Асоціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення


Скачати 127.7 Kb.
Назва Асоціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Дата 27.12.2013
Розмір 127.7 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Бухгалтерія > Документи







Асоціація фахівців з нерухомості України
Київське міське відділення

01103, м. Київ

бул. Дружби народів 24/2, оф.50

Тел/факс 502 44 66

e-Mail: [email protected]











від 07 грудня 2013 р.
ПРОТОКОЛ №16/13

XVIIІ ЗВІТНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ

Київського міського відділення

Асоціації фахівців з нерухомості України


  1. Відкриття Конференції.

Голова Правління КМВ АФНУ Корчев Д.Ю. привітав всіх з відкриттям XVІІІ звітної Конференції і запропонував обрати робочу Президію у складі Злидня С.А., Корчева Д.Ю., Пилипчука А.К. Головою Зборів обрати Пилипчука А.К., секретаріат зборів у складі Лисенко Я.А., Яворської А.М.
Голосували: «за» - одноголосно.
2. Затвердження Порядку денного та регламенту Конференції.

Голова Конференції Пилипчук А.К. запропонував затвердити порядок денний та регламент Конференції.

Ухвалили: Затвердити запропонований порядок денний та регламент Конференції.

Голосували: «за» - одноголосно.
Порядок денний

XVIII звітної конференції Київського міського відділення Асоціації фахівців з нерухомості України,

  1. Відкриття Конференції.

  2. Затвердження Порядку денного та регламенту.

  3. Вибори мандатної та лічильної комісії.

  4. Звітна доповідь Голови Правління КМВ АФНУ Корчева Д.Ю.

  5. Доповідь Мандатної комісії.

  6. Звіт Ревізійної комісії.

7. Доповіді Голів комітетів про напрямки діяльності КМВ АФНУ на наступний рік та виступи членів КМВ АФНУ.

  1. Вибори делегатів на ХVIII з’їзд АФНУ.

  2. Різне.

3. Вибори мандатної та лічильної комісії.

Головуючий запропонував обрати Мандатну комісію в складі:

Козуб Г.І.,. Альван Л.І Генералова Т.В.
Голосували: «за» - одноголосно.
Головуючий запропонував лічильну комісію в складі:

Князева І.В., Сокол О.В., Матвійчук С.М.
Голосували: «за» - одноголосно.

Ухвалили: Обрати Мандатну та Лічильну комісію в запропонованому складі.

Головуючий запропонував Лічильній і Мандатній комісії приступити до роботи.
4. Звітна доповідь Голови Правління КМВ АФНУ Корчева Д.Ю.

Голова правління Корчев Д.Ю. виступив із доповіддю про роботу КМВ АФНУ та його правління за звітний період.
На теперішній час на обліку в КМВ АФНУ знаходиться 288 членів (із них -11 трудових колективів). За 2013рік в КМВ АФНУ вступило 74 нових членів.


  1. Корчев Д.Ю. відзначив, що постійно підвищується базовий професійний рівень членів КМВ АФНУ, організація та проведення навчальних заходів на базі КМВ, а саме семінарів та тренінгів з окремих питань діяльності на платній та безоплатній основі.


За звітний період в КМВ АФНУ було проведено 2 сертифікаційних курсів, на яких пройшли навчання 73 слухачів (із них 32 слухачі вступили в АФНУ), 55 слухачів отримали сертифікати; 26 членам організації було продовжено дію сертифіката. В результаті зараз Київське міське відділення АФНУ налічує 230 сертифікованих членів. Також для членів АФНУ було проведено понад 20 безкоштовних семінарів, в яких прийняли участь більше 300 членів КМВ АФНУ.

Існуюча проблема- це: пошук, залучення та підготовка нових спеціалістів для проведення навчальних заходів, необхідність в нових темах і нових викладачах.
По діяльності Комітету по інформаційним системам і сервісам:

  1. В наявності інформаційне та програмне забезпечення членів КМВ АФНУ, просування системи ефективної торгівлі СЕТ АСНУ як інструменту сайту АФНУ для членів Київського міського відділення. (Злидень С.А., Бразас Є.І., трудовий колектив ЛУН.ua)

Підтримується та розвивається система СЕТ АФНУ, постійно ведеться активна робота в напрямках просування сайту Асоціації, наповненні об’єднаної бази даних нерухомості, також на сайті КМВ регулярно опубліковувались аналітичні та статистичні дані ціноутворення об’єктів нерухомості в різних сегментах м. Києва.

Висловив подяку виконавчому персоналу Головного та Київського офісів АФНУ, так як сайт Київського відділення являється частиною загальноукраїнського сайта, особисто президенту АФНУ Злидню С.А., та голові комітету – Бразасу Э.І.
Комітетом по правовим та юридичним питанням були організовані та проводились наступні заходи: консультації з оперативних та юридичних питань, участь в круглих столах, подання позиції АФНУ в телевізійних програмах стосовно проблем оцінки, безготівкових розрахунків, податків на нерухомість, проведеня семінарів, участь в проведенні сертифікаційних курсів, підготовка листів, запросів, порівняльної таблиці стосовно проекту закону «Про особливостї регулювання ріелторської діяльності», запити направлялись в КМУ, Мінюст, Фондержмайна, МЕРТ, Держкомпідприємництва.

До КМВ АФНУ продовжують вступати представники суміжних професій.

Так в цьому році в організацію увійшли 3 нотаріуса и 1 юридична компанія.
Перехідна проблема комітету- розробка пакету актуальних договір, які б дали змогу нашим юристам захищати нас та наших клієнтів.
Проведено великий об’єм роботи комітетом з партнерських відносин та сервісів(голова -Козуб Ганна ).

Залучені київські компанії та підприємства з таких основних напрямків надання послуг зі знижками для членів КМВ АФНУ:

- реклама (1), поліграфія (3), оцінка(4), дизайн (2), будівництво (4), страхування(2), юридичні послуги(2), консалтинг(2), послуги таксі(1), охорона(1), готелі та ресторани(1), дозвільна документація(2).

Окремо хочеться виділити роботу нотаріусів- членів КМВ АФНУ: Валігури Ганни, Лабутіної Юлії, Сенюк Мар’янаи Шпитковської Сабіни.

Користуватися цими послугами дає змогу картка члена АФНУ. Багато хто скористався сервісом – користування офісом КМВ АФНУ для проведення переговорів та підписання договорів. .

В доповіді була відзначена робота комітету по PR, ЗМІ та рекламі.

Було зазначено, що робота зі ЗМІ – це інформування про діяльність КМВ АФНУ, також відзначено плідні партнерські стосунки з видавництвами «Авізо» та «Мир квартир»,а також наголошено, що не останне місце займають і партнерські відносини з спеціалізованими Інтернет ресурсами address.ua. , aviso.ua, mirkvartir.ua та інш.

  1. Комітет приймав участь у проведенні пресс-конференцій та брифінгів з актуальних питань київського ринку нерухомості. Зокрема, Київське міське відділення приймало участь у:

- 7_ тематичних телевізійних програмах,

- 5 тематичних прес-конференціях та круглих столах;

- активну участь приймали в Ялтинській та Одеській Міжнародних конференціях, здійснювалися регулярні публікації новин та статей на сторінках печатних та електронних видань.
Корчев Д.Ю. від імені Правління КМВ АФНУ подякував всім головам комітетів за співпрацю.
5. Доповідь Мандатної комісії.

Голова Мандатної комісії Козуб Г.І. доповіла наступне:

  • всього членів КМВ АФНУ – 288;

  • присутні на Конференції – 128;

  • всі довіреності оформлені належним чином та завірені Головою Правління КМВ АФНУ – 87;

  • загальна кількість голосів - 215 (більше 74%) - згідно Статуту збори вважаються правомочними.


Ухвалили: Затвердити звіт Мандатної комісії. Визнати збори правомочними.

Голосували: «за» -одноголосно.

Акт Мандатної комісії додається.
6. Звіт Ревізійної комісії.

Член Ревізійної комісії Єгоров О.С. зачитав доповідь згідно Акту ревізії за період з 30 листопада 2012 по 30 листопада 2013 року і відповів на питання.

Ухвалили: Затвердити звіт Ревізійної комісії.

Голосували: «за» -одноголосно

Звіт Ревізійної комісії додається.
Виступили Президент АФНУ Злидень С.А. про новини законодавства,

Віце-президент АФНУ Базелінський Ю.Ф., який закликав членів КМВ активно приймати участь в громадському житті нашої Асоціації, приймати участь у засіданнях Правління та роботі комітетів, користуватися офісом для проведення переговорів, приймати участь у безкоштовних семінарах. Подякував активних членів КМВ Єгорова Олександра, Сокола Олександра, Рожкову Лілію, Генералову Таісію, Негрішну Анну за участь в житті Асоціації.

Президент АФНУ Злидень С.А. запропонував дати оцінку Правлінню як «задовільну». Конференція одноголосно підтримала це рішення.

7. Доповіді Голів комітетів про напрямки діяльності КМВ АФНУ на наступний рік та виступи членів КМВ АФНУ
З звітними доповідями виступили голови комітетів:

-голова комітету з навчання та сертифікації Зіменкова І.С.доповіла про кількість безкоштовних семінарів, які були проведені для членів КМВ АФНУ та про 2 сертифікаційних курсів, на яких пройшли навчання 73 слухачів, 55 слухачів отримали сертифікати; 26 членам організації було продовжено дію сертифіката.

Зіменкова І.С. подякувала всім викладачам та лекторам, які на високому професійному рівні викладають на курсах та семінарах: Злидню С.,Наумець Н., Корчеву Д., Багріну Ю., Жерновому В., Логачевій Л., Гетьман В., Шульгіній Н., Лабутіній Ю., Піті Ю., Бразасу Е.,

Греніха Л., Дмитренко С.
- голова комітету по інформаційним технологіям та сервісам Бразас Е.І. доповів, що активність сайту КМВ збільшилась до 400 користувачів, про активну роботу в напрямках просування сайту Асоціації, також розповів про роботу система СЕТ (Система Ефективної Торгівлі), про помилки, які допускають користувачі, про створення локальної системи МЛС в м. Кривий Ріг, де члени АФНУ посилили вимоги до подання об’єктів на сайті. Навів приклади швидкого продажу об’єктів за допомогою сайту.
- голова комітету з правових питань Піта Ю.А доповів про наступні заходи, які були організовані та проводились: консультації з оперативних та юридичних питань, участь в круглих столах, подання позиції АФНУ в телевізійних програмах стосовно проблем оцінки, безготівкових розрахунків, податків на нерухомість, проведеня семінарів, участь в проведенні сертифікаційних курсів, підготовка листів, запросів, порівняльної таблиці стосовно проекту закону «Про особливостї регулювання ріелторської діяльності», запити направлялись в КМУ, Мінюст, Фондержмайна, МЕРТ, Держкомпідприємництва.

До КМВ АФНУ продовжують вступати представники суміжних професій.

Так в цьому році в організацію увійшли 3 нотаріуса и 1 юридична компанія.
Перехідна проблема комітету- розробка пакету актуальних договір, які б дали змогу нашим юристам захищати нас та наших клієнтів.

Також Піта Ю.А. доповів, що особисто консультує в розділі «Консультації» на сайті по гарячим питанням в телефонному режимі. Члени комітету систематично збираються для розгляду правових питань, стосовно проекту закону «Про особливості регулювання ріелторської діяльності», направлення запитів до державних органів.
- голова комітету з партнерських відносин та сервісів Козуб Г. І. нагадала членам КМВ АФНУ про програму лояльності. Розповіла про вступ до програми лояльності ТОВ «Українська Кавова Компанія ЛТД», яка надала учасникам конференції кавові набори. Закликала активно користуватися послугами наших партнерів з програми лояльності.
Виступив Віце-президент АФНУ Базелінський Ю.Ф., який закликав членів КМВ активно приймати участь в громадському житті нашої Асоціації, приймати участь у засіданнях Правління та роботі комітетів, користуватися офісом для проведення переговорів, приймати участь у безкоштовних семінарах. Подякував активних членів КМВ Єгорова Олександра, Сокола Олександра, Рожкову Лілію, Генералову Таісію, Негрішну Анну за участь в житті Асоціації.

Президент АФНУ Злидень С.А. запропонував дати оцінку Правлінню як «задовільну». Конференція одноголосно підтримала це рішення.

Президент АФНУ Злидень С.А. розповів про новини законодавства,


8. Вибори делегатів на ХVIII з’їзд АФНУ.

Головуючий запропонував обрати делегатів від КМВ АФНУ на XVIII З’їзд згідно квоти 1 делегат від 10 членів Асоціації (29 делегатів і 15 запасних). Вирішили голосувати списком за цю пропозицію, рекомендовану Правлінням.

Голосували: за – одноголосно.
Ухвалили: обрати делегатами від Київського міського відділення на ХVIIІ звітно-виборчий з’їзд АФНУ наступних членів КМВ АФНУ:
Основні:

Альван Лейс Іванович, Бразас Едуард Іонович, Валігура Ганна Валеріївна, Відута Віктор Миколайович, Гарбуз Вячеслав Андрійович, Генералова Таісія Володимирівна, Грабовська Тетяна Вікторівна, Дьяченко Олена Петрівна, Егоров Олександр Сергійович, Зіменкова Ірина Семенівна, Зімовець Валентина Василівна, Князева Ірина Володимирівна, Козуб Ганна Іванівна, Корчев Дмитро Юрійович, Котенко Тетяна Веніамінівна, Кулішенко Владислав Вікторович, Ліф Анатолій Леонідович, Логачева Людмила Володимирівна, Наумець Наталія Аскольдівна, Нікітюк Тетяна Іванівна,

Негрішна Анна Миколаївна, Палажченко Сергій Леонідович, Панайотова Наталія Афанасіївна, Пилипчук Артур Кирилович, Піта Юрій Анатолійович, Рожкова Лілія Миколаївна, Сокол Олександр Вікторович, Халявка Сергій Володимирович, Шульга Андрій Васильович
Запасні:
Акінфієв Олексій Володимирович, Багрін Юрій Миколайович, Вільчинська Олена Дмитрівна, Грабовський Андрій Іванович, Греніха Л.юдмила Всилівна, Дорогунцев Вячеслав Вячеславович, Дричкіна Віра Василівна, Дубовик Анастасія володимирівна, Жукова Наталія Анатоліївна, Матвійчук Сергій Миколайович, Крайневський Олег Олегович, Лебединець Алла Григорівна, Півненко Людмила Геннадіївна, Савельчук Віктор Вікторович, Самовалов Геннадій Олександрович
Президент АФНУ Злидень С.А. запросив всіх бажаючих членів КМВ АФНУ прийняти участь у відкритому XVIII з‘їзді АФНУ 02 березня 2013р.
9.Різне.
Виступили:

Злидень С.А. розповів про те, що законопроект «Про особливості впровадження ріелторської діяльності», розроблений МінЕкономРозвитку і Торгівлі, який тричі змінював своє наповнення під час громадського обговорення на сайті МЕРТ, відправлений на доопрацювання. Подальша доля цього законопроекту та перспективи розгляду Верховною Радою під великим питанням.
Наумець Н.А. розповіла про безготівкові розрахунки, закликала давати правильні консультації клієнтам при роботі з банками, правильно фіксувати ціну купівлі-продажу об’єктів в договорах, піклуватися про свій імідж та імідж ріелторської спільноти.
Лагодзинська Л.С., член Українського Товариства Оцінювачів, розповіла про роботу оцінювачів в нових умовах, згадала про всі негаразди, пов’язані з новими правилами, розповіла за яких умов можливо стати налоговим оцінювачем. Подякувала АФНУ за активну підтримку в блокуванні корупційної постанови, яка залишає за бортом кваліфікованих спеціалістів, а на ринок оціночних послуг заходять «карманні» корумповані компанії, орієнтовані на надання цих послуг, що залишають 15тисяч оцінювачів без роботи.

Базелінський Ю.Ф. виказав свою позицію про роботу оцінювачів в нових умовах, засудив умови, в яких вони повинні працювати.
Піта Ю.А., голова комітету з правових питань, надав інформацію про договори надання послуг та перспективи стягнення заборгованості клієнтів перед ріелторами.
Черноглазов В.А., представник Труд.Кол. ТОВ "ІКСПОІНТ" розповів про надання юридичних послуг, які надає їх компанія, зокрема, повернення боргів на різних етапах угод., зміни цільового призначення об’єктів та ін..
Підсумок інформаційно-юридичного блоку підвів Злидень С.А. Закликав присутніх не стояти осторонь життя КМВ АФНУ, постійно турбуватись про імідж ріелтора, більше спілкуватися на сайті АФНУ та в соц..мережах.
Е. Бразас розповів та яскраво проілюстрував на екрані нові напрямки та переваги порталу АФНУ. Головна задача - це правильне користування всіма можливостями порталу, що напряму пов’язане з заробітком кожного з нас. наголосив, що база реальних угод сайту АФНУ –головна перевага порталу для аналітики і статистики на ринку нерухомості За останні 3 місяці кількість відвідувань значно зросла. Сторінка КМВ АФНУ на перших позиціях по відвідуванню сайту.

Цікавий доклад представив спонсор Конференції Тов "Ксілк" , директор якого Токарчук С.В. презентував новий продукт на ринку ріелторської послуги - систему для управління нерухомістю Greal. Детально розповів про всі можливості та переваги для користувачів-ріелторів цієї системи.

Сергій Злидень розповів членам АФНУ про підписану угоду з інститутом IREM, який являється частиною Американського навчального центру ріелторів, про навчання згідно програми СРМ по підготовці фахівців з управління комерційною нерухомістю. В 2014р. на ялтинській конференції буде проведено заключний етап курсів СPM.



На Конференції виступив Огюн Аідин, Голова Асоціації нерухомості м. Бодрум (Туреччина), який презентував свою організацію (250 членів), як цілісну структуру Асоціації нерухомості Туреччини, розповів про основні напрямки будівництва нерухомості в м.Бодрум, наголосив на інвестиційній привабливості м.Бодрум для інвестування в курортну нерухомість, представив комерційні пропозиції різних об’єктів.

З заключним словом виступив Президент АФНУ Злидень С.А. Він запросив. всіх бажаючих прийняти участь в січні 2014р у роботі Ради АФНУ, яка відбудеться в Карпатах, а також в Ялтинській Конференції, яка відбудеться з 16-19 травня 2014р в м.Ялта.

Голова Конференції Пилипчук А.К.
Секретар Яворська А.М.

Схожі:

Асоціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Голова Правління КМВ АФНУ запропонував обрати Головуючим на Конференції Корчева Д. Ю
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Київ                                                                                                  30 серпня 2011р
Асоціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Президент АФНУ Шульга А. В. запропонував обрати Президію у складі Альвана Л.І., Базелінського Ю. Ф., Злидня С. А., Шульги А. В. Головою...
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Члени правління: Базелінський Ю. Ф., Гарбуз. А., Корчев Д. Ю., Зіменкова І. С., Злидень С. А., Тараторін Ю. М
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Про підсумки проведення 12 сертифікаційних курсів (доповідачі Базелінський Ю. Ф., Зіменкова І. С.)
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Члени правління: Базелінський Ю. Ф., Гарбуз В. А., Козуб Г.І.(передала голос Зіменкова І. С.)
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Члени правління: Базелінський Ю. Ф., Гарбуз В. А., Зіменкова І. С. (передала голос Козуб Г.І.)
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Члени правління: Базелінський Ю. Ф.(передав голос Бразас Е.І.), Корчев Д. Ю., Зіменкова І. С., Кулішенко В. В., Козуб Г.І
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Члени правління: Базелінський Ю. Ф., Злидень С. А., Козуб Г.І.(передав голос Альван Л.І.), Корчев Д. Ю., Кулішенко В. В
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Члени правління: Альван Л.І., Базелінський Ю. Ф., Бразас Е.І., Гарбуз В. А., Зіменкова І. С., Козуб Г.І, Корчев Д. Ю., Кулішенко...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка