Асоціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення


Скачати 115.91 Kb.
Назва Асоціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Дата 30.03.2013
Розмір 115.91 Kb.
Тип Документи
bibl.com.ua > Бухгалтерія > Документи
Асоціація фахівців з нерухомості України

Київське міське відділення


01133, м.Київ

бул. Дружби народів 24/2, оф.50

Тел/факс 502-44-66

e-Mail: [email protected]


р/р 26008000404701

МФО 322302

ВАТ «АГРОКОМБАНК»

Ідентифікаційний код 20075069

від 08 грудня 2012 р.
ПРОТОКОЛ №15/10

XVII ЗВІТНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ

Київського міського відділення

Асоціації фахівців з нерухомості України


  1. Відкриття Конференції.

Голова Правління КМВ АФНУ Пилипчук А.К.. привітав всіх з відкриттям XVІІ звітно-виборчої Конференції і запропонував обрати робочу Президію у складі Пилипчука А.К., Базелінського Ю.Ф., Злидня С.А., Зіменкової І.С. Головою Зборів обрати Базелінського Ю.Ф., секретаріат зборів у складі Чорної А.І., Яворської А.М.
Голосували: «за» - одноголосно.
2. Затвердження Порядку денного та регламенту Конференції.

Голова Конференції Базелінський Ю.Ф. запропонував затвердити порядок денний та регламент Конференції.

Ухвалили: Затвердити запропонований порядок денний та регламент Конференції.

Голосували: «за» - одноголосно.

Порядок денний:

  1. Відкриття Конференції.

  2. Затвердження Порядку денного та регламенту.

  3. Вибори мандатної та лічильної комісії.

  4. Звітна доповідь Голови Правління КМВ АФНУ Пилипчука А.К.

  5. Доповідь Мандатної комісії.

  6. Звіт Ревізійної комісії.

  7. Обговорення доповідей та виступи членів КМВ АФНУ.

  8. Доповіді Голів комітетів про напрямки діяльності КМВ АФНУ на наступний рік.

  9. Вибори Голови Правління КМВ АФНУ

  10. Вибори Правління КМВ АФНУ.

  11. Вибори Ревізійної комісії КМВ АФНУ.

  12. Вибори делегатів на XVIІ з’їзд АФНУ.

  13. Різне.

3. Вибори мандатної та лічильної комісії.

Головуючий запропонував обрати Мандатну комісію в складі:

Єгоров О.С.-голова, Козуб Г.І., Панайотова Н.А.-члени
Голосували: «за» - одноголосно.
Головуючий запропонував лічильну комісію в складі:

Вільчинська О.Д., Кулішенко В.В., Філончук К.І.

Голосували: «за» - одноголосно.

Ухвалили: Обрати Мандатну та Лічильну комісію в запропонованому складі.

Головуючий запропонував Лічильній і Мандатній комісії приступити до роботи.
4. Звітна доповідь Голови Правління КМВ АФНУ Пилипчука А.К.

Голова правління Пилипчук А.К. доповів про основні заходи та міроприємства, які організовувало КМВ АФНУ.

КМВ- найбільше об’єднання ріелторів, яке налічує 257 членів. За 2012 рік в КМВ АФНУ вступило 86 нових членів.

Зокрема Пилипчук А.К. відмітив роботу Комітету з навчання і Сертифікації За статутом КМВ АФНУ, сприяння професійної підготовки членів АФНУ є однією з основних цілей організації. Столичне відділення Асоціації за рік провело 2 сертифікаційних курсів, на яких пройшли навчання 82 слухачів. 75 слухачів отримали сертифікати; 27 членам організації було продовжено дію сертифіката. В результаті зараз Київське міське відділення АФНУ налічує 217 сертифікованих членів. А ще - для членів АФНУ було проведено 17 безкоштовних семінарів по 13 темам.

Також Пилипчук А.К. наголосив, що АФНУ- організація, яка повинна об’єднувати тільки професіоналів, тому закликав тих членів КМВ АФНУ, які ще не мають Сертифікату, пройти навчальні курси і підтвердити свою кваліфікацію. Запросив до співпраці тих, хто має багаж знать та бажає ними поділитися.

Пилипчук А.К. відзначив діяльність Комітету по інформаційним системам і сервісам. Була розроблена система СЕТ АФНУ, постійно ведеться активна робота в напрямках просування сайту Асоціації, наповненні об’єднаної бази даних нерухомості, також на сайті КМВ регулярно опубліковувались аналітичні та статистичні дані ціноутворення об’єктів нерухомості в різних сегментах м. Києва.
Також була відзначена робота юридичного комітету – на сайті з’явився огляд законодавства, яке стосується нашої діяльності від ЛігаБізнесІнформ. Але і поскаржився на те, що не вдалося знайти юридичну компанія, яка взялася б розробити пакет актуальних угод, по якому буде захищати нас та наших клієнтів.

Пилипчук А.К. нагадав, що за 2 роки Київське міське відділення приймало участь у 15 тематичних телевізійних програмах, 12 тематичних прес-конференціях та круглих столах, саму активну участь приймали в Ялтинській та Одеській Міжнародних конференціях, здійснювалися регулярні публікації новин та статей на сторінках печатних та електронних видань. Зокрема відзначив плідні партнерські стосунки з нашим генеральним медіа-партнером - видавництвом «Мир квартир».
Пилипчук А.К. від імені Правління КМВ АФНУ всім головам комітетів за співпрацю. Особливо подякував Альвану Л.І. та Бразасу Е.І. за багаторічну та плідну працю в Правлінні та побажав їм подальшої роботи на благо АФНУ.
5. Доповідь Мандатної комісії.

Голова Мандатної комісії Єгоров О.С. доповів наступне:

  • всього членів КМВ АФНУ – 257;

  • присутні на Конференції – 101;

  • всі довіреності оформлені належним чином та завірені Головою Правління КМВ АФНУ – 89;

  • загальна кількість голосів - 190 (більше 60%) - згідно Статуту збори вважаються правомочними.


Ухвалили: Затвердити звіт Мандатної комісії. Визнати збори правомочними.

Голосували: «за» -одноголосно.

Акт Мандатної комісії додається.
6. Звіт Ревізійної комісії.

Голова Ревізійної комісії Нікітюк Т.І, зробила доповідь згідно Акту ревізії за період з 29 листопада 2011 по 30 листопада 2012 року і відповіла на питання.

Ухвалили: Затвердити звіт Ревізійної комісії.

Голосували: «за» -одноголосно

Звіт Ревізійної комісії додається.
7. Обговорення доповідей та виступи членів КМВ АФНУ.

Виступили:
Злидень С.А. – розповів про фактичний стан справ в законотворчій діяльності в Верховній Раді та Кабінеті Міністрів України за останні 2 роки стосовно ріелторської діяльності та роботі Асоціації в напрямку недопущення прийняття законодавчих норм, які б зашкодили ріелторській спільноті та дав оцінку роботі правління, як задовільну. Відповів на запитання.
Бразас Е.І. доповів про роботу комітету з інформаційних технологій та сервісів, про роботу порталу asnu.net та організацію проекту СЕТ АФНУ. Зокрема Бразас Е.І. зауважив, що на сьогодні на порталі АФНУ зареєстровано 1265 користувачів (із них 515- ріелтори київського регіону). Поступовий розвиток існуючих на Порталі баз даних, зв'язків між ними, появи правил роботи дозволило створити окремий проект СЕТ (Система Ефективної Торгівлі) АФНУ. Бразас Е.І. наголосив, що СЕТ не конкурент існуючим інформаційним БД або внутрішнім базам, тому не торгує «прямою» інформацією, а працює в режимі В2В (бізнес для бізнесу). У той же час, за рахунок якості інформації та унікальних переваг з нами не можуть конкурувати інші портали з нерухомості.

Також були представлені плани та дії на майбутнє:

просування в пошукових системах, подальше вдосконалення Порталу АФНУ, створення Інструкцій користувача, правил роботи і онлайн-консультації для користувачів, розвиток СЕТ АФНУ в найбільших регіонах, співпраця з іншими громадськими організаціями з розвитку проекту, обов'язкове введення презентації СЕТ і Порталу в програму сертифікаційних курсів. Адресні презентації в агентствах нерухомості.
Зіменкова І.С. доповіла про проведення двох сертифікаційних курсів. Всього прослухали курси – 82 слухачів. Отримали Сертифікати 75 слухачів, 27 членам організації було продовжено дію сертифіката. для членів АФНУ було проведено 17 безкоштовних семінарів по 13 темам. Голова комітету з навчання та сертифікації подякувала всім викладачам, які проводили семінари та сертифікаційні курси.
Корчев Д.Ю – зробив звіт про роботу юридичного комітету.

Розповів про активну участь комітету в законотворчій діяльності:

проводились 15 групових та індивідуальних консультацій з питань організації роботи по фінансовому моніторингу, відновлена цілодобова консультаційна робота для членів АФНУ на сайті Асоціації, приймали участь у круглих столах, конференціях, телевізійних теле- та радіо інтерв’ю з питань функціонування ринку нерухомості та законотворчої діяльності

Оцінка роботи Правління – «добре».
Козуб Г.І. розповіла про програму лояльності АФНУ, в рамках якої Асоціація співпрацює на умовах знижок з оцінювачами, юридичними фірмами, нотаріусами,рекламними та поліграфічними фірмами, будівельними, страховими та консалтинговими компаніями, послуги охорони та ресторанно-готельного комплексу, службою таксі та ін..
Базелінський Ю.Ф. – доповів про те, що КМВ АФНУ надає свій офіс для проведення переговорів та підписання договорів членам КМВ АФНУ, нагадав що всі засідання правління, які проводяться в останній вівторок кожного місяця –відкриті і запросив всіх членів КМВ приймати активну участь в засіданнях Правління і роботі комітетів, запропонував всім членам КМВ входити в профільні комітети АФНУ, а також приймати участь у Ялтинській та Одеській конференціях та займати активну позицію.

Головуючий запропонував дати оцінку роботі Правління та його Голові за звітний період.
Ухвалили: визнати роботу Правління та Голови Правління задовільною.

Голосували:– «за» - одноголосно.
Голова Правління КМВ АФНУ Пилипчук А.К. запропонував висунути кандидатуру Злидня С.А. на пост Президента АФНУ від КМВ АФНУ.

Голосували:– «за» - одноголосно.
8. Вибори Голови Правління КМВ АФНУ

Пилипчук А.К. повідомив, що Правління КМВ АФНУ висунуло та підтримало кандидатуру Корчева Д.Ю. на посаду Голови Правління КМВ АФНУ

Виступив кандидат на посаду Голови Правління Корчев Д.Ю. з викладенням своєї програми дій на посаді Голови Правління КМВ АФНУ, відповів на запитання.

Ухвалили: обрати Головою Правління КМВ АФНУ Корчева Д.Ю. терміном на 2 роки.

Голосували:– «за» -184, «проти»-0 , «утримались» – 6.
9. Вибори членів Правління КМВ АФНУ.
Головуючий доповів, що Правління рекомендувало обрати нове Правління КМВ АФНУ в наступному складі : Базелінський Юрій Федорович, Гарбуз Вячеслав Андрійович, Зіменкова Ірина Семенівна, Князєва Ірина Володимирівна, Козуб Ганна Іванівна, Корчев Дмитро Юрійович, Кулішенко Владислав Вікторович, Піта Юрій Анатолійович, Пилипчук Артур Кирилович
Голосували: «за» - одноголосно .

Ухвалили: обрати на 2 роки Правління в складі:

Базелінський Юрій Федорович, Гарбуз Вячеслав Андрійович, Зіменкова Ірина Семенівна, Князєва Ірина Володимирівна, Козуб Ганна Іванівна, Корчев Дмитро Юрійович, Кулішенко Владислав Вікторович, Піта Юрій Анатолійович, Пилипчук Артур Кирилович
10. Вибори Голови та членів Ревізійної комісії

Головуючий запропонував обрати Голову та членів Ревізійної комісії у складі: Нікітюк Тетяна Іванівна – голова, Єгоров Олександр Сергійович, Халявка Сергій Володимирович

- члени
Голосували: «за» -одноголосно.


  1. Вибори членів Ради АФНУ від КМВ АФНУ.

Головуючий запропонував обрати членів Ради АФНУ від КМВ АФНУ згідно квоти, в кількості 4 чоловік:

Базелінський Юрій Федорович, Корчев Дмитро Юрійович, Кулішенко Владислав Вікторович, Тараторін Юрій Михайлович
Голосували: «за» - одноголосно.
12. Про вибори делегатів на ХVIII з’їзд АФНУ.

Головуючий запропонував обрати делегатів від КМВ АФНУ на XVIII З’їзд згідно квоти 1 делегат від 10 членів Асоціації (26 делегатів і 13 запасних). Вирішили голосувати списком за цю пропозицію, рекомендовану Правлінням.

Голосували: за – одноголосно.
Ухвалили: обрати делегатами від Київського міського відділення на ХVII звітно-виборчий з’їзд АФНУ наступних членів КМВ АФНУ:

Акінфієв Олексій Володимирович, Альван Лейс Іванович, Бразас Едуард Іонович, Вільчинська Олена Дмитрівна, Гарбуз Вячеслав Андрійович, Дричкіна Віра Василівна, Наумець Наталія Аскольдівна, Зіменкова Ірина Семенівна, Князєва Ірина Володимирівна,Козуб Ганна Іванівна, Корогодський Яміль Якович, Корчев Дмитро Юрійович, Костюмінська Наталія Петрівна, Котенко Тетяна Веніамінівна, Кулішенко Владислав Вікторович, Ліф Анатолій Леонідович, Логачева Людмила Володимирівна, Маслова Ольга Петрівна, Нікітюк Тетяна Іванівна, Палажченко Сергій Леонідович, Панайотова Наталія Афанасіївна, Піта Юрій Анатолійович, Пилипчук Артур Кирилович, Рожкова Лілія Миколаївна, Шульга Андрій Васильович
Запасні:

Гвоздіковський Сергій Ростиславович, Генералова Таісія Володимирівна, Єгоров Олександр Сергійович, Зимовець Валентина Василівна, Корольова Надія Вячеславівна, Крючков Геннадій Володимирович, Лебединець Алла Григорівна, Негрішна Анна Миколаївна, Оганесян Артур Павлович, Петришин Олег Ігоревич, Сокол Олександр Вікторович, Філончук Кирило Ігоревич, Халявка Сергій Володимирович
Президент АФНУ Злидень С.А. запросив всіх бажаючих членів КМВ АФНУ прийняти участь у відкритому XVIII з‘їзді АФНУ 02 березня 2013р.
13.Про затвердження суми членських внесків КМФ АФНУ

Новий Голова Правління Корчев Д.Ю. запропонував залишити членські внески в Київському міському відділенні АФНУ на наступні 2 роки в розмірі 500 грн., на рік.

.

Ухвалили: затвердити суму членських внесків в Київське міське відділення АФНУ на 2013-2014 р. в розмірі 500грн. на рік з проплатою двічі на рік в січні та липні (членські внески в АФНУ(Головну організацію) також складають 500грн. на рік.

Голосували : «за» - одноголосно
14.Різне.
Виступили:

Бразас Е.І. презентував систему СЕТ, розповів про роботу сайту АФНУ, про бази даних об’єктів нерухомості, базу заявок, базу реальних угод. Розповів про подальші плани та дії для ефективної роботи сайту АФНУ.
В якості Партнера Конференції виступив менеджер з розвитку безкоштовного пошуково-інформаційного порталу Slando Костянтин Миска. Він зазначив, що цілі їх проекту і нашої Асоціації щодо ринку нерухомості збігаються - створення умов для коректного надання правдивої інформації, усунення можливостей для шахрайства та дезінформації споживачів інформації про нерухомість та користувачів ріелторських послуг. Також К.Миска відповів на запитання.
Школьник М.Л. розповів про роботу,яку проводить інтернет портал address.ua по складанню рейтингів серед ріелторів та ріелторських фірм на ринку нерухомості України. Зар. Запропонував провести нагородження переможців рейтингу на порталі на Ялтинській конференції 2013 року.
Наумець Н.А. розповіла про новий держреєстр та правила реєстрації угод купівлі- продажу нотаріусами з 01.01.2013 року.
Князєва І.В. розповіла про новини роботи БТІ у грудні 2012 р. та з 01січня 2013 р .
Червінський В.М. презентував ООО «Діамант проект», яка надає різноманітні послуги в архітектурному будівництві та проектуванні,дозволах на будівництво, узаконенні перепланування, реконструкції, само будівництва, геодезія, геологія, дизайн інтер’єрів та ін.., запропонував приймати участь у семінарах, які буде проводит ООО «Діамант проект» сумісно з КМВ АФНУ.
Костюмінська Н.П., представник ТОВ «МК Медіа» запропонувала нові сервіси та нагадала про знижки, що надаються видавництвом журналу «Мир квартир» членам АФНУ.
Злидень С.А. розповів про перспективи розвитку Асоціації та карткового проекту, відповів на запитання.

Голова Конференції Базелінський Ю.Ф.
Секретар Чорна А.І.

Схожі:

Асоціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Голова Правління КМВ АФНУ запропонував обрати Головуючим на Конференції Корчева Д. Ю
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Київ                                                                                                  30 серпня 2011р
Асоціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Президент АФНУ Шульга А. В. запропонував обрати Президію у складі Альвана Л.І., Базелінського Ю. Ф., Злидня С. А., Шульги А. В. Головою...
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Члени правління: Базелінський Ю. Ф., Гарбуз. А., Корчев Д. Ю., Зіменкова І. С., Злидень С. А., Тараторін Ю. М
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Про підсумки проведення 12 сертифікаційних курсів (доповідачі Базелінський Ю. Ф., Зіменкова І. С.)
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Члени правління: Базелінський Ю. Ф., Гарбуз В. А., Козуб Г.І.(передала голос Зіменкова І. С.)
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Члени правління: Базелінський Ю. Ф., Гарбуз В. А., Зіменкова І. С. (передала голос Козуб Г.І.)
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Члени правління: Базелінський Ю. Ф.(передав голос Бразас Е.І.), Корчев Д. Ю., Зіменкова І. С., Кулішенко В. В., Козуб Г.І
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Члени правління: Базелінський Ю. Ф., Злидень С. А., Козуб Г.І.(передав голос Альван Л.І.), Корчев Д. Ю., Кулішенко В. В
А соціація фахівців з нерухомості України Київське міське відділення
Члени правління: Альван Л.І., Базелінський Ю. Ф., Бразас Е.І., Гарбуз В. А., Зіменкова І. С., Козуб Г.І, Корчев Д. Ю., Кулішенко...
Додайте кнопку на своєму сайті:
Портал навчання


При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання © 2013
звернутися до адміністрації
bibl.com.ua
Головна сторінка