Про внесення доповнення до плану заходів з підготовки та проведення в м. Тернополі Днів Європи Внести доповнення до плану заходів з підготовки та проведення в


Скачати 95.1 Kb.
Назва Про внесення доповнення до плану заходів з підготовки та проведення в м. Тернополі Днів Європи Внести доповнення до плану заходів з підготовки та проведення в
Дата 26.03.2013
Розмір 95.1 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Економіка > Документи
681 8 травня

Про внесення доповнення до плану заходів з підготовки та проведення в м. Тернополі Днів Європи Внести доповнення до плану заходів з підготовки та проведення в м. Тернополі Днів Європи, затверджених рішенням виконавчого комітету від 30.04.2009р №634 «Про затвердження плану заходів з підготовки та проведення в м. Тернополі Днів Європи»: Придбання подарункової та сувенірної продукції управлінням культури та туризму на суму 10 тис.грн. в межах коштів, передбачених на проведення заходів культури в 2009 році.
682 14 травня

Про надання дозволу неповнолітній дитині на укладання договору купівлі-продажу частини квартири

683 14 травня

Про видачу дубліката свідоцтва на квартиру

684 14 травня

Про видачу дубліката свідоцтва на квартиру
685 14 травня

Про розгляд звернення КП фірми „Тернопільбудінвестзамовник” з питань будівництва за адресою вул. Князя Острозького, 44

Розглянувши звернення КП фірми „Тернопільбудінвестзамовник”, керуючись Законами України «Про основи містобудування», «Про планування і забудову територій», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити комунальному підприємству фірмі „Тернопільбудінвестзамовник” (ід. код 14055223) влаштування продовольчого магазину та торгового приміщення з перукарнею замість частини офісних приміщень першого поверху в 32-х квартирному житловому будинку з офісами і стоянками для легкових автомобілів за адресою вул. Князя Острозького, 44, будівництво якого проводиться на підставі рішень виконавчого комітету міської ради від 13.04.2005р. № 430 „Про розгляд звернення комунального підприємства фірми „Тернопільбудінвестзамовник” та від 06.12.2007р. № 1897 „Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 13.04.2005р. № 430 „Про розгляд звернення комунального підприємства фірми „Тернопільбудінвестзамовник”.

2.Зобов’язати КП фірму „Тернопільбудінвестзамовник”: 2.1Проектну документацію погодити в управліннях містобудівного та архітектурного комплексу, житлово-комунального господарства та екології. 2.2Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є. Дідича, житлово-комунального господарства М. Я. Марценюка.
686 14 травня

Про розгляд звернення з питань реконструкції за адресою вул. Чалдаєва, 2

687 14 травня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

688 14 травня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

689 14 травня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

690 14 травня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

691 14 травня

Про розгляд заяви щодо виведення квартири з житлового фонду міста

692 14 травня

Про розгляд заяви щодо погодження проведеного перепланування квартири

693 14 травня

Про розгляд заяви щодо надання дозволу на реконструкцію квартири
694 14 травня

Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на вул. В. Винниченка

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 20.02.2007р. №169 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл Тернопільському національному педагогічному університету ім. В. Гнатюка на видалення зелених насаджень на вул. В. Винниченка, в зв’язку з влаштуванням пішохідного тротуару до новозбудованої каплиці, згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затвердженим комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погодженим державним управлінням охорони природного навколишнього середовища в Тернопільській області (акт додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
695 14 травня

Про затвердження титулу капітального ремонту об’єктів шляхово-мостового господарства

Для оплати робіт по капітальному ремонту - заміна покриття тротуару, пішохідної доріжки фігурними елементами мощення на вул. Грушевського, за рахунок видатків на фінансування робіт, пов’язаних з благоустроєм міста, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням сесії міської ради № 5/24/9 від 23.01.09р. “Про бюджет міста Тернополя на 2009 рік”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити титул капітального ремонту об’єктів шляхово-мостового господарства на 2009 рік згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
696 14 травня

Про затвердження титулу капітального ремонту внутрішньоквартальних проїздів та пішохідної мережі міста Тернополя на 2009 рік

З метою забезпечення своєчасного виконання робіт по капітальному ремонту внутрішньоквартальних проїздів та пішохідної мережі міста, на виконання рішення міської ради від 30.04.2009 року №5/26/18 «Про затвердження Програми «Відновлення внутрішньоквартальних проїздів та пішохідної мережі міста Тернополя», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Затвердити титульний список капітального ремонту внутрішньоквартальних проїздів та пішохідної мережі міста на 2009 рік відповідно до Програми «Відновлення внутрішньоквартальних проїздів та пішохідної мережі міста Тернополя» за рахунок коштів спеціального фонду згідно з додатком (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на управління житлово-комунального господарства та екології.
697 14 травня

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.03.2008р. №250 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі»

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. за № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Внести зміни у додаток 2 до рішення виконавчого комітету від 05.03.2008р. №250 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі» та викласти його в новій редакції (додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Марценюка.
698 14 травня

Про виділення коштів

В зв’язку з відзначенням державних свят, ювілейних та знаменних дат, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Виділити 20 000 (двадцять тисяч) гривень для придбання сувенірної та квіткової продукції за рахунок коштів, передбачених на фінансову підтримку громадських та інших організацій та заходів (КФК 250404).

2.Відділу фінансового забезпечення провести своєчасне фінансування згідно п.1 даного рішення.
699 14 травня

Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на вул. Січових Стрільців, 8

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006р. за №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно рішення виконавчого комітету від 05.03.2008 р. №250 «Про затвердження Положення про порядок видалення зелених насаджень у м. Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл Тернопільському державному медичному університету ім. І.Я. Горбачевського на видалення зелених насаджень на вул. Січових Стрільців, 8, у зв’язку з попередженням аварійної ситуації, згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, затвердженим комісією з оцінки стану та вартості зелених насаджень та погодженим державним управлінням охорони природного навколишнього середовища в Тернопільській області (акт додається).

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка.
700 14 травня

Про затвердження висновку щодо позбавлення батьківських прав стосовно малолітньої дитини
701 14 травня

Про затвердження складу комісії та Положення про порядок безкоштовного встановлення квартирних приладів обліку води та заміни нагрівальних приладів і рушникосушок

З метою раціонального використання бюджетних коштів та соціальної захищеності малозабезпечених громадян при безкоштовному встановленні квартирних приладів обліку води та заміні нагрівальних приладів і рушникосушок, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Скасувати рішення виконавчого комітету міської ради від 15.11.2006 р. № 314 "Про затвердження складу комісії та Положення про порядок безкоштовного встановлення квартирних приладів обліку води та заміни нагрівальних приладів та рушникосушок” та від 14.02.2007р. № 138 „Про безкоштовне встановлення квартирних приладів обліку води та внесення змін в рішення”.

2.Затвердити Положення про порядок безкоштовного встановлення квартирних приладів обліку води та заміни нагрівальних приладів і рушникосушок згідно з додатком 1 (додається).

3.Затвердити склад комісії по розгляду звернень громадян міста згідно з додатком 2 (додається).

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з соціальних питань Р.І.Легкого та з питань житлово–комунального господарства М.Я.Марценюка .
702 14 травня

Про виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення за адресою Тернопільська область, Тернопільський район, с. Дичків, вул. Залізнична, 1.

З метою влаштування центру стерилізації та тимчасового утримання тварин для впорядкування діяльності в сфері поводження з бездомними тваринами, керуючись Законами України „Про захист тварин від жорстокого поводження” та “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Визначити управління житлово-комунального господарства та екології замовником з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення за адресою Тернопільська область, Тернопільський район, с. Дичків, вул. Залізнична, 1 під центр стерилізації та тимчасового утримання бездомних тварин.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М.Я. Марценюка..
703 14 травня

Про підготовку міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2009-2010 років

З метою забезпечення надійної експлуатації міського господарства в осінньо-зимовий період 2009-2010 років, раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Затвердити заходи по підготовці міського господарства до роботи в осінньо - зимовий період 2009-2010 років, згідно з додатком (додається).

2.Керівникам управлінь, відділів міської ради, підприємств та організацій встановити постійний контроль за виконанням заходів, забезпечити підготовку підпорядкованих об’єктів до роботи в осінньо-зимовий період.

3.Розглянути в третій декаді вересня 2009 року на засіданні виконавчого комітету стан готовності міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2009- 2010 років.

4.Відповідальність за виконання рішення покласти на заступників міського голови по галузях.
704 14 травня

Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «Октагон-Аутдор»

Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні” та „Про рекламу”, Постановою Кабінету Міністрів України „Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами” від 29.12.2003 р. № 2067, „Правилами розміщення зовнішньої реклами в місті Тернополі”, Положенням про порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів, що перебувають в комунальній власності у м. Тернополі, затвердженого рішенням виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 15.08.2007 р. № 1117, протоколу засідання ради з питань зовнішньої реклами від 21 січня 2009 року, виконавчий комітет Тернопільської міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Октагон-Аутдор» дозвіл на розміщення зовнішньої реклами за адресами згідно з додатком (додається).

2.Комунальному підприємству «Адміністративно-технічна інспекція» Тернопільської міської ради в п’ятиденний термін видати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами згідно п. 1 даного рішення.

3.Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Октагон-Аутдор», в трьохмісячний термін з дня видачі дозволу на розміщення зовнішньої реклами встановити рекламні засоби згідно збірника примірних спеціальних конструкцій для розміщення зовнішньої реклами у місті Тернополі.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин Дідича В.Є.
705 14 травня

Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами ФОП
706 18 травня

Про визначення замовника по виконанню реконструкції міського стадіону

Керуючись п .7 ст. 91 Бюджетного кодексу України, рішенням міської ради від 22.05.2007 р. №5/9/10 затверджено програму з розвитку фізичної культури і спорту. На виконання вищенаведеної програми, рішенням міської ради від 13.03.2008 р. №5/16/29 затверджено програму розвитку футболу в м. Тернополі на 2008-2012 роки (в контексті підготовки України до Євро-2012). Для забезпечення виконання видатків бюджету по реалізації програми та пп..4, 6 програми розвитку футболу щодо реконструкції міського стадіону, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Визнати з 1.04.2009 року замовником виконання робіт по виконанню пп. 4, 6 програми розвитку футболу щодо реконструкції міського стадіону, управління сім’ї, молоді та спорту на суму 1070, 0 тис.грн.

2.Зобов"язати начальника управління сім’ї, молоді та спорту Юрика Ю.З. та директора КП "Тернопільський міський стадіон" Колісника Я.К. забезпечити виконання робіт до відкриття міжнародного дитячо-юнацького турніру з футболу, присвяченого до Євро-2012, який відбудеться 23-26 червня 2009 р.

3.Рішення виконавчого комітету від 13.05.09 року №661 "Про визначення замовника по виконанню реконструкції міського стадіону" визнати таким, що втратило чинність.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань О.О. Марушія.

Схожі:

Четвертахвил я” міжнародна громадська організація українців Підвисоцького,...
Розглянувши Проект «Плану оперативних дій щодо регулювання міграційних процесів в Україні на 2011 – 2012 роки» в об’єднаннях громадян...
НАКАЗ
З метою виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 4 лютого 2013 р. №74 “Про затвердження плану заходів з підготовки...
Календарна дата, згідно виборчого законодавства та календарного плану ЦВК
Бердянськ; забезпечення виконання Закону України від 17 листопада 2011 року №4061-VI «Про вибори народних депутатів України» та Орієнтованого...
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Про затвердження плану заходів з проведення у 2012 році Всеукраїнського тижня права” та на виконання наказу Міністерства юстиції...
Міжнародному Етнофестивалі "Чисті Джерела Бугу"
Про затвердження плану заходів з підготовки та проведення у 2008 році Року туризму і курортів України”, розпорядженням голови Львівської...
Методика підготовки та проведення масових заходів
Ефективність організації позаурочної та позашкільної виховної роботи значною мірою залежить від майстерно проведених виховних заходів,...
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
...
Виконання завдань та заходів Стратегічного плану економічного розвитку...
Оперативна ціль А Актуалізація містобудівної документації: внесення змін до Генерального плану міста та розроблення іншої містобудівної...
Виконання завдань та заходів Стратегічного плану економічного розвитку...
Оперативна ціль А Актуалізація містобудівної документації: внесення змін до Генерального плану міста та розроблення іншої містобудівної...
В. П. Хомінець Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки...
Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2011 рік, затвердженого рішенням виконавчого...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка