 996 - XIV (зі змінами і доповненнями) (далі – Закон № 996), затверджених Положень (стандартів) бухгалтерського обліку та інших законодавчих та нормативно – правових документів з питань організації бухгалтерського обліку та звітності.
Розкриття інформації за видами активів
1.Основні засоби, нематеріальні активи, інші необоротні матеріальні активи та їх знос (амортизація)

У результаті проведеної перевірки аудиторами встановлено, що станом на 31.12.2012 року на балансі Товариства обліковуються нематеріальні активи первісною вартістю 6 тис. грн.,накопиченої амортизації немає.

На думку аудиторів, облік нематеріальних активів у всіх суттєвих аспектах відповідає вимогам Положення (Стандарту) бухгалтерського обліку 8 «Нематеріальні активи», затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 18.10.1999 р. № 242 (зі змінами і доповненнями) (далі – П(С)БО 8).

Інформація щодо нематеріальних активів розкрита Товариством в Примітках до річної фінансової звітності.

Основних засобів станом на 31.12.2012 року на балансі Товариства немає.
2. Фінансові інвестиції

За наслідками проведеного аудиту на підставі даних первинних документів, регістрів аналітичного та синтетичного обліку встановлено, що станом на 31.12.2012 року на балансі Товариства не обліковуються довгострокові фінансові інвестиції.

За наслідками проведеного аудиту на підставі даних первинних документів, регістрів аналітичного та синтетичного обліку встановлено, що станом на 31.12.2012 року на балансі Товариства поточні фінансові інвестиції складають 46 957 тис.грн.

На думку аудиторів облік фінансових інвестицій ведеться Товариством в цілому у відповідності з вимогами Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 12 «Фінансові інвестиції», затвердженому наказом Міністерства фінансів України від 26 квітня 2000 р. № 91 (зі змінами і доповненнями).

Інформація щодо фінансових інвестицій розкрита Товариством в Примітках до річної фінансової звітності.

3. Грошові кошти та їх еквівалентів.

Грошові кошти на поточному рахунку в національній валюті за станом на 31.12.2012р. на балансі Товариства складають 410 тис.грн.

4.Дебіторська заборгованість

Станом на 31.12.2012 року дебіторська заборгованість складає 131273 тис.грн., що відповідає даним реєстрів аналітичного та синтетичного обліку.

На думку аудиторів бухгалтерський облік поточної дебіторської заборгованості здійснюється Товариством в усіх суттєвих аспектах відповідно до Положення (стандарту) бухгалтерського обліку 10 «Дебіторська заборгованість», затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 08.10.1999 р. № 237 (зі змінами і доповненнями).
Розкриття інформації про зобов’язання

Аудиторами досліджено, що визнання, облік та оцінка зобов‘язань Товариства в цілому відповідають вимогам Положення (Стандарту) бухгалтерського обліку 11 «Зобов’язання», затвердженому наказом Міністерства фінансів України від 31.01.2000 р. № 20 (із змінами і доповненнями).

Довгострокові фінансові зобов’язання на балансі Товариства станом на 31.12.2012 року не обліковуються.

Станом на 31.12.2012 року на бухгалтерских рахунках Товариства обліковуються поточні зобов’язання, а саме:

Векселі видані - 42 000 тис.грн.;

Кредиторська заборгованість за товари, послуги- 353 тис.грн.

Поточні зобов’язання за розрахунками з бюджетом 2 тис.грн.

Інші поточні зобов’язання 135179 тис.грн
Власний капітал

За даними Балансу власний капітал Товариства станом на 31 грудня 2012 року складає суму 1113 тис. грн.

Він складається із статутного капіталу в розмірі 1100 тис. грн. , нерозподіленого прибутку в розмірі 13 тис.грн. Додатково вкладеного капіталу, іншого додаткового капіталу, неоплаченого капіталу станом на 31 грудня 2012 року Товариство не має.

На думку аудитора, розмір та структура власного капіталу відображені у фінансовій звітності Товариства станом на 31.12.2012 року достовірно.

Розкриття інформації про зміни у складі власного капіталу Товариства протягом 2012 року наведено Товариством в Звіті про власний капітал відповідно до Положення (стандарту) бухгалтерського обліку 5 «Звіт про власний капітал», затвердженому наказом Міністерства фінансів України від 31.03.1999 року № 87 (зі змінами і доповненнями).

1. Статутний капітал

Статутний капітал Товариства станом на 31.12.2012 року складає 1 100 000,00(Один мільйон сто тисяч ) гривень 00 копійок.

Єдиним Учасником Товариства є:

  • Фізична особа- Зуб Костянтин Анатолійович, ідентифікаційний код 2893008414, місце проживання : м. Київ, вул.Якуба Коласа.,буд.23-А , кв.61 володіє часткою в розмірі 1 100 000(Один мільйон сто тисяч )гривень 00 копійок, що складає 100 % Статутного капіталу Товариства

На підставі проведеного аудиту можливо висловити думку про те , що станом на 31.12.2012 року Статутний капітал сформовано та сплачено повністю, виключно грошовими коштами у розмірі 1 100 000(Один мільйон сто тисяч ) гривень . Розмір Статутного капіталу відповідає ліцензійним вимогам.
Щодо вартості чистих активів

Вартість чистих активів Товариства станом на 31.12.2012 року становить 1113 тис. грн., що відповідає підсумку розділу І пасиву Балансу Товариства на вказану дату.

Розрахунок вартості чистих активів проведено на підставі Рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 17.11.2004 р. № 485.

Власний капiтал на кiнець року більше статутного капiталу та відповідає вимогам законодавства (ст. 144 Цивільного кодексу України).
Доходи та витрати

Бухгалтерський облік доходів здійснюється Товариством у відповідності до вимог Положення (стандарту) бухгалтерського обліку 15 «Доходи», затвердженому наказом Міністерства фінансів України від 29.11.1999 року № 290 (зі змінами і доповненнями) (далі – П(С)БО 15).

В 2012 році Товариство отримало доходи :

- Дохід (виручка) від реалізації 670 424 тис.грн.

На думку аудиторів, облік витрат Товариства ведеться відповідно до норм Положення (стандарту) бухгалтерського обліку 16 «Витрати», затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 31.12.99 р. № 318 (зі змінами і доповненнями) (далі – П(С)БО 16).

Бухгалтерський облік витрат Товариства здійснюється на підставі наступних первинних документів: актів виконаних робіт (послуг), накладних, інших первинних та розрахункових документів.

За результатами аудиторської перевірки встановлено, що дані, які відображено в журналах-ордерах та оборотно-сальдових відомостях, наданих аудиторам, в основному відповідають первинним документам та даним фінансової звітності Товариства за 2012 рік. За 2012 рік витрати Товариства складають :собівартість реалізації продуктів 670 006 тис.грн.,адміністративні витрати 401 тис.грн. Податок на прибуток 4 тис.грн.Таким чином, з урахуванням доходів отриманих та витрат, понесених Товариством за 2012 рік, фінансовим результатом діяльності Товариства став чистий прибуток у розмірі 13 тис. грн.

Аудитори вважають, що звіт про фінансові результати за 2012 рік в усіх суттєвих аспектах повно і достовірно відображає величину і структуру доходів та витрат Товариства.
Аналіз фінансового стану

Аналіз фінансового стану Товариства проведено на підставі даних форми № 1 «Баланс» станом на 31.12.2012 року, та форми № 2 «Звіт про фінансові результати» за 2012 рік.

На підставі даних фінансової звітності Товариства аудиторами були розраховані окремі фінансові показники, які наведені в таблиці.

Аналіз фінансового стану

Товариства з обмеженою відповідальністю

«ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ОКТАВА ІНВЕСТ» станом на 31.12.2012 року


на 31.12.2012 рокуПоказник

Формула розрахунку

Значення показника

31.12.2011

31.12.2012

1

2

3

4

Коефіцієнт абсолютної ліквідності

Ф1(р.220+р.230+р.240) / Ф1 р.620,теоретичне значення 0,25-0,5

__

0,27

Коефіцієнт загальної ліквідності 


Ф1 р. 260 / ( Ф1 р. 480 + р. 620) 

теоретичне значення >1

__

1,01

Коефіцієнт фінансової

стійкості (платоспроможності, автономії)

Ф1 р.380 / Ф1 р.280

теоретичне значення >0.5

__

0,01

Коефіцієнт покриття зобов’язань власним капіталом

Ф1(р.430+р.480+р.620+

р.630) / Ф1 р.380

теоретичне значення <1

__

159,51

Чистий оборотний капітал (тис. грн.)

Ф1 р.260 –р.620

__

1107

Коефіцієнт рентабельності активів

Ф2 р.220 або р.225/

/Ф1(р. 280 (гр..3) + р. 280 (гр.. 4))/2

теоретичне значення >0

__

0,00

Виходячи з вищевикладеного та узагальнюючи результати проведеного аналізу фінансового стану можемо зробити висновок, що станом на 31.12.2012 року фінансовий стан Товариства задовільний.

Дані показники, що характеризують фінансовий стан та платоспроможність Товариства станом на 31.12.2012 року, свідчить про подальшу можливість безперервного функціонування Товариства як суб’єкта господарювання.

Аудитором не виявлено існування подій або умов та відповідних ділових ризиків, які можуть поставити під сумнів здатність суб’єкта господарювання продовжувати свою діяльність на безперервній основі ( МСА 570 «Безперервність»).
Наявності суттєвих невідповідностей між фінансовою звітністю, що підлягала аудиту, та іншою інформацією, що розкривається Товариством та подається до Національної Комісії з цінних паперів та фондового ринку разом з фінансовою звітністю (МСА 720 «Відповідальність аудитора щодо іншої інформації в документах, що містять перевірену аудитором фінансову звітність»), не виявлено.

Ризиків суттєвого викривлення фінансової звітності внаслідок шахрайства (МСА 240 «Відповідальність аудитора, що стосується шахрайства, при аудиті фінансової звітності») аудитором не виявлено.


Основні відомості про аудиторську фірму

Повне найменування

юридичної особи

Товариство з обмеженою відповідальністю “М.Р.Аудит”

Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ

37569947

Місцезнаходження:

04071, м. Київ, вул. Нижній Вал, 13/15

Реєстраційні дані :

Зареєстроване Подільською районною в м. Києві Державною адміністрацією 22 лютого 2011 р. за №10711020000027955

Номер та дата видачі Свідоцтва про внесення в Реєстр аудиторських фірм та аудиторів, які надають аудиторські послуги

Свідоцтво № 4429 видане за рішенням Аудиторської палати України від 31 березня 2011 р. за № 229/4;чинне до 31.03.2016 р.

Номер та дата видачі Свідоцтва про внесення до Реєстру аудиторів, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що надають послуги на ринку цінних паперів:

Свідоцтво серії АБ № 001414 видане рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку № 469 від 28.04.2011 р., Строк дії свідоцтва з 28.04.2011 р. до 31.03.2016 р.

Керівник

Єрмак Марина Володимирівна

Інформація про аудитора



Сертифікат аудитора – Серія “А” № 002801, виданий на підставі рішення Аудиторської палати України від 02 липня 1996 р. № 46, продовжено на підставі рішення Аудиторської палати України від 20 травня 2010 р. № 215/3 термін дії – до 02 липня 2015 р.

Свідоцтво про внесення до реєстру аудиторів,які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ Серія А № 001839 від 09.02.2012 року,видане Державною комісією з регулювання ринків фінансових послуг України та чинне до 02 липня 2015 року.

Контактний телефон

(044) 361-79-48



Дата видачі висновку та умови договору

Перевірка проводилась з 18 березня 2013 року по 28 березня 2013 року . Дата видачі висновку 28 березня 2013 року. Перевірка проведена згідно договору №03/18-03-2013 від 18.03.2013 року.

Директор ТОВ «М.Р.Аудит» Єрмак М.В.

Сертифікат (серія А № 002801

Від 02.07.1996 року продовжено Рішенням№215/3 АПУ

від 20.05.2010р.до 02.07.2015р)

Аудиторський висновок складено у 3-х примірниках. До висновку додається фінансова звітність Товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «Октава Інвест» станом на 31.12.2012року





Схожі:

Свідоцтво про включення до Реєстру суб’єктів аудиторської діяльності №4429
Товариства з обмеженою відповідальністю „Компанія з управління активами «ВЛАСНИЙ КАПІТАЛ»
Свідоцтво про включення до Реєстру суб’єктів аудиторської діяльності №4429
Користувачам фінансової звітності Товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНКОМ- ІНВЕСТ»
Свідоцтво про включення до Реєстру суб’єктів аудиторської діяльності №4429
Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія з управління активами «НЬЮ ЕССЕТ»
Свідоцтво про включення до Реєстру суб’єктів аудиторської діяльності №4429
Публічного Акціонерного Товариства „Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд
Свідоцтво про включення до Реєстру суб’єктів аудиторської діяльності №4429
Публічного Акціонерного Товариства „Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд
Свідоцтво про включення до Реєстру суб’єктів аудиторської діяльності №4429
Публічного Акціонерного Товариства „Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд
Свідоцтво про включення до Реєстру суб’єктів аудиторської діяльності №4429
Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія з управління активами «Ф`ЮЖН КАПІТАЛ ПАРТНЕРЗ»
Свідоцтво про включення до Реєстру суб’єктів аудиторської діяльності №4429
Публічного Акціонерного Товариства „Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд
Свідоцтво про включення до Реєстру суб’єктів аудиторської діяльності №4429
Товариства з обмеженою відповідальністю „Компанія з управління активами «НЬЮ ЕССЕТ» станом на
Свідоцтво про включення до Реєстру суб’єктів аудиторської діяльності №4429
Зареєстроване Подільською районною в м. Києві Державною адміністрацією 22 лютого 2011 р за №10711020000027955
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка