Асоціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення


Скачати 75.46 Kb.
Назва Асоціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Дата 15.12.2013
Розмір 75.46 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Бухгалтерія > Документи
Асоціація фахівців з нерухомості України

Київське міське відділення


01133, м.Київ

бул. Дружби народів 24/2, оф.50

Тел/факс 502-44-66

e-Mail: [email protected]


р/р 26008000404701

МФО 322302

ВАТ «АГРОКОМБАНК»

Ідентифікаційний код 20075069

від 03грудня 2011 р.
ПРОТОКОЛ №16/11

XVI ЗВІТНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ

Київського міського відділення

Асоціації фахівців з нерухомості України

Порядок денний:

  1. Відкриття Конференції.

  2. Затвердження Порядку денного та регламенту.

  3. Вибори Президії та секретаріату.

  4. Вибори мандатної та лічильної комісії.

  5. Звітна доповідь Голови Правління КМВ АФНУ Пилипчука А.К.

  6. Доповідь Мандатної комісії.

  7. Звіт Ревізійної комісії.

  8. Обговорення доповідей. Виступи голів комітетів та членів КМВ АФНУ.

  9. Про ротацію членів Правління та Ревізійної комісії КМВ АФНУ.

  10. Вибори делегатів на ХVI з’їзд АФНУ.

  11. Різне.




  1. Відкриття Конференції.

Голова Правління КМВ АФНУ запропонував обрати Головуючим на Конференції Корчева Д.Ю.

Голосували: «за» - одноголосно.
2. Затвердження Порядку денного та регламенту Конференції.

Корчев Д.Ю. запропонував порядок денний та регламент Конференції.

Ухвалили: Затвердити запропонований порядок денний та регламент Конференції.

Голосували: «за» - одноголосно.
3. Вибори Президії та секретаріату.

Головуючий Корчев Д.Ю. запропонував обрати Президію у складі Пилипчука А.К., Зіменкової І.С., Злидня С.А. , секретаріат у складі – Гафтанюк Л.М., Яворська А.М.
Голосували: «за» - одноголосно.

4. Вибори мандатної та лічильної комісії.

Головуючий озвучив рішення Правління КМВ АФНУ про обрання Мандатної комісії в складі:Альвана Л.І.(голова), Єгорова О.С., Панайотової Н.А.,

Лічильної комісії в складі: Бразаса Е.І.(голова), Конончука М.В., Козуб Г.І.

Ухвалили: Обрати Мандатну та Лічильну комісію в запропонованому складі.

Голосували: «за» - одноголосно.

Головуючий запропонував Лічильній і Мандатній комісії приступити до роботи.
5. Звітна доповідь Голови Правління КМВ АФНУ

Голова Правління КМВ АФНУ Пилипчук А.К. виступив із доповіддю про роботу КМВ АФНУ та її Правління за звітний період.

На даний момент на обліку в КМВ АФНУ знаходиться – 207членів ( з них 10 – трудові колективи). Вступило нових членів – 50 (із них 4- трудових колектива).

Виключено з Асоціації з різних причин 46 членів (в більшості – через зміну роду діяльності).

Були проведені 3 сертифікаційних курсів, на яких пройшли навчання 89 слухачів. Отримали сертифікати 52 слухачі- члени АФНУ, 23 - подали заяви до вступу в АФНУ), 43 членам АФНУ було подовжено дію сертифікату.

Всьго сертифікованих членів -150.

Також було проведено 10 безкоштовних семінарів по 6 темам. Члени КМВ АФНУ приймали активну участь в організації та проведенні Міжнародної ялтинської конференції (команда КМВ АФНУ отримала перемогу в ріелторській діловій грі «Брейн-ринг») , в телевізійних тематичних програмах, круглих столах.

Пилипчук А.К. відзначив діяльність Комітету по інформаційним системам і сервісам. Був запущений оновлений сайт КМВ АФНУ. Завдяки сайту кожен член Асоціації зможе спілкуватися, вести обмін інформацією, встановлювати партнерські відносини з колегами. Звернув увагу на те, що на сайті з'явився огляд законодавства, що стосується нашої діяльності від ЛігаБізнесІнформ.

Голова Правління висловив подяку головам комітетів Бразасу Е.І., Зіменковій І.С., Корчеву Д.Ю., Тараторіну Ю.М. за активну позицію і плідну громадську діяльність.

6. Доповідь Мандатної комісії.

Голова Мандатної комісії Альван Л.І. доповів наступне:

  • всього членів КМВ АФНУ – 207;

  • присутні на Конференції – 89;

  • довіреності завірені Головою Правління КМВ АФНУ – 64;

  • загальна кількість голосів - 153 (що складає 74 %) - згідно Статуту збори вважаються правомочними.

Ухвалили: Затвердити звіт Мандатної комісії. (Акт Мандатної комісії додається).

Визнати збори правомочними.

Голосували: «за» - одноголосно.
7. Звіт Ревізійної комісії.

Голова Ревізійної комісії Нікітюк Т.І. зробила доповідь згідно Акту ревізії за період з листопада 2010 по листопад 2011 року і відповіла на питання.

Ухвалили: Затвердити звіт Ревізійної комісії. (Акт Ревізійної комісії додається).

Голосували: «за» - одноголосно.
8. Обговорення доповідей. Виступи голів комітетів та членів КМВ АФНУ.

Виступили:

Злидень С.А. – Президент АФНУ розповів про внесок КМВ АФНУ та її членів в роботу, яку проводила Асоціація на протязі року, підготовку та участь у міроприємствах АФНУ.

Дав оцінку роботи Правління КМВ АФНУ, як задовільну.
Корчев Д.Ю. –голова комітету з юридичних питань доповів, що комітетом була проведена робота по моніторингу законопроектів та нормативних актів в сфері нерухомості та ріелторської діяльності та доведення їх до відома членів КМВ АФНУ. Було проведено 3 роз’яснювальних семінара по фінмоніторингу. Члени комітету залучались до роботи по підготовці документів стосовно законопроектів з ріелторської діяльності та сомоврегулівних організацій, приймали участь в засіданнях громадських рад при профільних державних виконавчих органах влади, круглих столах, конференціях.

Зіменкова І.С. – голова комітету з навчання та сертифікації доповіла, що за звітний період було проведено 3 сертифікаційних курсів, проводяться безкоштовні семінари для членів АФНУ. Також подякувала викладачів: Багріна Ю.М., Гарбуза В.А., Греніху Л.В., Гусельнікова А.С., Кудінова І.Є., Миму А.А., Наумець Н.А., Логачову Л.В., Немкову І.І., Перковську О.П., нотаріуса Лабутіну Ю.Ю. за проведення курсів на високому фаховому та професійному рівні.

Запропонувала на сайті КМВ АФНУ розробити електронну анкету для запису на семінари. Оцінку Правління дала як «добре».

Бразас Е.І. – голова комітету по інформаційним технологіям та сервісам доповів про те, що КМВ перейшло на новий сайт і основними напрямками діяльності комітету є підтримка його в робочому стані, обновленні контенту. З членами КМВ постійно ведеться робота по просуванню об’єднаної бази даних, проводяться консультації по програмним продуктам. Кожен місяць комітетом готується та публікується аналітичний звіт про стан ринку нерухомості, який розміщується на сайті КМВ АФНУ та передається в Державне аналітичне агентство. ІТ-комітет тісно співпрацює з комітетом по навчанню та постійно бере участь в круглих столах по маркетингу.

Тараторін Ю.М. – віце-президент АФНУ проінформував, що представники АФНУ входять в Раду підприємців при Кабінеті міністрів, наглядові ради таких державних органів, як Міністерство юстиції, Фонд Держмайна, Держземагенція, Держфінмоніторинг, Держпідприємництво та ін.., де мають право відстоювати інтереси ріелторської спільноти.

Базелінський Ю.Ф. – голова комітету з політики членства в своїй доповіді розповів про прийняття в Асоціацію нових членів, про стан сплати членських внесків (закликав своєчасно сплачувати членські внески), наголосив на тому, що на наступній Конференції буде переобиратися Правління та інші органи КМВ АФНУ, закликав колег приймати більш активну участь в роботі Асоціації, відвідувати засідання Правління та давати пропозиції для удосконалення роботи Асоціації.

Також з окремими питаннями виступили члени КМВ АФНУ Багрін Ю.М., Кулішенко В.В., Ліф А.Л., Юрович Р.В.
Ухвалили: визнати роботу Правління і Голови Правління КМВ АФНУ задовільною.

Голосували: «за» - одноголосно.
9. Про ротацію членів Правління та Ревізійної комісії КМВ АФНУ
Задовольнити заяви Злидня С.А. і Тараторіна Ю.М. про вихід з Правління за власним бажанням. Замість складаючих повноваження у зв’язку з виконанням обов’язків Президента та Віце-президента АФНУ Злидня С.А. і Тараторіна Ю.М. (згідно їх заяв) обрати нових членів Правління КМВ АФНУ Козуб Г.І. та Кулішенко В.В.

Замість вибувших із складу Ревізійної комісії Зайда О.Д.(за власним бажанням) та Кулішенка В.В.( у зв»язку з обранням в члени Правління) обрати членами ревізійної комісії Єгорова О.С та Халявку С В.
Голосували: «за» - одноголосно.
10. Вибори делегатів на ХVI з’їзд АФНУ
Корчев Д.Ю. доповів, що Правління КМВ АФНУ рекомендує обрати делегатів на XVІ З’їзд (згідно квоти 1 від 10) 21 делегата і запасних.

Голосували: за – «одноголосно»

Ухвалили: обрати делегатами від Київського міського відділення на ХVІ звітно-виборчий з’їзд АФНУ наступних членів КМВ АФНУ:

Альван Лейс Іванович, Бразас Едуард Іонович, Багрін Юрій Миколайович, Гарбуз Вячеслав Андрійович, Греніха Людмила Василівна, Дорогунцев Вячеслав Вячеславович, Єгоров Олександр Сергійович, Зіменкова Ірина Семенівна, Корчев Дмитро Юрійович, Козуб Ганна Іванівна, Краковський Юрій Михайлович, Кулішенко Владислав Вікторович, Ліф Анатолій Леонідович, Логачова Людмила Володимирівна, Маслова Ольга Петрівна, Нікітюк Т.І., Панайотова Наталія Афанасіївна, Пилипчук Артур Кирилович, Позняк Сергій Станіславович, Самовалов Геннадій Олександрович, Шульга Андрій Васильович
Запасні:

Акінфієв Олексій Володимирович, Відута Віктор Миколайович, Вінокур Володимир Ісакович, Грабовська Тетяна Вікторівна, Друзенко Людмила Тимофіївна, Євтушенко Інна Миколаївна, Зимовець Валентина Василівна, Конончук Михайло Вячеславович, Лебединець Алла Григорівна, Луханіна Ірина Валентинівна, Наумець Наталія Аскольдівна, Нікулін Сергій Олександрович, Сніховська Ірина Анатоліївна, Сокур Андрій Михайлович, Філончук Кирило Ігоревич,
За посадою:

  1. Злидень Сергій Анатолійович – Президент АФНУ

  2. Базелінський Юрій Ф. – Віце-президент АФНУ

  3. Тараторін Ю.М. – Віце-прекзидент АФНУ


11.Різне

Прийняти до відома про участь членів КМВ АФНУ в проекті телевізійного каналу "Твоя нерухомість» та всеукраїнського рекламно-інформаційного журналу з нерухомості «Житло».
Голова Конференції Корчев Д.Ю.
Секретар Гафтанюк Л.М.

Схожі:

А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Київ                                                                                                  30 серпня 2011р
Асоціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Президент АФНУ Шульга А. В. запропонував обрати Президію у складі Альвана Л.І., Базелінського Ю. Ф., Злидня С. А., Шульги А. В. Головою...
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Члени правління: Базелінський Ю. Ф., Гарбуз. А., Корчев Д. Ю., Зіменкова І. С., Злидень С. А., Тараторін Ю. М
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Про підсумки проведення 12 сертифікаційних курсів (доповідачі Базелінський Ю. Ф., Зіменкова І. С.)
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Члени правління: Базелінський Ю. Ф., Гарбуз В. А., Козуб Г.І.(передала голос Зіменкова І. С.)
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Члени правління: Базелінський Ю. Ф., Гарбуз В. А., Зіменкова І. С. (передала голос Козуб Г.І.)
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Члени правління: Базелінський Ю. Ф.(передав голос Бразас Е.І.), Корчев Д. Ю., Зіменкова І. С., Кулішенко В. В., Козуб Г.І
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Члени правління: Базелінський Ю. Ф., Злидень С. А., Козуб Г.І.(передав голос Альван Л.І.), Корчев Д. Ю., Кулішенко В. В
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Члени правління: Альван Л.І., Базелінський Ю. Ф., Бразас Е.І., Гарбуз В. А., Зіменкова І. С., Козуб Г.І, Корчев Д. Ю., Кулішенко...
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Члени правління: Базелінський Ю. Ф.(передав голос Гарбуз В. А.), Бразас Є.І., Зіменкова І. С., Корчев Д. Ю., Тараторін Ю. М
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка