Тези до Дня Соборності і Свободи Тільки разом ми зможемо перемогти проблеми і бідність, зайнявши своє гідне місце в Європейському Союзі


Скачати 19.03 Kb.
Назва Тези до Дня Соборності і Свободи Тільки разом ми зможемо перемогти проблеми і бідність, зайнявши своє гідне місце в Європейському Союзі
Дата 21.06.2013
Розмір 19.03 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Економіка > Документи
Тези до Дня Соборності і Свободи
Тільки разом ми зможемо перемогти проблеми і бідність, зайнявши своє гідне місце в Європейському Союзі
22 січня 2012 року Україна відзначить День Соборності і Свободи. Президент раніше своїм указом переніс святкування Дня свободи з 22 листопада на 22 січня кожного року.

"Єдність і згода в суспільстві допоможуть українцям зміцнити молоду незалежну державу", - підкреслив Прем'єр-міністр М. Азаров.

  • Мета влади - забезпечити гідні умови для життя кожного співвітчизника незалежно від його етнічного походження або політичних переконань. Через діалог і уміння вислухати іншу точку зору народжується справжня національна єдність і демократична система європейського зразка.

  • Соборність України в нашому розумінні - це єдність країни для вирішення важливих соціально-економічних завдань, проведення всебічних реформ, які дозволять Україні надолужити упущений з вини попередньої влади час і вийти на передові позиції в усіх сферах життя в регіоні Центральної і Східної Європи.

  • Не усе проходить швидко і гладко, проте заділ для позитивних змін створюється на очах. Проведена податкова реформа, що спростила життя суб'єктам, які працюють на єдиному податку, скорочено навантаження на бізнес, підтримані заводи і підприємства, реальний сектор економіки. Позитивні зміни спостерігаються у сфері різкого зменшення впливу чиновників на бізнес, боротьби з корупцією. Наведений лад в системі державних фінансів. Йде реформа держапарату. Істотно поліпшені макропоказники України порівняно з багатьма країнами єврозони.

  • В Україні відбудовується інфраструктура. Ремонтуються дороги, будуються мости, станції метро, відкриваються оптові ринки. Позитивні зміни охоплюють усі регіони України. Наша країна від Львова до Харкова готується прийняти гостей на чемпіонат ЕВРО- 2012. Ми зустрінемо їх гідно. Нам не буде соромно за Україну, що б не заявляли опоненти.

  • Для забезпечення розвитку України потрібна єдність усіх сил і всіх громадян. Український народ це розуміє і, в цілому, підтримує владу. Треба не спекулювати на соціально-економічних проблемах, а зосередитися на знаходженні механізмів для їх вирішення. Давайте триматися від майданів чимдалі, а ближче до потреб людей!

  • Україна - вільна країна. Влада впроваджує європейські стандарти життя в Україні. У нас є свобода слова і право на висловлювання власної думки. Ми пропонуємо вести дискусію про складну історію українського народу, а не замовчувати або перекручувати факти.

Ми упевнені, що настав час об'єднати зусилля усіх громадян і здорових сил з тим, щоб соборна і вільна Україна розвивалася успішно.



Схожі:

21: Інтеграційний процес в Європейському Союзі і перспективи подальшого розширення ЄС
Навчальна мета: Довести до відома та ознайомити молодший та рядовий начальницький склад з інтеграційними процесами в Європейському...
1 Соціальний діалог у Європейському Союзі У Європейському Союзі соціальний...
У Європейському Союзі соціальний діалог став прогресивною частиною загальної стратегії, яка забезпечила конкурентоспроможнішу позицію...
ПЛАН КОНСПЕК Т Проведення заняття із гуманітарної підготовки
Тема №12, 21 Інтеграційні процеси у Європейському Союзі і перспективи подальшого розширення ЄС
ПЛАН КОНСПЕК Т Проведення заняття із гуманітарної підготовки
Тема №21 Інтеграційні процеси у Європейському Союзі і перспективи подальшого розширення ЄС
ПЛАН КОНСПЕК Тпроведення заняття із гуманітарної підготовки з нач складом Миколаївського РВ
Тема №12 Інтеграційні процеси у Європейському Союзі і перспективи подальшого розширення ЄС
Скороход Оксана Вікторівна “Правове регулювання банківської діяльності в
Розділ 1 ОСОБЛИВОСТІ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ В ЄВРОПЕЙСЬКОМУ СОЮЗІ
ПЛАН КОНСПЕК Тпроведення заняття із гуманітарної підготовки з особовим...
Тема №21 Інтеграційні процеси у Європейському Союзі і перспективи подальшого розширення ЄС
ПЛАН-КОНСПЕКТ проведення заняття по гуманітарній підготовці з співробітниками...
Тема 21: Інтеграційний процес в Європейському Союзі і перспективи подальшого розширення ЄС
ПЛАН-КОНСПЕКТ для проведення занять із гуманітарної підготовці з...
Тема №21: Інтеграційні процеси в Європейському Союзі і перспективи подальшого розширення ЄС
Серце віддає дітям
Все хороше діти вбирають з любов'ю. Тому головним у вихованні є дбайливі, люблячі і відповідальні люди. Тільки в такому випадку виросте...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка